![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Güzin Abla Sayfası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Canım ablacığım bu da benden sana umarım hoşuna gider:))))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... Canım ablacığım bu da benden sana umarım hoşuna gider:)))) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... Bbeğim çok hoşuma gittiği gibi birde bana ithaf edilmesi harika bir duygu yüreğine sağlık....İlgin içinde ayrıca teşekkürler ben resim gönderme olayını henüz çözemedim canım bir çözsem şiirlerim renklenecek amaaaa neyse yardım almam lazım....öpüyorum seni güzelim ![]() |
| | |
| | #53 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... ![]() Unutulursun Ne serzenişlerin kalır tenhalarında hayatın Ne de bir damla göz yaşın Unutulursun şairim,unutulursun Bir gün batımı kızıllığında Gonca bir gülün yapraklarında Yokluğunda var ettiklerin Unutur seni,hiç yaşamamışcasına Issız sokakları dost bilirsin kendine Kaldırımlar boyu uzar ayak seslerin Köşe başında yanan sokak lambası kadar yalnızsın Yalnızlığından büyür gözbebeklerin Üzerinden yıllar geçer Ve hiç bir baharda yeşermez düşüncelerin Yaktığın kiprit çöpü kadardır rüzgara hükmün Sigara dumanın gibi uçup gidersin Çekilir dert midir seninkisi? Çekmeyenler bilemez tabi Daha dünmüş gibi yaşadıkların Hiçbiri yok şimdi Anlatılmaz bir duygudur düşüncelerin Ayrılığa alışmak zordur bilirsin Koş şairim,koş Gidebildiğin kadar uzaklara git Ardına baktığında göreceğin tek şey Yaşlı bir gölge O da terk ediyor ya seni güneş gelince Al eline bir kalem Ve başla yazmaya kederlerini Kara bir trene hükmet satırlarında Yıldızları ikiye böl orta yerinden Ateşleri küle çevir yağmurlarınla Zındanların en karanlığına hapset kendini Neye yarar değilmi Bunca çile Bunca gözyaşı Neyi değiştirir ki Hiç bir dost ağızı anmazsa seni Yaz şairim Tekrar tekrar yaz İçine içine kazıyrk yaz Hatırlamasada eğer ağladıkların Bir umut,belki hatırlar AĞLATTIKLARIN......... ALINTI.. |
| | |
| | #54 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... ![]() Bir Deli Aşığım Ben :) Bir deli aşığım ben Seven, ama sevmesini bilmeyen, Seven, ama Seni Seviyorum diyemeyen. Bir deli aşığım ben Gözleri aşktan kör olmuş, Sevdiğinden başkasını görmeyen, Gözleri görsede kalbinin reddettiği. Bir deli aşığım ben Unutmayı beceremeyen, Hatırlamayı unutamayan, Aşka hasret, aşk denizinde yürüyen. Bir deli aşığım ben Acaba annen bile senin için, Benim kadar Uykusuz kamış mıdır geceleri? Hiç sanmıyorum Bugün yine uykusuzum. Bir deli aşığım ben Eğer bu gece uyuyabilirsem Gelimisin rüyama? Ne olur gel! Gerçekte söyleyemdim Belki rüyamda söylerim; Seni Seviyorum. Bir deli aşığım ben, Seven, ama sevmesini bilmeyen, Seven ama sevdiğini söyleyemeyen. Alıntıdır |
| | |
| | #55 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... ![]() Seni Bana Anlatsın Bu akşamda çöktü içimize yarım kalan ne varsa düşler gece gibi soğuk ve karamsar, ne kaldı beni avutan şaraptan başka yada siyahtan yada gözlerinden başka.... Bir renk düşün seni bana anlatan bei sana yaklaştıran, kırmızıdan sıcak olsun, siyahtan küstah, beyazdan temiz, maviden umutlu, bir renk düşün gökkuşağında olmasın, seni bana anlatsın..... alıntı |
| | |
| | #56 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... Seni düşünüyorum gene Seni düşünüyorum yine, Bir güneşin karanlığında, Ömrümün en kısa yolunda, En uzun yolculuğu yaparken, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Doğacak güneşi umutsuzca beklerken ve ölü, Yatağımın baş ucunda düşüncelerim; Seni ve sevdamızı ararken, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Ben ve sadece umutlarım, Hiç sonu olmayan bir yolda, Sana ulaşamayacağımı bile bile, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Umutlarımı çorak topraklarda, Onları duygularımla sularken, Yeşermeyeceğini bile bile Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Çünkü sen ben yaşadıkça varsın, Sen var oldukça ben düşüneceğim, Ben düşündükçe seni seveceğim, Seni düşünüyorum yine. ALINTI... |
| | |
| | #57 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... Bayrak Şerefim BAYRAK VATAN AŞKI DOLUDUR ÖZÜM, CANIMI VERİRİM KIRPMADAN GÖZÜM, İYİ DİNLE HAİN SANADIR SÖZÜM, ÇİĞNETMEM KİMSEYE BAYRAK ŞEREFİM. VATANA ATAMA İHANET ETMEM, BAYRAK ŞEREFİMDİR,BEN LAF SÖYLETMEM EN SON KİŞİ OLSAN TERK EDİP GİTMEM ÇİĞNETMEM KİMSEYE BAYRAK ŞEREFİM alıntı |
| | |
| | #58 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası harikasın abla yine tebrikler
__________________ |
| | |
| | #59 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... Aşktan Dönmek Yok Aşk bazen ağlatandır!- Bir kuş terk eder bedenimi zarif incecik heyecan dolu öksüz kalır yüreğim acılarda bir mutsuzluk şarkısı takılıp kalır boğazımın yangınında birdenbire oldu her şey birdenbire dediysem kendiliğinden değil! aşksa bu acılı bu zarif bu ezik kuşun adı iki kişilikti öyle durup dururken olmadı sana doğru bu akış! inkar edemezsin sen de istedin bunu Yangın mideme iner içim geçer gözyaşlarım sel olur engel olamam içimdeki öksüz çocuğun tokat yemiş sesiyle ağlarım önleyemem hıçkıran sesimi Canımdan can kopmakta beynim sana tutsak dikenli teller kanatır alnımın aklığını kırmızıya boyar yüzümü ayaklarım seni ister koyduğun sınırlara inat! ey sevgili ey gülden eser Güleser seni yaşamak bu kadar zor mu? yüreğimdeki yangını dudaklarında söndürmek zor mu bu kadar söyle? Gönül kuşum dönmez gayrı sen dön ne olur! Bana dön beni sar sevgiyle dokun ağlayan yanımı okşa sev beni! Yüreğimi tut üşümüş yokluğunda ısıt! Sensizlikte içimdeki ağlayan çocuğu sustur! ya da gelmezsen Sen geri yolla ezik kuşumu gücün yeterse! giden gelmiyor çünkü aşktan dönmek yok! alıntı |
| | |
| | #60 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Paylaşımları.... Aşkım Ebruli Bana öyle bir gün ver ki Sonsuzluk kadar uzun olsun Yarınlarım bugün olsun Ruhumda aşkın renkleri Pembe,mavi,yeşil olsun Sarılar sarsın onları Dalgalar ebruli dursun Bana öyle bir gün ver ki Sonsuzluk kadar uzun olsun Su üstünde oynaşan dalgalar gibi Benim aşkımda ebruli Ruhumun desenleri, Yüreğinde nakış olsun Bu sevginin hikayesi Ölümsüz bir motif olsun Bana öyle bir gün ver ki Yarınlarım bu gün olsun Rüzgar Meleği |
| | |
| | |