![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "cadının defteri" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili günlük bugün cok mutluyum zira ben mutluluklarımı anlatmayı severim, cunku üzüntülerimi anlatırsam coğalırlar, o yüzden mutluluklarımı anlatayım ki aklımda sadece onlar kalsın bugün cuma akşam kuşadasına gidiyorum yanimda biri ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cadının defteri sevgili günlük bugün cok mutluyum zira ben mutluluklarımı anlatmayı severim, cunku üzüntülerimi anlatırsam coğalırlar, o yüzden mutluluklarımı anlatayım ki aklımda sadece onlar kalsın bugün cuma akşam kuşadasına gidiyorum yanimda biri daha var , kuşadasında kuzenler de var , eylenicem, içicem, diskoda dansedicem , yine içicem, sigaramı tüttürücem , gece sabaha karşı deliksiz uyku çekicem öylen kalktığımda kafam patlıyomuş gibi ağrısa da takmıcam. sonra öğlenden sonra denize , akşam havuza gireceğim. havuzda su topu oynadıktan sonra yine eylenmeye , vur patlasın cal oynasın. pazartesiye kadar mutluyum , ağzım kulaklarımda, ehehehehe |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cadının defteri yine haftasonu geldi oley :D eh bu haftasonu zıplama hoplama yok, sakinim... kafa dinlemeyi düşünüyorum, bahçemdeki kızarmış domateslere ve adını bilmediğim bahçe duvarı görevini gören sarmaşıklarıma bakarak oturup kahvemi içmeyi düşünüyorum. biliyorum arada tırtıl, böcek,kelebek , solucan, kertenkele, çekirge de bana eşlik edebilir ama olsun , gülün dikeni var.... :)
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cadının defteri Her halukarda mutlusun yani.Ne güzel,zaten yaşadığın yer başlıbaşına ayrı bir güzel.Hem mutlu ,hem de aynı zamanda şanslısın(mı acaba) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cadının defteri Diyorum ya forum cahılıyım ben her zaman lık kez gordum bu bölümü arkadasım sen cadısın ama çook tatlı bır cadı hanı devam etmemıssın belkı bırgun behcende ben de sana eslık edebılırım ne dersın
__________________ Eftelya |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cadının defteri Günlük cadı diye açılmış , henüz bir cadılık yapılmamış.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cadının defteri lakabım cadı olduğundan böyle :) bi süpürgem eksik bakma sen :)
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dans, deniz, eylence, kum gunes gozlugu.. :), muzik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |