![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir isyan anının satırlara aktarılışı.. Çok çelişkilerim oldu hayata dair.Küçücük yüreğimde umutlarla geldim bu yaşıma.Küçükken barby bebek için ağlardım babama.Bebekleri çok seviyordum.Saçlarını taramak ayrı bir keyif veriyordu bana. Zaman aktı ve şimdi hayata dair varoluş sebebimi sorguluyorum.Doğmuştum , büyümüştüm ve kendi çizdiğim yolda hayatımı devam ettiriyordum.Mutlu muydum..? Neydi mutluluk, neydi istediğim neydi bunca zaman kendimden bile sakladıklarım.Hesaplaşma vakti gelmişti artık,her gün beynimi kemiren düşüncelerle boğuşmak yerine kendime dürüst olmalıydım.Neydi istediğim ve ben neredeydim? Kimseyi suçlamak gibi bir derdim yok.Suçlamıyordum da zaten, suçlamayacağım da..en azından buna eminim... Bastıramıyorum artık içimdeki çelişkileri, patlak veriyor istemesemde,memnunum aslında, ne çok biriktirmişim içimde meğer....Ne çok .... Artık bağırma vakti içimdekileri,kusmalıyım suskunluklarımı , bastıramam isyanlarımı. Hiçbir zaman mükemmel olamadım,olamam da ve olmayacağım da...Kimseden de mükemmel olmalarını beklemedim.Kendim gibi olduğumda mutluydum her zaman,hatalarımla da olsa kendim olmak bana mutluluk verdi her daim.Sevdim mi sevgimi göstermekten hiç çekinmedim.Sevmiyorum demek istemedim hiç ama sevmiyorum dedirten çok ceset girdi hayatıma.Hepsi gönlümde mezar oldular.Yalanlarıyla,riyalarıyla yok oldular.Yaşarken öldürdüm onları.Hayatı ters düz eden düşüncelerin arasında öyle uzun zaman kendimi yalnız hissettim ki..Ben miydim hep doğru elbette ki hayır biliyordum.Ama istesem de beceremiyordum onlar gibi olmayı.Onlar nasıl mıydılar...? İnsanları kalıplara sokan,beklentilerini göremediklerinde insanı acımasızca yargılayan sizler belki de.Bu kadar mı zor olduğu gibi bir insanı kabul etmek , neden hep insanları maskelerle görmek istiyorsunuz yoksa o eksilmeyen egolarınız mı..Cevabını da biliyorum ya neyse.. Size haykırıyorum artık, duyun sesimi.... Sizin istediğiniz kalıpları kırdım ben.Sıyrıldım ve geldim.O kadar yalınım ki şimdi.. Hadi sorgulayın beni, yargılayın,asın ,kesin, umurumda mı? İnanın değil.. Bıktım bunca zaman sizi mutlu etmeye Olmasını istediğiniz gibi görünmeye Korktum hep sustum Artık susmuyorum dedim ya Sevmeyin beni sorun değil hele dünyanın sonu hiç değil Sevgi insanı varolduğu gibi görmektir...Kabullenmektir. Sizin şekilleriniz yapay düşünceleriniz şu saatten sonra beni ilgilendirmediği gibi konuşmaktan kaçan gözlerinizle göz göze gelmeyeceğim artık. Siz sustukça bende susacağım. Konuşmak isterseniz ben zaten hep hazırım biliyorsunuz. Bile bile bu yolu hiç seçmiyorsunuz ya neyse... Şimdi hırçın da diyebilirsiniz asi de memnuniyetle kabulümdur. Belki terbiyesizlik size göre,terbiye eğer beni ben olmaktan çıkarıyor ise terbiyesizde diyebilirsiniz memnuniyetle. Hayat bana sunulmuş bir armağansa Ve benim yapacağım daha çok şeyim varsa Çekilin yolumdan... Siz beni ben olarak kabul edene kadar Ben sizi görmezden geleceğim Sizi önemsedikçe kendi değerimi yitirdiğim için Ve ben kendi değerimi asla sizler için yitirmeyeceğim. Bunu kafanıza sokun. Beni anlamak da zorunda değilsiniz Anlamamanız daha iyi belki Çünkü tabularınız yıkalacak gibi değil. hepimiz zaman zaman içimizdekileri kusmak isteriz..İşte öyle zamanlardan biriydi..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendi kalemimden.. Hangi şarkı anlatır sevdamızı Hangi şiir yaşanmışlığımızı dile getirir Hangi gökyüzü bir kez daha çakar şimşeklerini vedamıza Hangi denizin dalgaları isyanımıza çarpar Hangi şehir bu kadar yapayalnız kalır Gideceksin…. Gidersen temenni susacağım şimdi İçimde yarattığın o coşkuyu bastıracağım Öksüz bir çocuğun haykırışı gibi bağıracağım Yağmurun ardından gökkuşağı olmayacak artık Güneş eskisi gibi doğmayacak Yağmurdan sonra ki toprak kokusu duyulmayacak Geceler sabahı hiç getirmeyecek Sabahlar olmayacak Olmayacak.. Hadi git Şimdi git Daha ne kadar canımı yakacaksın İçimi acıtacaksın Bak gitme demiyorum sana Diyemiyorum Biliyorum Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak Yıldızlar eskisi gibi parlamayacak gökyüzünde Yangınlar büyütür yüreğim Ve söndürmeye yetmez gücü sevginin Hadi git Hemen git Yorgunsun Biliyorum… Tüm hakları k.mutluluk'a aittir.... ![]()
| | |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden.. Çok güzel bir şiir canım ellerine,kalemine,ruhuna sağlık.Devamını bekliyoruz. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden.. Ve ben yine... Bir limanın kıyısındayım şimdi Vedaların ,kavuşmaların ve sevinçlerin olduğu yerdeyim Gün batımı daha bir farklı burada Duygular ise daha insana dair Kimi eller buluşurken Kimisi de ayrılıyor ya Ne tuhaf bir döngü değil mi..? Gözlerden yaşlar süzülürken Sevinç için akanda var,hasretle yanan da Hele o kucaklaşmalar Ne çok insan var burada... Ne çoklar... Onları izlerken kendi özlemlerim geldi aklıma Bu liman benim hayatımın neresindeydi Kavuşmalarım mı Hasretlerim mi..? Gün batımı yaklaşırken Kafamı çevirdim bir anda Bir martı sesi ile irkildim Ve ben yine...yalnızım... K. Mutluluk her hakkı saklıdır..k.mutluluk.. ![]()
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden.. Seni sevmek Bir kuş misali uçmak gökyüzünde Seni sevmek Bir filizin güneşe merhaba değişi Seni sevmek Bir kelebeğin kanatlarındaki hürriyet misali Seni sevmek İsyanın çok çok ötesi Seni sevmek Zindanlardaki gün ışığı gibi Ve seni sevmek Hayata meydan okumak kadar cesaret veriyor bana... K. Mutluluk her hakkı saklıdır..... ![]()
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden.. Belliki hissederek yazmışsın emeğine yüreğine sağlık.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden.. Deli Gönlüm Biliyorum daha gidecek çok yolum var Umudumu kattım o yollara Kimi zaman bir adım yakınken bana Kimi zaman kilometrelerce uzakta Hayat bir sonla bitecekti elbet Bu sondan önce yapacak çok şeyim yok muydu? Sevdalara tutunmalıydı yüreğim Deli gibi sevmeli, sevilmeliydim Bazen hesapsız yaşamak değil miydi hayat? Öyle ise neydi bu hesaplar kitaplar Her adım atışımda ki ikilemler, ukdeler Ruhumu özgür kılacak neydi bilmiyorum Bildiğim bir tek şey var ki Bu deli gönül bana aitti… Ama pervasızca değil sadece varlığını bilerek… tüm hakları saklıdır....... ![]()
| | |
| | #8 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belki bir isyan belki bir öfke.........her neyse aslında.. Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #9 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belki bir isyan belki bir öfke.........her neyse aslında.. Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belki bir isyan belki bir öfke.........her neyse aslında.. Tek kelıme soyleyecegım. ETKILIYECI. Kalemınız susmasın.
__________________ |
| | |
| | |