![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "SGOR'dan inciler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok mutlu oldum.. Çok teşekkür ederim....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #81 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Çok mutlu oldum.. Çok teşekkür ederim..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #82 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
Döktürmüşsün oğlum eline sağlık....Çok anlamlı paylaşımlar | |
| | |
| | #83 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) oğlum neler oluyor buralarda yawww bir gariplik var sende baharla gelen bir aşk mı var yoksa bune duygasallık nefis paylaşımlar eline sağlık... |
| | |
| | #84 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Farkındamıyım bilmiyorum olanların ama hoş duyguların olduğu kesin diyorum.. Güzel mısralar okumak, yazmak hoş şeyler paylaşmak beni mutlu ediyor.. heleki sizlerin beğenmesi bana destek vermesi beni bulutların üzerinde hissettiriyor.. Herşey için çok teşekkürederim..
| | |
| | #85 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Harika bir şiir bende kendimi şaiiir sanırdım sgorda fena değilmiş haniii güzin ablacığım demi sgorda var bişeyler :))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #86 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Ofis süpriz doğum günü fotoları.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #87 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ![]() Arkadaşım resim çıkmadı yaaa ben de bunu ekliyorum inş bu defa omuştur:)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #88 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | manyak bişeysin sen ya sgor ![]() |
| | |
| | #89 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) teşekkürler arkadaşlar harika olna sizlersiniz..
| | |
| | #90 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) çok hoşuma gitti ya kızın sesi çok güzel.. iyi seyirler..
| | |
![]() |
| Etiketler |
| sgor |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |