![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belki bir isyan belki bir öfke.........her neyse aslında.. teşekkür ederim..beylerbeyi.devamı gelecek..zaten benimde susmaya hiç niyetim yok... düşüncelerin yazıya döküldüğü an benim için vazgeçilmez anlardan biridir..sevgilerle..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belki bir isyan belki bir öfke.........her neyse aslında.. Küçük hesaplar peşinde koşan yürekleriniz; Yaşam süreci içerisinde çok farklı tip insanla karşılaştım..Hepsi kendi özünde değerli ve farklı kişiliklerdi.Aynı düşünceyi benimsemesekte hepsi ayrı bir değerdi benim için..Çünki düşünebilmek bir ayrıcalıktı ve illa paralel düşünce olmak gerekmiyordu saygıyı yitirmemek için.Çeşitlilikler içinde yaşamak insana özgü bir yaşam şeklidir...İlişkileri aynı sabitlilikle yürütmek çok da mantıklı gelmiyordu bana..Değişik düşünceleri anlamaya çalışmak ve onların gözünden bakmak ayrı bir keyif veriyordu ..En önemlisi de onlarında benim farklılığımı benimsemeleri çok daha onure ediciydi..Hep de böyle olmalıydı... İnsanları tek tip seçmek ve kılıklara sokmak mantıklı olmadığı gibi klişeleşmiş bir davranış olarak görüyordum. Ancak hayatım boyunca bir şeye anlam veremedim belkide vermek istemedim.. Küçük hesaplar peşinde koşan yürekler... Bu tip insanlar hayata dair her alanda oldukça fazlalar. İşyerlerimizde,arkadaşlık ortamımızda hatta ve hatta aile çevresinde... Neydi onları mutlu edecek hesaplar ve neden peşinde koşarlar.. Birilerini basamak olarak kullanıp daha başka birilerinin gözüne girmek için çabalayanlar, aslında benlik saygısını yitirmiş insanlar..Özündeki değerleri bir bir yitirmiş,başka başka kimliklere bürünmüş mutluluğu güçlünün yanında arayan ve malesef özdeki saygısını yitirmiş ufacık yürekler.. Oysa ki bir annenin umuduydun sen; Yüreğine tüm güzellikleri serpiştirmek isteyen bir ananın umudu... Büyüdün ve o çarkın içine girmeyi tercih ettin..Güçlünün yanında olmak ve ezmek... Çünki hep '' ben'' diyorsun...Egoların herşeyden ve herkesden çok önde... Dönüp arkana baktığında bir ''sen'' olmayacaksın be iki gözüm.. Bir gün bu hesapların içinde boğulacak ve kendine dair bir iz bulamayacaksın... Aslında işin özü çok ''boş'' yaşadığının farkına varacaksın.. İş işten geçmiş olacak.Yanında senin için atacak bir kalp olmayacak..Ellerini tutacak sıcacık bir yürek de , iş te o an geriye dönemeyeceğini anlayacak, pişmanlıklar içinde son nefesini vereceksin.. İşte sen hiç bir zaman ''sen'' olmadığın için iki gözüm.. k.mutluluk
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! Konu k.mutluluk tarafından (19-02-2008 Saat 05:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belki bir isyan belki bir öfke.........her neyse aslında.. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #14 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belki bir isyan belki bir öfke.........her neyse aslında.. Alıntı:
sağol cnm..beni çok net anlamışsın... ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden.. şu anda neredeyim acaba denizin en ücra köşesinde sallanan bir yosunmuyum deniizn her dalgalanişında bir heyacan sarıyor bütün benligimi bu kez evet evet bu kez kurtulurum bu karanlıklardan çıkarım gökyüzüne çiçekleri güneşi doya doya görürüm kucaklarım bütün benligimle tüm evreni mutluyum çılgınca mutluyum demek için mutluluk dagıtmalıyım herkese seven ve sevilenlere düşmemeli sevgilerine bulutların simsiyah gölgeleri mutlu olmalı sevmeli sevilmeli insanlar hayat yaşam ne güzel demeli seviyorum seviyorum insanları yeşili maviyi sarıyı koşmalı çılgınca haykırmalı sonra gerçekler acı gerçekler çıkmamalı ordan burdan o simsiyah ürkütücü görüntüleriyle çıkmamalı hayır durun yapmayın ne olur biraz daha biraz daha kalın oldugunuz yerde ne olur yalvarırım tüm güzelliklerle kurdugum hayallleri bozmayın mutlu olmak istiyorum hayallerle olurmu diye üstüme üstüme gelmeyin boğuluyorum yapmayın düşünemiyorum son anlarımı yaşıyorum sanki gittikçe batıyorum kollarım yoruldu kımıldıyamıyorum batıyorum güzel düşlerim hadi gelin kurtarın beni batıyorum dayanamıyorum gittikçe gömülüyorum BENİ BOGAN DÜŞÜNCELERİMİN DERİNLİKLERİNDE CEYLAN ![]() arkadaşım köşen hayırlı olsun bir buket çicekle ve kendi yazdığım şirile ziyaretine geldim :) |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden.. Hoş Geldin Selinamm; Teşekkür ederim..Şiirin çok güzel..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden.. ![]() вαzєη ѕα∂є¢є ηєƒєѕ αℓıуσяѕυη ωє нαуαт ∂єωαм є∂ιуσя... нαуαт вαzıℓαяıηα мυтѕυz σℓмαкℓα ∂υуgυѕυz σℓмαк αяαѕıη∂α вιя тєя¢ιн нαккı тαηıя ∂αнα ƒαzℓαѕıηı ∂єιℓ..! nasılsın canım umarım iyisindir .. |
| | |
| | |