![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SEVİYORUM İŞTE OKADAR!!!! Neden sevgilerimize bir sebep ararız ki, sevdiklerimize beni neden seviyorsun diye sorarız hep? Her şeyin mantıklı bir nedeni olmak zorunda mı? ‘Seni seviyorum çünkü’ diye başlayan ne çok cümleler kurulmuş ne çok şiirler yazılmış.. Oysa ben seni seviyorum…. Bana bakarken kendimi yıldızlara tepeden bakar gibi hissetmesem de Siyah beyaz dünyamın tek canlı rengi sen olmasan da Gülümsemen Güneşin doğuşu gibi olmasa da Beni tek anlayan olamasan da Evlendiğimizden hatta seni tanıdığımdan beri başımın belası olduğunu düşünsem de İçimdeki tüm kırgınlıklara Kalbimdeki tüm kırıklara rağmen ![]() Seni seviyorum Seni sevmekten başka bir şey gelmiyor içimden O kadar doğal ki bu duygu Yanına hiçbir sıfat hiçbir neden yakışmıyor Seviyorum işte Sadece seviyorum |
| | |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sessiz sedasız geldiler ![]() Çocuklarım Sessiz sedasiz geldiler Hayatima girdiler Bir kis oldular bir ilkbahar Bazen yaz bazende sonbahar Aciz kaldigim Bir sessizlik cöker aniden Beyaz örtüsü altinda yatar umutlar Kis geceleri uzun ve ayaz Ufacik bir sevgiye muhtac Simarikliklarina yetisemedigim Tomurcuklarin acisi genc gönüllerde Kelebek misali cicekten cicege Bir ari kusu bir bulbül sesi Gök gürültüsüyle simsekler ardindan acan günes Mutluluklarina gülümsedigim Meltemli geceler Yakomozlu denizler Günesle ayin sevistigi an Mavinin derinlikleri hissedildigi zaman Yanlizliklarina dokunamadigim Yaprak dökümüdür gelince hüzün Aski nefrettir sevdasiz gönlün Sevmek mi bir daha ah ne mümkün Herseyi birakip gitme zamani Ömrümce vazgecemeyecegim Kis, Ilkbahar, Yaz,Sonbahar Dört mevsimi bir mevsimde yasatdilar Hepsini bir anda sadece analar yasar. |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SADE-CE PAGE'S, Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. ![]() |
| | |
| | |