![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Güzin Abla Sayfası" başlıklı konu görüntüleniyor, "KİRALIK BEDENLER evrenin içerisinde dünya dünyanın içerisinde bedenler bir bedenin küçük bir kısmında bir rahim rahim içerisinde t umlar... "belki de ruhlar ileride varolacak beden t umlarını kiralıyorlar" mumlar sönmekteyken ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... KİRALIK BEDENLER evrenin içerisinde dünya dünyanın içerisinde bedenler bir bedenin küçük bir kısmında bir rahim rahim içerisinde t umlar..."belki de ruhlar ileride varolacak beden t umlarını kiralıyorlar"mumlar sönmekteyken ve gece zemherilere gömülmekteyken ruhların harekete geçip birer t um kiralamasıkendinden önce kiralanmış olana ait, iki bedenin paylaşımından yola çıkarak terkedilecek vakti geldiğinde ve terkedecek zaman doldu dendiğinde bir göçe tabi tüm ruhlar dördüncü boyut-üçüncü boyut arası gidip gelenler... geri dönmek üzere bir konak bulmuşlar kendilerine bir ceset gibi cansız,yerde dururken duyguları,hisleri hayalleri ve huyları bir başka kiralık beden var mıdır onlar için? yoksa bütün bunları o cansız halleriyle toprak altına mı saklarlar? düşler çemberi hepsinde aynı mı ilerler? işte bir kısır döngü şimdilik çıkmazların eşiğinde bir düş,yanına almış bir yürek yolun sonu diye birşey yok artık bir sis bulutunun gözlerdeki pusluluğu arasından neler gördüysen bana anlat işte o gördüklerin yada görebildiklerin bedelini bazen ağır ödediğin hayatın bedenlerin tutsaklığında, ruhlar işkence ederlerken içten içe kendilerine bir geri dönüş umuduyla ayakta kalırlar hepsi ama hepsi asıl varoluşu anımsar ölümün sessizliği sardığında etrafı ve en sonunda bir geri döniş daha başlar vakit tamam dendiğinde |
| | |
| Sponsored Links |
| | #62 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Ablacım hayranlıkla izledim açtığın konuları çok güzeller.Artık yazıyım dedim.Aralara girmek istememiştim.Ellerine sağlık ablacım.. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #63 | |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Alıntı:
Sağol canımcım bende seni hayranlıkla takibe aldım neler var sende helede yeni evin öldüm .....aMA BANA YARDIMEDİN CANIM BENİM YERİME RESİM YÜKLEYİN ŞİİRLERİMİN ARASINA NOLURRRRRRRRRRR.......Renksiz kaldı güzelim dizeler...ne yaptıysam beceremiyorum ben olmuyorrrr.... ![]() | |
| | |
| | #64 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Bu Gün.........16 MART 2008 VE BABAMA BU ŞİİRLERİM..... ALLAHIM BABAMIN ÖLÜMĞÜÜNÜ GÖSTERME BANA: Bana sorsalar bu dünyada neyden korkuyorum diye Cevap vermekten korkarim-bilmiyorum niye Belki kendime bisey olacagindan degil-daha cok baskalari icin korkmamdandir Belkide bazenleri kendimi bile anlamamamdandir... Söyleyeyim genede:3 seyden korkarim bu hayat'da Bir: Ailemden ayri kalacagimdan bu yasamda Iki: Dinimi unutacagimdan bu yolda Üc: Babamin benden önce ölebileceginden bu hayat'da... Ücüncüsünden en cok korkuyorum Bunu düsünmeden duramiyorum Ya gidip yanliz birakirsa bizi bu dünyada Ne yapariz biz yanliz basimiza? En cok üzülen BEN olurum tabi Bana bunu yasatma lütfen, ya rabbi Babam benim herseyim-bitanemdir Onsuz ben bu dünyada eksigimdir. Ne olur onun arkasindan aglatma beni Dua kapim olarak sectim seni Biliyorsun, her aksam dua ederim sana: Ne olur Allahim, BABAmin ölümünü gösterme bana! Kardeslerim ne yapar onsuz Hayat gelir bize birden olumsuz Ne anlatiriz biz o miniklere Yalan söyliyebilirmiyiz ki bile bile? Ya sorsalar "Babamiz nerde" diye Diyemeyiz ki "O gitti Türkiye'ye" Inanmazlar, cünkü onlarda biliyorlar Bu dünyada en cok Babalarindan seviliyorlar... Bak Allahim, görüyorsun iste herseyi Artik edebilirsin sen bu tercihi: Ya beni ondan önce al yanina Ya'da hepimiz birlikte olalim-o'da devam etsin BABA olarak yas*****... (--> Seni cok seviyoruz Baba) ALINTI |
| | |
