![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "soguk iciniz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "klavyemdeki harfler nekadar karmasiksa bende bi okadar karmasik ve daginik yasiyorum bugun...neden olsa dersiniz ustad...beyin hucrelerim olmus bi balik gibi ters donmus bedenim icinde hala soluk mu aliyorum yoksa kafamin ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... klavyemdeki harfler nekadar karmasiksa bende bi okadar karmasik ve daginik yasiyorum bugun...neden olsa dersiniz ustad...beyin hucrelerim olmus bi balik gibi ters donmus bedenim icinde hala soluk mu aliyorum yoksa kafamin icindeki tumor mu buyuyor dersiniz..everest in tepesine mi atlas okyonusunun dibine mi gitmeli,yok be ustad daha bi kolay olmali bi italyan sofrasina,bi hastanenin yeni dogan odasina,bi dondurma kulahina bi sarap sisesinemi yada bi paket sigara iicine sikistirsam yada bi papatya tarlalarina mi kosmali ...bi mutluluk istersin ya hani ustad baskasinin evine giren bi hirsiz gibi degil,baskasinin ekmegine tuz banmak gibi degil hani nede baska hayatlara tecavuz etmek isteyen bi seri katil gibi degil bak ustad yasadigim her anim icimde..bilirsin ya beni kendimle yasarim ben ... yok be ustad, benim bu ruh halim bilirsiniz ya hani sacmalama meyhanemin o dort duvar telleri arasinda dumandan kafa yapan yan masadaki rakisi yarilanmis peyniri bitmis belliki icmeyi bilmeyen kir sacli dedemin gozleri bakmayida bilmiyor ..eski toprak bilir bilmesinede gozlerimdeki bugulanma ona bi isiik vermemis olsa gerek hani...yokk be ustad bitmesin gecem daha icecigim damarlarima akitacagim zehir cok olmali cok olsun ki bu kafa yapan ben, daha bi melankolik daha bi sehvet daha bi tutku olmali ki kirmizi ruhuma yakismali...birak ben bildigim yolda gideyim..pencelerimi ordan oraya cikarirken bu torpilenmemis tirnaklarim biraz daha kanatsin o hain gozleri...aldirma be sen ustad toprak degilmi eerkeni geci...efkarlandim yine bu gece bak...koy koy koyyyy...cok diyarlar gezdim ogrendim alemin sirri nedir..koy koy koy...benim merkezim bu meyhanededir...koy koy koy sagol bey be sagol ya....hadi serefine ustad..... imza:cani sigara ceken kir sacli dedemin sakalindaki peynir kirintisi...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... algoritmalari olan bir muamma gece icindeyim...ve gecem iskender monolog paketi gibi ,alo sevgilim ,hangi chat odasindasin, cnm ,asl ,pls ,opim mi anam, alir misin,buyur burdan yak...dilimde kekremsi bi yalnizlikla ve agzimda dunden kalmis ole bi balik tadiyla,damagimda bi sarki cekil git meyhaneci beni halime birak sarhosum ayyasim ...ha bak ustad buda senin serefine hani umudunu hic yitirmemis ayyasdin dun tanidim mavi gozlu bir dev bayim... koca bir lanetin carmagini tasimis gecelerine civilerek cakarak...acilari kimsenin kimseninkinden fazla olmayan gecelere sigdirdigimiz dibini mondifleyene kadar ictigimiz ince belli bardakdaki ayyas beyazimiz...oda kaflaamasa hayat iste iste be orda bi ayyas burda bi ayyas hey gidi birakalim dilimizde dolansin baska bi turku...yaz beni yarim yarim sar beni yarim yarim ne guzel der sayin volkan konak hey gidi gozunu sevdigimin kemencem...hele dilindeki o sicaklik o sevecenlik sen derdin ya hani benim kadinim bi bayrak kadar onurlu ve guzel olmali...kadin ki kirmizi kadin ki deniz kadin ki bi ana...ya benim avuclari cennet kokulu beyaz kadin annem...annemm cann bak seni anmadan edemedim...hic bilmedim ben zamanlari tutturmayi...hep birinin lumbuz dan bakip biseyler soylemesini bekledim,yada istedim belkide...ama o lumbuza cikmadi kimse buna ragmen hic saati olmamis bi kirmiziyim...bu yuzden olsa gerek benim gecikmisliklerim...kacmis ki yine trenlerim hani vagonlarina takilan o islemeli yazmalarim...animsatan herseyi silmeli mi bu gece bellegimden,tirnaklarimi ceken o yalnizliktan kaldiki asik olmayi beceremedigimden...disetlerimdeki kederli tortulari tukurup donmelimi yeniden hayat denilen bu kahpelige...her gece seytani cagirdim ruhumu satmak icin kaldiki oda beceremedi beni alt etmeyi...kolayliklar istiyorum artik hayatima hani mesela,bellegime bi koltuk degnegi hadi bunun iicin bi yardim toplayin bana...nerde hayatimin nezareti,hani su tanrinin olmayip nebisinin tatile gittigi..ordamiyim ki ben varsin olsun sacmalama meyhaneme yazacak sebeplerim var benim hadi ustad serefine ustune soguk icin simdi ayyas dostlarim... imza:cani sigara ceken ayyas 24 saat ayarda..:)
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... kolu kanadi kirik bi gonul yarasi istiyorum hatta yikik dokuk olmali kayip ziyan olmus hayatimin bi parcasi gibi adaletsiz bi dunya gibi ...olan bana olsun istesem ....beceremiyorum ki ben bu aski zatalinizden istemeye bi kez daha hakkim olmalimi...gecenin bilmem kaci gene..bense ayni sacmalama meyhamende hadi ustad bi gaz da sen ver bu hayallarime...sevemedimki ben hic yuregimle..olsun varsin be ustad bu zataliniz bunuda atlatmazmi ki kaldiki neleri devirdi bu kucuk yuregiyle...isterdim sigaramin dumaninda ...olmadimi mi ne bak bunuda beceremedim ..koca bi ahmak gibi ruhum..neyseki yasimin tadindayim be ustad... olsun varsin hadi bu kez de serefime icelim....yalan inanma bana sen hayat denen bu sey varya yalan iste bu gece gibi yasiyorum ben ve yasiyorsunuz siz...serefinize ictikce mi guzellesiyor bu zataliniz..cocuk demeyiniz bayim kac cocuk avutmusturki bu zataliniz yasini almis kundak zamani ickinin dibine vurmus...hadi be ustad anlarimizi yasarken birak simdi acilari koyalim ustune bi nese koyalim ustune bi girgiriye bakarsiniz kalkar oynariz...sormayin kalbimi hangi ellerde birakdi en son sormayin bi neden yazdikca sacmaliyor bu beden..sormayin bi neden soylese daha beter gizlese hic fayda etmiyor sormayin neden zatalinize bayim ...birakin hadi icelim kizkulesi degilmiki anlari yasatan birakin bu gece kizkulesinde can verelim iste simdi zatalinize dur deyin bayim..... imza:cani sigara ceken imla hatasi....
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... asil buyuk sarhos benim uzaktaki...ki uzaktaki benim kusturucu sarhoslugum...zatalinize hic sormadim degilmi bu gece sizi niye biraktim...siz degilmiydiniz bana o hanimeli balkonumdan baktigim yildizlari animsatan kaldiki yildizlari ben hic parlarken goremedim...hani pembe pancurlu lumbuzlariniz vardi ya o can alici, ben o lumbuzlara sizin gibi bakamadim...bakmak ve bakmak vardi ya hani ben hic sizin gibi goremedim...yok bayim kalsin bu ozgur ruhum ..degilmiyim ki kor bi sarhos okudumsa felsefe bilinizki bu deli halim okudumsa iktisat bilinizki bundardir geceyarilarim...ask diyorsunuz ya iste orda durun bayim!!!kalbimin ucu varya hani beceremeyen hani derdiniz siz zataliniz iste oyle bi tahta kasik gibi bayim...hayatima bi ters bi duz horosalar ordum,kaldiki birakmak kolay olmasa bayim...ulkem olmayan bu ulkede degilmiki hepimiz ayni bok cukurundayiz ve zamanimiz geldiginde cekilecek sifonumuz...cikolata yedim kelimelerimi ozenle secerken bilirsiniz ya uzumlu olanlarindan...icine zehir akitsin diye...hani bide bademle katki yapardim ki enerjim bitmesin diye...gozyaslarim bitti bitmesinede bayim su tesbih tanelerini saymayida beceremedim...becerebildiklerim gemilerdi kaldiki onlarida kagittan yapabildim...ve kaldiki deniz bile karsiya ufleyemedi...fikirlerimi anliyorda bana cumle kurabiliyorsunuz ya iste bu kafi bayim!!!tehlikeli kesikler gibi sevisti ruhum,olsun bu gecede benim ustume atin sucu suc olsun ki,bir araya geldigimizde bir kelime olusturan iki hece olalim...siddetin yol actigi her turlu maceraya duskundu ya ruhum,hani bilidiginiz o yara kabuklarim bundan di iste bayim!!!hadi atin sucu bana simdi hangi dere budakmis ki beni baglasin ...bilmediginiz bi sir vereyim mi bayim!!! suc bana carpmaz budur benim ozgurlugum!!..... imza:cani sigara ceken seri katil kod adi: jilette pusu...
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... birdaha severmiydi bu zataliniz zira hic sevmedi...ya bidaha gulermi dersiniz zira bu kahkahalari acilarinin izleriydi...icimde safram kirmizisi bi firtina mi var ne,yoksa cok mu ictim dersiniz meyhanenin deligine icimdeki zehir gibi suzulunce....benden calmaya calistiginiz zamanlara inat ki anlara inat keyif catiyorum simdi...ruhumu yaysam gene dunyanin dort koseli meyhanesine yine kimler calar dersiniz bakiniz zira kalbini veremez yine bu zataliniz...sahiplenmeye calismistiniz hani cogul taslari gibi hatirlarsiniz ya ,bedenim o cehennem dilli ateslerde dolassada alabileceginizi mi sanirsiniz okyanislari asan benden kalbimi...birakin efendim parcalamaya calissanizda ben hic bolunmedim...serefinize mi desek yoksa serefime layikmisiniz desek...hadi siz secin benim ozgurlugum kadar ruhunuzu satabilirmisiniz ki , aklinizmi yetecek bedeniniz mi zira cumle fukarasi kelimelerinize yazik...siz kizdiniz yine bakiniz sormuyorum bir neden...bilirim ki kizginliginizin bile saniyeleri yok ustumde...durun bayim ben serefinize yapayim zekanizin yasina...yok bayim siz bukadar guzel gulumserken benim kahkahalarim da ne haddime!!....siz susun ben yine tamamlarim eksik kalan yanlarinizi hadi ozaman bi istanbulda olmak var ya diyelim...hadi bayim serefinize!!simdi istanbulda olmak vardi anasini satayim...bogazda kohne bi iskelenin yamacinda...yeni camide misir atmak kuslara...dolmusa cek dostum demek,kadehde buz gibi bir raki simdi istanbulda olmak vardi anasini satayim!!!....serefinize!!!! imza:cani sigara ceken, denize karsi beyazda buz...:)
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... sacmalama meyhanemin icinde ruhum gezintide yine, hangi limana gitse bi ask denizine yelken acar gibi...yelkenleri suya cektikde demir atmaya gelince orda durununz bayim!!yok bizde bi sevda nehri ruhumuz susuz bi col gibi..zira susamiyorda ruhum bayim...ortayasli kadinlar gibide ruhum kullanisli zira tehlikelide sonu ihtiyar ve huysuz bi kadin bayim:P...hayatimdan herseyi cikardim cikarmayada sallantida kalan asklar birakmadi yakami desem..ha ben gittim dedim gittigimede inandiramadim..varmiyim yokkuyum ki bunuda bilemedim..yasam mi onu da saliverdim ustune bi kadeh sarap actim bi yudum alinca hepden koyuverdim...bakiniz anlarimi yasamayi hayatimin en gezel isi gibi beceriyorum...hayatamin merkezine almadigim gibi, sevdimde eglendiren yanlarini erkeklerin zira ben daha bi keyifle eglendim...krem santili cilekler gibiydi fantezilerim geceleri sevisirken teninize hic bitlenmis bi tortu birakmadim...hayatim bi filme cekilse diyorum ve jenerikde calan muzik baslasa hani,ustume gelen gelsin birakip ortada giden gitsin,olan olmus diyen sussun,vurdum ben bu dunyanin dibine...alem oyuncu olmus,sokaklar sahte sevdigim bi kiz vardi olmus bi kahpe!!!....okuyupda yasayamadigim kitaplarda simdi bi zaman makinesi istiyorum ruhuma,68 lere gidip woodstock da cicek cocuklariyla kafayi tutsulemek...yine elimdeki sigara tutselemekden olsa gerek yine yakti gozlerimi zira yanaklarima suzelen yaslar da bundan olsa gerek..siz en iyisimi bosverin iste ole bilirsiniz ben iyi bi yalanciyim ya herneyse bunlarida okumayin bayim!!! evet elimde bi kadeh kadehin icinde huzun bu gece birak beni ruhum gezintide ole iste.... ! imza:cani sigara ceken,tuzsuz borulce...
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... cirilciplak ruhum bu gece...giyindiklerim ortmuyor sanki icimteki acligi...yuzbinlerce kisilik tasir gibi ruhum bu gece hangi yuze burundum zira ben bende kaldim...alsa bi deniz oldurse sularinda bu gece yanimda o hic bakamadigim ayna kalsa kesfetse butun gecmisimi hatiralarin anasi gibi yapissa tenime bi ahtopot ve sarsa butun kollariyla bu geceki ciplak ruhumu...tutulsam bi kopekbaliginin dislerine cignese aci aci ve gizleze beni bi inci kabugu...her harfime bi anlam bulurdum ya ben simdi ciplak ruhuma bak bi harf yakistiramadim ...okumayin artik bu kafiyesiz yazilarimi birakin ustume yikilsin bi kaybolus titanic gemisi ve oluler sarsin etrafimi icimdeki yasamaya inat!!! yok bi yarabandi yaralarimi sarsin ustune pamuk gibi hafifce dokunsun kimbilir belkide ben tuz bastim bile bile ciplakligimla kalayim diye...cozmesin hic bi dahi beni ,ki cozulsemde ciplakligim degilmiki hep ayni yerde...birak hangi dere budak ben bildigim yolda...bak bana gittim cokdan ama gidemedim icimdeki engin yola..ben gittim geri dondum ben gittim geri donemedim...simdiki zamanlarim mi onlar sadece yasadigim anlarim...uzakdurmak di icime almayislarim derdiniz ki kacma kacmak degildi bizden geride biraktiklarin oysaki ben ruhumu kendime yasakladim...hayatin bir yerindeysem ki ben aska korkak sadece kendine bencil tek bi unlemim!!! ciplakligimi tinerci cocuklarinin nefesine gizledim...onlar kovaladikca ben bi korkak gibi hayatta tek bilmedigim ask a hep ihanet ettim...simdi bi ugurbocegi girdi o ruhu kapali penceremden buda ne desem kuflenmis ruhuma bi supriz mi var yok daha neler....ha anahtari versem yigilacak ustume kirmizi fiyonklu hediye paketlerim..zira ben acele gelen hediyeleride sevmem...yanaklarimin kirmizisinda bir yuva yapsam adina zifiri tac taksam yine de izin veremem benden beni alip gitmelere desem ki,ben bi yasam sirri ve sen gokkusagi gibi rengarenk bi dunya vaad etsende ben birakmam ruhumu yasadigim ozgur ciplakligimla...bak havam karardi yine birak yarim kalan sarkim bana ilac olsun bu ciplak gecemde.... desin ki yak isiklari...gordun mu nekadar igrenc olabilirim,kordugum bu birak kendim cozebilirim,yenilmiyorum hayir sadece susuyorum,cumlelerim eskiyor sadece susuyorum... yak isiklari oyunu boz,kurallari sen koy,sondur isiklari karanligi ver,hadi yak isiklari.... imza:cani sigara ceken basibozuk...
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... saclarimi kestim bu gece belki birileri icin saklarim diye ki saklayacak birileri yada birilerine olamadim olamadim ben beni saklayanlar gibi....ben hep mecnunu bulamayan bi leyla oldum...benim dogrularim dedim benim dogularimi herkes anladi sizin dogrulariniz dedim ben sizin asklariniza bi dogru bulamadim...yanlis olan kotu olan fena olan ne varsa ben dim de o ruyalara sakladiginiz beyaz ben degildim ben kirli bi dustum...ben benden biktim siz bana kucak dolusu asklar...ben benden gittim icimdeki sese bile bile dur dedim siz benden bi olgu yarattiniz...yoktum ki ben yoktu bu beyaz ...siz benden copyalar yarattiniz bense kirmizi da asil kaldim...siz mi hizliydiniz ben mi hayati yavas yasiyordum,yavas ama cilginca yasadim ki ben bende kaldim...anlari yasadim degilmi?belki de bu yuzden aski asklarinizi anlayamadim.........vs..gibi seyler yazmak geliyor ki simdi bunu yapiyorum ....dunya dondukce mi oluyorum yoksa dunya durmus da benmi habersizim...ilk defa incinen obur yuzum vardi ya iste o yanim sizde kaldi...yok du ustune bi naz,yoktu ustune bi merhem ve hic olmadi ustune bi ask...birakin sade ve guclu kalayim sacsiz kelaynak gibi ... bu gecede tarzim ve bu gece de ben sekilsiz kalayim...siyah beyaz resimler yapmayi sevdim hep ustune karakelemlerim ki uclarini hep kirdim...hele su bi turlu oturtturamadigim insan figurum yokmu?iste bi onda takildim...once gozlerini cizdim yok olmadi sildim...sonra dudaklarini cizdim onu bile beceremedim...neden mi?hayalimde yoktu ki bi figur kimi kime cizeyim...taaa ozaman kaldigim yollardayim hala...hala benle hala kirmizi ruhumla...ne cok oldu degilmi karsilasmayali benle ...iyimisin bakalim?onca gecen sene neler yaptin dur ben tahmin edeyim?sen!!!!!sen................sen hep sendin gordum ki simdi yine sen!!!!! iste bu unlem gibi sasirtici ve tehlikeli sen iste............ve ben,hayata bi telas icinde,kahve arasi dedikodular gibi,sabah acele ise gidisler gibi,aksam yorgunlukta eve donusler gibi hayat beni solumuyor ve ben olmayan mirasimla zengin ettigim asklarima; aztekli bi kurbandim ellerinizde ,babillin asma bahcelerinde ruhu tanrilara yedirilmis..ya lanetliydim yada sonradan lanetlendim kavmimce..... imza:cani sigara ceken,tazminatsiz ask kirintilari...
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... lanetler savurmusum farkinda olmadan bu gece!!! bilinir ki ben kendime ederim herseyi yerli yerinde...sigarimi tutrurken balkonumdaki parmakliklarin arasinda karsida goremedigim bu aptal ulkede daglari olmayan olmadigi icin cikislari yapamadigim ve inatla her baktigim evin penceresinden sizan isiklarin kendi evimde yakalamadigim isiklara ve icimdeki isiklara lanet olsun!!!bi bahcem olsun istedim yokdu ole buyuk agaclari olsun icinde binbir renk cicek acsin kuru bi toprak yeterdi oysaki beklentilerime...kendim eker kendim buyuturdum ama olmadi bahcesine bi carmak gerip inadina sere serpe serecegim carsaflarim...her bir kosesinden cekistirdiler bembeyaz duygularimi burus burus igme igme cokerttiler ben yanlis cakmis olmaliyim ki tokezler yine tokezlediler ruhum gibi...istemistim oysaki babilin asma bahcelerinde ciplak ayakla ezmek uzumleri bu kirmizi ruhuma bi merhem olsun diye...olmadii...olamadi mi nee...iyilik ustune duzen ustune kurdugum ne varsa dikildi karsima kotulukle ...ben buyum dedim bunuda yediremedim...zira ben baskalarinin kotu niyetlerini hep yedim...yok iste bi umut ki umut da ne? istedim bahcelerinde bi salincak kurayim sallanayim dedim gokyuzune baktikca istedim sade ve yalin huzurdu sanirim adi?...dualarimi ettim beddualari aldim ...yalvaris bi haykiris inlettim onuda duyuramadim...aztekli bi kurban ellerinizde iste cignemeden yutun bari bu bi iyilik olsun hani hep acitan yanlariniz vardi da bende ustune kanatirdim ya ole bi gece iste..ne derlerdi gozukorolsun!!! bilindik bi eskiler istemiyorum ben bu gece bu gecesizligime ve olup biten her iyilige kisacasi mi sokayim hayata!!!!!! imza:cani sigara ceken isirilmis lanetli aztek....
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soguk iciniz... kizmisim ben dun gece belli olur olmadik seylere...hala ondan olsa bu kafaagrisi..:)kafasiz adamlarin tek yapabildigi kafaagrisi bedenime...kizmayin zataliniz alinmasin zira hic keyfim yoktur ki sizide huzursuz etmemeli bu zataliniz ...yok bi muserref de almayalim neden mi? olmayan zatalimize kimin zatalini verelim...kibritimdeki alev sigarami yakamayi tetikliyor ya ruhumdaki atese ne yapmali...yok bayim bilirsiniz ki kalbi olmayan bu zatalinizin aska inanci olmadiginida bilirdiniz degilmi?secimler kor ediyor mu desem yok yok ben yine korebe oynuyorum bayim...kuruagaclar kopmaya gorsun ben ellerimi koparir vicdanimi ozgur birakirim...hadi bi dal bulun kendinize kuytularinda ben olmayan zira siz hep yeserecek diye beklediniz...dans ediyor sarhoslugum caldiginiz ritimde zira ritim degilde ben bozuk ayar mi yaptim yine ne? ben bi ressamim karakalemlerimin ucu olmayan ucsuz bucaksiz kuslar gibi bilmedigim bi ulkede sevismelerim gibi yalnizligimla...bi kokum var kirmizi ruhlarinizda... aksamustuleri yazyagmurlari gibi gelip giden dallariniza...istediginiz gibiyimde bense hic istemedigim sizler gibiyim ...sizler gitmelisiniz bu tehlike dibe vuran denizlerimden bense alelacele...bakiniz ha gittim ben yine...bilirsiniz ya hani asksiz ulkelerin bi annemin soylemesini sevdigim prensesim ve bu gece prensim yine seytan bayim!!! hemencik cikan bakagelmeye gidislerim gibi bu gece su anda gittim bayim!!!!! imza:cani sigara ceken kalorifer bocegi....
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |