FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Benim Sayfam (Günlük)

Serkan Altay (yanlış HAYATmı?)

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Serkan Altay (yanlış HAYATmı?)" başlıklı konu görüntüleniyor, "kendimi size tanıtmak değil derdim.ama biryanımın yanlış diye adlandırdığı bir hayatı'mı yaşıyorum??* kimsenin hayatında,yokluğumda üzülecekleri kadar uzun kalmadım. ve kimseyi,olmadıkları zaman üzüleceğim kadar hayatımda tutmadım. yani ne kimsenin benim yokluğum ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-10-2007, 08:57 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Unknown Serkan Altay (yanlış HAYATmı?)

kendimi size tanıtmak değil derdim.ama biryanımın yanlış diye adlandırdığı bir hayatı'mı yaşıyorum??*

kimsenin hayatında,yokluğumda üzülecekleri kadar uzun kalmadım.
ve kimseyi,olmadıkları zaman üzüleceğim kadar hayatımda tutmadım.
yani ne kimsenin benim yokluğum yüzünden üzülmesini isterim nede hayatımda yokluğunda üzüleceğim biri olsun isterim.

karanlığı,yanlızlık kadar sevdiğim aşikar.
ama insanların sevgisini kazanmak için ne bu çabalar?
bu düşüncelerde kuşkusuz,derin bir çelişki var.
ya kendimi tanımıyorum,herkez kadar muhtacım sevgiye,
yada sahip olduğum kalabalık beni yanlızlığa boğar.
(serkan Altay)

saygılar.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 24-10-2007, 09:40 PM   #2
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: yanlış HAYATmı?

Son derece samimiyetle yazılmış bir yazıydı ve gerçekten okurken keyif aldım . Lirik bir havası var , adeta ağızda ve zihinde dağılıyor . İçeriği hüzün dolu belki ama bende bıraktığı tat çok olumlu . Yüreğinize sağlık sevgili arkadaşım :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 24-10-2007, 10:25 PM   #3
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
serkhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kendimi size tanıtmak değil derdim.ama biryanımın yanlış diye adlandırdığı bir hayatı'mı yaşıyorum??*

kimsenin hayatında,yokluğumda üzülecekleri kadar uzun kalmadım.
ve kimseyi,olmadıkları zaman üzüleceğim kadar hayatımda tutmadım.
yani ne kimsenin benim yokluğum yüzünden üzülmesini isterim nede hayatımda yokluğunda üzüleceğim biri olsun isterim.

karanlığı,yanlızlık kadar sevdiğim aşikar.
ama insanların sevgisini kazanmak için ne bu çabalar?
bu düşüncelerde kuşkusuz,derin bir çelişki var.
ya kendimi tanımıyorum,herkez kadar muhtacım sevgiye,
yada sahip olduğum kalabalık beni yanlızlığa boğar.
(serkan Altay)

saygılar.

gerçekten böyle mi senin hayatın??bağlanmaktan ve bağlanmaktan korkuyorsun sen ama bilmiyorsun ki sonu olacağı düşünülen seylerin bile ne kadar tat verdiği ne kadar tecrübe kazandırdığını insana..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-10-2007, 10:40 PM   #4
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gerçekten böyle mi senin hayatın??bağlanmaktan ve bağlanmaktan korkuyorsun sen ama bilmiyorsun ki sonu olacağı düşünülen seylerin bile ne kadar tat verdiği ne kadar tecrübe kazandırdığını insana..
bağlanmaktan korktuğum kısmen doğrudur,yani bana kalan kısmı doğru.
kendi kendime ürettiğim bir söz var (ne kadar yüksekten düşersen o kadar çabuk ölürsün)
tabi yüksekte (zirvede)olmanın tadıda bir başka güzel ama risk almaya deyermi sence.??
Alt 24-10-2007, 10:48 PM   #5
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
serkhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bağlanmaktan korktuğum kısmen doğrudur,yani bana kalan kısmı doğru.
kendi kendime ürettiğim bir söz var (ne kadar yüksekten düşersen o kadar çabuk ölürsün)
tabi yüksekte (zirvede)olmanın tadıda bir başka güzel ama risk almaya deyermi sence.??
her insanın hayatında mutlulukları kadar mutsuzlukları da olucaktır..Ben hiç senin gibi düşünmedim yani en azından bi beraberliğimi bitirirken "tmm merve ağlama zırlama önüne bak artık olmicak kimse"dedim ama olmuyor..Şıpsevdi biri değilim bu nedenle ilişkilerim uzun sürer benim ve bence mutlu olmak için risk almaya değer unutma tadını bilmediğin birşeyi tatmadan gidersen bu hayattan cok sey kaybedersin..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-10-2007, 10:32 PM   #6
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

