![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Nurettin_&Nil@y Türkiyem Sayfası" başlıklı konu görüntüleniyor, "TÜRK GENCİYİM Hey Ben, Türk genciyim ben be hey Ey Ata'mdan emanet vatanım Seni benden almak kolay mı Akmadıkça kanım Senin için akan kanlardan doğmuşum Senin için öldükçe varım Ey ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nurettin_&Nil@y Türkiyem Sayfası ![]() TÜRK GENCİYİM Hey Ben, Türk genciyim ben be hey Ey Ata'mdan emanet vatanım Seni benden almak kolay mı Akmadıkça kanım Senin için akan kanlardan doğmuşum Senin için öldükçe varım Ey vatanım Bu canımı sana adadım Bugün yükselmen için okuyacak Ve yarın Gerekirse uğrunda canımı sunacağım Okullarında cehaletle, Cephelerinde düşmanla savaşacağım Nefes alıp verdiğim her an Bir yaradana, bir sana kul olacağım Seni satmaya kalkanın belası Seni bizden almaya kalkanın celladı olacağım Hey! Ben, Türk genciyim ben be hey Sınırlarımız ötesinde yuvalanıp Masa başlarından gelen emirleri kuşanıp Oradan buradan silahlar toplayıp Yetimin rızkından çalıp Yurduma göz dikmiş köpekler Sanmasınlar, Bu vatanı pusu kurup alacaklar Hey! Ben, Türk genciyim ben be hey Daha olmadım özgürlükten başkasına köle Kolay olmaz beni vatanımdan etmek öyle Ey dağ başına kümelenen it heveslenme Kimse alamaz vatanı ben ölmedikçe Benim içimdeki Kemal tükenmedikçe Ben kendimi hep Türk hissettikçe Bayrağımı göndere çektikçe Ne bu yer yar olur sana Ne bu toprak, ne bu deniz Ben,Türk genciyim ben be hey Biz, Türk genciyiz biz Biz ölmeyen Kemaller Biz ölmeyen Mehmetçikler Biz atası kim olursa olsun Türk'üm diyebilenler Biz bu vatan uğruna can verip ömür dizebilenler Alamazsınız toprağımı tükenmedikçe bizler Otuz şehitle tükenmez bu millet Ata'mdan kalma bizdeki bu milliyet Kimseye eğilmez içimizdeki özgür siluet Vakit olduğunda sen de göreceksin elbet Bak ne diye haykırıyor binlerce suret "Şehitler ölmez Vatan bölünmez Türk gençliği tükenmez Bil bunları, bil de sevinme Ben Türk'üm Biz Türk'üz Ne mutlu Türk'üm diyene Ne mutlu vatan için nefes alıp Vatan için ölebilene" Raziye Kaya
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nurettin_&Nil@y Türkiyem Sayfası Ellerinize sağlık çok güzel olmuş söylenecek söz bulamıyorum. Düetiniz harika olmuş :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |