FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Benim Sayfam (Günlük)

soguk iciniz...

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "soguk iciniz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "ellerine saglik böyle bir emeyinde dolayi cok güzeldi tesekurler...."

Seçenekler Stil
Alt 07-08-2008, 01:40 AM   #41
Uye

kirmizigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Blog Mesajları: 12
kirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyor
Cevap: soguk iciniz...

ellerine saglik böyle bir emeyinde dolayi cok güzeldi tesekurler.
kirmizigül isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 07-08-2008, 09:58 AM   #42
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

hayat kadar uzun, hemde upuzun bi yola cikmak istiyorum bu gece...kimsenin bilmedigi, kimseyi tanimadigim bu anlar gibi ve kimseleri istemedigim ruhumda yine bi basima yola dusmek...dusmek yaa...hayatin butun olumsuzluklarini bagri yanik cumlelerimle ve ozgur ruhumla bu gece aklimi yollara dusurmek...nerden nereye gitmeli bilmiyorum, olmayan bedenim ve nerden nereye kadar uzanacak ayaklarim ve kime ugrayacaklar olmayan bi yuzumdeki benler ve olamayan ben gibi geceler hadi bakalim anarshe at bi adim ..............................................! zira babami sever gibiydi sevmelerim/sevdalarim..hani basimi yasladigim bi cinar agacim vardi nerdesin babam...peki ya her sabah gunese inatla gulumseten annem sen?ozlemle koklamaya calistigim kardeslerim ya siz?..zira ben yine sesimden baska bi ses duyaramiyorum..herseye ragmen ,yasanmisliklarima sayiyorum sizden uzak lanet ulkeye kufur ederken yine ben, bi ayak sesinden attigim haykirisim olsa bu geceden ibaret...oylesine iste...
imza:cani sigara ceken zifiri disi...
Alt 08-08-2008, 09:10 AM   #43
Uye

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

oylesine bir gece iste ...yine yanlis bir gecenin bugday tanesi tohumlarinda buldum kendimi,yanlis bi zaman ve yanlis bi rol...tipki oynayamadigim basrol gibi ...yalnizligim haylazligima sarmaliyordu ki ,haylazligim dilimin ucunda sizlayan kekemsi bi mayhoslukdu...kangren gecelerime arkadas tumoru coktan sarmis bi beyindim kisacasi...olu geceler gibi biriktirdigim sarhoslugun tek adi ise kirmizi sarabimin kirmizi ruhumdaki kenefcesiydi..hani ozenle isledigim ama her seferinde parmagima batan ignenin acisi gibi bagri yanik cumlelerimde sakliydi suslu ,zerafetli misralarim...huzun perisini oynamak istiyorum bu gece ve bu gecenin vazgecilmez bi kahramani gibi vuslati olmayan zamani gecmis bi sevginin ikinci tekil zanlisi gibi bogucu ,kahretici bi rol olmaliydi ...evet olmaliydi ,yuzumun olmayan benleri gibi ve olmaliydin yine gecemin asil kahramani...sol yanimdan acinin senfonisini oynarken ,sag yanim da sen olmaliydin ve tarifi olmayan umudu, bana kalbi delik, sag kavesimden girip derman olmaliydin...sanilarimin kanamalarini sen durdurmaliydin ki ,sen sagimda bile duramadin...hey sevgili!!! yada tarifi adi olan sevgi hirsizi,bana kendi icimde ikinci zanli yaratan tumor gezgini...evrim gecirmis bi sizofren gibi ruhum ve kalemimin olmayan ucu yine yok/yoksunlar...cumlelerimi yine sasirdim multeci bi ruh gibi ve ben noktayi koymadan yuregine/yuregimde sapli hancerin keskin bakisli intihari...bilinmezligimin / bilinmezliginin tahta sirali ,siyah onluklu ,arapbacili sac orgulu saclarimin buklelerinden simdi su gecede ,bi sir gibi yuzum ve yuzun yine beynimi desen bi tumor yanigi...ve bu gece yine , cinlayan kulaklarimda sesin...oylesine bir gece...

