FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Benim Sayfam (Günlük)

My PaGe (Runaway)......!!!!!!

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "My PaGe (Runaway)......!!!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir sonbahar akşamını yaşıyorum...İçimdeki sıkıntı, durmadan büyüyor.Dayanma limitimi ölçmek istiyor sanki.Öyle derin bir boşluktayım ki, dipsiz kuyuda yüzen balık gibiyim.Ruhumun üzerine akan zehiri, durdurmak isityorum bir an.Ancak, başaramıyorum... Sessizce çığlık ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-10-2007, 10:00 PM   #1
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder
My PaGe (Runaway)......!!!!!!

Bir sonbahar akşamını yaşıyorum...İçimdeki sıkıntı, durmadan büyüyor.Dayanma limitimi ölçmek istiyor sanki.Öyle derin bir boşluktayım ki, dipsiz kuyuda yüzen balık gibiyim.Ruhumun üzerine akan zehiri, durdurmak isityorum bir an.Ancak, başaramıyorum...
Sessizce çığlık atıyorum gecenin karanlığında.Sesimi duyurabilmek istiyorum.Oysa, kimse duymuyor beni.Bu kez, sessiz çığlıkarımın yerini, göz yaşlarım alıyor.Bir an sonra, ağlayamıyorum bile.Kalakalıyorum.Anlamsızlaşıyor benliğim.
İnsanlar bana, senin ne derdin var diyorlar.Alay edercesine, sorguluyorlar beni.Cevap veresim gelmiyor içimden..Çünkü halimi anlatmaya bile, halim yok aslında.İnandıramıyorum.Küçük bir çocuk bile, gülüyor şu durumda oluşuma.Tebessüm ediyorum böyle düşünenlere.İçimin acısını, en içime saklayarak devam ediyorum.Düşe, kalka....
Bazı günler, karanlık o kadar çöküyor ki, nasıl akşam olduğunun bilincine varamıyorum...Bazende, asırlar sürdüğünü hissettiğim günü, hıçkırıklarla bitiriyorum...Kısır bi döngünün içinde, çaresizce çırpınışlarımı izliyorlar.Zevk alıyorlar.Anlamıyorlar.Sanki büyülenmiş herkes.Mahşer gününü yaşıyorlar sanki.Kimsenin gözü, hiç ama hiç kimsyi görmüyor.Oysa, herkese o kadar yakın olmak istiyorum ki.Bir bakış kadar yakınım onlara.Az düşündükten sonra anlıyorum.Bakmaya bile tenezzül etmiyorlar.Bende, adım adım soyutlaşıyorum, elimde olmadan.Sinir krizi geçirme noktasına geldiğim an, ilahi bir güç sakinleştiriyor ruhumu.Sabırlı ol diyor sanki.Sabrediyorum.Sabretmek zorunda olduğumu çok iyi biliyorum çünkü...
Mutluluğu bana çokmu görüyorlar acaba?, diyorum.Korkuyorum.Sonsuza kadar, mutsuzluğa itilmekten.Öyle bir an geliyor ki,zihnim oyun oynamak istiyor.''Her gün ölmektense, bir kez öl'', diyor.İkna etmeye çalıştıkça benliğimi, içimde var olan öfke harmanlanıyor adeta.Çığ misali, toplanıyor bir araya.Ancak, emeline ulaşamıyor zihnim.Susturuyorum onu.Ağlayarak........
Sonra düşünüyorum.Acaba, benim hayal ettiğim hayat nasıldır?, diye.Hayallerim, satırlara akmaya başlıyor, birer birer.Bir kez daha anlıyorum çok şey istemediğimi.Sevilmek istiyorum.Doyasıya sevebilmek istiyorum.Karanlıklara yer olmasın diyorum zihnimde.Çok mu şey istiyorum sizce?Koskoca dünyada, bu kadar mutluluk bile harammı bana?İçimden bir ses, günün birinde diyor.Günün birinde, mutlu olacaksın.Ve o gün gelene kadar, sırtındaki yükleri asilce taşımalısın.......
Her zaman dinlediğim şarkıyı açıyorum ansızın.Yine farklı yerlere götürüyor beni.Sanki ruhumun tercümanlığını yapıyor.Aslında tamamen, içinde olduğum durumu anlatıyor bu şarkı.Melodisi bile, içimi farklı yapıyor.Belki, şarkının sözlerini okuyunca, beni daha iyi anlarsınız diyorum:İşte, benim şarkımın sözleri...

Öyle Çok Diledim Seni ALLAH'tan,
Bir Anda, Karşımda Buldum Seni,
Kapıyı Çalandım,Sen ise Açan,
Canımın İçine Taşıdım Seni (İçimin İçine Kazıdım Seni)
Doyamıyorum, Bakmaya Doyamıyorum,
Kıyamıyorum, Sevmeye Kıyamıyorum,
Canımın içi,Bitanem, Bebeğim Derdin,
Duyamıyorum O Sözleri, Çok Arıyorum......

Konu sahrabetis tarafından (24-12-2007 Saat 11:53 PM ) değiştirilmiştir..
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 27-10-2007, 10:11 PM   #2
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!!

guzel olmus eline saglik oldukca duygusal
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 27-10-2007, 10:39 PM   #3
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor

teşekkür ederim kardeşim saolasın
Alt 09-11-2007, 09:18 PM   #4
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Ağlamamak için kendimi zor tutarken, bir damla yaş akıyor gözlerimden.İçim yanıyor diyorum, anlamıyorlar.Herşey ne güzel başlamıştı oysa.Cancazım derdin.Sıcacıktı tenin.Dokunurken bile içim titriyordu.Kokunu özledikçe, biraz daha içiyorum.

Göz yaşlarımı saklıyorum herkesten.Derin yaramı, daha da kanatmasınlar diyerek.Boğulduğumu an be an hissediyorum.Sensizim dedikçe, geçer diyorlar.Biri geçmeden, diğeri başladı ve hiç kimse bilmiyor.

Sıcacık evinde oğlunla oynarken, ben buralarda perişan oluyor, ağlıyor,isyan ediyorum.
Sıcacık yatağında yatarken, ben ise buzların üzerinde yatıyorum...
Bir resmin bile kalmadı bende.Öpmek istiyorum.Evine gelip, bağırmak, ağlamak ve tüm mahalleyi uyandırmak istiyorum.Ama sonra, senin göz yaşlarını görürsem diyorum.Rezil olursan benim yüzümden diye düşünüyorum.Vaz geçiyorum.Yine ağlıyorum.Ağlıyorum ve imkansızlığa ağlıyorum......

HANİ GİTMEYECEKTİN????
Alt 09-11-2007, 10:44 PM   #5
Uye

zody@k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ben ölmüşüm dostlar

Blog Mesajları: 10
zody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhretzody@k ün'ün ötesinde bir şöhret

Kardeşim senin yazılarına hayranım yüreğine salık eminimki kalbinde yazıların kadar güzeldir...
zody@k isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-11-2007, 09:59 AM   #6
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Teşekkür ederim kardeşim.Estağfurallah.O sizin kendi güzelliğiniz.Saygılar sunarım.....
Alt 13-12-2007, 09:02 PM   #7
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Gripin------->Daha Gençsin

hadi topla yüzünü prenses
üzülme katla hüznünü
kaldir çekmecene bir yerlere sakla
daha ömrünü tüketecek
nice yaralarin olacak
kabuklari düsecek
yeniden kanayacak
kirmak istiyor birak gitsin
gitmek istiyor birak gitsin
bi daha gelmesin
ister yen ister yenil
daha gençsin ögreneceksin
ister sev ister sevil
daha neler göreceksin
ister yen ister yenil
ister sev ister sevil
daha neler göreceksin
en sevdigin yanlizligini al geçir sirtina
eserse hafiften hüzün üsümezsin..
belki elmaciklarin islanir
fenami yanaklarin allanir
agla,durma agla
biraz ruhun cilalanir
kirmak istiyor birak gitsin
gitmek istiyor birak gitsin
bi daha dönmesin
ister yen ister yenil
ister sev ister sevil
daha neler göreceksin
ister yen ister yenil
ister sev ister sevil
gençsin...güzelsin...

Tüm supermeydan.com bayanlarına hediye :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-12-2007, 10:38 PM   #8
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Teşekkür ederim kardeşim.Emeğine sağlık.Şimdi dinliyorum ve gerçekten güzel bir parça.Tekrar teşekkür ederim...
Alt 14-12-2007, 05:25 PM   #9
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Gripin----->Sustukların Büyür İçinde

Bencil, ruhsuz ve boş gözlerle
Karşımdasın yabancı halinle
Bu ilk değil ama daha önce
Bu son demen bu kadar koymamyıştı niye

Terkederken yanına al kara kaplı defterini
Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü

Her nereye gidersen
Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle
Terkettiğin şehirler yarım kalmış şiirler
Sustukların büyür içinde

Her nereye gidersen

Neden durur masanın üstünde
Bomboş bir kağıt sevdiğin kalemle
Erken gelmeseydim
Yazacakmıydın üstüne
Bıraktığım yerde ama mutlu kal diye

Terkederken yanına al kara kaplı defterini
Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü

Her nereye gidersen
Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle
Terkettiğin şehirler yarım kalmış şiirler
Sustukların büyür içinde

ozaman bunuda dinlemeni tavsiye ederim :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-12-2007, 05:29 PM   #10
Altın Üye (nisan 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

teşekkürler ellerine sağlık

Seçenekler
Stil