![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "My PaGe (Runaway)......!!!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir sonbahar akşamını yaşıyorum...İçimdeki sıkıntı, durmadan büyüyor.Dayanma limitimi ölçmek istiyor sanki.Öyle derin bir boşluktayım ki, dipsiz kuyuda yüzen balık gibiyim.Ruhumun üzerine akan zehiri, durdurmak isityorum bir an.Ancak, başaramıyorum... Sessizce çığlık ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | My PaGe (Runaway)......!!!!!! Bir sonbahar akşamını yaşıyorum...İçimdeki sıkıntı, durmadan büyüyor.Dayanma limitimi ölçmek istiyor sanki.Öyle derin bir boşluktayım ki, dipsiz kuyuda yüzen balık gibiyim.Ruhumun üzerine akan zehiri, durdurmak isityorum bir an.Ancak, başaramıyorum... Sessizce çığlık atıyorum gecenin karanlığında.Sesimi duyurabilmek istiyorum.Oysa, kimse duymuyor beni.Bu kez, sessiz çığlıkarımın yerini, göz yaşlarım alıyor.Bir an sonra, ağlayamıyorum bile.Kalakalıyorum.Anlamsızlaşıyor benliğim. İnsanlar bana, senin ne derdin var diyorlar.Alay edercesine, sorguluyorlar beni.Cevap veresim gelmiyor içimden..Çünkü halimi anlatmaya bile, halim yok aslında.İnandıramıyorum.Küçük bir çocuk bile, gülüyor şu durumda oluşuma.Tebessüm ediyorum böyle düşünenlere.İçimin acısını, en içime saklayarak devam ediyorum.Düşe, kalka.... Bazı günler, karanlık o kadar çöküyor ki, nasıl akşam olduğunun bilincine varamıyorum...Bazende, asırlar sürdüğünü hissettiğim günü, hıçkırıklarla bitiriyorum...Kısır bi döngünün içinde, çaresizce çırpınışlarımı izliyorlar.Zevk alıyorlar.Anlamıyorlar.Sanki büyülenmiş herkes.Mahşer gününü yaşıyorlar sanki.Kimsenin gözü, hiç ama hiç kimsyi görmüyor.Oysa, herkese o kadar yakın olmak istiyorum ki.Bir bakış kadar yakınım onlara.Az düşündükten sonra anlıyorum.Bakmaya bile tenezzül etmiyorlar.Bende, adım adım soyutlaşıyorum, elimde olmadan.Sinir krizi geçirme noktasına geldiğim an, ilahi bir güç sakinleştiriyor ruhumu.Sabırlı ol diyor sanki.Sabrediyorum.Sabretmek zorunda olduğumu çok iyi biliyorum çünkü... Mutluluğu bana çokmu görüyorlar acaba?, diyorum.Korkuyorum.Sonsuza kadar, mutsuzluğa itilmekten.Öyle bir an geliyor ki,zihnim oyun oynamak istiyor.''Her gün ölmektense, bir kez öl'', diyor.İkna etmeye çalıştıkça benliğimi, içimde var olan öfke harmanlanıyor adeta.Çığ misali, toplanıyor bir araya.Ancak, emeline ulaşamıyor zihnim.Susturuyorum onu.Ağlayarak........ Sonra düşünüyorum.Acaba, benim hayal ettiğim hayat nasıldır?, diye.Hayallerim, satırlara akmaya başlıyor, birer birer.Bir kez daha anlıyorum çok şey istemediğimi.Sevilmek istiyorum.Doyasıya sevebilmek istiyorum.Karanlıklara yer olmasın diyorum zihnimde.Çok mu şey istiyorum sizce?Koskoca dünyada, bu kadar mutluluk bile harammı bana?İçimden bir ses, günün birinde diyor.Günün birinde, mutlu olacaksın.Ve o gün gelene kadar, sırtındaki yükleri asilce taşımalısın....... Her zaman dinlediğim şarkıyı açıyorum ansızın.Yine farklı yerlere götürüyor beni.Sanki ruhumun tercümanlığını yapıyor.Aslında tamamen, içinde olduğum durumu anlatıyor bu şarkı.Melodisi bile, içimi farklı yapıyor.Belki, şarkının sözlerini okuyunca, beni daha iyi anlarsınız diyorum:İşte, benim şarkımın sözleri... Öyle Çok Diledim Seni ALLAH'tan, Bir Anda, Karşımda Buldum Seni, Kapıyı Çalandım,Sen ise Açan, Canımın İçine Taşıdım Seni (İçimin İçine Kazıdım Seni) Doyamıyorum, Bakmaya Doyamıyorum, Kıyamıyorum, Sevmeye Kıyamıyorum, Canımın içi,Bitanem, Bebeğim Derdin, Duyamıyorum O Sözleri, Çok Arıyorum...... Konu sahrabetis tarafından (24-12-2007 Saat 11:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 124 Rep: 12160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!! guzel olmus eline saglik oldukca duygusal |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!! teşekkür ederim kardeşim saolasın |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!! Ağlamamak için kendimi zor tutarken, bir damla yaş akıyor gözlerimden.İçim yanıyor diyorum, anlamıyorlar.Herşey ne güzel başlamıştı oysa.Cancazım derdin.Sıcacıktı tenin.Dokunurken bile içim titriyordu.Kokunu özledikçe, biraz daha içiyorum. Göz yaşlarımı saklıyorum herkesten.Derin yaramı, daha da kanatmasınlar diyerek.Boğulduğumu an be an hissediyorum.Sensizim dedikçe, geçer diyorlar.Biri geçmeden, diğeri başladı ve hiç kimse bilmiyor. Sıcacık evinde oğlunla oynarken, ben buralarda perişan oluyor, ağlıyor,isyan ediyorum. Sıcacık yatağında yatarken, ben ise buzların üzerinde yatıyorum... Bir resmin bile kalmadı bende.Öpmek istiyorum.Evine gelip, bağırmak, ağlamak ve tüm mahalleyi uyandırmak istiyorum.Ama sonra, senin göz yaşlarını görürsem diyorum.Rezil olursan benim yüzümden diye düşünüyorum.Vaz geçiyorum.Yine ağlıyorum.Ağlıyorum ve imkansızlığa ağlıyorum...... HANİ GİTMEYECEKTİN???? |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!! Teşekkür ederim kardeşim.Estağfurallah.O sizin kendi güzelliğiniz.Saygılar sunarım..... |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!! Gripin------->Daha Gençsin hadi topla yüzünü prenses üzülme katla hüznünü kaldir çekmecene bir yerlere sakla daha ömrünü tüketecek nice yaralarin olacak kabuklari düsecek yeniden kanayacak kirmak istiyor birak gitsin gitmek istiyor birak gitsin bi daha gelmesin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin en sevdigin yanlizligini al geçir sirtina eserse hafiften hüzün üsümezsin.. belki elmaciklarin islanir fenami yanaklarin allanir agla,durma agla biraz ruhun cilalanir kirmak istiyor birak gitsin gitmek istiyor birak gitsin bi daha dönmesin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil gençsin...güzelsin... Tüm supermeydan.com bayanlarına hediye :) |
| | |
| | #8 |
| Banned | Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!! Teşekkür ederim kardeşim.Emeğine sağlık.Şimdi dinliyorum ve gerçekten güzel bir parça.Tekrar teşekkür ederim... |
| | |
| | #9 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!! Gripin----->Sustukların Büyür İçinde Bencil, ruhsuz ve boş gözlerle Karşımdasın yabancı halinle Bu ilk değil ama daha önce Bu son demen bu kadar koymamyıştı niye Terkederken yanına al kara kaplı defterini Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü Her nereye gidersen Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle Terkettiğin şehirler yarım kalmış şiirler Sustukların büyür içinde Her nereye gidersen Neden durur masanın üstünde Bomboş bir kağıt sevdiğin kalemle Erken gelmeseydim Yazacakmıydın üstüne Bıraktığım yerde ama mutlu kal diye Terkederken yanına al kara kaplı defterini Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü Her nereye gidersen Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle Terkettiğin şehirler yarım kalmış şiirler Sustukların büyür içinde ozaman bunuda dinlemeni tavsiye ederim :) |
| | |
| | #10 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: My PaGe (RAA)......!!!!!! teşekkürler ellerine sağlık
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |