FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Benim Sayfam (Günlük)

SGOR'dan inciler :)

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "SGOR'dan inciler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı Motosiklet kazamdan inciler 15 nci yorum bana ait kendime geldikten sonra ancak yazabiliyorum.. SGOR kaza yaptı - MotorDelisi-GENEL Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-03-2008, 01:26 PM   #61
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor
Cevap: SGOR'dan inciler :)

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Bak azönce ben ne yazdım biraz aşşağıya indim bu haber yapma canım ne olur Allah seni ailene ve bizlere bağışlamış bu kadar fanatik olman gerekmez değilmi annecim biraz daha dikatli lütfen....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 04-03-2008, 01:27 PM   #62
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Çok teşekkür ederim güzel duanız için AMİN inş. çokmutlu oldum..
Alt 04-03-2008, 09:38 PM   #63
FORUM MODERATOR

motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

SGOR ve Arkadaşlarından inciler..

İyi Seyirler..

Beni izlemeye devam edin..
Alt 04-03-2008, 09:41 PM   #64
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 04-03-2008, 09:44 PM   #65
FORUM MODERATOR

motordelisi

çok teşekkürler ya beni mutlu etmeyi başarıyorsun.. Allah'da seni mutlu etsin..
Alt 05-03-2008, 12:57 PM   #66
Uye

guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Amanda ne güzel bir o kadarda tehlikeli resimler bunlar güzel tarfı benim yakışıklı oğlum Allah korusun sizleri aman dikkatli olun canım nolurrrrr...
Alt 05-03-2008, 11:15 PM   #67
FORUM MODERATOR

motordelisi

Beklİyorum Ve BekleyeceĞİm.. Ama Çok GeÇ Kalma ..

Ne yapmamı bekliyorsun .. yada ne olmalı.. düşünüyorum ama .. senin sadece korkaklığını görebiliyorum.. açıklama yapabilir misin.. başkası mı var .. arada kalıyorsun.. yada oynuyor musun .. bilmek istiyorum.. ne bileyim içinden ne geçtiğini bi çok düşüncen var anlayabileceğim.. ama sen sevmiyorsun sadece duygu sömürüsü yapıyorsun.. kendini aşık etmeye çalışıyorsun hepsi bu .. yazdıkların sana ait bile değil.. vardır tabi.. ama çoğu alıntı ... ve bu duygu sömürüsünü gösteriyor .. seni tanımak istediğimde neden kaçıyorsun.. korkuyor musun gerçek yüzünü öğrenmemden .. seni tanımıyorum ama .. kinimi kazanıyorsun şuan bilmelisin .. oynama .. yada ne yapmaya çalıştığını bileyim.. gizli gizli bi şeyler düşünüyorsun o kesin ama .. oynanmaktan hoşlanmam.. bitir yada başla artık .. bekle demeye hakkın yok .. diyemiyorum tamam bekliyorum .. çünkü senin beklemeni istemiştim ama .. vaktimiz yok artık anla .. 1.5 yıl kalmış.. sanıyor musun aynı üniversiteye gideceğimizi.. yada gittik diyelim.. birbirimizi daha hiç tanımıyoruz .. ya bekleyelim diyorsun.. bekliyorum zaten farkındaysan.. söyleyim düşüncelerini senin aslında .. küçüğüm diyorsun.. hazır değilim diyorsun.. küçümseyeceğimi düşünüyorsun... yada kız gibi bile görmüyorum seni şuan.. onu sorun yapıyorsun.. yanımda nasıl davranman gerektiğini benimle konuşmadan anlayamazsın.. dostlarım iyi .. eskikileri kastetmiyorm tabi.. onlar tanımıyorlar zaten. yada tanıdıklarını zannediyorlardır .. saklıyordum kendimi neden bende bilmiyorum.. ama saklıyordum işte.. ama artık diyorum .. bu ilk kez ..
hayatımda hiç kimseye beni tanıma imkanını vermemiştim..
hayatımda hiç kimseye sevgili sıfatı ile hayatıma girme imkanını vermemiştim..
hayatımda yer almanı istedim.. ve bekliyorum..
senden hem arkadaşım.. hem dostum.. hemde sevgilim olmanı istiyorum..
benim sana bakış açımı soracak olursan.. seni hiç kız gibi görmedim ki.. ben .. çünkü kız gibi davranmıyorsun.. kalbimi hissediyorum .. o kadar .. anlicen .. olgunluk var .. sende ama .. hareketlerini hiç sevmiyorum .. benle yakınken başkasıyla (erkek) arkadaşlık yaptın.. bu seni küçümsememi sağladı .. ve dün rüyamda gördüm seni.. salaksın kızım sen .. bas baya salak ..
anlatayım.. gerçek hayattakinden pek farkı yok ..
ne yapıyordun.. çevrene toplamışın.. kim var .. y .. y.. m... o ... ne konuşuyorsunuz .. aramızı yapmaya çalışıyorlar .. hımmm vahim bi durum.. biliyorlar mı .. onları sorun yapıyorum ben .. arayı düzleyim derken.. herzaman ki gibi ayrılıyoruz .. seni silmek istiyorum .. hep istediğim gibi ve neden kalıyorum .. onu da bilmiyorum .. yazın ne yaşadın.. unuttun mu.. neden senden bu kadar koptum sanıyorsun.. o bulduğun arkadaşlarındı... ve hiç sevmediğim şeyi söyleyim izlenmek .. y ne yapıyordu rüyamda .. sana olan tepkilerimi izliyordu.. kızım .. hayatımdan bezdirdiniz siz böyle .. bırakın normal davranayım.. izleyip duruyorsunuz .. erkekleri karıştırma .. ve sana şunu söyleyim.. bekliyorum seni.. ama ne olur ya .. ihtiyacım var .. dosta arkadaşa .. sevgili mi bilmiyorum... mutlu edebilir misin.. mutlu edebileceksen.. sevgiliye de .. çünkü.. son 4 yıldır mutluluğa hasretim.. orada öyle bekleyip durmanı istemiyorum.. gözlerimi bekleme .. bakmazlar sana .. çünkü bana ait değilsin.. uzaktan uzaktan olmuyor..

nese .. yerine gelelim tekrar .. sen yalnış yaptıkça gözümde küçüldün.. sen düşün seni kız gibi bile göremiyorum artık.. şüpheleniyorum bazen.. sen doğalmısın .. sonradan falan ? yada neden erkekliğe bu kadar meraklısın .. erkek olmayı falan düşünmüyor musun .. ? benimle ne işin var .. erkek gibi neden davrandın? geçen sene kız ol dedim.. o... oldun ... adeta .. sen hiçbi şey bilmez misin ..
sende kız ne demek diyeceksindir .. p.. 'a bak .. ya da hma ya .. uygun değilizdir belki.. bu arada arkadaşlar şimarmayın ya .. övmüyorum.. örnek gösteriyorum .. iyi olabilir siniz. . ama şimararak herşeyi gözden düşüyorsunuz .. şimarırsanız onu hakatmediğinizi anlarım ben .. (o sözü) kız ol biraz .. ama o.. olma tekrar .. ve koku ile kız olunmuyor .. yada süslenme ile .. bana ruhunu ver .. biraz küçük gör kendini .. asilik yapma .. uy .. söz dinle ne bileyim.. anla biraz .. o kadar eleştiriyorum malesef.. sevdiğim insanı eleştirmek istemem ben .. ona aşık olmak isterim çünkü.. kendine aşık et .. ama bunu sadece huyla ve uyumla yapabilirsin.. ve tanımadan hiç bi şey yapamazsın artık .. bekliyorum ve beklemeye devam edeceğim.. gel ama çok geç kalma ..
Alt 13-03-2008, 03:53 PM   #68
FORUM MODERATOR

