![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SADE-CE PAGE'S, ![]() ![]() Ağırdır sevgilerim her yürek taşıyamaz! Büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz! Sonsuza dektir dostluğum her insana değmez! ![]() ![]() ![]() Ağırdır sevgilerim her yürek taşıyamaz! Büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz! Sonsuza dektir dostluğum her insana değmez! ![]() Konu s-a-d-e tarafından (15-01-2008 Saat 06:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SADE-CE PAGE'S Alıntı:
Paylaşımın için sağol s-a-d-e![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: E buda benim sayfammm komur gozlerin eylem ask siir ayrilik mesafe Konu s-a-d-e tarafından (15-01-2008 Saat 03:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GÜLÜMSE ![]() *Bir gülümseme; sevginin ve insan olmanın anahtarıdır. ![]() *Bir gülümseme; iç dünyamızın güzelliklerini, dışa yansıtır. ![]() *Bir gülümseme; bir külfeti yok eder, fakat çok şey kazandırır. ![]() *Bir gülümseme; evde saadet, iş yerinde muvaffakiyettir. ![]() *Bir gülümseme; başkalarına ikramda bulunmak demektir. ![]() *Bir gülümseme; vereni fakirleştirmeden, alanı zenginleştirir. ![]() *Bir gülümseme; bir an sürer, bazan ise ebediyen yaşar. ![]() *Bir gülümseme; yorgun olan insanı dinlendirir. ![]() *Bir gülümseme; ümitsiz olana neşe ve hayat bahşeder. ![]() *Bir gülümseme; karanlık bir çehreyi aydınlatabilir. GÜLÜMSEYELİM ![]() Konu s-a-d-e tarafından (15-01-2008 Saat 03:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: E buda benim sayfammm bir ilk bahar akşamı inerken gökyüzünden yagmur tanecikleri ben yine seni düşünüyorum çıkıp yürümek istiyorum yagan yagmur altında seni sevdigimi haykırmak istiyorum yeryüzüne inen son yagmur damlasına sokak lambalarının altında adını yazmak istiyorum ıslak kaldırımlara sonra vazgeçiyorum alıp götürürler yagmur tanecikleri diye korkuyorum kalbime yazıyorum adını oradan alamayacaklarına inanarak dönüyorum YALNIZLIĞIMA.. bu benim kendi şiirim canım umarım begenirsin ![]() |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: E buda benim sayfammm .................. alıp götürürler yagmur tanecikleri diye korkuyorum kalbime yazıyorum adını oradan alamayacaklarına inanarak dönüyorum YALNIZLIĞIMA.. Çok güzel selinamm yüreğine sağlık. Eskiden ben de güzel şiirler yazıyordum ta ki birileri tüm şiirlerimi yırtıp kafama fırlatana kadar O günden sonra yeminliyim hiç yazmadım sadece okuyorum![]() |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SADE-CE PAGE'S, PAPATYA EN SEVDİGİM ÇİÇEKVeda rengine bürünmenin nedir sebebi? Kırların nazlı sultanı Papatyam. Küstün mü yoksa? Neden konuşmaz oldun? Eskisi gibi yüzün gülmez oldu. Suçluyorlar seni değil mi? Sen sustukça daha da artıyor suçlamaları..![]() Susma! ... Konuş hadi Papatyam, sor onlara asıl suçlu kim? Gelin gibi süslediğin dağlardaki ihtişama aldırmadan seni toprak anadan nasıl ayırdıklarını sor onlara, dağların zirvesine çıkmak için seni ezip geçerlerken yürekleri hiç sızlamış mı? Seni suçlayıp her mevsimi doyasıya yaşayanlar, yazın kavurucuğu sıcağına, sonbaharın rüzğarlarına ve soğuk kışa dayanamayacak kadar güçsüz olduğunu düşünmeden baharı sana çok gördüler. ![]() Susma! ... Konuş Papatyam! ... susmanın suçluluğun bir simgesi olmadığını söyle, fallarında sevmiyor çıktıkça seni fırlatıp atarlarken bir kenara, onları bir kez daha üzmemek için sustuğunu söyle. Sevdiğine sormaya cesaretten yoksun yüreklerin aradıkları sevdalarını papatyaları katlederek bulamayacaklarını söyle ki idrak ve şuurları ile anlayamadıklarını sende hiç anlayamayacaklarını bilsinler. Hayatlarını senin doğrultun da mı yönlendireceklerdi? Oysa hayat Yaradan'ın istediği istediği şekilde yönlendirmeye çalışmaktı. ![]() Hani kırmızı taclı lale boy atarken yanında kulağına fısıldamıştı ya, insanlar aleminde 'Neler olduğunu bilemezsin' Sende söyle 'Senin aleminde neler olduğunu onların bilemeyeceğini'. Her canlıya Yaradan'ın sunduğu farklı bir yaşam olduğunu. ![]() Seni kır çiçeği olarak hor görenlerede aldırma Papatyam! . Bahçelerinde özenle baktıkları menekşelerin yanından seni söküp atmalarının tek sebebi kibirleri. ![]() Sen darılma Papatyam! ... Ben bahçemi seninle süsleyeceğim. Seni değersiz görenler de bilmeliler ki; Senden başka başa tac olan bir çiçek yok. Bilmeliler ki; Yaradan'ın toprağa bahşettiği en güzel ziynetlerdensin. ![]() Sen de bilmelisin ki Papatyam; Seni her bahar bekleyenler var. Karlı dağlar kucağını açmıp yine baharın gülücüğünü bekleyecek. Ben de karlı dağlar gibi seni bekleyeceğim ve veda ederken Papatyam, kulağına fısıldayacağım. ![]() 'Baharlar sensiz olmaz Papatyam, sensiz olamaz Konu s-a-d-e tarafından (15-01-2008 Saat 06:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SADE-CE PAGE'S, Değmez ne çok aşk için harcıyoruz yüreklerimizin nefesini... Ne çok aşk sözcüğü söyluyoruz bazan, sanki hayatımız bunun üzerine kurulu gibi... Ne çok yansıyoruz, ne çok yanılıyoruz ve ne çok yok oluyoruz insanların gözbebeklerinde... ![]() Değmez ne çok aşk için ipotek ettiriyoruz yüreklerimizin değerini... Ne çok borçlanıyoruz karşılıksız aşk senetlerine... Sahte paralar gibi sahte insanlar da geçiyormuş aşk alışverişlerinde.. Belki de parayı bir türlü sevemediğimiz için ayırt edemiyoruz sahtesini...Ne paranın, ne insanın, ne de aşkın ... ![]() Ne çok kavruluyoruz iç yangınlarımızda... Her defasında gözbebeklerimizde başlıyor aşk yangını ve bir tek kıvılcım ile alevlerin komşu evlere sıçraması gibi kısa sürede tüm bedenimize yayılıyor... ![]() Değmez ne çok aşk için solduruyoruz içimizdeki bahar çiçeklerini... Kopartılsa bile yerinden, her bahar yeniden açacağını biliyoruz aslında... Herşeye rağmen bu umut değil mi bize? ![]() Değmez ne çok aşk için yoruyoruz yüreklerimizi.. Kavgadan yeni çıkmış delikanlı, geç kaldığı için evine telaşla dönen genç kız, plastik topunun peşinden gün boyu koşturan çocuk, dik merdivenleri çıkan yaşlı bir insan gibi... Nefes nefese ve yorgun... ![]() Ne çok "Seni Seviyorum" lar tükeniyor, düşünsenize, aslında her defasında biz tükenirken… ![]() |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SADE-CE PAGE'S, Aklım Köroğlu kesilse de Yüreğimde yâr hasreti var Yakamı bırakmıyor Önümde ardımda senden kalan hatıralar Kurşun gibi ağır zamanlardayım Vefasızlık çekilmiyor Hava bulutlandı, kapandı senden sonra Varsın kapansın Gözlerine hasret gözlerim her şafakta Yağmur gibi ağlasın Sebil ettim yüreğimi Dileyen istediği gibi yağmalasın Aklım Köroğlu kesilse de Yüreğim Kerem gibi yanar Rüzgâr gibi geldi geçti Sözlerin kurşun Yüreğim delik deşik Karanfilin morundan mı Kırmızı gülün alından mı Nedendir bilemedim Kırk yılın bedelini Tek şafakta ödedim Şimdi asılsam ne çıkar Yüreğim Kerem gibi yanar Hiçbir şeyin tadı yok şimdi Gözlerim gülmesini unuttu “Günaydınlı sabahlar” da masalmış Ötesi acı bir rüyâ Kırk yıldır kanar da kanar Ötesi acı bir rüyâ Sözlerin kurşun Gözlerine hasret gözlerim her şafakta Şimdi asılsam ne çıkar Aklım Köroğlu kesilse de Yüreğimde yâr hasreti var |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SADE-CE PAGE'S, Zamansız vurdu acı, Zamansız girdi kapımdan hayal. Gözlerimi kapadığımda biliyorum ki seni görücem. Ellerimin uzandığı yerde olacaksın biliyorum düşlerimde. Sevda masalı gibi derin ve renkli Bir o kadar da heyecanlı. Sözleri aşmak,sadece yaşamak. Hissetmek derinlerde bir yerde. Gerçeğin kavurucu ateşinden uzak durmak için Hayalin içinde yaşamak. Uyandığımda biliyorum ki her şey uzak Erişilmez, bir o kadar da imkansız. Uyanmasam, avunsam yaşadıklarımla. Kendimi uyutsam, Hiç kalkmasam ve hiç konuşmasam. Bir gün biliyorum bu rüya bitecek Bir gün biliyorum renkler siyah beyaza dönecek Bir gün biliyorum sensizlikle yaşamayı öğreneceğim. Şu andan başka an yok. Yarın meçhul, Geçmişse yaşanmış ve bitmiş. Gözlerim kapalı… Ben şu an seninleyim. Bir, imkansıza sevdalıyım |
| | |
| | |