FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Benim Sayfam (Günlük)

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

soguk iciniz...

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "soguk iciniz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: anarshe ´isimli üyeden Alıntı su anda....aklimin yegane dusuncelerine bi durak vermeden seni ve seni yasamakdi oysa...oysa, yoktu bi sonu ve belki demelerim geldi ansizin girer gibi kapidan ki, kapilar ..."

Seçenekler Stil
Alt 24-10-2008, 07:19 AM   #61
Uye

Masterlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Azdan az , Çoktan çok gider...

Masterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyor
Post Cevap: soguk iciniz...

Alıntı:
anarshe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
su anda....aklimin yegane dusuncelerine bi durak vermeden seni ve seni yasamakdi oysa...oysa, yoktu bi sonu ve belki demelerim geldi ansizin girer gibi kapidan ki, kapilar hic calinmamisti ...gecmise bi sunger ceker gibi degildi, baktigim sepya fotograflar arsinda ki sen bi resmin icinde gizli sirti donuk bi potre gibiydin ve bana bakmak di adin /adin ki hic beklenmeyen hani, o hic sevmedigim hediye paketleri gibi suprizle gelmistin...yoktu ve yine hic yoktular tipki olmayan ve evde besledigim kediler gibi ruhundan sizan nagmeli innemeler gibi hani...ve tipki olmasini istedigim ve belkide beklentilerimin otesinde bi sevgili..hey!!! adinin harflerine bi siir yazmak gibi ve su anda icimden gelse sana dair bi yalnizlik ve evet icinde bogulacaktim ben yine...yine dedim zira, yeniliklere dair yoktu bi hayatim ve hayata soktum gitti!!!o gecenin bi sabahi vardi hic bilinmeyen belkide olmayan pencerisinden sizan bi isik gibi ve isigin asli hic yoktu...neydi ki, ask da neydi ?belki dedim ama askin tarifi bende ask degildi...oysa....
imza:cani sigara ceken , bilinmeyen ulkenin bilinen yuzune degmis ince bi kir gelincigi vs.den ibaret...

hım iyi yazı
iyi oldugu kadar ilginçte

iyi forumlar.........
Masterlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 25-10-2008, 01:23 AM   #62
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor
Cevap: soguk iciniz...

oysa...tipki sonsuzlukdan gelen bir hayat damlacigi gibiydi adin..karanlikti yine benler ve evet kalbim donmaliydi...yuzunu/yuzume kapladigim saclarim ve ben bana bakilinca bendendi arda kalan korku...ve korkmak bir tesadufun baslangiciydi oysa...ve evet korkmustum ben yine..merakim yoktu sana dair, ama cokdandir gelmesini bekledigim ,bakmakdan cok gulumsemelerin islemisti oysa ve hani o sol yanaginin gamzelerine tutanmak gibiydi hayatin baslangic noktasinda...ve gulmek...sana dair yakisan butun sarisonbaharlarin bitisi gibiydi gelislerin ve sen, ortada yasamlari sevmezdin...ve illaki olmaliydi kis ve olmaliydi sadece yaz...ve tipki bu yazin guzelligi gibi guluslerin ve hic bir zaman cikaramayacagim o soguk kis mevsimlerim ve kaldim ellerimle ortada ve orta yine sarisonbaharlarimda...ne tuhaf dokunmak ellerime, yalniz ve haince yine ve ne tuhafdir dokunmak ellerime sehvetle seni her animsayisimda...yolda yuremek degildi korkum/korkmak yurudugum yolun bir kanalisazyon cukuruna dusmesi gibiydi...oysa,alt tarafi bes liralik bir fenere bakiyordu isik ,isik da neydi... bilinmeliydi isik, gozlerinin taaa icine bakmakdi oysa...sevilesi vardi sevisilesi vardi ve dokunmak tenine toplaminda...elektrikli bir sandalyeden yokdu farki ve hayat bir bok cukuruna dusmek kadar kolaysa ,kolay olan herseyi yapmistim ya...hey ! hayat! hayat adina beni hic yorma derken , bak iste simdi, kulaklarim cinladi hayat seni de cok yorardi ya... animsamak seni hayat adina yeniden ve yeniden dogsa..yalnizligimin ulkesinde calan canlar ve ulke canlardan ibaretti yalnizligimda ve sen bu ulkenin olmayan kraliydin belki /belki de olmaliydi.. zira bu ulkenin sadece kralicesi vardi....

imza:cani sigara ceken,tacsiz prenses bi an gulumsedi...
Alt 26-10-2008, 08:02 AM   #63
Uye

