![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "SGOR'dan inciler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı Motosiklet kazamdan inciler 15 nci yorum bana ait kendime geldikten sonra ancak yazabiliyorum.. SGOR kaza yaptı - MotorDelisi-GENEL Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
Bak azönce ben ne yazdım biraz aşşağıya indim bu haber yapma canım ne olur Allah seni ailene ve bizlere bağışlamış bu kadar fanatik olman gerekmez değilmi annecim biraz daha dikatli lütfen.... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #62 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Çok teşekkür ederim güzel duanız için AMİN inş. çokmutlu oldum..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #63 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) SGOR ve Arkadaşlarından inciler.. İyi Seyirler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni izlemeye devam edin..
| | |
| | #64 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #65 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) çok teşekkürler ya beni mutlu etmeyi başarıyorsun.. Allah'da seni mutlu etsin..
| | |
| | #66 |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Amanda ne güzel bir o kadarda tehlikeli resimler bunlar güzel tarfı benim yakışıklı oğlum Allah korusun sizleri aman dikkatli olun canım nolurrrrr... |
| | |
| | #67 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Beklİyorum Ve BekleyeceĞİm.. Ama Çok GeÇ Kalma .. Ne yapmamı bekliyorsun .. yada ne olmalı.. düşünüyorum ama .. senin sadece korkaklığını görebiliyorum.. açıklama yapabilir misin.. başkası mı var .. arada kalıyorsun.. yada oynuyor musun .. bilmek istiyorum.. ne bileyim içinden ne geçtiğini bi çok düşüncen var anlayabileceğim.. ama sen sevmiyorsun sadece duygu sömürüsü yapıyorsun.. kendini aşık etmeye çalışıyorsun hepsi bu .. yazdıkların sana ait bile değil.. vardır tabi.. ama çoğu alıntı ... ve bu duygu sömürüsünü gösteriyor .. seni tanımak istediğimde neden kaçıyorsun.. korkuyor musun gerçek yüzünü öğrenmemden .. seni tanımıyorum ama .. kinimi kazanıyorsun şuan bilmelisin .. oynama .. yada ne yapmaya çalıştığını bileyim.. gizli gizli bi şeyler düşünüyorsun o kesin ama .. oynanmaktan hoşlanmam.. bitir yada başla artık .. bekle demeye hakkın yok .. diyemiyorum tamam bekliyorum .. çünkü senin beklemeni istemiştim ama .. vaktimiz yok artık anla .. 1.5 yıl kalmış.. sanıyor musun aynı üniversiteye gideceğimizi.. yada gittik diyelim.. birbirimizi daha hiç tanımıyoruz .. ya bekleyelim diyorsun.. bekliyorum zaten farkındaysan.. söyleyim düşüncelerini senin aslında .. küçüğüm diyorsun.. hazır değilim diyorsun.. küçümseyeceğimi düşünüyorsun... yada kız gibi bile görmüyorum seni şuan.. onu sorun yapıyorsun.. yanımda nasıl davranman gerektiğini benimle konuşmadan anlayamazsın.. dostlarım iyi .. eskikileri kastetmiyorm tabi.. onlar tanımıyorlar zaten. yada tanıdıklarını zannediyorlardır .. saklıyordum kendimi neden bende bilmiyorum.. ama saklıyordum işte.. ama artık diyorum .. bu ilk kez .. hayatımda hiç kimseye beni tanıma imkanını vermemiştim.. hayatımda hiç kimseye sevgili sıfatı ile hayatıma girme imkanını vermemiştim.. hayatımda yer almanı istedim.. ve bekliyorum.. senden hem arkadaşım.. hem dostum.. hemde sevgilim olmanı istiyorum.. benim sana bakış açımı soracak olursan.. seni hiç kız gibi görmedim ki.. ben .. çünkü kız gibi davranmıyorsun.. kalbimi hissediyorum .. o kadar .. anlicen .. olgunluk var .. sende ama .. hareketlerini hiç sevmiyorum .. benle yakınken başkasıyla (erkek) arkadaşlık yaptın.. bu seni küçümsememi sağladı .. ve dün rüyamda gördüm seni.. salaksın kızım sen .. bas baya salak .. anlatayım.. gerçek hayattakinden pek farkı yok .. ne yapıyordun.. çevrene toplamışın.. kim var .. y .. y.. m... o ... ne konuşuyorsunuz .. aramızı yapmaya çalışıyorlar .. hımmm vahim bi durum.. biliyorlar mı .. onları sorun yapıyorum ben .. arayı düzleyim derken.. herzaman ki gibi ayrılıyoruz .. seni silmek istiyorum .. hep istediğim gibi ve neden kalıyorum .. onu da bilmiyorum .. yazın ne yaşadın.. unuttun mu.. neden senden bu kadar koptum sanıyorsun.. o bulduğun arkadaşlarındı... ve hiç sevmediğim şeyi söyleyim izlenmek .. y ne yapıyordu rüyamda .. sana olan tepkilerimi izliyordu.. kızım .. hayatımdan bezdirdiniz siz böyle .. bırakın normal davranayım.. izleyip duruyorsunuz .. erkekleri karıştırma .. ve sana şunu söyleyim.. bekliyorum seni.. ama ne olur ya .. ihtiyacım var .. dosta arkadaşa .. sevgili mi bilmiyorum... mutlu edebilir misin.. mutlu edebileceksen.. sevgiliye de .. çünkü.. son 4 yıldır mutluluğa hasretim.. orada öyle bekleyip durmanı istemiyorum.. gözlerimi bekleme .. bakmazlar sana .. çünkü bana ait değilsin.. uzaktan uzaktan olmuyor.. nese .. yerine gelelim tekrar .. sen yalnış yaptıkça gözümde küçüldün.. sen düşün seni kız gibi bile göremiyorum artık.. şüpheleniyorum bazen.. sen doğalmısın .. sonradan falan ? yada neden erkekliğe bu kadar meraklısın .. erkek olmayı falan düşünmüyor musun .. ? benimle ne işin var .. erkek gibi neden davrandın? geçen sene kız ol dedim.. o... oldun ... adeta .. sen hiçbi şey bilmez misin .. sende kız ne demek diyeceksindir .. p.. 'a bak .. ya da hma ya .. uygun değilizdir belki.. bu arada arkadaşlar şimarmayın ya .. övmüyorum.. örnek gösteriyorum .. iyi olabilir siniz. . ama şimararak herşeyi gözden düşüyorsunuz .. şimarırsanız onu hakatmediğinizi anlarım ben .. (o sözü) kız ol biraz .. ama o.. olma tekrar .. ve koku ile kız olunmuyor .. yada süslenme ile .. bana ruhunu ver .. biraz küçük gör kendini .. asilik yapma .. uy .. söz dinle ne bileyim.. anla biraz .. o kadar eleştiriyorum malesef.. sevdiğim insanı eleştirmek istemem ben .. ona aşık olmak isterim çünkü.. kendine aşık et .. ama bunu sadece huyla ve uyumla yapabilirsin.. ve tanımadan hiç bi şey yapamazsın artık .. bekliyorum ve beklemeye devam edeceğim.. gel ama çok geç kalma ..
| | |
| | #68 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ÇIĞLIK Haykırmak istiyorum, İçten içe değil,avazım çıktığı kadar bağırmak Kendimle kavgam bu haykırış belki de Açığa vurmak hapsettiklerimi Doluyum senelerin bahşettiği anılarla Bazen sevinç,bazen acılarla Neden,niçin diye sormuyorum artık Hepimizi meşgul edende değilmidir bu sorular Varsın olsun acı-tatlı herşey bende Çaresiz olmamalı,ilaç bulunur her derde Olmasa hiçbiri ne anlam taşırdı kullar Paylaşmak,anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki, Karaya vuran dalgalar misali bitmek bilmeyen Sonu gelmeyen bir hastalık gibi,acısı dinmek bilmeyen Aslında atmamalı içine,taşırmamalı Rahat olmalı hayatın her anında Paylaşmalı sevinçleri,kederleri Sevmeli tüm dünyayı ve üzerindekileri En güzeli yaşayabilmek Sorun değil çözüm üretme faslında Birtek o mu olmalı aklımda Gecemde,gündüzümde hatta düşlerimde Ben yaşamayı seçtim onunla birarada O bende saklı,ben varmıyım acaba onda Varmıyım onun hayatında Dedim ya sormayacağım neden,niçin diye Sorgulamayacağım hayatı artık Akışına bırakmak,bazen istemesek bile Var olmasın bende,yakıştırmasınlar bana karamsarlığı Aydınlık bir gelecek için yakmalı mumları Ardına almalı karanlığı Umarım herşey gönlümce olur Sanki doğum günü tebriği aldım Kendi kendime iyi dileklerde bulunuyorum Gülecek bazıları belki de bana Ama olsun ona da varım Önce kendini sevmeli ki,hayatı ve insanları sevesin Amacım,hayallerim nedir şu an için Onunla birlikte yaşamak,paylaşmak tüm güzellikleri Bana şair yakıştırmasında bulunuyorlar Aldanmayın kafiyelere,dizelerime Nacizane içime attıklarımı haykırıyorum sadece Elimden geldiği,satırların gittiği yere kadar Herkesin vardır böyle yazacakları Kağıda dökülmese de sözlerle ifade edilen Gözlerin bakışmalarıyla lütfedilen Benimkisi başka diye de düşünmüyorum Biliyorum,sevmek sevilmek bana ait değil sadece Kabul görmüş,ait olmuş herkese Fakat bir ömür beraber olmaktır isteğim Açılan her perdede,her sahnede Hayat bir oyundan ibaret değil mi zaten Yahut oyunlar hayattan bir kesit Bazen bir türkü tutturmak hepbir ağızdan Bazende fal bakmak beraber içilen kahveden Birtek o var bende Birtek o var gönlümde Gecemde,gündüzümde,kıyamete kadar ömrümde.....
| | |
| | #69 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :)
| | |
| | #70 | |
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
İşte bu süper paylaşım eline sağlık canım ama sana dönüp bakmayacak birini tanımıyorum... | |
| | |
| | |