![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "soguk iciniz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "yine tetikledim ruhumu lanetler savuruyorum yine bana ben kaliyor...kimsesizligi seviyorumda kimde kaldi ruhum bunu bilmiyorum ...kiriyorum etrafimda donen herkesi ve aciytiyorum herseyi...dokunmadim diyorum yureginize sizde dokunmayin ama nafile ,bu lanet ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... yine tetikledim ruhumu lanetler savuruyorum yine bana ben kaliyor...kimsesizligi seviyorumda kimde kaldi ruhum bunu bilmiyorum ...kiriyorum etrafimda donen herkesi ve aciytiyorum herseyi...dokunmadim diyorum yureginize sizde dokunmayin ama nafile ,bu lanet yuregime desem ne fayda lanetli gecenin lanetiyle bekleyen sabahinda...iflah olsam diyorum bi denize atsalar beni bi kopekbaligi kadar hizli ve korkutucu olurum, bi ask nehrine batirip cikarsalar icime bi cennet girecek diyorum zira saliverseler yuzmeyide unuturum ...ters dondum yine olu bi balik gibi...olmayan seklime yine sekil yok..cizenler cokta ben niye beni cizemedim dogruya karakalemim ucu kirik...aztekli bi kurbanim ben sadece kendini oldurebilen....ellerimle kundakladim yine bu geceyi silaha ne gerek kiran lanetli sozlerim yetmiyormu...parmaklarimi saclarimin arasina alirken nefretle cekiyorum tutam tutam ellerimde saclarim zira canimi bile yakamiyorum nesterle kestigim bileklerim vardiya onlarda fayda etmiyor kor bi jilet le sokup cikarsam bu igrenc kalbimi yine de ben iflah olmuyorum...zibaran zibarana ruhumda hayaletleri kovalar gibi beynim acili kalp kiriklariyla...su masamda duran dar ince belli kahve ictigim fincanimin icine sigsam diyorum neden mi kacacak hic bi deligim kalmadi da..eksik olan neydi?kotu olan fena olan ne varsa bende iste... daha ne haykirmaliyim ki kime ne bana ne....dere budaklarida gectim de bari sen kollarimda uyu bu gece...lanetliyim lanetliyim lanetliyim !!!! imza:cani sigara ceken huysuz ve ihtiyar...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... olmayan sesinden miriltilar duymak istiyorum bu gece...ruhuma inceden bi ritim ve olmayan senden bi yuzler...yuzumdeki benler gibi nerde oldugunu hic bilmedigin benler gibi...ha biraktim dedim beni sana ben yoktu sana dair asil mesele senin hic olmamandi...yine yapamiyorum bi resim ve hic soyleyemedim ben ask sarkilari...kirmizi gibi ates doluyduda ruhum veremedim icimdeki atese bi koruk...yine ben dedim parmaklarimdaki nasirlari bakmadan ruhuma her gecen gecenin icinden bi tortu biraktim...bak olmadi yine...kelebekler vadisini suzuluyorum bu gece oylesine uzun oylesine derin ve oylesine huzurla....buydu degilmi hayattan beklentim neydi evet huzur...aradigim ama dar sokaklarindan gecebildigim bi tek ince belim di ya hani iste orda olmayan askimla ve beceremedigim bu elma sekeri gibi yaladikca sonunda sapi kalan ask gibi ki ben sizin beni yediginiz gibi ben bi aski hic yemeyi beceremedim ...olsun azap degilmi ki acitani batani varsin olsun asik olmadigimdan cekeyim ben bu derdimi...hadi sus yazdikca asik mi olacaksin ki simdi sus ask zamani hic degil hic olmadigi gibi...birak huzuru bulmusken kelebek vadisinde sessizce uzan kumsala ve bak denizden cikan yine yok...simdi sus... imza:cani sigara ceken topukta kestane...
| | |
| | #23 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... simdi susmak zamanida susmuyor bu lanet dil kiracak belli yapabildigi en iyi seyi!!!!ki eksiyen dillerine lanet olsun yine anarshe...yokdu ruhuma inci bi kolye gibi sayili boncuklarim zira ben inci takan bi kadinim...her saydigim tesbih boncuklari gibi huznum de sayabildiklerim sadece kirdiklarimda...gece olmasin artik 7 geceme bi gece daha istiyorum olsun 8 adi olmayan sekli olmayan hayal gibi ve ben gibi kirmizi yine...tek bildigim renkdi ilk dogdugumda beyazi bilirdim saf ve temiz genclik cagima gelince ogrendim maviyi engin ve derin sonra olgunlasinca yasimin en guzel cagi iste takili kaldi ruhum kirmizinin cinnetinde...oyle bi gece diyorum yoktu bole bi gece ya vardi yada olmasini hic istemedigim halde cildirtacasi gece...ne cok sevmistim oysa yanimda bi bana kalan annemi annem olsa yine sarsa sarmalasa yitik batmis bi gemi gibi bu gece ruhum hic dogmamis olsam diyorum ki, dogmusum ...hic yasamamis olsam diyorum ki ,yasamaktan beter bu gece ...yok anne!!!derdin ya hep penceren sizan gunese inatla gulumse , bi guluslerim kalirdi gamzelerinde ve bu gece bi gunes yok bana anne...haram ettim ben bu sahabi da kendim gibi gibilere...yine ........vs...yazmak istiyorum suslu kelimelerimi zira yakip yiktim onlarida yazabildigim ..........bunlar iste...bosluk ariyorsunuz bayim bakin yuzume iste burda kocamanindan en guzel haliyle...annanem aklima geldi bak simdide niyemi?kucukken kendi yaptigi ekmegin uzerine sekerli kese yogurdu ile beslerdi ya hani aciktim mi ne bu saate sevgilere anne....gazoz kapaklari vardi elimdeki 5kurusla bakkaldan aldigim furuko gazozlarinin kapaklari... iste ole ictikce yuzbinbaloncuk yutmus gibiyim anne...koleksiyon yapardim ya hani bide halbuki hepsi ayni sekil ve renkte olurmuydu ayni desende ayni sekilde biriktirmek ve mutlu olmak koleksiyonda...oylesine ufak di mutluluk kirintilarim degilmi anne...yokus asagi oturup saliverirdim simdiki ruhum gibi onlari , sonra bi hizim kosup geri alirdim ...alirdim ya bozulmasin eksilmesin diye simdi de birakamiyorum ruhumu bi yokus asagi iste ole anne ....coskularim coktu, umutlarim kisa , bilirdin sen guluslerim inadina aglamalarim kacamak oldu hep anne...hey ruhum!!!! hala niye, saliver bi kez de bu gece ye ama toplama geriye ...toplama birak orda kalsin annanemin erik bahcelerinde..eksi eksi toplarken bakirdan calma annanemin islemeli onlugune, birak orda o kucuk lule sari sacli kizin vardi ya anne kalbi tertemiz minik yuregiyle, yalani bilmeyen ofkeyi kusmayan o minicik yasinda misket oynayan cocuga asik oldugu gibi minicik elleriyle ellerini tutmayi becerebildigi iste o prensesin anne ... hadi birak de anne ... orda oylece inanasi haliyle birak orda kalsin, sabahi bekleyen penceresinde, gulumseyen gunese uyanip merhaba ile baslasin anne.....merhaba......! imza:cani sigara ceken eksi erik...
| | |
| | #24 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... yoktu sevmelere inat karsilikla verebildigimiz bi sevkat...yoktu degilmi icimizde bi ask..dogruya bilmedigimiz tek sey ask!!!! inat mi bayim buyrun en guzelinden saygiyla hurmetlerin hepsi bizden ...siz oylece durun orda aman sakin ha bi yeriniz eksilmesin zira eksikler durur bizde...siz size yakisan gibi ama bilirmisinizki aciyan yanlarinizi acitan ben degilim siz aciya odak bellmissin belli seytanin alip goturmesinde yok ki bi sahtekarlik...bak bu defa iyilik yapmis belli size mi banami iste orda duralim mi?...bagirip cagirmalariniz olsaydi inanislarim olurdu da su bagri basik sususlariniz daha bi bagrimi acti...kahretsin siziki ,icine alamadigim ne varsa icime sigdiniz su anda!!! ...vesselam gec olan ben, gec kalan siz oldunuz yaa bakiniz gittim bayim!!!!!.....ha unutmadan icime koca bi dunya biriktirmistim sizin icin ,zira zamaninizi calmadan size ozetini okuyayim...iyi kal....ne kadar da kisa bi ozet degilmi....ama unutmayin icinde koca bi dunya sizin icin sakli bayim...zira sakli(y) idi .... imza:cani sigara ceken ozlenmis kirpi....
| | |
| | #25 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... guzelliklerin tumunu yakmaya hazir ve bir gece...kisa kesik cizgiler gibi ruhumu teslim etmeye saliveriyorum huznun sarmasik kokan izotlu denizlerine...ve yine denizin dibi...siyahtan berisini yitirmis gonlumun goz bebekleri nerde yansiyan inci beyazi ...sayi saymalari bile unuttum ustune ekledigim acilarimla saclarimi eline verdigim bir yigidin cebindeki bes metelige saydigi mey'ini...baston degnekleri bile kurtaramadi yenilikler istedigim ve ustune para yardimi ettiginiz su kirmizi ruhuma...zira ben gecelerimi daha bi karaya burudum ...kayitlara gecmeyen o gizli benlerim degilmiydi ki ici disi kan kokusu degilmiydiki ugruma yagmaladiginiz ask tohumlari sere serpeydi ya hani sorulmadan asiladiginiz ki beynimin ucra koselerinde biri sakliydi...almasina alirdi da orda calan isliklariyla daha bi sehvetliydi...biraktim neyim varsa icimin en koruk yanlarini korukledim durmazcasina beynimi bitirmis hucrelerine oyle bi sikistirmisimki onun kadar iyi labirentin icinden cikamayan kimse giremedi..zira izinde yoktu...ne bi soz bekledim ne bi soz soyleyebildim...benim gecelerime ihanetim kendimde...sehvetimden baska yoktu bi zararim bedenlerinize .. ve yoktu sana yok du ustune degilmi bi naz ve koymadi ustune hic bi ask...derlerki askin gozu kor bense iki kor...ha desen yine geldim kucak dolusu kapinda o cok sevdigim kir papatyalariyla ve itiraf ediyorum ilk kez beynimin tumoru sana ,kopek gibi itten ac ruhum kahretsin sana ....!!!! imza:cani sigara ceken sakli hazine sifre: inci...
| | |
| | #26 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... kiyamet gunu bu gece...ve kiyametin baslangici bi sabah...hava mi ? gokgurultusuyle devam eden sagnak bi yagmur ve dolu dolu icime akar gibi hizlanislar...uzerime carpsin istedim ve butun vucudumu sarsin dilimde, aklimda her nekadar kotuluk varsa canimi acitincaya kadar ve inanincaya kadar hic dinmesin istedim...yagmur..yagmur...yagmur...!!! kime bu ofkem!! kime bu saldirislarim ve kim bendeki ben olmayan yanim...ki ofkem benim...yakin hadi!!! kavursun cehennem atesi butun ruhumu ve ben orda oylece kalayim gozlerim kalsin bi tek ve gozlerimle ben beni seyredeyim...zira cikaramam yine de ve cikmaz sanki icimdeki bana ait seytan bilirim!!!! kiyamet gunu mu,alin en beterinden size yangin ateslerim ve ben dili cig bi et gibi kokan ruhumla size teslim oldum....kendimden baska kimse acitmiyor canimi ki benden baska bilen de gerek yok olsa ... haykira haykira aglayislarim var bu gece....atin ,satin,yakin ama bilin,bilin ki icimde bi beni gostermeyen yanimi ve durun ve durup cekip benden gidin!!!... ustume ustume git demeleri bu kez siz bana deyin ....iste olmadi yine, yine beceremedim iyi olmalari..beyaz bi gecede sen geldin bi baslangicdin hani... sevincti dedim bi an hayattan bekledigim o lanet huzur gibi... doguverdin bi ana rahmi gibi icime iste huzur dedim ben yine mahvettim...olmadi!!!!beceremedim bak .....anlamiyorum ki hic bisey ve ben beni ki hic anlamiyorum kahretsin kiyamet gecesi beni!!!!! hadi gene sen bi iyilik yapip cehennemin dibini ellerinle koyuver simdi beni....!!!! imza:cani sigara ceken cehennemin olamayan dibinde....
