![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | NURBANUNUN GÜNLERİ nurbanunun günleri şu aralar kötü. eşim hasta .yani şeker hastasıydı .bide üşütmüş. ailesinde şeker hastası olan varsa bilirler .bir de asabii.sormayın .hastalanınca nazı hiç çekilmez .şekeri var herşeyi yiyemiyo .sinirsistemini etkiliyo buhastalık çocuklara tahammül edemiyo.zaten hergün bir avuç dolusu ilaç içiyodu .üşütünce ev eczanegibi kaldı.bide akşamsabah iğne yaptırmaya gitmesi lazım .kar yağdı arabayı çıkaramıyoruz .hadi çıkardık desek ben kayarım götüremem.ooooooooooooooooof offffffffff.allahım sabır ver bana .arkadaşlar dua edin bize . |
| | |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: NURBANUNUN GÜNLERİ Derdı veren Allah (c.c), dermanını da, sabrını da mutlaka verır, Allah (c.c.) yardımcınız olsun...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: NURBANUNUN GÜNLERİ Ayy gerçekten çok zor rabbim yardımcın olsun.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: NURBANUNUN GÜNLERİ ailemde şeker hastası yok ama bikomsumuz şeker hastası onunda gizli şekeri varmış son 5 sendir devamlı şikayetçiydi tansiyonum diyip duruyordu defalarca doktora gitti doktorların dediği tekşey tansiyonun var sanki hepsi sözbirliği etmiş gibi tansiyon diyip durdu neyse Allahtan geçen sene bi doktora gittide o doktor şekeri oldugunu söledi şimdi şükür iyi gibi tabi yediklerine çok dikkat ediyor bebek gibi herşeyi yemez herşeyi içmez varsa yoksa su. çok geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifa versin. hastaya bakmak zordur ama mükafatını düşün ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun |
| | |
| | |