Pencil affet ALLAHIM ve özür dilerim ANNE

affet ALLAHIM ve özür dilerim ANNE!!!

evin güneş almayan odasında oturuyorum.sağ elim artık sürekli titriyor anne.sigaramı sol elimle içiyorum,parmaklarım sapsarı.hiçbir gerçek bukadar zamansız,ve pişmanlık verici olmamıştı.uyuyamadan gözümü bile kırpmadan sallanıp duruyorum oturduğum yerde bir ileri,bir geri.ve sigaram bitiyor yenisini yakıyorum her yeni sigarada yine başa dönüp kendime lanet okuyorum.nasıl yaptım,nasıl yaptım,nasıl yaptım.ve seni ilk kırışım geliyor aklıma anne ve sonrakiler.

ilk başta daha küçükken eve geldiğimde hep evin dağınıklığını bahane eder kızardım sana,
sesini çıkarmazdın.sonra ben of ya yinemi aynı yemek der azarlardım seni.zaman geçer,arkadaşlarla dışarıda oynarken serkaan hadi eve gel oğlum dersine çalış deiyişine sinir olur eve gelince yine kızardım.kınalı kuzum diye sevişine,ikide bir sarılıp öpüşüne,sizi veren allaha kurban olayım deyişine bile kızdım annemin

zaman geçip büyüdükçe,kızmalarımda büyüdü.her zaman hasta gibi duruşuna kızdım,bir kersinde ankaraya dayımlara gidip 3 ay gelmemişti geldiğinde boynuna sarılıp çok özledik seni anne deyişimizi bekledi ama ben bu kadar uzun tatilmi olur bizi hiçmi düşünmedin deyip yine kızdım.en çok oğlum okulu brakman gerekiyor seni okutmaya gücümüz yok artık dediğinde sende biraz az harca deyip kızmıştım..amcam ve halamları pek sevmezdi annem ne zaman babam;amcam veya halamlara gitmeyi istese annem gelmek istemezdi,bende sen ne kötü birisin neden gelmiyorsun ne zararını gördün onların deyip yine kızardım.

askerdeyken ikigünde bir arayıp nasılsın oğlum deyişine bile kızdım neden bu kadar çok arıyorsun askerde bile senden kurtuluş yokmu deyip kapatırdım suratına telefonu.
askerden geldim çalışmya başladım abim evlendi çocuğu oldu,zaman akıp geçti ben her seferinde bir bahane bulup kızıp azarladım annemi..annemde her seferinde ama oğlum diye başlardı kendini savunmaya ama ben müsade etmezdim cümlesini tamamlamasına,ya çıkar giderdim yada daha çok bağırınca annem susardı.

ve zaman geçti tarih 2007 ay temmuz gün perşembe ogün içimde bir sıkıntı vardı nedenini bilmiyordum şüphesiz o halile eve geldiğimde çatacağım ilk insan annem olucaktı..

telefonum çaldı açtım.kardeşim garip bi sesle abi eve gel dedi,ne oldu dedim,sen gel acele et dedi.telefonun arkasından kalabalık bir ses geliyordu,panik oldum hemen eve gittim.
eve gidene kadar babam,abim,kardeşim herkezi aradım ne oldu diye hepsi meşgule aldı beni sonra düşündüm bu annemde bi telefon kullanmasını öğrenemedi ya bilseydi şimdi onu arardım ne cahil kadın yaa deyip yine kızdım..evet ALLAH benim belamı versin yine kızdım.
affet beni ALLAHIM ve özür dilerimANNE

sen haklıydın anne.4 erkek çocuk birde baba 5.tek başınaydın,evin dağınıklığına sebebiyet verip sonra neden sana dağınık diye kızdığımda.sadece babamın çalışmasıyla 6 nufusun geçimini sağladığı için sana verdiği parayla ancak o yemeklerin yapılacağını akıl edemeyip azarladığımda,derslerimi çok ihmal edip düşünmeden akşama kadar oyuna dalıp gelmediğim için çağırdığın zaman kızdığımda,anne yüreği işte kanın kaynadığı için sarılıp öptüğün için kızdığımda hep hep sen haklıydın anne.

.hep hasta gibi durduğun için kızdığımdada sen heklıymışsın çünkü gerçekten çoğu zaman hastaymışsın..babam anlattı,biz üzülmeyelim diye söylemediğin hastalıklarını.sonra dayımlara gidip 3 ay gelmediğin zaman aslında hastahanede yattığını,sana çarpan bir arabanın sağ omzunu,sol kolunu ve 4 kaburganı kırdığını,biz seni bu halde görüp üzülmeyelim diye hastahaneden sonra dayımlara gittiğini'de anlattı babam.ve sonra babamın antalyadaki ilerinin iyi gitmeyip para göndermeyi kestiği zaman sana telefon açıp serkan okulu brakıp çalışsın dedğinde öğrendim.

amcam ve halalarımın sana yaptığı haksızlıkları ve bu haksızlıklara karşı sesini çıkardığında,dolduruşa getirilen babamdan yediğin dayakları bu yüzden onları sevmediğini senden sonra öğrendim...

23 gündür evin güneş almayan odasındayım,sağ elim artık sürekli titriyor anne.sigaramı sol elimle içiyorum parmaklarım sapsarı.sallanıp duruyorum oturduğum koltukta,bir ileri,bir geri.
aldığım her nefeste pişmanım
insan gibi pişman olmak yetmiyor bana
köpekler gibi pişmanım.. affet beni ALLAHIM ve özür dilerim ANNE.

(serkan altay)kendi hayal dünyamdan alıntı
Alt 03-11-2007, 10:18 PM   #7
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

Cevap: Serkan Altay (yanlış HAYATmı?)

bu bir deneme idi.hiç bir amaç yok.

Konu Mevt tarafından (03-11-2007 Saat 10:20 PM ) değiştirilmiştir..
Alt 29-12-2007, 09:45 PM   #8
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

suçluyum

--------------------------------------------------------------------------------

yaşlı bir trenin yorgun vagonuna binip gitmek istiyorum
olabildigince uzaklara
kimsenin beni tanımadıgı en ücra kentlere
ya sonra
sonra bir dagın tepesine çıkmak
ve haykırmak
tüm yaşanan haksızlıkları
hemde kişilerin
suratlarına bi tokat gibi çarparak
ama neye yararki
yapılan haksızlıklar yaşanmadımı
akmadımı gözyaşlarım sel gibi
kırılmadımı kalbim
suçluyum
ne olur tutuklayın beni
ÇÜnkü HAKSIZLIGI SIRTINDAN BIÇAKLADIM!!!
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 09:58 PM   #9
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Bence sitemizde gerçekten CEVHERler var . İkinizi de tebrik ediyorum arkadaşlar . Okudukça daha çok hoşuma gidiyor yazdıklaırnız . DEvam ... sakın durmayın ... :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 10:02 PM   #10
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: affet ALLAHIM ve özür dilerim ANNE

Alıntı:
serkan altay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
affet ALLAHIM ve özür dilerim ANNE!!!

evin güneş almayan odasında oturuyorum.sağ elim artık sürekli titriyor anne.sigaramı sol elimle içiyorum,parmaklarım sapsarı.hiçbir gerçek bukadar zamansız,ve pişmanlık verici olmamıştı.uyuyamadan gözümü bile kırpmadan sallanıp duruyorum oturduğum yerde bir ileri,bir geri.ve sigaram bitiyor yenisini yakıyorum her yeni sigarada yine başa dönüp kendime lanet okuyorum.nasıl yaptım,nasıl yaptım,nasıl yaptım.ve seni ilk kırışım geliyor aklıma anne ve sonrakiler.

ilk başta daha küçükken eve geldiğimde hep evin dağınıklığını bahane eder kızardım sana,
sesini çıkarmazdın.sonra ben of ya yinemi aynı yemek der azarlardım seni.zaman geçer,arkadaşlarla dışarıda oynarken serkaan hadi eve gel oğlum dersine çalış deiyişine sinir olur eve gelince yine kızardım.kınalı kuzum diye sevişine,ikide bir sarılıp öpüşüne,sizi veren allaha kurban olayım deyişine bile kızdım annemin

zaman geçip büyüdükçe,kızmalarımda büyüdü.her zaman hasta gibi duruşuna kızdım,bir kersinde ankaraya dayımlara gidip 3 ay gelmemişti geldiğinde boynuna sarılıp çok özledik seni anne deyişimizi bekledi ama ben bu kadar uzun tatilmi olur bizi hiçmi düşünmedin deyip yine kızdım.en çok oğlum okulu brakman gerekiyor seni okutmaya gücümüz yok artık dediğinde sende biraz az harca deyip kızmıştım..amcam ve halamları pek sevmezdi annem ne zaman babam;amcam veya halamlara gitmeyi istese annem gelmek istemezdi,bende sen ne kötü birisin neden gelmiyorsun ne zararını gördün onların deyip yine kızardım.

askerdeyken ikigünde bir arayıp nasılsın oğlum deyişine bile kızdım neden bu kadar çok arıyorsun askerde bile senden kurtuluş yokmu deyip kapatırdım suratına telefonu.
askerden geldim çalışmya başladım abim evlendi çocuğu oldu,zaman akıp geçti ben her seferinde bir bahane bulup kızıp azarladım annemi..annemde her seferinde ama oğlum diye başlardı kendini savunmaya ama ben müsade etmezdim cümlesini tamamlamasına,ya çıkar giderdim yada daha çok bağırınca annem susardı.

ve zaman geçti tarih 2007 ay temmuz gün perşembe ogün içimde bir sıkıntı vardı nedenini bilmiyordum şüphesiz o halile eve geldiğimde çatacağım ilk insan annem olucaktı..

telefonum çaldı açtım.kardeşim garip bi sesle abi eve gel dedi,ne oldu dedim,sen gel acele et dedi.telefonun arkasından kalabalık bir ses geliyordu,panik oldum hemen eve gittim.
eve gidene kadar babam,abim,kardeşim herkezi aradım ne oldu diye hepsi meşgule aldı beni sonra düşündüm bu annemde bi telefon kullanmasını öğrenemedi ya bilseydi şimdi onu arardım ne cahil kadın yaa deyip yine kızdım..evet ALLAH benim belamı versin yine kızdım.
affet beni ALLAHIM ve özür dilerimANNE

sen haklıydın anne.4 erkek çocuk birde baba 5.tek başınaydın,evin dağınıklığına sebebiyet verip sonra neden sana dağınık diye kızdığımda.sadece babamın çalışmasıyla 6 nufusun geçimini sağladığı için sana verdiği parayla ancak o yemeklerin yapılacağını akıl edemeyip azarladığımda,derslerimi çok ihmal edip düşünmeden akşama kadar oyuna dalıp gelmediğim için çağırdığın zaman kızdığımda,anne yüreği işte kanın kaynadığı için sarılıp öptüğün için kızdığımda hep hep sen haklıydın anne.

.hep hasta gibi durduğun için kızdığımdada sen heklıymışsın çünkü gerçekten çoğu zaman hastaymışsın..babam anlattı,biz üzülmeyelim diye söylemediğin hastalıklarını.sonra dayımlara gidip 3 ay gelmediğin zaman aslında hastahanede yattığını,sana çarpan bir arabanın sağ omzunu,sol kolunu ve 4 kaburganı kırdığını,biz seni bu halde görüp üzülmeyelim diye hastahaneden sonra dayımlara gittiğini'de anlattı babam.ve sonra babamın antalyadaki ilerinin iyi gitmeyip para göndermeyi kestiği zaman sana telefon açıp serkan okulu brakıp çalışsın dedğinde öğrendim.

amcam ve halalarımın sana yaptığı haksızlıkları ve bu haksızlıklara karşı sesini çıkardığında,dolduruşa getirilen babamdan yediğin dayakları bu yüzden onları sevmediğini senden sonra öğrendim...

23 gündür evin güneş almayan odasındayım,sağ elim artık sürekli titriyor anne.sigaramı sol elimle içiyorum parmaklarım sapsarı.sallanıp duruyorum oturduğum koltukta,bir ileri,bir geri.
aldığım her nefeste pişmanım
insan gibi pişman olmak yetmiyor bana
köpekler gibi pişmanım.. affet beni ALLAHIM ve özür dilerim ANNE.

(serkan altay)kendi hayal dünyamdan alıntı
Yaradandan dilenen hiçbirşeyin geri çevrilmediği inancına sahip biri olarak, biz mahlukatlatın cüz'i iradesi ile zaman, mekan veya an uyuşmasada dilek, temenni ve en güzeli duaların kabul olduğunu bilmektir, serkan altay kardeşim; İster hikaye, ister gerçek, bedenine verdiğin zarardan öte (sigara) her duygu, düşünce ve hissini yaşa veya hayal et, güzel bir tövbe oldu bence, birazda olsa tanıdıysam sizi bu sayfanızıda böylece kendi renginize uygun zenginleştirdiniz.

Son söz "Sen meyhaneye uğramışsan adres sormaya girmişsindir, birileri hitabımdakiler camiye girmişse ayakkabı çalmaya girmişlerdir" Siz ne yazmışsanız, sizle beraber üzüldük, sizle beraber duada ve niyazdayız, selametle. Doğruda ve doğru olduğunu bilmenin kıvancı ile.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil