![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "soguk iciniz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "adam yorgun sabahlar gibi duruyor sehrin gidis merkezinde...kadinda aksamdan kalma bi yalnizlik...eski bir kufru mirildanarak yuruyorum ayazda...vakit gec bi geceyarisi...sanrilarimda olur olmaz bi keder...kadinin gozleri magrur,kis ayazlari gibi bir kuru ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soguk iciniz... adam yorgun sabahlar gibi duruyor sehrin gidis merkezinde...kadinda aksamdan kalma bi yalnizlik...eski bir kufru mirildanarak yuruyorum ayazda...vakit gec bi geceyarisi...sanrilarimda olur olmaz bi keder...kadinin gozleri magrur,kis ayazlari gibi bir kuru soguk..sokakda kalmis gibiyim biliyormusun ve kime gitsem evde yoklar...donup duruyor gokyuzu basimda sarhos gibiyim bir aksam vakti...sonra sen basima bela ellerin..adam buruk bi keder gizlesede belleginde yine de bir bilinmezlik..bir aymazlik...donus biletim bile yok hayata...bi gidersem gittim vesselam...sen git aldirma benlere,ne hayata ne bana geri gelme...birak cocuklugunu ,acilarini koca bi kenti yik saclarima ve git...kadinda urperen hasretli bir sevisme durtusu...az sonra bi ucak kalkacak hayatimdan ve benim butun yolculuklarim rotarlidir..bunu bilmenin verdigi bi korku... imza:cani sigara ceken sisli yolcu...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... gene uykusuz gecelerimden olsa...ve o bildik sigara...sigara olsam diyorum ictikce icilesi,ictikse yok olasi... bilmiyorum hangi dusdeyim...umutsuzluk denizi bense yelken aciyorum...dalgalar sa heycan isteyisimden olsa gerek ... asksiz,sevgisiz,ac,susuz ...hani nerde oldugunun onemi olmayan dilenciler gibi yuzum.. her aynaya bakisimda vuruyor icden ice kahpelikler...ki hic sevmedim ben aynalari....bir bagri yanik sevda icin miydi gelislerim yerimden yurdumdan eden ucuz ,aciz,korpe,paramparca, kirik bi dal ki asilislarim...kac kere attim ben o ateslere kendimi,kac kere affettim sevilmemisliklerimi... bitmis, tukenmis,yitik bi sevda ,asli hic yoktu ...babami sever gibiydi sevdam ... babamin beni gercekten sevmesiydi tek bildigim...simdi ben cehennemdemiyim anne...o hic sevmeye kiyamadigin simdi nerde anne...en yok oluslarimda tutardin ellerimi,bide guluslerimde saklanirdin gamzelerime....bense gamzelerine tutunamadim...simdi ben cehennemdemiyim ,yoksa bu uzaklarmi cehennem anne... imza:cani sigara ceken fuckerfukara...
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... yildirim politikalari uyguladim hic olmayan asklarima...olamadim sicak bi kadin belkide inanmayislarimdi beceremediklerim...woodstock da cicek cocuklarla kafayi tutsulemekti o zamanlarada yasayamamisligimdi belki yine simdi icerken yaptigim gibi geyigimi...tatbikarsizlikmiydi memnuniyetsizligim kaldiki,misyoner bir pozisyon istemeyen bir kadin var ona sasilmiyorda adamin zoofili olmasina sasirayim ki ozamanlar daha yeni adem nerden bilsin ki posizyonlari...sacmalama meyhanesi icim ...sevmelerim bu benim icimdeki ruzgarlarim bak yine annem geldi ruzgarlar gibi savruk tenimi oksardi...yasama ozgurlugum vardi hayata dair feragat etme luksumu bile o beyaz kadin ogretmisti...negatif dusunceleri bi sunger gibi ceken beynim vardi..denizler gibiydi ruhum ustu baska alemlerde alti baska hayallerde...otel odalarinda biraktigim erotik kahkahalarimdi biraktigim beyaz tenimde...dun saclarimi iki yana orerdim simdi daginik...simdi yine algoritmi olmayan bir muamma gibi ruhum...ki sehvetle sevismesini bilen ruhlara actim...matematikden hic anlamasamda matem-atik bir