![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Toprak81" başlıklı konu görüntüleniyor, "içimden geldi o yüzden ben açtım..Aslında ön yargılı yaklaşmıştım biraz ama şu an için içimde ona karşı cici cici duygular,hisler oluştu :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Toprak81 içimden geldi o yüzden ben açtım..Aslında ön yargılı yaklaşmıştım biraz ama şu an için içimde ona karşı cici cici duygular,hisler oluştu :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Toprak81 Arkadaşlık Nedir? "Arkadaşlığın tarihsel köküne baktığımızda şöyle bir yaklaşım sergilenir. Savaşlarda insanlar arkadan gelebilecek herhangi bir tehdit ve tehlikeye karşı arkalarını sağlam bir kayaya veya dağa dayarlarmış. İşte arkalarını dayadıkları bu taşa arka taş, diyorlarmış. Arkadaşlıkta buradan ortaya çıkmıştır. Yani güvenebileceğin, arkanı rahatlık... " Kaynak: Arkadaşlık Nedir? |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Toprak81 kısmadım valla tam da anlamadım ama arkadaşlık gusel bısey kanımca ![]() |
| | |
| | |