motordelisi

ÇIĞLIK

Haykırmak istiyorum,
İçten içe değil,avazım çıktığı kadar bağırmak
Kendimle kavgam bu haykırış belki de
Açığa vurmak hapsettiklerimi
Doluyum senelerin bahşettiği anılarla
Bazen sevinç,bazen acılarla
Neden,niçin diye sormuyorum artık
Hepimizi meşgul edende değilmidir bu sorular
Varsın olsun acı-tatlı herşey bende
Çaresiz olmamalı,ilaç bulunur her derde
Olmasa hiçbiri ne anlam taşırdı kullar
Paylaşmak,anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki,
Karaya vuran dalgalar misali bitmek bilmeyen
Sonu gelmeyen bir hastalık gibi,acısı dinmek bilmeyen
Aslında atmamalı içine,taşırmamalı
Rahat olmalı hayatın her anında
Paylaşmalı sevinçleri,kederleri
Sevmeli tüm dünyayı ve üzerindekileri
En güzeli yaşayabilmek
Sorun değil çözüm üretme faslında
Birtek o mu olmalı aklımda
Gecemde,gündüzümde hatta düşlerimde
Ben yaşamayı seçtim onunla birarada
O bende saklı,ben varmıyım acaba onda
Varmıyım onun hayatında
Dedim ya sormayacağım neden,niçin diye
Sorgulamayacağım hayatı artık
Akışına bırakmak,bazen istemesek bile
Var olmasın bende,yakıştırmasınlar bana karamsarlığı
Aydınlık bir gelecek için yakmalı mumları
Ardına almalı karanlığı
Umarım herşey gönlümce olur
Sanki doğum günü tebriği aldım
Kendi kendime iyi dileklerde bulunuyorum
Gülecek bazıları belki de bana
Ama olsun ona da varım
Önce kendini sevmeli ki,hayatı ve insanları sevesin
Amacım,hayallerim nedir şu an için
Onunla birlikte yaşamak,paylaşmak tüm güzellikleri
Bana şair yakıştırmasında bulunuyorlar
Aldanmayın kafiyelere,dizelerime
Nacizane içime attıklarımı haykırıyorum sadece
Elimden geldiği,satırların gittiği yere kadar
Herkesin vardır böyle yazacakları
Kağıda dökülmese de sözlerle ifade edilen
Gözlerin bakışmalarıyla lütfedilen
Benimkisi başka diye de düşünmüyorum
Biliyorum,sevmek sevilmek bana ait değil sadece
Kabul görmüş,ait olmuş herkese
Fakat bir ömür beraber olmaktır isteğim
Açılan her perdede,her sahnede
Hayat bir oyundan ibaret değil mi zaten
Yahut oyunlar hayattan bir kesit
Bazen bir türkü tutturmak hepbir ağızdan
Bazende fal bakmak beraber içilen kahveden
Birtek o var bende
Birtek o var gönlümde
Gecemde,gündüzümde,kıyamete kadar ömrümde.....
Alt 14-03-2008, 11:47 AM   #69
FORUM MODERATOR

motordelisi

Ofisten sıcak sıcak bir foto 14 Mart 2008 10:35
Sağımdaki ofisten arkadaşım Sami ..

Alt 14-03-2008, 12:28 PM   #70
Uye

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
BİRAZ DA AŞK

Aşık olmak istiyorum desem
Kaç yıldız parlar gökyüzünde benim için
Kaç dilek değerinde sana ulaşmak
O senmisin acaba…
Karanlığında gecenin parlayan gözlerimde
Herkes bir kara gölge altında saklanırken
Artık her taraf bir ben olmuşken
Ellerimi uzattığım yeri dolduran
O senmisin acaba…
Sesini bile hayal ediyorum
Ellerimde hep o dokunmadığım teninin kokusu
Zavallı kalbim bıkamadı senden
En tarafsızlığında ömrümün ben senden yana oldum
Rüzgara yüzümü dondum sana sırtımı dönmemek için
Ama sen ey AŞK
Bana birkez dönüp bakmadın…

İşte bu süper paylaşım eline sağlık canım ama sana dönüp bakmayacak birini tanımıyorum...

Etiketler
sgor

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:07 AM .