![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugüne dair yaşam ve çekmiş olduğum resimler dün ve bu gün gitmiş olduğum harika bir yer ve çekmiş olduğum... resim kar ve soğuk ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugüne dair yaşam ve çekmiş olduğum resimler yüksel bey burası benim köyüm lütfen sahip çıkmayın rica ediyorum.....ama buyrun gelin adanaya sizi burada misafir edelim bir kaç görüntü daha var...........özlemişim doğayı inanın |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugüne dair yaşam ve çekmiş olduğum resimler ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugüne dair yaşam ve çekmiş olduğum resimler Ben gelebilirmiyim:))))))))))) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugüne dair yaşam ve çekmiş olduğum resimler tabi neden olmasın selinam kapılar açık gelen misafirlere..... |
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugüne dair yaşam ve çekmiş olduğum resimler Çok güzel oluyor oralar yazın değilmi yavuz.Güzelde çekmişin fotoğrafları ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: bugüne dair yaşam ve çekmiş olduğum resimler Gercekten cok guzel yerler ama iclerinden en cok bu resmi begendim arkadasin biri resimdeki kecileri gorunce anlayacak niye bunu begendigimi...emegine saglik...
__________________ |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugüne dair yaşam ve çekmiş olduğum resimler evet doğangüneş yaz ayında bilirsin güneyin sıcağı etkili oluyor e bizlerde yaylalara veya köyümüze gidiyoruz sıcaktan dağlık alanlara gidince yaz ayında yorgan battaniye ile yatmak ayrı bir güzel oluyor hele birde ailenin hepsi toplanınca ayrı bir zevk... nilay ne demek istediğini anlar gibi oldum demekki sitede keçi inatlı arkadaşımızda var anladı galiba o kim ise....evet o keçiler akrabaların yaz gelince artık içlerinden bir kaç tanesi afiyet olacak bakalım |
| | |
| | |