![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. |
| | |
| | #12 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Evetttt Paylaşımlarıma Devam....... özlem........ Acıyı Görmekmi Istiyorsun?????gözlerime Bak..... Canımıniçi Babam..... Ben Senden önce ölmek Isteri...... Sevgilim Yoksa Sen!!!!!! özlem..... Bir Deli özlem Bu.... Sitem...... Aşka Sitem.... Sabahın Ilk ışılarında..... Yeter Gözlerim.... Kerpiç Evde Ezan.... Sihirli Bir Deynek Değildir Aşk.... Bir Aşk Arıyorum..... Algılama Farklılıkları..... Istanbul Senle özdeş..... Ben Bir Mustafa Kemal'im...... Mustafa Kemali Gördüm.... Tükettik..... |
| | |
| | #13 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Ticaret....... Ama ölüm.... çıkış Kapısı... Dişi Kuş.... Gitme Kal.... Kağıt Gemi.... Kayıp Dalga.. ölü Asker... Kimi Sevsem Sensin.... Beni Bekledinse.... üşür ölüm Bile.... Herşey Sende Gizli... Sevgi Duvarı....... Bir Gün Anlarsın. piraye için..... BUlutlar Adam Öldürmesin..... Konu guzin_abla tarafından (18-03-2008 Saat 12:59 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Bu tocin varlığı gözümden kaçmış çok pardon.. Normalde tüm yorumları okuyan biriyim şuaralar ara verdim atlatım.. Sayfanız çok hoç güzel paylaşımlar var. Devamını diliyorum.. Sevgiler SGOR
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. tEŞKKÜRLER CANIM SENİN DESTEĞİNİ ÜZERİMDE GÖRMEK BENİ MUTLU EDER SAĞOL ....aLLAH RAZI OLSUN |
| | |
| | #16 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. çanakkale....... Gün O Gündü.... Destanlara Destan Olan çanakkale'de.. çanakkale Destanı.... çanakkale Geçilmez..... çanakkale...... çanakkale şehitlerine.... bunların paylaşım tarihi o anlamlı gün: 18 mart 2008...... |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Nedemek abla herzaman ![]() ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #18 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Chat'de tanıdığın biriyle evlenirmisin??.... Bebekleri Leylekler Getirmezmi??....... Makyaj yapma sanatı...... Can sızısı...... Özlem.... Bu Gece En Hüzünlü Şiiri Yazabilirim.... Hüzünlü Şiir.... O Türkü Bizim OLsun..... Belki Yeniden..... Bitir Tecrit Yanlızlıklarımı.... Bugün çok hastayım bukadarrrr yeter.... Konu guzin_abla tarafından (20-03-2008 Saat 02:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #19 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: erzurumluyum kayseride oturuyorum
güzin ablacım Allah şifa versin | |
| | |
| | #20 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.. Amin canım ilgin için teşekkürler...Senin gibi ilgili kişilerin var olduğunu bilmek beni çok sevindiriyor inan ben insanları seviyorum ve hala çok iyi niyetli insanlar olduğundanda eminim toplumumuzda gülen yüzün hiç solmasın....Allaha emanet ol canımbenim... |
| | |
| | |