hissiyattayim ki ben herseyin sonucunu bulan bi yalanciyim...birakin beni su kosede bilinmezliklerimle bes kadeh viskimi yudumlarken,uc paket sigaramla bogulurken, ve hatta karsidan gelen gemiye karsi kendimi intihara tesebbus ettirip yine o gemide ki esmer filinta tarafindan kurtarilacagim aa esmer filinta mi dedim ciktim depresyondan ben ...ictikce aciliyorum bu yelkenlide,aklimin sularinda dalgalandigi rotasiz kesiflerin,kesiflerdeki issiz adalarin birinde ruyalara karissam medlerle gelip cezirlerle giden,amber baliklarina masallar anlatirken bulsam kendimi...ben bana ne desem,uyandigimda kaldiki bi uyusam,klavyeye yapisan kelimelerime bakip hayati sorgulatan ve hayatin bi turlu bana sunmadigi beyaz bi sayfanin boslugunun tamm orta yerinde kalakaliyorum yine anlatamiyorum herseyi herseyimi,kelimelerim haram oluyor boyle gece icmelerim de yine...bi tahire elma olsam sah saraylarda..babil' in asma bahcelerinde bi ney uflese yuzume..nekadar uzun yasarsam sanki bi okadar icecekmisim gibi hani...elimde yine bi kadeh kadehin icinde.... imza:cani sigara ceken sek viski...
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... yazi tarziniz kadin olarak cok ozgur, tasviriniz yalin, mesela Charles bukovski ama daha cok Harrold robbins tarzinda, acik secik ama yalanci degil siradan .bayagi gibi diger yonden de gercegin ta kendisi. okumaktan zevk aldim. kendi yaziniz oldugu kesin , elinize saglik , bu kalem oyku ve roman yazabilirse mukemmel tutar. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... karakapli defterimde sakliydi , acisi bol kalemler eden edene ...sanki bi sigara, bitireverekmis gibi gelirdi hani...cocuklugumdaki gibi aglayinca annem geliverecekmis gibi hani...buyudumde adam mi oldum,ayni hata,ayni yanlis,ayni yasanmisliklar ve ben hep paramparca...hani birileri toplayiverse dedim onada yetmedim,hani biri tutuverse elimden dedim ellerimi uzatamadim,hani sen dedim ,ben seni sevmeyide beceremedim... bi karakuyum vardi siginirdim, simdi...!!! sende bi celme at nereye kime yada aman.... beklemek gibi....koca bi omrumu yitirmeyi beklemek ve bekleyememek....hangi zaman diliminde parcalandim en son..dundu sanirim..o acele yegane savruk ve daginik..dusununce acitan, yillar sonra ayni yerde duran derin melankolik yara...sevmisimdir ben yarali haa.. onlari kopardikca yeniden acsin diye...hic iyilestiremedim ki ,suremedim ustune bi naz,suremedim ustune bi hayat ,yoktuki bilmezdik yalani ,surunce dessin ve hic bilmezdik aski, icine dusunce bokdan duygu karmasasi...kaldiki asik olmayida beceremedik yaa...ictigim sarap gibi simdi ruhum kirmizi ,yillanmis neyseki hala koruyorum ben bu cazibemi.... imza:cani sigara ceken kosedeki halk ekmek bayi...
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... kadin,hayata oylesine dedi...kadinin hunerleri sonsuz ,elektronik bi devre gibiydi...guzelligi bi ise yaramasin diye saclarini nesterle kazidi...damarlarina toplu igeneler batirdi,fiskiran kani kimse emmesin diye...derisini yuzup kizgin yaglara atti kendi etini afiyetle yesin diye...et kokulu saclarini paket yapip sandiklarina gomdu...adam ,cebindeki paraya bakti....ki adam,parasizdi....kadin yine sehvetli....adam care ariyordu hangi ele dokunsa yanik,hangi kola omuz atsa yikik, hangi tende koklasa yine mor sumbul... hic dokunamamanin verdigi o beden usurmuyduki.. bu durgun gidisi olmayan zamanda,varmiydi ki bi umut ,ki umut inatla onu aradi...kadin yine icti ...adam devam etti, dudaklarin ve sen...sen ve omur..omur ve kaybolus...kadin sustu... imza:cani sigara ceken hukumsuz...