| | #65 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası NERDESİN BABA: bu dünyada ne yaşarsam yaşiyim ne kadar mutlu olursam oliyim hayat tüm isteklerimi versede hiç bi sevgi senin yerini tutmuyorki baba artık o küçük kızın değilim baba büyüdüm ama yıllar geçtikçe özlemini daha çok büyüttü içimde ve benim bu aciz bedenim özlemini taşımaya yetmiyor çok canım yanıyor baba yüreğimin bi yanında sanki koca bi yara var ve senden başka hiç kimse o yaraya merhem olamıyor ama sen yoksun çoooook uzun zaman oldu seni görmeyeli artık rüyalarımada girmiyorsun resimlerinde yetmiyorki hasretimi dindirmeye sana sarılmak sarılmak sarılmak istiyorum yaa Gönderen: pınar kocakelçi |
| | |
| | #66 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası SENİ ÖZLEDİM ![]() ÖZLEDİM BABA SENİ! HER NE KADAR BAŞIMI OKŞAMASANDA, BU GÜN OKŞARMI ACABA DEMEYİ ÖZLEDİM. ELİNİ ÖPMEYİ ÖZLEDİM! HER NE KADAR SEN BENİ ÖPMESENDE, BELKİ ÖPER DEMEYİ ÖZLEDİM. ÖZLEDİM BABA SENİ! TELEFONDA SESİNİ DUYUNCA, EMRET HACI BABA DEMEYİ ÖZLEDİM. ÖZLEDİM BE BABA ÖZLEDİM SENİ! HANİ BİRLİKTE ÇIKARDIKYA YOLA, UZAKLAŞIRDIK HERKESTEN BABA OĞUL DAHA BİR SICAK DAVRANIRDIN BANA OĞLUM DERDİN ARADA! O YOLLARDA ÖĞRENDİM, ETRAFIMIZDAKİ DOSTLARIN ASLINDA BANA DÜŞMAN OLDUKLARINI! BABAMI BENDEN ÇALDIKLARINI. ÇOK ZAMAN ALDI ANLAMAM SENİ, SONRADAN GÖRDÜM KALBİNE GÖMDÜĞÜN SEVGİYİ ÖZLEDİM BABA SENİ, DİMDİK BEDENİNİ,SESİNİ,YORGUN ELLERİNİ ÇATIK KAŞLI AMA ŞEFKAT DOLU GÖZLERİNİ. ÖZLEDİM BE BABA ÖZLEDİM SENİ!! İYİKİ BABAMSIN! İYİKİ SEN VARSIN! Gönderen: SERDAR CİVAN TANRIKULU |
| | |
| | #67 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Sen Baba Yillar gecti baba, büyüdüm artik... Saniyeler gibi gelip gecti Baba.. Bakamadik bir daha ardina doya doya. Aktik hayatin telasiyla bir yana.. Büyüdüm Baba, savruldum ordan oraya. Bu dünyadaki gül bahcelerinde,dikenler batti hep ayaklarima... Sarilinca o bükülmeyen boynuna,huzura kavustum herzaman baba... Kirilan Kalbimi, gülüsün tamir etti baba... Büyüdüm Baba, cekilmez cileler yasatti hayat bana.. Üstüme üstüme yürüdü yokuslar. Deprem oldu titredi yüregim.. Bakinca gözlerine, güclendim hep baba... Büyüdüm Baba... Babamsin, o yüzden sakin üzülme, yansa da tutussada prensesin, babasinin kizidir o. Asla yenilmez bu yalan dünyaya..... Bunu bilesin Baba.... |
| | |
| | #68 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Emegine saglik guzin abla sayfan tam benlik olmus siirler falan bir siir tutkunu olarak hergun ziyaretcisiyim artik guzin abla sayfasinin...
__________________ |
| | |
| | #69 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Kızından Babasına... ![]() Ben sana baba dedim; Gidenler gelmez diye, El kıymet bilmez diye, Babalar ölmez diye, Ben sana baba dedim! ![]() Ben sana baba dedim; Yüz sensiz gülmez diye, Ufkumu delmez diye, Yâr yaşım silmez diye, Ben sana baba dedim! ![]() Ben sana baba dedim; Baba cevher, öz diye, Hasret ateş, köz diye, Benliğimi ez diye, Ben sana baba dedim! ![]() Ben sana baba dedim; Kıymet bulur söz diye, Sana yollar düz diye, Sensiz bahar güz diye, Ben sana baba dedim! ![]() Ben sana baba dedim; Kavuşuruz tez diye, Asılmasın yüz diye, Düşlerimde gez diye, Ben sana baba dedim! ![]() Ben sana baba dedim; Sensiz ömür az diye, Sana çıkar iz diye, Her derdimi sez diye, Ben sana baba dedim! ![]() Ben sana baba dedim; Dost beni almaz diye, Öz felah bulmaz diye, Sensiz yurt olmaz diye, Ben sana baba dedim! ![]() Ben sana baba dedim; Yiğitler yılmaz diye, Göz yolda kalmaz diye, Hakikat solmaz diye, Ben sana baba dedim alıntı |
| | |
| | #70 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası BENİM BABAM BENİM BABAM MERT ADAM, İYİ ANIMDA KÖTÜ ANIMDA HEP YANIMDA. HEM ANNEM OLUR HEMDE BABAM,HASTALIĞIMDA BAŞ UCUMDA, BENİM BABAM CESUR ADAM... ![]() ![]() ![]() KAVGA ETSEKTE KIZSAKTA BİRBİRİMİZE, ONA BEN KIZSAMDA DİNLEMSEMDE, BEN ONU O BENİ ÇOK SEVER ÇÜNKÜ, BENİM BABAM CESUR ADAM.... ![]() ![]() ![]() ONA SEVGİMİ ANLATAMASAMDA, DAVRANIŞLARIMDANDA ANLIŞLIR, MAHSUM BİR ÇİÇEK GİBİYİZ. BENİM BABAM CESUR ADAM... ![]() ![]() ![]() BABALAR GÜNÜ GELDİĞİNDE O İÇİNDEKİ MUTLUĞU BİLEMEM, BİR ÇOCUK GİBİ SEVİNİRLER BABALARDA, BENLE ARKADAŞDA OLUR DOSTA ÇÜNKÜ, BENİM BABAM CESUR ADAM.... ![]() ![]() ![]() Gönderen: BARIŞ SARIÇOBAN |
| | |
| | |