FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Benim Sayfam (Günlük)

soguk iciniz...

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "soguk iciniz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "nasilda sehvet le cosmusum bilmeden dun ku gece....ve dun du seni cekislerim bi can kirintilari gibi icime...ve bildigim icim hala sen dolu....sigaram mi hala dumani basimda hala gozumu yakiyor ve ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-07-2008, 05:12 AM   #31
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor
Cevap: soguk iciniz...

nasilda sehvet le cosmusum bilmeden dun ku gece....ve dun du seni cekislerim bi can kirintilari gibi icime...ve bildigim icim hala sen dolu....sigaram mi hala dumani basimda hala gozumu yakiyor ve hala sen kokuyor...ozledim, icimin yanmalarini, dudaklarimin nasir baglamis yaralarini ve ozledim.....(...)...ipek tenli kiliflar istiyorum bu geceye ignenin ipliginden gecer gibi ince, taktigim inciler gibi saf ve karsilikli cektigimiz nargileleri bi otun ucunda ic ceker gibi cekisleri bagrima...oluk oluk bi kan kokusu yok tenimde bu gece o bildigin papatya yaglarimi surdum yakasi acik omuzlarima...ve saclarimi savurdum senin icin...13 saatlik mesafeler bile viz geliyor olmayan senlere ve karistirmiyorum ruhuma deniz alti yosunlarini...birakmiyorum hic bir yuzumu deniz atlarina ve sarmiyorum bi ahtopot gibi kollarimi hic kimselere...batiyorum sadece dikenli kestanelere seni ister gibi topuklarima...ve topuklarimdi ya hani sehvetle optugun simdi gozlerim daha bi yildiz animsadikca ,arzuladikca ve seni cagirislarim inim inim cinliyor kulaklarimda....

imza:cani sigara ceken toklugun icine bulanmis zira tereyagli kizarmis ekmek yiyen nukleer baslikli kiz....P
Sponsored Links
Alt 18-07-2008, 07:30 AM   #32
Uye

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

o cirkin mucevher sandigimdan cikariyorum kalbimi bu gece...ve bu gece bakasi gozlerle bakiyorum icimi yakan gozlerine...kirmizi bi cakmak gibi yakiyorum ruhumu rengimde sakli butun kirmiziliklari ve ne varsa kotu olan fena olan butun huylarimi sana/seni anlatan her sozcugu kaziyorum ilik ilik kan kirmizisi beynime...sabah olunca ipek mendillere sarip sarmaladigim guluslerini bekliyorum ve gece ben kurumadan yeserecek sabahinda...eski bi plak gibi calmiyor kalbimin miriltilari heycanla cevirdim tersine butun kirmis yureklerimi ellerimle...annesinin pencereden hava karardi diyen cocuklarindandim ben , bilemedim bu yuzden zamanlari ayarlamayi ya simdi butun zamanlarim yelkovanin akreple dansi gibi sana butun anlarim ve anlarimi yasadigim butun guzelliklerimle tek bi beden de tek bi kalpde ve sicakligimi sevdigin saclarimi oksadigin parmaklarinin uclarinda...hadi sev beni doyasiya ve sehvetle kimbilir yine bi an olur ters ordugum horosa kazaklarim gibi karistirir gidiverir yuregim...hadi!! beni elinle ele gondermeden simdi su anda sev beni...dizlerinde oksanmayi bekleyen yavru bi kedi gibi sevgiye muhtac bekliyorum...kadinin gibi yatiyorum boylu boyunca hadi simdi/su anda sev beni!!!cikiver denizin maviliklerinden sabahi bekleyen gunesin icinden ve sar beni sicacik...yandigim yanginlarda ayaz susmuyorum bu gece avaz avaz ,fonda huzun kalbimde aci makamlar ve yok kulaklarimda uguldayan hain sozler ,ofkelenmiyor ilk kez ruhum hadi cikiver ,cikiverde bu yumusamis kalbimi sev!!...cikiver pasli teneke kutulardan,kuf kokan dolaplardan, tozu rafda kalmis yarisina kadar okuyup biraktigim kitap sayfalarimdan..ve sen cik gel bu gece!!! ben cikardim kalbimi o cirkin mucevher kutumdan.....simdi gel...

imza:cani sigara ceken,buselerin kurumus nemine su serpen col ruzgari....
Alt 19-07-2008, 05:54 AM   #33
Uye

lanet olsun gecenin karanligina...carsi icinde bi golge yollarim dar ve ay isigi gene yalniz...icimin hangi derdine yanmali ,yanmaliki geceler bitmeli bitsin ki, olmasin ne sabahi bekleyen gece ne ben olmasin varsin bir ben daha...bi tutam bahar istedim dunya denen kahpelikden ki ,yalanlar icinde yalnizim yine gecelerimde anne..bitsin hic baslamadigi gibi umutlarim bitsin ve kayboluslarimi yasayabilmeliyim ben ...yoklar/yoksun kime ugrasam yine yoklar, kalbimin hangi damarina igene batirsam aciyor iste yine anne...olmasin yada olmali ne istiyorum ben bu hayattan...kucuklugumu sevgilerimi, sevilmelerimi,annemi agladiimda bas ucumda ,babami anlatabilecegim dertlerimle ve kardeslerimi kollayan ,ne giydigime nereye gittigime karisan....lanet olasi bu ulkenin lanet olasi gecesindeyim gene ve yine bi basima anne....adalet mi? hangi adalet hangi mutluluk hangi veriler nerde cocuklugumun gunesi nerde gamzelerine sigdigim sevdiklerim ...hic iyi degilim hayatimin hic olmadigi bi yerinde...yeter desem ya!!! dunya bu kadar gelme ustume desem ,yalan hersey gibi hersey yine yalan bu gece...aci cekiyorum anne, ozgurluk derdin ya buna sen nerde benim ozgurlugum anne...sarilasi oksanasi saclarim kimin ellerinde anne....tukendim, bittim, olsem diyorum olmek bile yetmiyor bana anne....alev alev butun ruhum kendimle yapayalniz ...yanlis gidenlerin ardindan alev alev yandigim dogru anne....yapma hayat!!!bu kadar iyimser bu kadar sevilse ruhuma su serpilesi bedenime civi gibi batma hayat!!!!ozledim annem!!! olmayan asklarimi ,olmayan benleri, olmayan dostlarimi, olmayan sizleri, olmayan odami ,olmayan kaderimi ,olmayan ozgurlugumu ve olmayan hayatimi simdi ise nerdeyim anne? nerdeyim ? kimlerin ellerinde, kimlerin ulkesinde ,kimlerin yalnizliklarinda ve kimlerin gecelerindeyim yine ben anne....ustume yikildi koca dunya ,derdin ya hani guclusun, yenilmemelisin hayata bitti /bittim bu gece anne ...yalnizliklar bitirdi anne olmayan ulkeme olmayan ben bitti tukendi bu gece anne....ben oluyorum anne...nefes almak olmekse ben oluyorum anne...bu gece butun aci gecelerimden vazgectim bu gece olsun yanimda ol anne...kahredesi mesafeler niye anne yok oluslarim goz gore gore niye anne ...bu hayata, hayat bana niye zalimce niye anne...iyilikler derdin yillarca kime simdi bunlar bana gelmeyecekse geri anne... kahroldum bile bile mi anne...nolurrr bu gece yanimda ol anne...seni hatirlatan bes caylarindan kalma ince belli bardagimdan baska yok yanimda hic kimse yok yanimda hic bi nesne anne...daha kac bardak icmeli bu acilarin ustune hatirlatacak seni doya doya daha kac gece icmeli anne....bir sabah saclarimi oksa ve git gerekirse yine kaderimse , cekemeliysem ama bu gece yine gel ve git anne... bu gece gel gor beni anne...tanidik degil hic bi yuz ,hic bi beden duysan ,gorsen ,bilsen deli zamanlar yanimda arda kalan niye kaldim bi basima hic hazir degilken henuz anne...aglar oldum olmayan dort duvarlarima, yalnizlikdan soldu boyalari birer birer anne... biraz daha zaman istesem kime fayda bana ne fayda anne olmayan senlere/sizlere benim zamanlarim niye anne...gittim!!!gelmeyecekmis gibi gittim anne!!!!nefes almak olmekmis ya anne...yine ozledim kucuklugumu,ozluyorum alerjilerime inat basima konan sinekleri, aglarken kovalamalarini beni teselli etmelerini korkularimi yenmeni ozledim anne..yine offff kime ,niye cokdan vazgectim herseyden anne gece bi anlasa beni ki,nefret ettigim ben ,beni anlayamadim anne...bak sigaramin dumanindan bi ucak daha kalkiyor ve ben yine icinde degilim anne.. gokyuzunden bi yildiz kayiyor ya iste ordayim su gece de anne...ve yagmur tanesi suzulen gozyaslarima arkadas su anda bi off daha cektim icime anne ...eziyet ediyorum butun ruhumla bedenime bu gece annem ...nefes almak olmekmis be anne...uzaklarda bi basina nefes almak olmekmis bu gece anne...annem !annem !annem ....ben simdi cehennemdeyim annem...bu gece olsun gel gor beni annem...alev alev yansamda ,nefes almak olum gibi ,bu gece olmeden yanimda ol anne........!

imza:cani sigara ceken salkim salkim aci kokan kul taneleri....
Alt 23-07-2008, 06:59 AM   #34
Uye

gene yagmurlar yagiyor uzerime ve disari da yine bi gokgurultusu...ugultular sarmis camlarimin kirik ahsaplarinda...bi gramofon caliyor yine usul usul duyabildigim ince nagmelerde ve sarkimiz basliyor yine....yagmur yagmur yagmur....baharlari beklerdi icim hep o cek sevdigim sarisonbaharlardan sonra ve bank daki izlerin...yuzumun cizikleri gibiydiler her soludugum nefesin arkasindaki gozlerimden suzulen yaslar gibi...ve yaslar sana akardi usul usul...ozluyorum, dusundugum her ne varsa icimi yakip sizlatan damarlarimi igme igme kesislerim var sanki yagan yagmurlara inat...ve sen yuzunu hic cizemedigim bugulu camlara gizlenmis sen...yine bi resim ciziyorum ucu olmayan kirilmis kalemimin dilinden ve yine cizemiyorum yikilmis dort duvar arasinda kaybolan benden....sevmek vardi ,sevislerim vardi sevismelerim vardi, yagan yagmurlarda yuzume carpan, tek tek damla gibi icime girislerin vardi...vardi degilmi? olmayan benlere olmayan cevaplara soramadigim ne cok nedenlerim vardi elbette...ki sen /seni animsamak yine boyle yagisli bi gece de ve geceler ki hic birakmadi beni...eski zamanlarimi istiyorum yine,inat eder gibi takunyali terliklerimi ,puanli karpuz kollu dondukce eteklerimi savurdugum elbisemi ve hic bikmadan elimden dusurmedigim arapbaci tokalarimi....ozluyorum sevmleri ve ozledim sevdiklerimi...annemi sever gibiydi sevdalarim babami oksar gibiydi icinde sakli sozlerim ve kardeslerimi arar gibiydi icimde biriktirdiklerim...yoksun ve yoklar yine kime ugrasam bu yagmurlu gecede senden baskasi merhem olmuyor yoklugun gibi hancer batirmis yaralarima....ya bu beynimdeki tumore ne yapmali ne yapmali da dag kadar yuksek okyanis kadar buyuk bi col kadar kuru beynime ne yapmali ne yapmali da yagmura adini tek tek dusen dusupde dudaklarimi buzen bu bene bu tumore daha nekadar dur diyebilmeli ..hadi en alayindan yagdir yagmurlari sen degilmi ki icime sizan, sen degilmi ki aklimi kaciran ve sen degilmi ki bu yagmurlari her gece inadina yagdiran...cikiver ansizin!!! cikiver daralmis sokaklarimdan gecemedigim ince belime inat cikiver bi golge gibi ve dikil onume cikan kim varsa yalniz sen al sahiplen...hadi!!!simdi su anda cikiver.....

