![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "SGOR'dan inciler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı Hayran olduğum tek hayvan İran kedisi.. Yerim ben bunu yaa şunun tatlılığına bakarmısınız.. Gerçekten sgor harika bir hayvan bu nereden buldun bunu artııı motosiklet tutkunu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) teşekkürler evet çok hoş bir yaratık.. motosiklet kullanıldıkça riski her zaman taşır ve bizler bunu asla göz ardı edemeyiz.
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #43 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) harika resimler arkadaşımm.. |
| | |
| | #44 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy orda kedi resmi mi vardı :) |
| | |
| | #45 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Seni Sevdiğim İçin ÖZÜR DİLERİM... Sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen, Aşk için hiç değmeyen birisin. Aynı zamanda zır delinin birisin Adını kalbime aşkla yazmıştım Güzel bir hayali gerçek sanmıştım Senin sevgine nasılda kanmıştım Seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM… Aşkından karşılık beklemek suçmuş Şu vefasız dünyada neler yokmuş Senin beni sevmeye niyetin yokmuş. Seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM… İntikamım çok acıdır Yapmayan yalancıdır Söyle bu kaçıncıdır… senin bana yaptıkların Her şeyin bir sırası var Sıra bana gelecek Unutma ki şunu zalim son gülen iyi gülecek Yaptığın yanına kalmayacak Bir kıyamet kopacak Kulağını aç iyi dinle zalim… Seninle hesabım var intikamım alınacak… Sen… her zil çaldığında omudur diye kapıyı açtın mı? Sen her telefon çaldığında Omudur diye telefonu kaldırdın mı? Sen sokağımızdan geçerken Hiç gözlerinle beni aradın mı ? Bunları sen yaşamadın… sen bilemezsin.. bunları ben yaşadım… BEN BİLİRİM ALLAHSIZ BEN BİLİRİM KİTAPSIZ Senin sevgin hiç yaşamadan bittimi? Senin güllerin açmadan kırılıp koparıldı mı? Senin aciz bedenin hiç bu dünyada yandı mı? Bunları ben yaşadım ben bilirim ALLAHSIZ… ALLAHSIZ… Sen hiç ardı ardına sigara yaktın mı ? Sen hiç sabaha kadar ağladın mı ? Sen hiç severken aldatıldın mı ? Bunları ben yaşadım sen yaşamadın… SEN BİLEMEZSİN ALLAHSIZ… BİLEMEZSİN KİTAPSIZ… Sen her gördüğünü bana benzettin mi ? Peki, sen bana değil…bir başkasına seni seviyorum dedin mi? Sen diyemezsin be gülüm… sen sevemezsin… Bunları sen yaşamadın… sen bilemezsin BUNLARI BEN YAŞADIM… BEN BİLİRİM ALLAHSIZ… KİTAPSIZ… Sen hiç doğduğuna pişman oldun mu ? Sen içki sarhoşu değil... sevgi sarhoşu oldun mu ? Sen hiçbir kula kul oldun mu? Bunları sen yaşamadın… sen bilemezsin… BUNLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM ALLAHSIZ… BEN BİLİRİM… Sen meyhaneleri kendine ev yaptın mı ? Sen Allah var bir başkasına taptın mı? Sen içip de bir sokak köşelerinde yattın mı? Bunların sen yaşamadın sen bilemezsin… BUNLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM ALLAHSIZ… BEN BİLİRİM KİTAPSIZ… Sen hiç insanlığını bir insana sattın mı ? Sen hiç kendini bilerek ateşe attın mı? Sen yıllarca bir sevgi uğruna yıpratıldın mı ? Bunları sen yaşamadın… sen bilemezsin… BUNLARI BEN YAŞADIM BEN ALLAHSIZ … ALLAHSIZ… Sen hiç feleğin ağır sillesiyle karşılaştın mı? Senin gözyaşların hiç yağmur olup sele karıştı mı ? Senin zavallı gönlün ve taş kalbin acı çekmeye alıştı mı ? Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin… BUNLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM ALLAHSIZ… BEN BİLİRİM… Sen hiç çıkılmaz kuyuya atıldın mı? Sen hiç ıssız ve karanlık bir oda da yalnız kaldın mı? Sen hiç bitmeyen bir sevgiyle yandın mı? Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin… BUNLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM ALLAHSIZ… BEN BİLİRİM… Senin umutların ve hayallerin hiç başlamadan bittimi? Sen unutmak için doğduğun ve yaşadığın yerden gittin mi? Sen doğruyu sevmedin ki utanasın zalim Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin BUNLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM ALLAHSIZ… BEN BİLİRİM KİTAPSIZ… Sen hiç duvarlara seni seviyorum diye yazdın mı? Sen hiç kendine söz verdin mi? Bu sevda bitmeyecek diye. Sen hiç Allahın a dualar ettin mi? Sevdiğimi bana kavuştur diye. Bunları sen yaşamadın ulan sen bilemezsin… BUNLARI BEN YASen hiç isyan ettin mi Allaha Neden yarattın… neden yaşatmıyorsun diye Sen hiç azraile meydan okudun muŞADIM ULAN… BEN BİLİRİM ALLAHSIZ BEN BİLİRİM…BEN BİLİRİM… ? Sen benim canımı alamazsın diye… Sen hiç kaderine küstün mü? Ben kaybettim sen kazanıyorsun diye… BUNLARI SEN YAŞAMADIN SEN BİLEMEZSİN… BUNLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM ALLAHSIZ BEN BİLİRİM KİTAPSIZ… BEN BİLİRİM
| | |
| | #46 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ![]()
| | |
| | #47 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Sevgi - Aşk - Aşk Nedir? Aşk cesaret ister,kocaman bir yürek ister. Aşk hayata karşı islenilen en doğru suç ortaklığıdır. Aşk hayatın tek düzeliğine, bütün sıradanlığına en soylu başkaldırıdır.Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz. Ve elbette aşkı suçlamak, yargılamak, karalamak inkar etmek de asla yakışık olmaz. Niçin aşk? Nedir bu aşk denilen şey, elle tutulmaz gözle görülmez bir şeyse nedir bu yaşanan somut acılar,güzellikler? Tek başına aşkı tanımlamak her şeyden soyutlamak mümkün mü? Hayır ! Aşk bugünlerde bazılarına göre plastikten bile yeniden yapıldı.Dünyada yaşanan suniliğe doğru gidiş aşkın etrafını sardı. Nedir şu aşk...? Aşk hayatin bize hazırladığı en güzel sürprizdir, bu yüzden de kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildir. Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz. Aşk; en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o, adi kendisidir zaten. Onu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur, "Aşık oldum" dediğiniz an akan sular durur, küçücük çocuk bile sizi rahatlıkla anlayabilir, çünkü aşkın dili tektir. Aşkın zamanını biz ayarlayabilseydik eğer ve kime neden aşık olduğumuzu anlayabilseydik,aşkın sırrını da çözerdik herhalde. Ama o zaman da aşkın insani alıp götüren büyüsü tamamen kaybolurdu. Aşk hayata karşı islenen en güzel ve en doğru suç ortaklığıdır, aşk hayatin bütün tek düzeliğine, bütün sıradanlığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz. Ve elbette yaşanılan aşkı suçlamak ,yargılamak, karalamak, inkar etmek de aşka yakışık kalmaz. Bu önce haksızlık, kendinize saygısızlık olur. İnsan sonuna kadar savunmalı aşkını, karşılık görmese de, acı çekeceğini hissetse de, yarin terk edileceğini bilse de, ailesini karsısına alacağını bilse de taviz vermemeli aşkından, "Seni Seviyorum" diyebilmeli göğsünü gere gere. Aşk iste o zaman aşktır. Ve bunun doğrusu yanlışı yoktur, zaten aşkın kendisi doğrudur. Aşkın zamanı yoktur, hep hazırlıksız yakalar insani. Evli olmanız, sevgilinizin olması, bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya çalışmanız,bağlılıktan korkmanız, ailenizden çekinmeniz, hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiç mi hiç umurunda değildir. İste aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelebilme yürekliliğidir, belki de yeni hayata geçebilme yolu... Aşkın ne zaman gelebileceği belli olmadığı gibi, ne zaman gideceği de hiç belli değildir. Fazla vakti yoktur onun, uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülü de yoktur. Bir başka göze bakmaya, bir başka tene dokunmaya başlaması o kadar da zor değildir... Aşktan değil, onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savun aşkını. Biliyor musunuz , hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteliğin içinde gerçek ve doğru olan tek güzellik AŞK.!!. Lütfen ona haksizlik etmeyin .. Aşkına sana aşık olana sahip çık ve onu kaybetme '' SENİ SEVİYORUM '' Demek İçin Geç Kalma ; Sevgiyle Kal ...
| | |
| | #48 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) ![]() Ardımda bıraktım günün çağrısını Giderken Yanıma aldım benden çaldığın umutlarımı Bağırsan da ardımdan boşa ,tıkadım kulaklarımı Gidiyorum sevgili geri atmam adımlarımı
| | |
| | #49 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Çok duygusalım ben bugün ya.. ![]() SEN!.. Sen özlediğim Sen beklediğim Sen rüyamda görmek için dua ettiğim Sen kalbime hapsettiğim kara sevdamsın Sen ummadık zamanda gelen misafirdin Sen gelişinle beni mutlu edensin Sen geldiğin gibi zamansız gidensin Sen beni yalnızlıklara mahkum edensin Sen hala deli gibi sevdiğim kara sevdamsın!.. ![]() BEKLEYECEGIM Aylar toplanip sene olsada Seneler toplanip asir olsada Askin izdirabi beni bogsada Bir gün dönersin diye bekleyecegim Biliyorum cok uzaklardasin Hemde yabanci ellerdesin Ama bir gün dönmeyi istersin diye Umut edip bekleyecegim seni Ah bir bilseydin seni nasil sevdigimi Iste o zaman birakmazdin belkide beni Sebebsizce birakip gitsende simdi Ölene dek umutla bekleyecegim seni Bilmiyorum ömrüm yeter mi seni beklemeye Sana kavusupta bir gün görmeye Kavusmadan ölürsem egergünü gelipte Beklemeyedevam edecegim ahrettede ![]() Ahimi Aldin Ne olur izin ver, seni unutayim Gönlümden gidiver, yeniden dogayim Bir sey söyle, beni ancak sen anlarsin Söyle de, bu büyük dertten kurtulayim Sartlanmisim hüzünlenip aglamaya Düsüncelerin icinde kaybolmaya Sevilmekten degil sevmekten korkarim Alistim ben nefretle aldatilmaya Sen beni duyamazsin, halimi göremezsin Seninle konusurum, zaten bilmezsin Sanmistim ki beni yalniz sen anlarsin Ahimi aldin sen, artik gülemezsin ![]() Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi Rüzgarda ne atesleri hasretinle yaktimda Bir seni yakamadim Beni yaktigin gibi Cölde su mahpusta gün Oructa ekmek gibi bekledim seni Sense Sense araya korkular koydun Yasaklar koydun Simdi nerdesin diye sakin sorma bana Sen cagirdinda ben gelmedimmi Sen varken darilmazdim Ciceksiz baharlara Yagmurlu havalara Bu kasvetli aksamlara Sen varken bakip iclenmezdim Tren istasyonlarina Otobüs duraklarina Sen varken ayrilanlara aglamazdim Yikilmazdim biten sevdalarin arkasindan Gidenlere küsmezdim Kalanlara acimazdim Sen varken böyle üsümezdim Titremezdim Masumdum cocuklar gibi Böyle delirmezdim Küfretmezdim Hele ölmeyi hic düsünmezdim Simdi soruyorum sana Adi sevdaysa bu cehennemin Sen yaktinda ben yanmadim mi Biliyorsun Bütün acilarina yesil isik yaktim olmadi Bütün korkularina arka ciktim olmadi Daglara merdiven dayadim olmadi Haziranda kar oldum Yagdim avuclarina olmadi Sevdim olmadi Yandim olmadi Taptim olmadi Artik benden pes Bu askin biletini istedigin gibi kes Nasilsa Nasilsa gidiyorsun Biliyorum git Ama ardinda aglayan bir cift göz Paramparca bir yürek Ve Yikilmis bir dag görmek istemiyorsan Cek silahi daya sirtima Titrersem namerdim Sen vurdunda Sen vurdunda Ben Ölmedimmi ![]()
| | |
| | #50 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Yıllardır aradığım sendin.. Bazı duygular vardır anlatılamaz, anlaşılır sadece. Sevenin sevdiğini bilmesi kadar, sevilen de anlar sevildiğini. Sevgi her zaman belirli kelimelerle söylenmez. Çoğu defa bir bakış yeter de artar bile... Yeryüzünde hiçbir kuvvet insanoğlunu sevme hakkından alıkoyamaz. Sevmek çoğu zaman var olmaktır. Sonunda bizi yok olmaya götürse bile. Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile buna karşı koyamazsın. Sana gelinceye kadar sonu gelmez bir arayıştı sevgilerim. Bir zaman başkalarında aradım seni, başka yüzlerde, başka ellerde aradım. Aldandım, fakat birgün seni bulmak ümidini kaybetmedim. Nasıl olsa gelecektin birgün. Ve işte geldin de! Bana tatmadığım hüzünleri tattırmaya, bilmediğim kederleri öğretmeye geldin. Acıdan yana ne kalmışsa yaşamadığım hepsini bir bir sen yaşatacaksın bana. Birgün yaşamanın gereksizliğini de senden öğreneceğim. Bu selin akışını hiçbirşey duduramaz artık. Ummadığım ve ummadığın bir anda çıktın karşıma. Coşkun ırmaklar gibi, amansız seller gibi geldin, mutlaka yıkarak ve benden birçok şeyleri beraberinde sürükleyerek gideceksin. İşte o zaman yoklukların en dayanılmazı ile karşı karşıya kalacağım. Ergeç gideceksin; beni anlayamadan, beni sevemeden gideceksin. Yalnız bir iç kırıklığı kalacak senden, tesellisiz bir hüzün kalacak. Yıllardır aradığım sendin ama sen gittikten sonra başkasını aramayacağım. Gelmeyecek bile olsan, ömrümün sonuna kadar arardım seni Ama geldin bir kere; ister bilerek gelmiş ol, ister bilmeden... Geldin ya! Şimdi herşey güzel seninle. Yürümenin, konuşmanın, nefes almanın bir başka anlamı var artık. Sen varsın ya, herşey bambaşka gözlerimde... Sen benim başıma gelen en güzel şeysin. Seni çok seviyorum...
| | |
| | |