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

oysa, ne cok ardi ardina yasanan tesadufler vardi ve tesaduflerin her baslangici gibi birde saymalarim vardi....kucuklugumden baslayan sayi saymalarim gibi arda arda gelen ve kesisme ani yine tesaduflerdi...ilkolkul yillarimi animsadim da, tenefuslerin zamanini ayarlardim hep duzen onemliydi taa ilk yaslarimda oldugu gibi sonra, ortaokul zamanlarinin eve erken gelmeleri ve illaki sofra da aile beraberinde olmaliydi ...sonrasi,gencligin deli zamanlarina yayilan eve gec gelme anlari ve sonrasi yine duzenin oturdugu hanimcik yillari ve simdi ise zaman kavrami ,aklimin basiydi....evet aklimin basi ise,hayata yon veren yada yon vermesini bekleyen yalnizlik sendromlarindan ibaret di...oysa ,neydi ki zaman?mesafelere inat her avuclarimi kelepceleyisimde bir tatil aninda seni animsamak gibiydi ve avuclarim aciyor ....bugun oturdugum o tas beton da dusunurken seni ve o kisacik tatil anini yine hatirlamak gibi seni ve sen tesaduflerin olmamasi gerekendi...ve simdi,yine bir tesaduf ve tesaduf seni cokdan unutturmustu/unutturmaliydi yada...sen orda oylece dururken ,beklentiler dolu sozcukler vardi ve yoksun simdi sen, ben bu zamanda cumleleri kurarken...yasanmaliydi yeni bi hayat ve yasanilasi yani coktu... ve su anda gizli oznelerin icinden alip cikarmistim seni...anlarda yeni cumlelerin baslangici vardi ve artik icinde sen olmayan! ...simdi adina nefes koydugum bir gorkemli gece ve yeni hayatin baslangiciydi bu gece... anlari soludugum/soludugun ve dahasi kurdugun cumleler kadar sehvetli ve kelimeler bi okadar basimi dondurmustu bu geceye yakisir gibi..ilk kez kurdugum bi kelimenin bu denli anlam kazanmasi sasirtmisti ve coktan kazanmisti anlam dolu sozlerin... iste heycan buydu..bir anda duymak istedigin sesim ,sesinin titreyisini ise hic anlatmamali ve kibarliginin ifadesi yoktu hic bi yerde....oysa,istemeli ve istenmeliydi adinin ask olmasi, zira bilirsiniz ya beni, ben bu ask deyimini bir bulmacanin icine sakladigim ve tek kelimede cozumlenebilcek kadar kolay oldugunu bulamamistim... yine durmustu aklim ilk kez bu kavramda ve aslinda akli calisabilenlerdendim, ki siz bilirdiniz hani....ask!su anda bana gore hic degildi eski zamanlardaki gibi ve tipki bu gecenin tesadufu gibi hic gelmemesi gereken bir kargasaydi ki,bu kargasa bu gece tadilmaliydi ve tadinin adi sendi...zaman degilmi?halbu ki, becerebildigim en iyi seydi ...kimbilir, ummali bu ani yada zamanalari degistirmeli lakin,su anlari seninle yasamak guzeldi...guzeldi degilmi?
yeniden ummali ve iyi kalmali ben ,iyi kalmali sen ve umalim bizi...
imza:cani sigara ceken,sevilesi yanlari cok olan gorkemli yengec...:)
Alt 28-10-2008, 05:00 AM   #64
Uye

ummali degilmi insan arada sevdiklerini ve sevdikleri ummali insani....hayatin bir oyun oldugunu unutmadan kargasalarla dolu oldugunu animsadim zira,kargasadan baska yoktu icine sigindigim ...vs..lerle dolu bi yasam ve ivir zivirla gecen hayatlar vardi..neydi sabah uyanis ritimleri ,yenmeliydi kahvaltida illaki yesil bana gore hep sari zeytin ve yenmeliydi tereyagli ekmege surulmus bi cilek receli ve icilmeliydi degilmi bi kahve illaki..nasil o sarki aklima geldi de simdi ,illa illa illa illa yasanilanlar soylenmezki herzamann illa illa..guzel di leman sami dinlemek bi pazar sabahinda vesselam...hayat diyorduk degilmi? giriyoruz /cikiyoruz,geliyoruz/gidiyoruz bundan ibaret di oysa hayat yasamaya calistigimiz bi is gibi ve icine sigindigimiz bi ev gibiydi ..hayat di adi iste,olmasi gerekenleri yasamak gibi yada olmamasi gerekenleri hak etmedigimiz gibi...birakalim diyorum su hayati simdi bi kenara baslasak mi adini bilmedigimiz konulara mi dalsak ..evet sanirim farkli bi gece yasamali zira,gece guzel..iki kadeh viski yi yudumladim bile ..kafam mi? benim kafa sarhos olmayi bilseydi hayati takmazdi be ustad..sahi iyisin degilmi bugun ? hatir sorulmali arada insana ve bilmek lazim acligi tokken...yahu birde su yazarken klavyeden cikan sorular yokmu gece gece sovesi geliyor insanin lakin sovmeyi de ask kadar beceremiyorum yine...efendim dedim ki,yalnizlik... oda nerden cikti bizde boyle arada gelenlere merhaba,aradan kayanlara eyvallah...sahi kim gelmisti su anda..buyrun efendim bi kahvenin kirk yil hatiri olacak da sizi mi davet etmeyecegiz yani:)) evet guzeldir benim kahvelerim en az icmeyi sevdigim kadar ve kopuklu olmali illaki..bak gene illa hay kahretsin!! olmaz deme ustad oluryor iste bak bu gece sigara icerken ben yine balkonda o karsi apartmandaki adama rastladim ..hani su boynunda kireclenme olan anlatmistim ne cabuk unuttun ,ben bakardim inatla o basina buyruk sallardi kafasini..oyleydi ya ustad sen ickiyi fazla kacirmissin belli...havalar diyordum ...yagmurlar basladi burda,aklina geldikce ciseliyor sonra birden avanak islatan yagmurlari gibi soguk soguk islaniyorum...ve islandim sesini duydugum anda....olasilik diyelim biz...

imza :cani sigara ceken ,duvarda asili duran gercegi barda yalniz bi kadin...asli yok oysa..
Alt 28-10-2008, 05:46 AM   #65
Uye

yine olasilik diyelim bayim biz bu geceye ve baslayalim guzel bi masalla..bir varmis bir yokmus hayatimiz gibi ve hani egrelti mandallara takili camasirlarimiz gibi bembeyaz bi dunya dusunelim/dusunmelimi yada...iki carmagin arasina gerilmis bir gece ve sabah olmali gunesin kuruttugu duslerimiz gibi ve dusler yoktu oysa...illa icilmeli diyorum ben yine bi kahve zira ictim bile aci tutun cignercesine sigaramdan aldigim nefesde ve cektim soluk soluga bi sevisme ani gibi dumani icime...oysa cene yoran bi esnaf gibiydi sesim malini satmak istercesine acilarimi satmaya calistigim ve yine bir cingenenin bohcasinda kalan cesitli nefresim takimlari gibi desen desen hayatlarim...ve kime sorsalar yoktu bi kalbin icinde ic cekismelerim..ben bana kalandi sizler bana kalan ve biz diye bisey yoktu arda kalan...oylesine bir gece degilmi bayim...

imza:cani sigara ceken, portlemis zakkum geceye inat...
Alt 29-10-2008, 07:23 AM   #66
Uye

ruhumdan bahsetmismiydim hic size bayim? sanmiyorum ama agir bir tramva gecirmeli gibi bu gece...dinledim de bugun, ogle vakitlerinde hani ,eskilerin bi bombasiydi..soyleyenin sesine mi ,yoksa sesinden ote kendisine mi bakmali zira, hatun bi tas gibiydi ve tipki simdi kaldigi gibi...soyle basliyordu sarki ,hani hatirlasiniz /hatirlamali da...kendinden vazgec ,yastigina saril ..korkular tut dagilsin kalbin, ol hatta orda,,her telefona sen cik,her kapiya sen kos beni hatirla.....! sen bi yerlerde ben bi sehirde aksam olunca beni hatirla ..ve cokdan aksam oldu bile......ruhum diyordum sahi, bu gece bir fahiseye burunse,o daldan bu dala atlayan ,umarsiz ve tipki kendini bilmez bir gece gibi ve gece...yada en seri katillerin bile olum aninda ki o sogukkanliligi da olabilir ,mesela olmali belkide ,eskileri animsar gibi kara sevdadan yataga dusen bi hasta gibi zavalli...ve gece demistim...en karanligindan butun pislikleri icinde barindiran ve kapkara bulutlar bi heyelan sonrasi saclarima dokulen...ve saclarimin butun tellerine dolasmis seytani ruhlar ve fisildiyor kulagima en igrenc yanlariyla...dolasmali belkide ruhum cirilciplak ,kan kokusu ceker gibi kurtlar sarsin etrafimi ama benim hic olmasin kirmizi bir pelerinim...ve sen gir iste tam o anda masala...! bir hancerin ucunda gibi korkuyla atan kalp ve kalbim bir ask adina hic olmadi...gece yarisina vuslat kala akreple yelkevon baslasin dansa ama soksun bi akrebin kuyrugu en acili yaniyla ve girsin kanima bir panzehiri...zincirlesin bi gardiyan yada oturtmali bir elektrikli sandelyeye ve kesilmeli sana dair her yazilan parmaklarimla fermanim olum adina...kalp degilmiydi ki,kalbi pic eden ...zira bayim,
zamanim bir ask icin henuz gelmedi...!

imza:cani sigara ceken,anason fabrikasinda bir gece bekcisi....
Alt 01-11-2008, 06:22 AM   #67
Uye

zaman ,her seyin baslangici ve herseyin bitis ani gibi olur olmadik bir zaman...doganlar bir yanda biryandan sa olumler ve herseyin bir zamani yine...iciyorum yine bir sigara ve basliyor icimden miriltilar , ritimler cok da onemli degildi tipki zamanlarim gibi keyfim anlardan ibaretdi...ve bir nefes aninda takildi sarki aklima,yoluma cok ask cikar benim daha,bir defa aklima koyduktan sonra,banane sen kendi derdine yan,pesine dusmek benim isim degil....fark etmez bana sans benden yana oysa ask olmasin yine yamacimda...kesmeli diyorum burda yaziyi zira, zamanda bi yolculuk yapasimda yok...bana neydiki, askdan/ask yine neydi ki?....bla bla bla....

imza:cani sigara ceken,adsiz medyatik....
Alt 06-11-2008, 06:56 AM   #68
Uye

bana neydiki ask'dan ....onca hayatin derdiyle oynasirken...icmek, yapilanlara sadece bakakalmak gibi icmek ...zira, yine sarhos olmak zordu...soylemem derdimi ..kimseler derman olmasin diye ki, derman sadece kendimdeydi...kucuk bi cocugun aglayislarini duymak gibi gidislerinde ve sanki yalvarmakti haince koparip almasin diye eller ,eller....ve ciglik cigliga cinliyor kulaklarim ....icim aciyor yada kaniyor yada bilmiyorum delirmis de olabilirim ...yazik bir hayat..ziyan bi hayat...yok mu oluyorum oldugum yerde? yoksa hayat dedikleri kayip bi yerdemi....bu gece olsun cinlamasin kulaklarim...yalvaris mi? peki..........

imza:cani sigara ceken okadar uzgun ki......
Alt 14-11-2008, 06:34 AM   #69
Uye

kis geldi ....ve yasiyorum kisi soguk soguga donarcasina icim...kurumus bi agac gibi omrum ve sonbahardan kalma bir kac yaprak agac dallarinda,sanki son zamanlarimi yitirmeyi bekler gibi...ki ,ben sarisonbaharlarda yasamayi severdim ve kis...yasamak, bi kuru dal gibi yasamak ve yazin gelisini beklemek ...icimin sicaklikgina duydugum ozlem gibi...ozlemek ,annem di...kis mevsimleri kotulukleri hatirlatiyor yine ve sevmedim ben hic bu kisi...sokaklarda dolasmak istiyorum zira ayaklarim topraga bile basmiyor nedeni ,kis mevsiminin beyaz rengi kardan ibaretti..oysa, beyaz di bildigim mutluluk ve oysa beyaz bir dunya dilemistik yine...ebeklentilerim vardi yilbasina ozenle sectigim hediye paketlerinden ve hediye paketleri benim hayatima hic renk vermemisti...sokaklar demistim ya ,simdiden basladi butun caddeler isiklanmaya ve sanki cennetin ortasinda bi ulke, zira bana ait olmayan bir ulkeydi...yuzerek gecmek istiyorum okyonuslari ...nedeni ise,yuzmekden baska yolu yoktu hayatin gecislerine ...tipki hayatin engellerine gogus germek gibi ,soguk denizlerin icine dalmak ve kaybolmak istercesine ... baslangici soguk bir kis yine...usuyorum....

imza:cani sigara ceken,atsizkarinca...
Alt 28-11-2008, 10:48 PM   #70
Uye

ne guzel bi anlam kazanmisti oysa bu kis mevsimi ve kis seni yasamakti, ilkbahardan once sonbahari gecirmis sonrasinda....ve evet yuklemeliydim sana dair her mevsimlerin anlamalrini ve mevsimleri yasamaliyim varliginda...gelecek degilmi? bu yil gelecek ve bir yil gecince gulmeliyim belkide huzurla...tasinmak diyordum, gecen gun sana sahi bir tasinmakti:))sen kalbimi sana tasimali diyordun, bense bu evi bir an once toparlayip renkli yilbasina hazirlamali diyordum..gulmustuk ve gulumsuyorum sana!... tipki bana guluslerin gibi icten...ve tipki mesafelere inat eder gibi o, dalgasini savurmadan ben dalgayi bulmali diyorum ki, dalgalar beni hic sevmedi....yuzmekmiydi yoksa bogusmakmiydi, icine girince telasimin nedeni yada orda kalsin diyorum simdi kargasa!..sarilmistin hani dun gece, balkonda ben sigara sevdasina donarken ve icim isindi simdi dusleyince seni...ozlemek derdin !! anlamayi seviyorum artik sanirim ...ozlemek mi ? hi hi...ozledim......

imza:cani sigara ceken,buz devrinde bir karinca...

Seçenekler
Stil