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... kadin orda oylesine duruyordu...etmemisti hic basklarinin mal varligina bi ihanet ve etmemisti bi tecavuz zatalinize...binlerce parcaya bolunmus bir kirmizi,zatalinizin sanki ilk kez dikkati oluyordunuz...yeniden mi doguyorum dersiniz o bildigim aciyla,sanki yasamayi ben yasamaktan daha cok ozluyor gibiyim ne dersiniz...buyulenmis gozleriniz ve ilk kez sanirim karismiyordunuz o kalp denilen zatalinize meger nelerde bilirmis...ya o ruhunuz ilk kez dokunuyor gibi usul usul tenimde...sucumu anlamistim ve ben nasil bakmis olmaliydim ki,zatalinize kim oldugunu bile unutturmustum zira siz kimlerdendiniz...o meyhaneyi hatirliyormusunuz bayim,iste o gece kesisme aniydi sanirim hayatlarimizin ki, yasamayi yasamaktan ozler gibi...ya sonra o nisan gecesi hani bi cocuk elleriniz vardi,yillanmis sarabi cikardiginiz o bodrum kizini kutsar gibiydi kirmizi...mucize dedikleri bundan olsa gerekdi...her parcalanmalara inat bu bir sehvetmiydi yoksa zatalinizmiydi yucelten kelimeleri...kiyamayacak kadar yasanmisti soluk soluga kacamak anlari...ve hayatima iltica eden bi yurek surgunu gibi sarisonbahardi yolu...bide o sicacik gulumsemeleriniz gelirdi yuzumu oksayip giderken ya o sehvetli sesiniz ki, bagislatiyordu kendimi...ilk kez aci cekmeden mi ozluyordum zatalinizi...bu yari deli bu yari hayattan kopuk ruhuma nedense izin veriyordum ben beni sevmelerinize...gittiniz bayim!dudagima o cocuksu suzuzlugunuzla ve ben hic doyamadan opucuklerinizi kondurup gittiniz bayim!biliyorum gene gelecektiniz gitmeleriniz bi vagon gibi parca parca geri gelecekti...zatalinize ben yine susuyorum bayim.... imza:cani sigara ceken konyakli elma sekeri...
__________________ sade ve gucluyum... Konu anarshe tarafından (24-05-2008 Saat 07:34 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... hani vardi ya bu yari deli bu hayattan kopuk ruhum....ve arkamda bi omur hatiralarin cigligi..ustume yikilir gibi bu koca sehir,ve yine kalbim paramparca bir tas oldum...yagmurlar yagmaya gorsun bayim ,her gece islanmali benim yanaklarim..bakiniz zatalinize simdi daha deli,simdi daha bi istekli ve simdi sabahi karsilayan orospu bi gulusun gamzelerini yapyak yaprak teslim oldu...bedenim ki bilirsiniz o bildik ciy , duser sabahlara... hep boyle cocuksumu bakardi sizin gozleriniz,kah cocukca mavi, kah inadina yesil..hani kiyisindaymis gibi en sakin denizlerin...geliniz bayim! en tenha saatlerde cikiniz karsima..mesafeleri bir sakiz gibi cigneyelim..iste ellerimde al diyebilseydim sizi..ben sizinleyken dort mevsim olmusum...aci cekiyorum belki kime ne kanatiyorum butun yaralarimi yeniden, kopariyorum butun kederlerimi,yakiyorum butun nedenlerimi ve gunesi bi kadahe sarap gibi icip bekliyorum teninizden uzakda meyhanelerde cumbus gibi sarhoslugumu..ne olur bu gece uykumu bolmeyiniz bayim!...en guzel yaninizdi ya hani imkansizliginiz...varsin ki bir kemanin tellerinde ezilsin kalbim..o sizi can tirmalayan ozlemlerim...,cirkin olan fena olan ne varsa birakin...birakin ellerimi uc satir yazayim bayim...hadi! alin butun saltanatiyla simdi sizin olsun dunya...ben ekmegime bir gul kokusu aldim bayim.....birakin..birakin bu gece butun sehvetiyle kirmizi gecem bana kalsin bayim... imza:cani sigara ceken kopuksuz dem sakini...
