![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "SGOR'dan inciler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Motosikletli kız seni çok seviyorum. Dalga dalga saçlarının kaskının altından fışkırıp rüzgarla dans etmesini seviyorum. Kadın vücudunun motosikletin kavisleriyle bütünleşip yarattığı tabloyu. Motosiklet gibi erkeksi bir maceraya kattığın dişiliği seviyorum. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ![]() Motosikletli kız seni çok seviyorum. Dalga dalga saçlarının kaskının altından fışkırıp rüzgarla dans etmesini seviyorum. Kadın vücudunun motosikletin kavisleriyle bütünleşip yarattığı tabloyu. Motosiklet gibi erkeksi bir maceraya kattığın dişiliği seviyorum. Azgın bir aygırı başını okşayıp kulağına fısıldayarak sakinleştirir gibi, narin parmaklarınla delifişek bir motora hakim olmanı. Motosiklet yalnızlığın aracıdır. Bense senin erkek egemen bir toplumda tek başına ayakta durabilmeni seviyorum. Restoranda tuvalete bile yalnız gitmeyen senin, motosiklet fuarının kapısında yüzlerce adamın arasına tek başına haşırt diye girip bir Harley park etmeni seviyorum. Motosikletli kız sana bayılıyorum. Kadınlığınla yarattığın komik mizanseni seviyorum. Motosiklet satın alan birisine sorduğun ilk sorunun “Ne renk?” olmasını. Motor botlarını çamaşır suyuyla silmeni. Ortama yeni giren bir kızın kaskını, montunu, botlarını o bilindik yargılayıcı kadın bakışlarıyla süzmeni. Motordan iner inmez ilk iş dikiz aynasından saçını kontrol etmeni seviyorum. Kaskının ve montunun illa motorunla aynı renk olması inadını. Alacağın motora yarım saatte karar verip, mont almak için 1 hafta gezip durmanı. Motorun üzerinde o kadar karizmatik, o kadar zarif, o kadar seksi ve o kadar vahşisin ki. Ama bütün kadınlığını aynen taşıyorsun ve bu yüzden bazen bir o kadar da komiksin ya, işte onu seviyorum. Motosikletli kız sana hayranım. Kadın ruhunla erkek bir dünyaya attığın imzayı seviyorum. Baklavanın içine bir tutam tuz atar gibi, motorun erkeksiliğinin içine karışan kadınlığınla bu dünyaya lezzet katmanı seviyorum. Motosiklet çağrışımının özündeki adrenalini, vahşet ve testosteronu, kattığın medeniyet, terbiye ve hijyen ile farklılaştırmanı. Sendeki tarihe damgasını vurmuş o kadın yapıcılığını seviyorum. Milyonlarca spermin tek bir yumurtaya duyduğu saygıyı duyuyorum sana. Erkek ve kadın arasındaki motosiklet macerası farkı koca bir insanlık tarihinin tekerrürü adeta. Savaşçı, yıkıcı, yayılmacı ve yaygaracı erkek ruhunun, barışçı, diplomatik, biraraya getiren, yapıcı kadın ruhuyla yüzleşmesi. Cinsel saplantımızdan yakalayıp erkekleri oradan oraya vurmanı seviyorum. Girdiğin ortamdaki hovarda erkek muhabbetini birden çiçek böceğe dönüştürmene hayranım, keresteyi kibar kibar yontarak yaptığın heykele. Biz erkeklerin beyninin yarısı başka yerde olduğundan mıdır nedir, bugüne kadar gördüğüm kasksızların neredeyse tamamı erkekti. Motosikletli bayanlar ise hemen hemen hep tam koruma. Hüngür hüngür ağlarken gözyaşlarını silip başındaki belayı sertçe defetmeyi bildiğin gibi, tüm duygusallığına karşın, akıllıca olanı tercih etmene hayranım. Kalbini aklının önüne değil, yanına koymanı seviyorum. Motosikletli kız seni çok seviyorum. Boğaz köprüsünden geçiyorum, önümdeki Vespa üzerinde ilk sert rüzgarla köprüden uçmak üzeresin. Ve Teoman çalıyor kulağıma: “Motosikletli kız, sanki seni benim için yapmışlar, benim için yaratmışlar” Motosikleti sanki senin için yapmışlar motosikletli kız. Seniyse sanki benim için. Motosikletli kız seni çok seviyorum. Murat Z. Ozbilgi
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ![]() PAPATYA Koskoca bir bahçede Demetler içinde bir papatya. Aşık olmuş, yanmış, tutuşmuş Ak sakallı bahçıvana... Bir ümit bekliyormuş. Yüzlerce çiçeğin arasından Onunla, sadece onunla Saatlerce ilgilenmesini. Buz gibi suyunu Sadece ona döksün istiyormuş... Sadece ona değsin makası, Sadece ona gülsün dudakları. Kıskanıyormuş bahçıvanı Kırmızı güllerden, Sarı lalelerden, Mor menekşelerden. Papatya, sadece bahçıvan için açıyormuş, Bembeyaz yapraklarını... Bir gün, Aşkı öyle büyümüş ki, Papatya yapraklarını taşıyamaz olmuş. Eğilivermiş boynu. Toprağa bakıyormuş artık. Bahçıvanın sadece sesini duyuyormuş Ayaklarını görüyormuş. Bunada sükür diyormus. Yetiyormuş ona, bahçıvanın varlığını hissetmek. Zaman akıp gidiyormuş. Papatya bahçıvanın yüzünü görmeyeli çok olmuş. Ne var sanki boynumu kaldırsa Bi kerecik daha görsem yüzünü diyormuş. Yanıp tutuşuyormuş... Ve işte bir gün.. Bahçıvan papatyaya doğru yaklaşmış. İncecik bedenini ellerinin arasına almış. Elindeki sopayı, köklerinin yanına, toprağa sokmuş Bir iple papatyanın gövdesini bağlayıvermiş sopaya. Papatya o an daha çok sevmiş bahçıvanı. Hâlâ göremiyormuş onu, Ama bedeni kurtulmuş. Uzun bir müddet sonra, Bahçıvan uğramaz olmuş bahçeye. Gelen giden yokmuş... Kahrından ölecekmiş papatya. Ama işte bir sabah, Hortumdan akan suyun sesiyle uyanmış. Derin bir çekmiş.Çılgıncasına sevdiği bahçıvan geri gelmiş. Birden, kendisine doğru gelen iki ayak görmüş. Bu onun delicesine sevdiği bahçıvan değilmiş. Başka birisiymiş. Adamın elinde bir de makas varmış. Papatyanın kafasını kaldırmış yukarıya doğru Ne güzel açmışsın sen öyle demiş. Bu gencecik, yakışıklı bir delikanlıymış. Gözleri gök mavisi, saçları güneş sarısıymış... Ama gövden seni taşımıyor demiş. Elindeki makası papatyanın boynuna doğru uzatmış Ve bir hamlede başını gövdesinden ayırmış. Papatya yere düşerken hatırlamış sevdiğini, O ak saçlı, ak sakallı, yaşlımı yaşlı bahçıvanı hatırlamış. Bir de o gencecik, yakışıklı delikanlıyı düşünmüş, Ve o an anlamış, neden o yaşlı bahçıvanı sevdiğini. O, her şeye rağmen, papatyaya emek vermiş. Belki, ona hiç bir zaman güzel olduğunu söylememiş, Ama onu asluında hep sevmiş. Papatya anlamış artık. Sevgi; emek istermiş... Yere düştüğünde son bir kez düşünmüş sevdiğini, Teşekkür etmiş ona içinden.. Son yaprağı da kuruduğunda, Biliyormuş artık... Gerçek sevginin, söylemeden, Yaşamadan ve asla kavuşmadan Varolabileceğini...
| | |
| | #53 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Arakadaşım bunu biliyordum ama gerçeken düşünmeye zorluyo tşk ederim bu arada kutlamıştım ama olsun sayfanda da kutlulamak istedim hayırlı olsun kardeşim vayyy modaretör yakışır kardeşime yaffff:) |
| | |
| | #54 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Çok teşekkür ederim abacım :) anladın sen onu :D :D
| | |
| | #55 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Eşiniz Huriniz Olsun İstermisiniz? O cennetlerde gözleri eşlerinden başkasını görmeyen, tatlı bakışlı öyle güzeller vardır ki, daha önce cin ve ins'ten hiç kimse kendilerine dokunmamıştır. Rahman Sur. 56 Yanlarında, kocalarından başkasının yüzüne bakmayan, yumuşak bakışlı, güzel gözlü, gün yüzü görmemiş yumurtanın pembe beyaz renginde eşleri de olacak. Saffat sur. 48-49 Onların beraberinde, gözleri kocalarından başkasını görmeyen yumuşak bakışlı, aynı yaşta güzeller vardır. Sad 52 Gerçekten biz hûrileri apayrı biçimde yeni yarattık. Onları, bâkireler kıldık. Eşlerine düşkün ve yaşıt. Vakıa Sur 35-36-37 gözleri eşlerinden başkasını görmeyen kocalarından başkasının yüzüne bakmayan kocalarından başkasını görmeyen daha önce cin ve ins'ten hiç kimse kendilerine dokunmamıştır Eşlerine düşkün Hiç düşündünüz mü RABBİM cennet hurilerini anlatırken ısrarla neden hep bu cümleleri kullanıyor.. sadece eşlerine has, gözleri sadece eşlerine bakan, sevgileri sadece eşlerine olan, eşlerinden başkasının kendilerine ne bakabildiği ne dokunabildiği ne de sevebildiği; göz nuru gönül süruru huriler eşler... Düşünün bir; sevdiğinizi düşünün, bu dünyada size eş olan hanımlarınızı düşünün.. bu dünyada size eş olan kocalarınızı düşünün.. evlerinizi düşünün.. sevginizi düşünün.. nasıl bir sevgiyle sevildiğinizi düşünün.. istemez misiniz eşinizin gözü sizden başkası kimseyi görmesin.. istemez misiniz eşinizin bütün sevgisi son zerresine kadar size ait olsun.. istemez misiniz sevginiz size hem bu dünyada hem ahirette cenneti yaşatsın.. istemez misiniz eşiniz gözünüzün nuru gönlünüzün en güzel süruru olsun.. istemez misiniz eğlenceniz; eviniz eşiniz çocuklarınız olsun.. istemez misiniz dostlar RABBİMİN sizlere en güzel hediye olarak verdiği eşlerinizi hep en güzel bir hediye en güzel bir emanet olarak görmeyi, korumayı, sevmeyi ve bu sevgiyle dünyadaki cenneti yaşayıp bu cennetle ahiretteki cennette koşmayı ve cennette eşlerinizin hurilerden daha güzel bir şekilde yine size eş olarak verilemesini... Şimdi daha iyi anlıyorum RABBİMİN hurileri anlatırken ısrarla bu kelimeleri kullanmasını gözleri eşlerinden başkasını görmeyen kocalarından başkasının yüzüne bakmayan kocalarından başkasını görmeyen daha önce cin ve ins'ten hiç kimse kendilerine dokunmamıştır Eşlerine düşkün Eşinizin sadece sizi sevmesi Sadece size ait olması Size en güzel güveni vermesi Size verdiği sözü en güzeliyle tutması kadar insana huzur veren bir şey var mı şu dünyada.. Eşiniz sadece sizin eşiniz... Sevgisi sadece size İşte sizin huriniz.. işte sizin cennetiniz işte sizin eşinizi ama sadece sizin.. Kimsenin değil sadece sizin... Ve eşinize sözünüz ve onun size sözü İşte size sadece dünyada ki değil ahirette ki cennetti de bulduracak sözünüz Eşinize hitaben ve ondan size hitaben RABBİMDEN başkasına kul RASULUNDEN başkasına ümmet SENDEN başkasına eş olmıcam RABBİM tüm mü'min ve mü'minlere sadece eşlerine eş olmayı sevgilerini sadece eşlerine ve RABLERİNE hasretmeyi ve bu sevgiyle hem bu dünyada hem de ahirette cenneti yaşamayı nasip etsin AMİN AMİN AMİN
| | |
| | #56 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Çok sevdiğim canım abim Arif RAZGATLIOĞLU'nun (TEKTEKER) unutamadığım bir videosu paylaşıyorum. Bu video Ankara Eski Hipotramda çekilmiştir.
| | |
| | #57 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Motosiklet kazamdan inciler ![]() 15 nci yorum bana ait kendime geldikten sonra ancak yazabiliyorum.. SGOR kaza yaptı - MotorDelisi-GENEL Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim Topic başı: SGOR kaza yaptı - MotorDelisi-GENEL Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
| | |
| | #58 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ![]() ![]() ![]() nasılsın kardeşim umarım iyisindir bebeklei sevdiğini söylemiştin ya :)))) |
| | |
| | #59 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ay ay yerim ben bunları çok şekerler çok mutlu oldum gerçekten çok teşekkür ederim çok sağol ![]()
| | |
| | #60 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Sgor inanmıyorum annem o senmisin ne karizmaymış benim oğlum yaaa aman annem motor kullanan ve akrobasi yapan bir dayım var Samsun fuarında o duvardan inene kadar ben ölürdüm lütfen çok dikkatli ol canımcım herşeyin çoğu zara biliyorsun Allah seni kazadan beladan korusun canım.... |
| | |
| | |