imza:cani sigara ceken aynasiz cadi....
Alt 30-07-2008, 04:03 AM   #35
Uye

gelirmiydin yine boylesi haylaz gecelerden bi gece sen ve bitermiydim ben icimdeki atesin korugune dur demeden ,beynimin yiyip bitiren tumorune bi kursun sikamadan yine ben ...halbu ki , anilmayacakti/anilmayacaktin boyle bir gecede bana yasakli adinla sen ve yine tumorum azdi boyle bi gece acitmis olsa gerek sensizlikte/sensizlikten...dur demiyorum bile ,karanlik ustume bi otoban hizi gibi basarken igme igme ve dur diyemiyorum ben, beynimdeki tumoru hizla alirken icime seni ve dur dememeliyim sana sensizlikte buyuttugum hayalimle ve hayalin giramofonun miriltilarinda yine... bu gecenin nagmeleri yine tahta pancurlu pencerelerimde...ve bastigim her melodi icimdeki sesler gibi gicirdamali bu gece..aylardan bi kis dedim, kardan adam gulumser gibi yuzume yada yaz olmali olasili islanmali acik denizlerde ...yok sevmedim /sevemedimne kis olmali ne yaz bu gece... istahla sana benzettigim o sonsuz zevklerim gibi ve bana benzeyen kalbi sararmis sari sonbaharlari....bu gece icimde/disimda haylaz bi sarisonbahar havasindayken ben ve sen simdi gelmelisin bu gecenin havasina ve girmelisin bir nefesde icime...sarisonbahar gecesinde...hadi.....

imza:cani sigara ceken,oyunsuz papatya...
Alt 05-08-2008, 08:46 PM   #36
Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Bu yazıların bir sahibi varsa eğer o bay şu dünyada ki en şanslı hergele. Keşke bilseymiş içinizdekileri belki gitmelerinize dur dermiş. Hoş dur dese durmazmışsınız yazdıklarınıza bakılırsa. Ama genede o hergeleyi kıskandım anlamsız bir biçimde.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-08-2008, 10:54 PM   #37
Uye

o hergele sadece bi tumor ve tumorler genelde insanin kendi kendi ne yarattigi seylerdir bayim...karsimda kendini yaratabilecek biri olmadigindan ben o tumoru buyutorum zira ben ,beni isteyenlerle degil benim istediklerimi tumor yapiyorum desem, yakisir sanirim bu cumle bana...:P
imza:bogulasi ukala:)
Alt 06-08-2008, 11:12 PM   #38
Uye

Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Yerlidir yerindedir. Evet ukalaca ama boğmak ne haddimize. Yazın okuyalım öğreniriz belki birşeyler.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-08-2008, 11:20 PM   #39
Uye

aferin sana..:P ogrenmeyi seviyorsun....
Alt 06-08-2008, 11:22 PM   #40
Uye

Öğrenmek iyidir öğretici bulmak zor olsada insanların hikayeleri ilgimi çeker belkide beyin içinde oluşmuş sanrılardır yazdıklarınız olsun genede kendilerini okutuyorlar.Konunuzu daha fazla meşgul etmeden aferinide kaptım çıplak ayak koşarım şimdi çimenlerde:P

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:54 PM .