| | |
| | #27 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... bazen hayat en acimasiz yerinden yakalar ya hani en zayif aninda .....oyle iste....gercekleri hep biliriz ya hani aslinda kacmalarimiz bundan olsa gerekdir iste...yanlis zaman yanlis kisi/kisiler gibidir iste ....gercekler acitir ,kanatir, aglatir ve orda oylesine kaliverirsin yine kendinle...keske hic bisey bilmeyen ama kendini taniyan biri gibi olabilseydi yalnizliklarim...ve keske, keske demelerim olmayiverse...simdi yasadigim aci kadar simdi kirilan yanim kadar yalnizligim hic olmayiverse....uzun uzun hayatlar gibi uzun kavaklar istiyorum icime...hoyrat kor bi makasla kessinler nolur/ kessinler artik kalbimi ve ben yasasam bir gece gibi uzun uzun bi kere....ve o minik bedenimde ilk soyledigim kelime gibi sabaha ve penceremden inadina yasamak gibi soylesem yeniden merhaba....alamadim ne seni ne kimseleri zikkimin icine ole sehvetle oyle zevkle icitigim ve beni olduren bu gece de alamadim ictikce icilesi gibi ne seni ne senleri yine....nasil mi? ictikce yok olan ben gibi ictim yine bu geceyi....su saniye durdu hayat ,ve hayat yikiliverdi yine .. su saniye yok bi ben daha ki olmasin da...hadi gelen gelsin ustume bana ne kime ne...gunahin hepsi bende ya hani, iste oyle su saniye hersey yalan gibi durdu bende...oyle iste... imza:cani sigara ceken tekil ...
| | |
| | #28 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz...
| | |
| | #29 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... sonu olmayan derinlikler sizdi icime bi ara...bi ara geldi butun gecmisim bi film seridi gibi hani herkesin soyledigi gibi siyah/beyaz..ve ben yine sadece siyah olani isledim annanemin yastiklara isledigi kenefce gibi ruhumu...adi yoktu aslinda ruhumdaki gibi rengi de o bildik damarlarimda olmayan kan gibi kirmizi...ben dedim yine huysuz ve dediniz aklimin en ucra koselerine suzulurken derinden sizan ilik hava akiminda uslanmaz dedim ya iste ben ve beni...ritimler mi bayim yokdu ruhumda dolasan oyle kivrik beli inceden duz metinler... karmasiklik mi buyrun beynimin bi muayyen gunu gibi bugunde icinde sakladigi dolu dizgin ruzgarlar gibi...yine havadan olsa gerek degilmi bu gokgurultusu ve cakan simsekler ve icime dusen kar taneleri ama bakiniz ki bayim kar taneleri kadar cok yalnizligimin icinde yok bi saf beyazi ve yok bi safran dolusu kizil gunesi...inlettim dagi/tasi toprak oldu icim igme igme susuz kalirken gunesin yakan sicaginda dilim ve yine susmadi kirdi gitti neyi varsa ve neden ki bi dil yarasi.....dere budak dedim yol yok yollar tas dedim biriktirdigim ekmek kirintilarimi cebimde tasirken ki ben onlari tek tek atmayi iyi bi is gibi yapabildim ....ac kaldi ya hani ruhum it gibi bali cekerken kaldirimi olmayan kaldirimda sabahladigim ve sen/sizler icin egilmedi basim....buzul bi cag gibi dondu yuregim ki bu sevgiyi isitamamisligim...bilirsiniz degilmi yok du icime dusen bi ates ve ben hic atesleri koruklemedim,tetiklemedim ya hani sigarami yakarken gozlerimin firar kacamaklarini ve kactim....yollari dar ettim faili mechul bi seri katil gibi ilmik ilmik cektim icerken sarabin tadini ki tadi kankirmizi....firar mi bayim firari kendime serbest biraktim...ve iste simdi teslim olmaya geldim...bilerek ve isteyerek bayim!!!! ayak parmaklarimdan baslayin tek tek sonra kafatasimi yarin icinde ben olmayan beni cikarin ve sorun kimdim ben bayim!!! fiskirirken bu kankokusu ruhum kanamali bi ask icin ilk kez bayim!!! bi elektirikli sandalyeye baglasaniz beni ben kac kere titrer hic titremeyi bilmeyen ruhumda...buyrun bu gece butun sorulara cirilciplak bedenimle teslime hazirim bayim!!!..... imza:cani sigara ceken kalbi firar mechul zanli....
| | |
| | #30 |
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... sigarami keyifle iciyorum bu gece...sular oyle bi akti ki ictim simdi ustune soguk bi baileys...ve ben ilk kez bu gece huzurla cektim dumanimi seni alirken nefret eden bi fransiz sair gibi zira tersindeyim bu gece zevkle parisin sularina eyfel kulesinden bakarmis gibi gozlerine ictim bi nefes gibi ve cektim bi nefes gibi seni icime...beynimdeki tumor buyurken ve tilkiler cirit atarken tenimde cabalarim yarim kalmisti ya hani kovmak icin ve defetmek icin seni oylesine inatla cektim icime bu gece ...ruhum parcalanmiyor artik ozgurluk savaslarini vermis basidimdik bi aztekli karsinda simdi... hadi!! cirilciplak bedenimi sorgula bu gece ve kanat istedigin kadar yak butun zamanlari ama dokunamazsin bu gece ki sehvetli huzuruma ve dokun bu gece kirmizi kirli dusune...sigaramin dumanina alirken seni butun ayyasliginla o deli serseri ruhuna sirilsiklam yagmurlari yagdirdim ustume...saclarimi bile savurdum ki en cok saclarimi severdin degilmi....tirnaklarini kazi butun bedenime orda oylece izlerin kalsin beynimdeki tumor gibi....bu gece seni istiyorum!!! ve bu gece benim ilk huzurlu gecem keyfime yok bi diken ve keyfimin ustune keyif seni dusunurken ....sacmalama meyhaneme aldim bu gece seni ve senleri nasil kalabaliklasti bi anda bombos yalnizliklarima yasadigim anlarda...sensiz gecelerim siyah di hep siyah di adiydiydi sensizlik...korkuyorum yine....beceremedigim/ beceremediklerimle kalmisligim yalnizliklarim ya simdi bu toplulukdan korkuyorum!!! pankartlar acacaklar olmayan benlere geride biraktigim izler ve yarim biraktigim kohne sokaklarim...zira ben sadece ince belimle gecebildim sikistirilmis bedenimde seni yasarken yoktu icime sizdirdigim mavi enginlikler ve yoktu senden baska adi olan ruhumda baska,baska yoktu dikelenleri batmayan bi sen kirpi daha....ve istemedi bu beden senin gibi delirircesine arzulayan bi ben daha ve bi sen daha ...sigaramin dumanina sardim bu gece huzurla ve bu gece tanrinin dogum gunu hediyesi oldu bana....sakin simarma !!hala kurtarmadim ama bi canyelegi saliverdim bu gece sulara...:P imza:cani sigara ceken kaktus...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |