FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Benim Sayfam (Günlük)

Toprak81

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Toprak81" başlıklı konu görüntüleniyor, "içimden geldi o yüzden ben açtım..Aslında ön yargılı yaklaşmıştım biraz ama şu an için içimde ona karşı cici cici duygular,hisler oluştu :)..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-12-2007, 01:35 PM   #1
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Toprak81

içimden geldi o yüzden ben açtım..Aslında ön yargılı yaklaşmıştım biraz ama şu an için içimde ona karşı cici cici duygular,hisler oluştu :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 15-12-2007, 01:38 PM   #2
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: Toprak81

Arkadaşlık Nedir?

"Arkadaşlığın tarihsel köküne baktığımızda şöyle bir yaklaşım sergilenir. Savaşlarda insanlar arkadan gelebilecek herhangi bir tehdit ve tehlikeye karşı arkalarını sağlam bir kayaya veya dağa dayarlarmış. İşte arkalarını dayadıkları bu taşa arka taş, diyorlarmış. Arkadaşlıkta buradan ortaya çıkmıştır. Yani güvenebileceğin, arkanı rahatlık... "

Kaynak: Arkadaşlık Nedir?
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 16-12-2007, 06:31 PM   #3
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhrettoprak81 ün'ün ötesinde bir şöhret
Cevap: Toprak81

kısmadım valla tam da anlamadım ama arkadaşlık gusel bısey kanımca
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:18 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8