![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Celal'in penceresinden..- kitapçık. Merhabalar, Ben Ankaradan Celal. 19 yaşında rahatsızlanarak tekerlekli sandalyeye düştüm. Hayatın bir sınav oldugunu anlayarak sürekli şükrediyorum... Hayatımı anlatan küçük bir kitapçık yazdım. Sağolsun öğretmen komşum çok beğendi hatta hayatımı ağlayarak okudu... ve websayfasında yayınladı. Eğer sizde az bir zamanınızı ayırıp okursanız ve hatta çevrenizdekilere bu yazıları önerirseniz sevinirim. WEBSiTE= Efkan Vural'ın Eğitim ve Kültür sitesi |
| | |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Celal'in penceresinden..- kitapçık. kardeşim çok etkilendim henüz sayfayı okumadım ama en yakın zamanda okuyacam ama bu olayı ne güzel kabullenmişsin tebrik derim seni tabiki ALLLAHTAN gelene boynumuz kıldan ince ve inan bunlar bir imtihan biizm birsaniye sonra ne olacağımız bellimi sen öyle imtihandasın digerleri bizler başka başka imtihanlardayız inş sen ben hepimiz imtihanı kolayca geçebiliriz rabbimin izniyle... |
| | |
| | |