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... bilirmisiniz bayim kucukken uzun sure bi resme bakinca gozlerim o renk olur sanirdim..ve bazen ucabildigim kadar uzaga belki bedenimi havaya kaldiramiyordum ama ruhumu uzaklara goturebilmistim ki artik geri getiremiyorum..ya o sevesim gelen mesafelerim ...inadina aramizdaki 13 mesafe aktarmalar harictir ki oda inadina...yasadiklarim inadina imkansizliklarimda..neydi ki mesafeler yoktu asik bi ruhum ...kadin hayatin saniyelerini saydi,adam ustune askini..kadin hayata kufur etti adam hayata edememisligine...kadin bile bile takilmisti bi ucurtma gibi tellere...artik kime ne banane...hey!bak bu kadina, aski becerememis ki deli,ki kizil,ki hic sarhos ruhu...adam kadina sen olmaliydin dedi..kadin sustu,adam kadina sen gibi bakmaliydin dedi,kadin sustu...sanki icine atmisti hep yalnizliklari kadin ve yine hep kirmiziydi...nerden nereye gittigini bilmeyen sadece sorulmadan sahiplenilmek isteyen zavalli yagmurlar gibi hani...hani sen derdi adam kadinin gozleri yildizlar gibi parlardi...bi ahh cekerdi derinden hani severdi ya yaralarini kanatmayi...hani sen derdi adam kadin sigarasini icerken...gelmisti belki savrulmuscasina denemeye calismisti, gecen seneydi hani o hanimeli sarmis balkonda gordugu o yildiza, o ucaga el sallarken,hangi omuzda hangi kolda nerde ve kim icin havalanacakti...kadinin ruhu bir sefer adamin ruhi bin sefer surgun...simdi nerde kirmizi kadin...adam kadina kadinim dedi...kadin gokyuzune susdu.... imza:cani sigara ceken kantaron...
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... belliki kadin bozacakdi suskunlugunu yada zataliniz mi cok yetenekliydi...elime alsam son kalemi mi son kagidimi ve zatalinize ilk ve son ....bakiniz zatalinie tarafimdan ilk kez bi postaci haber getirecek...muserref buyurmalisin ki bu zataliniz de iyi kalsin bayim...bilirsiniz ki aldirmam birseye,bakiniz yine o bildik sigara ki cok ictim...tum gece kanadim yokmus gibi dolastim ki huzurum kacmis kaldiki bundan da kime ne...hain bi yazar gibiyim kaldiki hic umursamiyorum..uzulmedimide bilirdiniz dimi bakiniz yine gulumsemedim...ben bunlari o nisan aksamindaki meyhaneden yaziyorum hani su bildiginiz sacmala meyhanemden bilirsiniz dimi farkli olan yani.. az once bi cocuk dovdum onun serefine iciyorum ondan olsa gerek bayim...ve susmak ..nerdesiniz eyy yolculuklarim gene nereye bak kaldiki almadim hic geriye..gozumden dusen patika yollarim vardi bilirsiniz ve benim hic bilmedigin acitan yanlarimi,sizlatan kesiklerimi bide avuclarimdaki yaralarimi..ya bu asil yuregime ya bu asaletlerim kaldiki hic kaybetmedim...ve bilesinizki bayim gozu donmus deli benlerim...ben huzunlerimi ordan oraya alip eklemedim yagmurlar gibi,o bildiginiz uzaklara goturen vagonlar gibi trendim ya hani,hani giden gider de ben yine sade ve guclu...iste buydu benim iradelerim ...sere serpe uzanan duslerim,yorgun arzularimdan cok sehvetli kelimelerim..o kelimelerime sakladigim militan kilikli yanlarim yok,bakiniz bana bayim yine vicdanimi delil yetersizliginden serbest biraktim...olsa bilirsiniz beni tutuklayip o bakmayi hic sevmedigim aynalara zincirlerdim... benim bu zirvelerim ozgurlugum...varkimi beni ben gibi icinizde taniyan,zira ben kimseyi kizgin bi sel gibi kalbime hic akitmadim...kalbim varsin ki bi trafik kazasi gecirsin kime ne banane...yeterki bu 13 saatlik mesafelerim yine bildigim ozgur ruhumla kalsin...simdi sizde iyi kaliniz bayim... imza:cani sigara ceken rotasi kelebekler vadisi...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |