![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kanuni Nasıl Başlasam bilmiyorum. Ne zamandır böyle bir site, içini ve o anda ne gibi duygular içinde olduğumu aktarabileceğim bir site arıyordum. Başta Site Yönetimine ve siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kısaca kendimden bahsettem olur mu? Kütahya'da yaşıyor, resmi sektörde çalışıyor ve 32 yaşındayım. Hasta ve İleri derecede FENERBAHÇE' liyim. Ha bu arada diabetliyimde... Sizleri sıkmak istemem ama, şimdilik giriş olarak böyle başlayayım. Daha sonra eklentilerim gelecektir. Yukarıda da bahsettiğim gibi tüm ailemize şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.... |
| | |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni İnsanın keşkeleri vardır hani. Ah keşke dediği zamanlar. İşte onlardan birini yaşıyorum şu anda. Ah keşke yıllar öncesine dönebilsem ve şu ana kadar yaptığım hataları yapmasam. Dönebilsem ve ama şu anki aklım o zamanda olsa. Ne okuldan kaçar kendi kendimi üzerdim. Ne de ailemi üzerdim. O zaman büyüklerimizin söyledikleri sözler bizlere çok itici geliyordu. Ya nasıl söyleyeyim. Ben herşeyin en iyisini bilirim. Tövbe haşa küçük dağları ben yarattım havasında geziyorduk. Arkadaş ort***** çok fazla takıldık ve en sonun şeker hastası oldum. Devamsızlıktan sınıfta kalmak korkusu ve babamın tehditleri üzerine düşünmekten şeker hastası oldum. Ama şikayetçi değilim hasta olduğum için, bunun sayesinde kendime iş buldum(Tabi büyüklerimin sayesinde). Okul hayatından sonra iş aramak gibi derdim olmadı. 16 Haziran 1993 Cuma günü okul bitti. Pazartesi işe başladım. O gün bugündür çalışıyorum. Keşkeler demiştik ya. İş hayatında da keşkeleriniz oluyor. Ama işte hayat devam ediyor maalesef geri dönüş yok. Geri dönüş olsaydı, mezardan dedem gelirdi diye bir laf vardır. Daha çok doluyum ama sizi kendi konularımla sıkmak istemiyorum. İleri günlerde daha neşeli olaylarda görüşmek üzere....
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni Hayat her zaman insanın yüzüne gülmüyor sevgili kanuni . Acı-tatlı her türlü anını ve duygularını bizimle paylaşmanı isteriz , bil ki bizim için okumak sıkıntı değil . Yazdıklarınızı merakla okuyoruz :) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni Çok Teşekkür ederim ablacım. Kendi dertlerimle sizleri sıkmak istemem. Bazen öyle sıkıntılı günler çekiyorum ki. Eşimi ve çocuklarımı düşününce her şeyden vazgeçiyorum. Allah şeytana uydurmasın. Kendimden korkuyorum, bazen ölmek istiyorum ama ölmek var ölememek var. Ama genede hayat yaşamaya değer neyse boş verelim bunları. Şimdi neler yapabiliriz onları düşünelim. Neyse ya aklıma gelmedi. Birazdan bir şeyler yapmaya karar veririm. Görüşmek üzere..... Herkese iyi forumlar...
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni kardeşim günlügünü okudum çok duygulandım nden o kadar olumsuz bakıyorsun ki hayata bak ne güzel eşin ve çocukların varmış . bende diyabet hastasıyım ne var bunda dünyanın sonu değilki bundan sonra günlügünün takipçisiyim kurtuluş yok benden ![]() |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni Hastalığımdan şikayetim yok. Hatta çok iyi durumda olduğumu söyleyebilirim. Sana şu anda insülin pompası kullanıyorum. Her gün Allahıma Şükür ediyorum. Belki hasta olmasaydım. Ne işimi ne eşimi bulabilirdim. Hastalığımdan dolayı şikayetim yok. Dediğim şu anda çok çok iyi durumdayım. Aslında 15 senedir diyabetliyim. Hiç bir zaman şikayetim olmadı. Allahtan gelene diyecek bir şey yok. Ya ne bileyim belki işyerinin stresi, belki hayatın stresi onun için bazı olaylarda karamsarım. Ramazan ayı içerisinde Kanal 7'de yayınlanan Eyüp Sultan'da İftar Programını Radyoda dinlerken, bir çocuk yayına katıldı, bir kızı sevdiğini ve ailesinin kızı vermediğini söyledi. Daha önce bir çok intihar girişiminde bulunduğundan bahsetti. Daha önceleri arkadaşları onu Veysel (Veysel Karani) olarak çağırırlarmış. Anlattığım gibi kız meselesinden dolayı çocuk bir yönden de kafayı yemiş tabiri caizse, o zamanlarda bir tarih verdi ama şu an hatırlayamıyorum. O belirttiği tarihte intihar edeceğini ve hayata veda edeceğini söyledi. Progamın sunucu Sevgili Uğur Aslan onu İstanbul'da ise progr***** katılmak için davet etti. Çocuk geldi ve sadece annesinin ve kardeşlerinin olduğunu, kızın ailesinin işi olmadığı için vermediğini söyledi. Yani neyse konuyu uzatmayayım. İşim, Eşim ve Çocuklarım var. Hastayım ama Allaha Şükür pek çok sağlıklı insandan saha sağlamım diyebilirim. Hayatın dar yollarından uçurumdan aşağıya düşmeden geçmeye çalışıyoruz aslında hepimiz. Allah cümlemizi sağlıkla, şeytana uydurmadan bu yolu ve imtihanımızı bitirmeyi nasip eylesin. Yorumların içinde çok teşekkür ederim. Ha unutmadan merak etme senin konularınıda okuyorum. Ama belki ne yazacağımı bilemediğim için yorum yapamıyorum.
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni ewet ALLAHTAN ne gelirse canımız feda ya hilatu yahut kefen dahi olsa demi ben henüz insülün kullanmıyorum aa bak açtığım konulara yorum yap artık yoksa valla benden kurtulamazsın ![]() |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni Anlaşıldı. Tamam, bundan böyle yorumda yaparım senin konularına. Teşekkürler.
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni ya sadece espriydi sakın yalnış anlama ... ![]() |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanuni Estağfurullah önemli değil, yanlış anlamadım merak etme.
| | |
| | |