![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "SGOR'dan inciler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı SGOR Ofisten.. :) Ofisin çok güzelmiş...Ksıkandım bak şimdi...Benim ofisim o kadar güzel dğil......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #101 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Ofisin çok güzelmiş...Ksıkandım bak şimdi...Benim ofisim o kadar güzel dğil... ![]()
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| Sponsored Links |
| | #102 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. | |
| | |
| | #103 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #104 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Sabah sabah hayırdır bayanlar Bu güzel iltifatlarınız karşısında daha fazla dayanamayıp bayılacağım.. ![]() Gerçekten çok teşekkürler Gülüm canım arkadaşım benim..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #105 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Olsun,benim ofisim de senin olun...Bak ne güzel bir alışveriş.... ![]()
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #106 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
![]()
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER | |
| | |
| | #107 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
dersem inanma görünen köy klavuz istemez kendide yüreğide güzel SGOR KARDEŞİM![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #108 | |||
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
O güzel sözlerin aynısın iki katı sanadır kardeşim teşekkürler..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. | |||
| | |
| | #109 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Bu küçük hanımda benim yiğenim.. Zeynep Sena ![]() MAŞAALLAH demeyi unutmayın.. ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #110 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Oy ben onu yerim ne tatlıymış canım ya Allah nazarlardan saklasın:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |