![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Serkan Altay (yanlış HAYATmı?)" başlıklı konu görüntüleniyor, "sayın sahrabetiş ablamız vede sayın erkişi abimiz cevaplarınıza layık olduğum için çok mutlu oldum bilmukabele,saygılar sunarım sizlere bir gönül dolusu..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: affet ALLAHIM ve özür dilerim ANNE sayın sahrabetiş ablamız vede sayın erkişi abimiz cevaplarınıza layık olduğum için çok mutlu oldum bilmukabele,saygılar sunarım sizlere bir gönül dolusu |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serkan Altay (yanlış HAYATmı?) cevap verip vermemek arasında çok kaldım..ama hakkaten çok duygulandım ve yazmak istedim...olayları az çok biliorum ben de ve bunun için daha tanımadıım anneni çok ama çok seviorum...erkanın anlattıı kadarıyla annenden sonra da en çok seni seviorum :) belki yüzüne bakarak söliyemezdim bunları eğer tanışmak nasip olursa bu sölediklerimi de unut o an :) ama gerçekten insanın başına gelmiş en ii en güzel abisin en güzel evlatlardan birisin..anneye yapılan davranışlara gelince tabi ki yapılmaması gerekli ama hepimiz yapıoruz önemli olan sonradan gönlünü almak..anneler her zaman affedicidir zaten..senin de sorumlulukların ağır buna rağmen çok güzel ayaktasın bence.. çok ii biri olduunu zaten biliodum bana attıın msjda bile nası bi abi olduun belliydi zaten ama bu kadar derinden seni tanımak kısmet olmamıştı hiç..beni şaşırtmadın ama duygulandırdın çok.. heralde artık benim sezin olduumu da anlamışsındır :) bi de bunlar aramızda kalırsa sevinirim serkan abi :) |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: affet ALLAHIM ve özür dilerim ANNE [quote=serkan altay;65632]sayın sahrabetiş ablamız vede sayın erkişi abimiz cevaplarınıza layık olduğum için çok mutlu oldum bilmukabele,saygılar sunarım orda bide şiir yazan biri olacaktı serkan kardeşim dimi ama ![]() |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: affet ALLAHIM ve özür dilerim ANNE Aşkolsun selinammm , ben senin için de yazdım :) |
| | |
| | #15 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Serkan Altay (yanlış HAYATmı?) Alıntı:
| |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serkan Altay (yanlış HAYATmı?) sahrabetiş canımsın biliyorum tşk ederim |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serkan Altay (yanlış HAYATmı?) Alıntı:
evet benim yazdığım bir şiir siteyede yazdım şirlerimi inş şiir kitabı çıkarmayı düşünüyorum begendiğinize sevindim | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |