![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası [url=http://imageshack.us] [/
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #32 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası ![]() Doğan Güneş Ben Doğan Güneşi İzlemek isterim Her sabah Akşamları Batan Güneşi Değil (doğangüneş admine..:)
__________________ Saharay'ın Paylaşımları Konu SAHARAY tarafından (08-05-2008 Saat 02:48 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #33 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası Alıntı: ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası Sık ve çok gülmek; zeki insanların saygısını ve çocukların sevgisini, şefkatini kazanmak; dürüst eleştirilerin takdirine layık olmak ve yanlış arkadaşların ihanetlerine katlanabilmek; güzelliği takdir edebilmek, başkalarındaki "en iyiyi bulabilmek"; sağlıklı bir çocuk, bahçelik bir arazi ya da daha iyi duruma getirilmiş bir sosyal durum yoluyla bu dünyayı olduğundan biraz daha iyi bırakarak terk etmek; bir tek yaşamın bile sırf siz yaşadınız diye daha rahat soluk almış olduğunu bilmek. İşte "başarmış olmak" budur. Ralph Waldo Emerson Güneş yoksa,buzda olgunlaşmasını bil.
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası İnsan ilk önce kendisinden başka hiç kimseye güvenemeyeceğini, yalnız olduğunu, sonsuz sorumlulukların ortasında dünyada tek başına kaldığını, kendi koyduğu amaçlar dışında hiçbir amacı olamayacağını, bu dünyada kendisinin biçimlendireceği kaderden başka kaderi olamayacağını anlamadıkça, hiçbir şey isteme arzusunda değildir. Jean Paul Sartre Bir şey bilmeyen hiçbir şeyi sevmez.Hiçbir şey yapamayan,hiçbir şeyden anlamaz. Hiçbir şeyden anlamayan kişi değersizdir.Oysa anlayan hem sever,hem her şeye karşı uyanık olur,hemde görür...Bir şeyde ne kadar çok bilgi varsa,o kadar büyük sevgi vardır... Bütün meyvaların böğürtlenlerle ayni anda olgunlaştığını sanan kimse,üzümleri hiç tanımıyor demektir. PARACELSUS Ögrenmenin de maliyeti vardir Önceden ögrenenler indirimli fiyattan ögrenir; Otoriteden ögrenenler özgürlük bedeliyle ögrenir; Deneyerek öğrenenler etiket fiyatindan ögrenir; Hayattan öğrenenler gecikme zammiyla ögrenir; Hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlariyla ögrenirler. Arthur Miller Derin insanlar da derin kuyular gibidir:İçlerine düşen nesne,dibe uzun zamanda varır. Beklemekten yana ötedenberi sabırsız davranan seyirciler bu insanları duygusuz ve haşin - çoğu zaman da cansıkıcı - bulurlar... F.W.Nietzsche EN UZAK MESAFE En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de yıldızlar geceleri ışıldayan... En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan... CAN YÜCEL
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası [url=http://imageshack.us] [/TEREDDÜT Radyo oyunlarına benzer insan hayatı hep arkası yarın! arkası yarın! arkası yarın! sanki hep arkalarda kalmışçasına yarın! sanki hep arkalarda kalması gerekirmişçesine yarın bölük pörçük yaşanırken aşklar, acılar, nefretler başka insanların dillerinde, başka oyuncuların yeteneğinde radyo oyunlarına benzer insan hayatı efektler kimin elinden, seslendirenler kim, konu ne bir dinleyici gibi oturursunuz kendi hayatınızın önüne meraklanırsanız, heyecanlanırsınız, sinirlenirsiniz de oysa kahramanı olduğunuz oyunda habersizken olanlardan, olacaklardan ağlarken ince ince siz, titrerken yarım yarım.. radyo oyunlarına benzer insan hayatı hep arkası yarın! arkası yarın! arkası yarın! Küçük İskender
| | |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası ![]() Mutlu Yıllar Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya. Rengârenk batan günü al karşına. Bir renk, de kendinden kat. Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak. Kapat gözlerini bir hikâye yarat. Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat. Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut. Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt. Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama. Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver. Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana. Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana....... Selahattin Taşkın
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası Mahatma Gandhi'nin Sözleri Bir insanı, ancak gerçekten uyuyorsa uyandırmak mümkündür. Ama, eğer uyumuyor da uyku taklidi yapıyorsa, dünyanın bütün gayretlerini sarfetseniz,nafiledir. • Bizi yok edecekler şunlardır: İlkesiz siyaset; vicdanı sollayan eğlence; çalışmadan zenginlik; bilgili ama karaktersiz insanlar; ahlaktan yoksun bir iş dünyası; insan sevgisini alt plana itmiş bilim; özveriden yoksun bir din anlayışı. • Bu dünyada öylesi aç yaşayan insanlar var ki, Tanrı onlara ancak bir somun ekmek suretinde görünebilir. • Dünyada görmek istediğiniz değişikliğin kendisi siz olun. • Her sabah kalktığım zaman kendi kendime şöyle söz veririm: Dünya üzerinde vicdanımdan başka kimseden korkmayacağım. Kimsenin haksızlığına boyun eğmeyeceğim. Adaletsizliği adaletle yıkacağım ve mukavemet etmekte ısrar ederse onu, bütün mevcudiyetimle karşılayacağım. • Sevgi her zaman ıstırap çeker, hiçbir zaman ne gücenir ne de intikam almaya çalışır. • Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur. • Sevginin olduğu yerde hayat vardır. • Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız. • Şiddet göstermeme, inancımın birinci maddesidir. Aynı zamanda o, benim itikatımın da son maddesidir. • Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinizedikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin;davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin;alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin;değerlerinize dönüşür... Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür... Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür...
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası ![]() ODA Sana en güzel odayı ayırdım kalbimde Duvarlarını aşkla boyadım Yerlere rengarenk çiçekler ektim Sevgimi ışık yaptım tavanına Umutlardan yatak yaptım ikimize Fedakarlıklardan yastıklar diktim Özlemlerden yorgan üzerimize Uçuşan hayaller arasındayım şimdi Saçlarımda papatyalar Gözlerimde pırıldayan sevgin Bekliyorum seni. Anahtar paspasın altında…. ''SAHARAY''
__________________ Saharay'ın Paylaşımları Konu SAHARAY tarafından (15-05-2008 Saat 01:44 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saharay'ın Gizemli Dünyası Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm, cehennemi de... öyle bir aşk yaşadim ki, tutkuyu da gordum, pes etmeyi de... bazıları seyrederken hayatı en onden, kendime bir sahne buldum oynadım... öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım... kendi kendime konuştum bazen evimde, hem güldüm hem kızdım kendi halime, sora dedim ki 'söz ver kendi kendine' denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayi biliyorsan, düşmeyi de bileceksin... korkarak yaşıyorsan, sadece hayatı seyredersin... öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım... öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım... Nietzsche
__________________ Saharay'ın Paylaşımları Konu SAHARAY tarafından (15-05-2008 Saat 04:02 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | |