![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #91 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) SGOR Ofisten.. :) ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #92 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) son aşk şiiri çok güseldi saol SGORama ben aşık olmayı sevmiyorum çunku bi kaç kere denedim hiç mutlu olamadım hala onun acısını çekiyorum şu anda malesef birini sevioyrm |
| | |
| | #93 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
Diğer yazdıklarınla alakalı sana.. Allah yardımcın olsun diyorum :))
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! | |
| | |
| | #94 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) 1982 yılında yanlışlıkla Konya'da doğdu. Sonra etliekmeği yedi ve çok sevdi. O gün bu gündür halen bu şehirde ikamet ediyor. Doğum yeri gibi hayatı da zıtlıklara boğuldu. (Hayattan güzel bir ders aldı.. ama şuan çok mutlu ve huzurlu) 1993 yılında, Ağabey'inde desteğiyle motosiklet ailesine katıldı. Konya, Beyşehir, Seydişehir, Alanya, Mersin, Otoban gibi yollarda motosiklet öğrenimini tamamladı. Çektiği fikir çileleri yüzünden, kafasında saç kalmadı garibin. :( Ama o yılmadı.. Kirli sakal koydu.. (Asla kesmez) Sonuç: Kullandığı ürünle artık saçlarına da kavuştu.. MUTLU SON :) :) :) ve.... Anne'sinin gözünde SGOR :) 1- Kesinlikle hamileyken sinirliydim... Herşeye bağırıyordum... 2- Sabahları hiç yaklaşmamak lazım...Çünkü; sabahları sesi Müslüm Gürses gibi, yüzü mahkeme duvarı gibi oluyo... 3- Kahvaltı için mecburen beyefendiyi beklemek zorundayız... Beyimiz tek başına yemek yemiyor... 4- Öğle'ye kadar hiç yaklaşmamak lazım... Çünkü dili papuç kadar oluyor her soruya gıcık bir cevabı vardır kesin... 5- Öğle yemeği yemez boşuna ısrar etmemek lazım...Edersende yemek yerine çenesiyle seni yer.. 6-Akşama doğru huzur ister sessiz olmak zorundayız... Yok gürültü yaparsak tüm gece boyunca icat edilen çekiçle çiviyi duvar üzerinde tekrar icat eder.... 7- Yemek için ısrar etme... Öğlen başımızın etini yediya toktur o tok... 8-Akşam kitap okuyordur...Odasına sakın girme... Dikkati dağıldığı için seninde kafanı dağıtabilir... Bunun için ihtiyacı olan tüm alet edevat yanında vardır... (cep telefonu, terlik v.b... attığınıda 12'den vurur..) 9- Akşam yemeğine çağırma... Nasılsa acıkmamıştır... Acıksada bir meyva ile yetinmesini bilir.... 10- Yatağa girecekken iyi geceler dileklerinde bulunma... Nasılsa gece boyunca canı sıkıldıkça kalkacak ve su içip senide uyutmayacak.... 11- Kendisi önemli günleri unutmaz... Kesin hatırlar... Sakın sende onun için önemli olan zamanları unutma...!!! İntikamı ağır olur... Seni ranzaya bağlayıp kaçabilir... 12- Kesin hastanede karışmış... Bu cocuk bizim olamaz.. Evet bu benim oğlum.. :)
| | |
| | #95 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #96 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım kardeşim bende mutluyum seni tanıdığıma.. Çok emin olmamakla beraber benim için hissettikleri doğru.. ![]() Bu arada kel deelim ben.. ![]()
| | |
| | #98 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Bu kanıya nerden vardın? cidden merak ettim.. ![]() Hayır olmadım ama olmak isterim.. Kalbim henüz boş..
| | |
| | #100 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'dan inciler :) Teşekkür ederim.. Okudğun ve beğendiğin için.. Ben çok seçici biri olduğumdan beğendiğim şiirleri ve hikayeleri kopyaladım buraya.. ama aşık değilim.. ![]()
| | |
| | |