![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Okyanus" başlıklı konu görüntüleniyor, "yine bi okyanus dolu sayfalar, gidip derinliklerinde kaybolurcasina ve kaybolmak adina batan bi geminin icinde efsane yasar gibi...ve nefes almali bir cirpida... guzel..guzeldi......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus yine bi okyanus dolu sayfalar, gidip derinliklerinde kaybolurcasina ve kaybolmak adina batan bi geminin icinde efsane yasar gibi...ve nefes almali bir cirpida... guzel..guzeldi...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #62 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Sana en güzel odayı ayırdım kalbimde Duvarlarını aşkla boyadım Yerlere rengarenk çiçekler ektim Sevgimi ışık yaptım tavanına Umutlardan yatak yaptım ikimize Fedakarlıklardan yastıklar diktim Özlemlerden yorgan üzerimize Uçuşan hayaller arasındayım şimdi Saçlarımda papatyalar Gözlerimde pırıldayan sevgin Bekliyorum seni. Anahtar paspasın altında…. S.Gürsoy
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #63 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okyanus ![]() Bir hayat bedenini yadırgıyor kaç zamandır… Güzel bir mektup almayalı çok olmuş, Bir zarfa uzun uzadıya bakmayalı… Deniz kenarına koşup, maviye gülmeyeli çok olmuş… Bir nefesle dilimde anlam kazanan mavi, Bayram öncesi boynu bükük çocuk şimdi… Bir ıslıkla bozulacak bu büyü eminim, Adım alacaklılar listesinin başında artık… S.Gürsoy
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! Konu SAHARAY tarafından (25-08-2008 Saat 12:09 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| saharay |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |