![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanlızlıkla ilgili sözler Cennetde evlilik hadisesi ne olacak? Evlenmeden önce görüşmenin ölçüsü nedir? Yüreğimde devrim.. Aşk,kalplerde saklıdır. Anlamlı bir yazı!!!!!!! Erkeklere tüyolar.... Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar.... Dini şiirler......(YAKARIŞ).... İşte kelimelerin bittiği o an... Aşk sözleri.... Dengi ile evlenmek... Biraz nostaljik takılmaya ne dersiniz gençler.... Zemzem kuyusu.. Kadınada boşanma hakkı.... Sensiz geçen günler.... Seni çok seviyorum Doğum kontrolu ve kürtaj.... Akrep İntiharı.... Aşkımsın benim.... Gölgeli bulut.... Bir El Mesafesindeki Dost... Hazan Mevsimi......... Bu Gece.............. |
| | |
| | #2 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Bitmezz..... Aşık Tarzı Halk Edebiyat.... Dostlar Beni Hatırlasın.... Dalgın Dalgın Seyreyledim Alemi.... Seni Ahhhhh O Seni...... Gayrı Müslümle Evlenmek..... Evlilik Sorunları..... Ölüm Nedirki Sevgili..... Ve Sen....... Öldüren Sensin..... Anne Baba Kavgası Çocuğu Nasıl Etkiler... Çin Astrolojisi....... Gebelik Belirtilri...... At Hırsızı.... Peygamberimizi Memnun Eden Çocuk.... Sayın Yöneticilerime......Teşekkürler. Heyyyy Gençler Merhaba...... Hasrete Türkülerim..... Halaa Dillerde olan Bir Nostaljide Benden Gençler...... Arif Sağ.... Adige Yemekleri...... Pekalaa Bende Sizlere Çerkes Yemeklerinden Bahsedeyim Varmı Aranızda ADİGEY...... |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Kabul Ediyor musun? Gecenin bu saatin de bile seni düşünüyorum Dışarısı zifir karanlık ve karanlığın soğuk sesi, Kulaklarımda çınlıyor... Bütün gün sesinin kulaklarımda çınlaması yetmiyormuş gibi Yıldızlarla birlikte, koyu karanlığın ortasında O masum o sevimli yüzün, her saniye her dakika Karşımda... Seni hala çözemedim biliyor musun Bir an canımı bile verecek kadar çok seviyorum Gerçekten eğer canımı istesen tereddüt bile etmeden Veririm Ama an geliyor ki senden tam anlamıyla nefret ediyorum Ne yüzünü Hatırlamak ne, nefesinin sıcaklığını hissetmek... Aslında her zaman istediğim ve hiçbir zaman bıkmayacağım bir tek sen varsın İnansan da inanmasan da sadece sensin istediğim Ama paylaşmadan sadece benim olmanı Beynimdeki kelimeleri yerine oturtamıyorum Sanırım aşk bu Yanımda olsan, bütün hepsi bir nefeste çıkar Ama uzaktasın kalbimin en derinlerindesin Oraya sesim yetişmez ne kadar çabalasam da Yani her şey benle bitmez Sen ve ben olmalı Biraz da sen çaba sarfetmelisin Bu aşk sadece benim sevgimle yürümez Aşk paylaşımdır, yardımlaşmadır Sen ne kadar uzakta olursan benden kaçarsan, Benim sana ulaşmam zorlaşır İnan ki senin için herşeyi yapmaya razıyım Eğer seni üzecekse aşkım Sen kaçmak istiyorsan kaç Ben seni kovalarım Ama herşeyin bir sonu var Platonikte olsa benim sana olan aşkım Benim için yeryüzünün en büyük ve en temiz aşkı Eğer bir gün gücüm bittiğinde, Yani seni kovalamaktan yorulduğumda Bana gelirsen benim için dünyanın sonu gelmiş olur Zaten sen kaçmak istiyorsan bu aşkın sorumluluğu benimdir Geri dönmene gerek yok sorumluluk bana ait Ben istersem paylaşırız Sana söz eğer benim sorumluluğu şimdi paylaşmak istemiyorsan Ömür boyu o hayatımın borcu olacak O borcu ödeyene kadar yaşayabilirim Ödedikten sonra ölümle kucaklaşırım Hayat bir borç değil mi zaten Varsın benim borcum da ALLAH’TAN sonra sana olsun Seve seve öder sessizce göçerim aşkım KABUL EDİYOR MUSUN? ALINTI Kabrine Selam Getirdim sen gittin, dünyada huzur görmedim, sevdanın üstüne, bir gül dermedim, şu yorgun yüreği, ele vermedim, kalbimden, kabrine selam getirdim. çok kaldım birtanem, çok kaldım darda, el bile açmadım, kalsam da zorda, sevdanı sakladım, ıssız dağlarda, dağlardan, kabrine selam getirdim. sen gittin, anam da gitti peşinden, çiçekler saksıda, koptu eşinden, uzak diyarlardan, kan kardeşinden, gurbetten, kabrine selam getirdim. sen gittiğin zaman, ben de ölmüştüm, ben garip sevgimi, senle gömmüştüm, yetişirim diye, peşine düştüm, kabrimden, kabrine selam getirdim.. ALINTI |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Emeğine sağlık abla güzel paylaşımlarını zevkle okuyorum. iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Kaç Bahar Kaldı Anne..... Kahrolası Gece.............. Kalbimde Kanayan Yarasın..... Kalbimin Şehrinde.......... Daral Saatleri............ Deymezmiş Sana..... Ödünç Hüzünlerden.... Öğreneceksin..... Öldüğüm Bahar...... Yanımdayken Aradım Seni...... İnadına........ Yasak Aşk....... Bekleyiş..... Karanlık Gecelerde Bekleyiş..... Ayakta Duramıyorum..... Aşk ve Körlük...... Yemin........... Gözlerin.... Dertleşme...... Merhaba Dünya..... Sevgiliye Mektupler.... Duy Sesimi....... Dostumdan Sana...... Bana Hayatı Öğreten Adam..... En güzel Şiirler Burda...... Aşka Ağlamak Yakışır..... Sevmek.... Ağır Hasta..... Dönme Geri...... Hicret..... Yaşamak...... İstanbul'u Dinliyorum...... Dostlar Beni Hatırlasın..... Anamaaaa.... En Güzel Şiir...... Nreden Çıktın Sen??? Bakışların Öldürdü..... Açık Dilekçe....... Affet Beni...... Aynalardan Uzakta...... Beyaz Güllll....... BirGÜN aNLARSIN...... sENİ seVMİŞTİM aŞKIMMMM.... cANIM aŞKIM...... uNUTULURSUN..... Bir Deli Aşığım Ben...... Seni Bana Anlatsın..... Seni Düşünüyorum Yine... Bayrak Şerefim...... Aşk'tan Dönmek Yok.... |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Aşkım Ebruliii.... Kiralık Bedenler... Bu Gün.........16 MART 2008 VE BABAMA BU ŞİİRLERİM..... ALLAHIM BABAMIN ÖLÜMÜNÜ GÖSTERME BANA: Bana sorsalar bu dünyada neyden korkuyorum diye Cevap vermekten korkarim-bilmiyorum niye Belki kendime bisey olacagindan degil-daha cok baskalari icin korkmamdandir Belkide bazenleri kendimi bile anlamamamdandir... Söyleyeyim genede:3 seyden korkarim bu hayat'da Bir: Ailemden ayri kalacagimdan bu yasamda Iki: Dinimi unutacagimdan bu yolda Üc: Babamin benden önce ölebileceginden bu hayat'da... Ücüncüsünden en cok korkuyorum Bunu düsünmeden duramiyorum Ya gidip yanliz birakirsa bizi bu dünyada Ne yapariz biz yanliz basimiza? En cok üzülen BEN olurum tabi Bana bunu yasatma lütfen, ya rabbi Babam benim herseyim-bitanemdir Onsuz ben bu dünyada eksigimdir. Ne olur onun arkasindan aglatma beni Dua kapim olarak sectim seni Biliyorsun, her aksam dua ederim sana: Ne olur Allahim, BABAmin ölümünü gösterme bana! Kardeslerim ne yapar onsuz Hayat gelir bize birden olumsuz Ne anlatiriz biz o miniklere Yalan söyliyebilirmiyiz ki bile bile? Ya sorsalar "Babamiz nerde" diye Diyemeyiz ki "O gitti Türkiye'ye" Inanmazlar, cünkü onlarda biliyorlar Bu dünyada en cok Babalarindan seviliyorlar... Bak Allahim, görüyorsun iste herseyi Artik edebilirsin sen bu tercihi: Ya beni ondan önce al yanina Ya'da hepimiz birlikte olalim-o'da devam etsin BABA olarak yas*****... (--> Seni cok seviyoruz Baba) ALINTI Nerdesin Baba.... Seni Özledim Baba... Sen Baba.... KIZINDAN BABASINA........ Benim Babam.... Ben Babamı İstiyorum.... Konu guzin_abla tarafından (16-03-2008 Saat 04:34 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Evet arkadaşlar bende babamı istiyorum çok özledim,onsuz nasıl yaşanır henüz bilmiyorum bir yandan ALLAHIM onu bana bağışla diyorum bir yandanda ALLAHIMMM ne olur acı çektirme al emanetini diyorum ben 45 yaşındayım arkadaşlar ve şuan ağlıyorum iyiki supermeydan var ve ben burada biraz olsun acılarımı hafifletiyorum....Evet 3 çocuk annesi 45 yaşındaki ben ağlıyorum babacım çok hasta ve çok acı çekiyor ALLAHIM yardım et babacığıma ne olur Rabbim babamın şiir kitapları var kendine ait tam bir şiir fanatiği onun adına bu şiir sayfamı açtım ve hergün bir iki tane ekliyorum....Seni seviyorum babaaaaave bu şiirleri sana ithafff ediyorummm..... |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Kaç Bahar Kaldı Anne..... Kahrolası Gece.............. Kalbimde Kanayan Yarasın..... Kalbimin Şehrinde.......... Daral Saatleri............ Deymezmiş Sana..... Ödünç Hüzünlerden.... Öğreneceksin..... Öldüğüm Bahar...... Yanımdayken Aradım Seni...... İnadına........ Yasak Aşk....... Bekleyiş..... Karanlık Gecelerde Bekleyiş..... Ayakta Duramıyorum..... Aşk ve Körlük...... Yemin........... Gözlerin.... Dertleşme...... Merhaba Dünya..... Sevgiliye Mektupler.... Duy Sesimi....... Dostumdan Sana...... Bana Hayatı Öğreten Adam..... En güzel Şiirler Burda...... Aşka Ağlamak Yakışır..... Sevmek.... Ağır Hasta..... Dönme Geri...... Hicret..... Yaşamak...... İstanbul'u Dinliyorum...... Dostlar Beni Hatırlasın..... Anamaaaa.... En Güzel Şiir...... Nreden Çıktın Sen??? Bakışların Öldürdü..... Açık Dilekçe....... Affet Beni...... Aynalardan Uzakta...... Beyaz Güllll....... BirGÜN aNLARSIN...... sENİ seVMİŞTİM aŞKIMMMM.... cANIM aŞKIM...... uNUTULURSUN..... Bir Deli Aşığım Ben...... Seni Bana Anlatsın..... Seni Düşünüyorum Yine... Bayrak Şerefim...... Aşk'tan Dönmek Yok.... |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. allah acil şifalar versin en kısa zamanda iyileşir inşallah.
__________________ |
| | |
| | |