![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. ablacım eski günlerdeki gibi yine güzel paylasımlarını yapıyorsun...eskı günler geldı aklıma şimdi... |
| | |
| | #22 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Alıntı:
Evet canımoğlum günler eskide kaldı ama sizler benim içimde kalan en anlamlı en değerli varlıklarsınız iyiki varsınız iyiki girdiniz hayatıma hayatımın anlamlarııı...Çok seviyorum sizi bunu unutmayın yeter...Yineliyorum günler eskide kaldı ama ne mutlu bizeki dostluğumuz bakii..... | |
| | |
| | #23 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Ben Senden önce ölmek Isterim.... Bir çocuğun Meleği...... Herşey Sende Gizli.... Hasret Düşer Yüreğime.... Gel Tut Ellerimden.... Unutmayı Unuttum.... Gittiğin şehrin.... Defne Ile Tanrı.... Mavi Maviydi Gökyüzü.... SEN;YILLARDIR BEKLENEN ÖZLENENSİN.. HÜZÜN BAHÇEM..... SEN AĞLA..... BEKLERİM..... Konu guzin_abla tarafından (21-03-2008 Saat 04:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #24 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Bana Bir şarkı Söyle..... Ben Orada Sen Burada.. Son çağrı...... ACILAR.... AŞKIMIN TARİFİ.... NEYDİN SEN?? UMUT...... SANA DAİR.... SANAL AŞK VE GERÇEK SEVGİ...... RENGARENK MASAL.... NEFRET SÖZLERİ.... RUHUMUN DESİBELİ..... Konu guzin_abla tarafından (23-03-2008 Saat 05:07 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #25 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Sabah Yıldızım... Sabır Ver Allahım..... Sadece Ben Sevmeliyim Seni.... Sana Bir Adım Kalalardayım...... Sana Bir Canı Anlatmak...... O Gözlerin Kaldı Aklımda..... Olmadımı Hiç Seni Seven.... Kaç Bahar Kaldı Anne..... Kadehler ölüme Sevgiler Nefrete Dönüşmeden..... SAĞNAK YAĞMUR ALTINDA..... Konu guzin_abla tarafından (27-03-2008 Saat 03:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #26 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Aşk...... Karlar Yağdı üstüme..... Gülün ömrü....... Yıldız....... Hasretim..... Aşk Anlatılmaz Yaşanır..... Bir Mavi çalarım Düşünden...... Yapanalnız....... Yine Sen...... O Gözler Seni Arar..... Bitir Artık Hasreti...... Bir Vatan Düşünün..... Rüyanın En Güzeli...... Türkiyem...... 30 Mart 2008....... . . |
| | |
| | |