![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Güzin Abla Sayfası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Özlem Bir özlem duymalı insan Geride bıraktıklarına Yoksa canına işleyen sızı Nasıl döner senin yalnızlığına Bahçendeki çığlığımı Anımsamalısın yıllarca Yoksa Sevdam nasıl ışık olur Alacakaranlığına Sen elinden tutsan da Tökezlerdi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #121 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Özlem Bir özlem duymalı insan Geride bıraktıklarına Yoksa canına işleyen sızı Nasıl döner senin yalnızlığına Bahçendeki çığlığımı Anımsamalısın yıllarca Yoksa Sevdam nasıl ışık olur Alacakaranlığına Sen elinden tutsan da Tökezlerdi bu sevda Yüreğime dokunmasan da Düşlere kapılırdı nasıl olsa Sevda benim sevdam Bundan kime ne El değmemiş düş ülkesi buldum Ben senin bahçende alıntı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #122 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Bu Gece En Hüzünlü Şiiri Yazabilirim Bu gece en hüzünlü şiiri yazabilirim Şöyle diyebilirim: gece yıldızla dolu Ve yıldızlar, masmavi titreşiyor uzakta Şakıyarak dönüyor gökte gece rüzgarı. Bu gece en hüzünlü şiiri yazabilirim Sevdim ben onu, o da beni sevdi bir ara. Kollarıma aldım bu gece gibi kaç gece Kaç defa öptüm onu sonsuz göğün altında Sevdi beni o ben de bir ara onu sevdim O durgun, iri gözler sevilmez miydi ama Bu gece en hüzünlü şiiri yazabilirim. Yokluğunu düşünüp, yitmesine yanmakla Duyup geceyi, onsuz daha engin geceyi. Ota düşen çiy gibi, düşmekle şiir cana Ne gelir elden, sevgim onu tutamadıysa. Gece yıldız içinde, o yoldaş değil bana Hepsi bu. uzaklarda şarkı söylüyor biri. Yüreğim dayanmıyor yitmesine kolayca Gözlerim arar onu, yaklaştırmak ister gibi Yüreğim arar onu, o yoldaş değil bana Artık sevmiyorum ya nasıl, nasıl sevmiştim Sesim arar rüzgarı ulaşmak için ona Ellere yar olur. öpmemden önceki gibi. O ses, ışıl ışıl ten ve sonsuz bakışlarla Artık sevmiyorum ya severim belki yine Ne uzundur unutuş ah ne kısadır sevda Böyle gecelerde kollarıma aldım çünkü Yüreğim dayanmıyor yitmesine kolayca Belki bana verdiği son acıdır bu acı Belki son şiirdir bu yazdığım şiir ona Pablo Neruda |
| | |
| | #123 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Hüzünlü Şiir ben şimdi aldım kalemi elime, şöyle yazabilirim; "gökyüzü maviydi,düşerken bulutlar birer birer" ve bulutlar inmekte,sonbahar sarılarına... sevip,sevildiğim yıllar misali... hangi yıldı,hangi ay,hangi gün (ne önemi var?) bağrıma bastıra bastıra okşadığım o saçlar, kimdi,adı neydi,nerelerde şimdi? (ne önemi var?) hissediyorsun,kaybettiğini;daha neler,neleri sevmişim,sevmiştim bir zamanlar yetmediyse sevdalanmalar gitmelere, (ne önemi var?) belki kayan bir yıldız kadar uzak,uzaklaştık... yada;kimbilir,hala gökte asılı duran ay... kaybetmek sahiden acı sırf bu yüzden,bu yüzden sevdalanamıyorum artık... eskiden ağaçlar sarı yaprakta, sonbahar rüzgarları yaprakta, akşamlar yıldızsız,zifiri karanlıkta olsalar bile,bir tadı vardı. şimdi ise içimde, ayrılıkların dinmez sancıları bu sevmelerin verdiği sancılar, bu sevmelere yazılan son dizeler... alıntı |
| | |
| | #124 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası O Türkü Bizim Olsun yıllar demır prangalarla bağlamışken ayaklarımdan, hatıralarımla birlikte beni. mahkumiyetimin sonu bile yokken daha görünürlerde. karanlıklar içinde bir aydınlıksan sen. ve herşeye rağmen taşıyorsam tam şuramda sevdanı. benim için bir hediyen olsun. yüreğimin acısını alan bu türkü bizim olsun. bizim olsun da dinlerken ,dinlemek için bir amacım olsun. sevda sevda calan teller bizim olsun. parmaklarında dolaşan perdeler bizim olsun. işte o elindeki baglaman bizim olsun. mızrabın bizim. ve o türkü işte o türkü bizim olsun. OLSUNMU????? alıntı |
| | |
| | #125 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Belki Yeniden Beyaz sayfalar yolladım bugün sana, Hiç karalanmamış içinde sadece biz olan... Bir daha, belki de son kez denemek için, Tekrar mutluluğu yakalayabilmek için. Hadi sen de vazgeç artık herşeyden, Benim gibi sen de sıyrıl artık yalnızlıktan Herşeyi geride bırakarak, sadece sen Sen çıkıp gel o tozlu sayfalardan. Yüreğini getir bana sıcak ellerinle Bir dünya kuralım bu sahte dünyanın üstüne! Artık biz gülelim, biz koşalım güzel yarınlara, Kaldığımız yerden devam edelim sevmeye. Bizi biz yapan değerlerimize, Sevgimize sahip çıkalım artık birlikte! alıntı |
| | |
| | #126 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Bitir Tecrit Yalnızlıklarımı Kanayan bir sancıya kin tutar ellerim Sızıntılı bir kana uzanamaz yüreğim Kıvılcım yokluğuna sarılır, içlenirim Göğsümdeki yokluğunla demlenirim. Her zerrende yasakların hıncıyla yanıp Çıldırmış bir yokluğun zehirlerine banıp Nasırlı tabanlarımla sevda ülkene varıp Sırat gözlerinin bayırlarından geçeyim. Islanmış yanakların düşer gecenin aynasına Gözlerimde tutuşan hasrettir göğsündeki an Nemli dudaklarındaki kavdır içimdeki üryan Nefesinin karanfil bahçelerinde bahar biçerim. Yasla yüreğime eşkâlini, künyene nakşet ismimi Geç aşkın irkintili gecelerini, içir sevda badesini Bitir tecrit yalnızlıklarımı, çözüver kelepçelerimi Dünya döndükçe, mevsimleri senin için bekleyeyim. alıntı |
| | |
| | #127 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası Keyifle okuduğum şiirler.Sen bu işi biliyorsun ablası.. ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #128 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası ![]() alıntı
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #129 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası |
| | |
| | #130 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzin Abla Sayfası |
| | |
| | |