imza:cani sigara ceken,amanyok sarmali dil kurusu...
Alt 16-08-2008, 09:23 AM   #44
Uye

ruhuma mi ,yoksa yola dusmenin heycanimi sardi ne bu gece bende tarifi olmayan hicbisey gibi tarifsiz beni oynuyorum sevilesi bu gecede ve sevilesi olmayan sevgili gece de...ruhumun derinliklerine inebildiniz mi bayim? bakin bu gece yalinayak dolastim yine adimlarim kalbinizdeki sessiz miriltilarimda dolasan bi tumor gibi ve yine alalacele koyuverdim icime...saklar gibi,oksar gibi,ozler gibi yapip oyuna basliyorum olmayan bendeki sizlere...simdi bi merhaba...sahi simdi kacinci sigarami yaktim dersiniz bayim? nefesinize cekerken saclarimi ,oksardiniz ya hani boylu boyunca uzanan bedenimde ve parmaklariniz dokunurdu kalbim olan sac diplerimdeki olmayan kalbimin derinliklerine..ve inerdiniz usul usul haylaz bi cocuk gibi ve ben yine cekilirdim , olmayan sizleri kovar gibi aciyan dis etlerimden kanartircasina...yok bayim!sitem de kime?sarhosmuyum oda nerden cikti yine...bi kadeh kirmizi sarabim var zira yudumu kalmis hatirlarmisiniz en son ictigimiz gecenin sabahinda ben uyurken saclarima dolanmis parmaklariniz ve parmaklarimin ucu sizim sizim yine..sanki isterdi ruhum dokunmanizi arada ve niyeyse heycan yapardi sacmalarcasina.. bu gecenin icindesiniz yine ve oksadiniz yuzumu, inen nagmeli sesinizle...sizlamali elbet de sanrilari cekerken bu gecede ben ve kalbim askinizin karsilik veremedigim bi melodisinde ritimlere ayaklarimla vurdugum taban bosluklarimda ve algilarimi acamadigim bir denizin dibi gibi bogucu gorunmez karanliklarinda..bu da ne demeyin bayim!bilirsiniz degilmi,yosunlari severim, doganin yesillikleri gibi derinlikleri olan masumiyeti, yuzumde bir kir papatyasi gibi zira kaktusun bir dikeni gibi olmayan kalbimin olamayan ask sancisindayim yine...gittim! korkak bi kopek gibi ,sucunu kabul etmeyen zanli gibi ic cekismelerim ve cektiklerim mi cektirtiklerim mi nedensiz kacislarim ve gittim! tirnaklarimin pencesinde kirilan kuru bi dal gibi soluksuz birakip sizi yine terk ettim...gittim! belki yine bi donus yaparcasina zira donusum yanlis bir levhanin donusu olmayan yollar gibi ve yollar uzun ...iki catal arasi gibi gogsume SIKISmis ve yine olmayan bi ask acisini cekermis gibi ,zira gecenin tadina yine bilmedigim bi limon sIkip eksi eksi gittim bayim...haklinin haksizini aramadim ,haksizin haklisi yine sizdiniz bayim..sucum agir ,bu kez de ve yine bu gecede yuzer gibi saclarim ve tutam tutam ellerinize biraktim...yalinayak,cirilciplak ve simdi siz beni birakip gidin bayim...bilirsiniz ya hani ,noktalirim bi ok yayi kadar gergin ve parmkalarim klavyenin ucunda aci kokan bi tutun gibi sararmis ve bilirsiniz elbet yuregim yine benimle ozgur bu gece siz gidin bayim! ...suyun gorunmeyen bir yuzune siginarak ve yuzumu gormeden sessiz bi ciglik gibi.. icinize dusen kirli bi dustum ve beynimi saran bi tumordunuz ya simdi adresi acik olan kapisini calip evde bulamayan kalbimi faili mechul gibi sucu bana atip, bu gece hak sizindir.....kapiyi yuzume carpar gibi degil, bu gecenin icinde bu geceye inat carpip gidin bayim.....!

imza:cani sigara ceken,anca bugulu camlara bakan arapbaci...
Alt 17-08-2008, 08:31 AM   #45
Uye

domino taslari gibi rengim bu gece..siyah ve beyaz iste.. hangisi asil derseniz, ikiside yakisir ustume tipki huzunle sevincleirmin karmasasi gibi yine...7 tasim var evet bu gece olan 7 gunum gibi 7 tasim var elimde...ve taslar bagrimi bagirtircasina ezdigim avuclarimda..kalbim yok ki bagrim veryanginlarda yine...ha gittim desem ben yine sayili boncuk taneleri kadar sere serpilmis ortalikta ve duzeni olmayan domino taslari gibi daginik hafizalardayim yine...bi alisveris sepeti olmaliyim kimbilir bu gecede...raflardan inlemelerimi toplarcasina ve raflara bakar gibi gozlerinin taa icine odaklanmali alircasina ve koymali ozenle sepetime duygulari...yada karistirmali bu gece sepetlerimi,mesela benim sepetim sen,senin sepetin ben olmali ve anlamali senin yasadigin benlerde ki yuzun astarini ve dikmeli acizane solumalarini...kimbilir? iste oylesine denemeli seni ben, beni ise hic kimse yapani...hadi bu gece ruhum girsin icine ve girmelisin olmayan kalbimin derinliklerine ve doyurmalisin askin ask kokan tohumlarini serip ustune yagmalisin tek bi yagmur tanesi gibi usul usul degil lakin hizla carpmalisin icimin buzul kapilarina...ki kapilar aski getirenler degilmiydi ki, korkarcasina kacmadan ben yine son kez daha...sen gibi hissetmeli ,sen gibi bakmali ve sen gibi dogmali safligin safran boyali kusaklarina ve sonbaharin sariliklarinda...yanlis bilen olmamali bu defa sorsalar yeniden asigim denmeli sen gibi ilk defa! yakisti/yakisir elbet ama,senin kadar tasiyabilinirmi ki olmayan ,bilinmeyen,tadilmayan arzunun arzuladigim sehvetine damarlarimdan askin kani akitilabilirmi ki....sen ben dedin,bende kalbi bozuk bi para,ben sen diyemedim sen ben olamayinca...bir luksum olmali simdi su anda ve dogmali bir ask icime en kaymaklisindan sen gibi yine...beceremediklerim iste halbuki,ne kolaymis uleyn demeliydim..zira ben inci takan bi kadinim...yine mi olmadi ne? peki, oylesine....

imza:cani sigara ceken,kayamayan yildiz olsa gerek:P
Alt 19-08-2008, 05:26 AM   #46
Uye

Alıntı:
kirmizigül´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ellerine saglik böyle bir emeyinde dolayi cok güzeldi tesekurler.
tesekkur etmeyi sevmem ama okumus olmaniz guzel di...
Alt 19-08-2008, 06:28 AM   #47
Uye

SUPERMEYDAN

kirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyor

Yazilarinizin hepsini o0kudum cok güzel kendimi icinde buldum okurken ellerine saglik
tesekurler.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19-08-2008, 06:34 AM   #48
Uye

SUPERMEYDAN

elbette tesekkür gereklidi bizlere güzel yazilar yazmisiniz elimde olsada sizin gibi arkadaslari daha güzelleriyle ödüllendirel ben yinede saygilarimi sunuyorum.
Alt 19-08-2008, 08:23 AM   #49
Uye

ne olacagi belli olmayan tam haftanin ortasi bi carsamba gununun gecesi ve saclarim oksanmali o gece...varligim, aslinda varmiyim sende ve varmiyim yine bu gece de ki ,varligim sinamak degildi,bilirdim elbet senin beni sevmeni ve sevdigin icin yasamakdi adin...butun kimliklere burunurken ,olasi hergece de sana bir arkadas,bir dost,bir canyoldasi otesine varamadim zira ask da tikanmistim ben yine...beynimdeki tumorun kim oldugu hic bir tarih kitabinda yazili degildi ve hic bi tanidik yuzu yoktu, hani o cok sevdigim sokak cocuklari gibi sahipsiz olanindan di asli da hizla icime girisleriydi elbet...nasil soludugumu bilmeden yasatmakti adi nefesimi olmayan nefesinde...kalbime donmek ister gibiydim her gozlerine bakisimda ve gururumun gemilerini yakip yine o bilinmedik denizlere yelken acmakti ,beynimin okyanus sularina birakirken beni bogarcasina bu tumoru...hazzimin en siradisi boyutlarina sunarken, farketmeden fahisesi olmustum coktan beynimin tomorune belli...oysa hakliydin gozlerim bir yabanci gibi bakarken sana,icimde sade bir dost dan otesine izin veremedim ...olmadin/olduramadim ki, ben ihanetin en buyugunu sen saclarimi oksarken yasamistim...kimlikliklerimin izi yoktu sana dair , kalbimin sesinden bir ciglikta ask sunabilmek icin ve ben sana kac kez olmustum bile bile sen bilemeden...yillar gecti degilmi?hatta kac yil bunlarin hesabini sen yaparken, ben se su anda ozluyorum seni ve kac kalp agrisi cekmistim simdiki gibi oysa ozluyordum asik gibi degildi belki ama dogaclama bir melodi gibi seni ozluyordum, ozledigim gecelerdeki gibi yalnizligima bir dost gibi seni...sana dair paylastigim ne varsa okumayacagim ve yazmiyorum artik bu gece evet bilirdin ozenle sectigim suslu kelimelerimin asil sahibi sen degildin ..icime sindirir gibi yine hakkini vererek ozluyorum seni...oyle birikmissin ki ve oyle biriktirmisim ki bana olan askini ve benim beceremedigim asksizligi bu gece iste inliyor yine icimin sancilari...ne tuhaftir ki,gozlerinin isiltisiyla cogaliyor icimin tumoru...susuyorum/susmaliyim...oysa ki sen her gecen gece gibi kaniksiyorsun beni,bense yalancinin mumunu avuclarimda yakiyorum...susuyorum/susmaliyim...beynimde sanrilarini cektigim tumor alip basini giderken bense benligimi yitiriyorum..etrafimdaki kalabaliga inat icimde ki yalnizliklarin yine basrolunu oynuyorum...evet korkuyorum ve kaciyorum!!! uykumu calan ,yalanlarin icine bi gunahkar gibi ellerimle teslim eden geceden korkuyorum! ben beynimdeki tumorden gitme ihtimalini calmaya yeltenemezken ve sen sizlatarak kendini buyurturken cikagel kahredici ve kahretsin tumorum hadi oksa saclami...hayata tutunmak diye bisey vardi ugruna ne cok kisiyi reddetmisken ben, aztekli bi kurbanim yine kendi beynimi kurutan..ya simdi cik gel oksa saclarimi yada bu gece sonsuza dek burda boylece usul usul oldur beni...bu gece hayat bitmeli ve askin saclarimi oksamali...oksamali mi?

imza:cani sigara ceken, dantel ipinden acili ask islemesi..(ipden olsa gerek)..:)P
Alt 21-08-2008, 05:34 AM   #50
Uye

bu gece ickiden baska istemiyorum icime hic bir seffaflik ve orda kalsin kadehimin isirilmayan buzu ve mezenin icinde zencefil geceye uyar gibi...dolup bosalasi selalaler gibi akitmali agzima sarabi ama ben bu gece illaki icmeli raki...iki kisi icilirmis bu meret dediler yok karsimiza bi asil ve ben kaldim yine yedege mahkum kendim...dedemin biyigindaki peynir kirintisi geldi aklima simdi neyi hatirlatdiysa iste...oylesine icilesi ve saclarimi dagitacasi ve bilindik kufur agimizin sag yamacinda...bilirdiniz degilmi bayim..sahi neydi sokim hayata!!!! kafa bi milyon keyfim tikirda,ya gel ic beni ,ya git doldur rakini gec karsima ...hadi ustad guzellesmenin serefine ....!
imza:cani sigara ceken ,bogaza nazir cekirdek citleyen yalniz tosba...(bogazi nerden bulduysak gece gece..)

« Okyanus | - »
Seçenekler
Stil