FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Benim Sayfam (Günlük)

Nurettin_ (Icım Kan Aglıyor Sustur Allahım)

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Nurettin_ (Icım Kan Aglıyor Sustur Allahım)" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-10-2007, 05:01 PM   #21
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: Anlamadınkı Nerde Sende O Yurek Yureksızzz

Konu Beylerbeyi tarafından (25-10-2007 Saat 05:11 PM ) değiştirilmiştir..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 25-10-2007, 05:15 PM   #22
Aktif Uye

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: Asla Pısmanlık Duymayacagım

Belki acı çekeceğim,beynime saplanmış bir sancı gibi kıvrandıracak sensizlik beni ama unutacağım.Belki bir an elim telefona gidecek,hatta numaranı çevireceğim ve hatta telefonunu çaldıracağım.odanda çınlayan benim telefonumun sesi,bir an odanda dolaşmışcasına bana haz verecek,fakat sen daha açmadan kendime hakim olacağım,sesini duymamaya alıştıracağım kulaklarımı. Belki dokunduğun eşyalara dokunacağım kimi zaman . Yattığın yastıkta saçının bir telini arayacak ellerim ve gözlerim. Burnum kokunu duymak için kapanacak yastığına yüzükoyun. Bir süre sonra başımı kaldıracağım yastığından. Başımı dik tutmasını öğreneceğim. Kimbilir belki duyduğum bir şarkıda seni yaşayacağım. Gittiğim bir yerde seni anacak sesim ama susacağım sesime hakimiyetle. Bir gülüş, bir sesleniş ,bir yürüyüş sen sandıracak bana ve bakacağım o yana. Sensizliği görünce ağlayacak belki yanılan gözlerim;fakat sana dokunamamayı öğrenen ellerimle sileceğim yaşlarımı damlamadan. Kimi zaman hayaline sarılıp sevişeceğim ama kısırlaştıracağım artık düşlerimi. Belki nefes almak seni hatırlatacak bana. Gerekirse bu nefeside keseceğim. Seni unutacağım,evet çok acı çekeceğim, beynime saplanmış bir sancı gibi kıvrandıracak yokluğun. Unutmak beim kutup yıldızım olacak . Bu kaybolmuşluk son bulucak . Kimbilir sana hitap eden kaç mektup daha yazacağım yarım kalan anlatılamayan Kalemim belki uzun süre kıvranacak satırlarda özlem sözcükleri ile. Kıvransın kıvranabildiği kadar ,daha olmazsa elime geçen tüm kalemleri kıracağım 'SEVİLDİĞİNİ UNUT ÇÜNKÜ SEVDİĞİMİ UNUTTUM' diyecek sana bir zamanlar 'SENİ SEVİYORUM' diyen dudaklarım Belki 'UNUTTUM' derken ısıracağım dudaklarımı. Kalemleri kırmaktan kanayacak ellerim. Kolay olmayacak seni unutmak Acı çekeceğim saniye saniye ,nefes nefes. Kah ağlayacak geceler boyu uykusuz gözlerim ,kahdünya dar gelecek ,bir boşluğun içinde yuvarlanacağım, korkacağım . Anılarım kabus olacak gözümde ,beynimde canlanan. Sensizlikle dost olacağım tüm iyimserliğimle . Seninle olan dünyamın kıyameti koptu artık .o dünyanın, o sevginin tanrısı bendim ve şimdi sorguluyorum bu günah sevgiyi .Unutmak azraili olacak o sevginin . Zamanı geldi emrimi verdim azrailime,canını alacak sevgimin .FAKAT ASLA AMA ASLA PİŞMANLIĞINI DUYMAYACAĞIM BU YAŞANMIŞLIĞIN....
Alt 25-10-2007, 05:38 PM   #23
Aktif Uye

Cevap: Gıden Gıtmıstır Gıttıgı Gun Bıtmıstır

Sözler yetersiz kalıyor seni anlatmaya
Ve
Senin bende açtığın derin yaralara...

Gözler yaşlı bakıyor
o yalan dolu gözlerine ...

ve işte o an süzülüyor yanaklarımdan gözyaşlarım tek tek sen dolu hücrelerime
sanki susuzluğumu gideriyor süzülen her bir damla
bende farkındayım hücrelerime işleyen her bir
gözyaşının senin eserin olduğunun

peki ya sen ?sen ne kadar farkındasın?

işte bu yüzden çıkaramıyorum seni içimden bir yolunu buluyorsun ve hiç içimden çıkmıyorsun
neden bu kadar zalimsin...

Ya benim ol ya da ölmeme izin ver

çünkü ben şuan sensizim ve bir ölüyüm

nasıl yaşamamı beklersin ki nefesim olmadan

nasıl yaşamamı beklersin ki bir kalbim olmadan

niçin susuyorsun SUSMA ....

Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler,
Bağrına taş basarsın acılar bir gün diner,
Giden gitsin aldırma yangınlarda söner,
Sakın bakma ardına
KRALLAR ÖNDE GİDER...

Konu Beylerbeyi tarafından (25-10-2007 Saat 05:40 PM ) değiştirilmiştir..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 25-10-2007, 05:51 PM   #24
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder
Cevap: Kımın Varkı ??? Nurettın?

Emeklerine sağlık kardeşim.Paylaşımların gördüğüm kadarıyla son derece özen gösterilerek açılıyor.Bu arada seni ilk kez görüyorum''''....Nilay senin kardeşin mi oluyor?SAYGILAR
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-10-2007, 05:59 PM   #25
Aktif Uye

Alıntı:
sahrabetis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşiniz gibi siz de çok leziz bir sayfa hazırlamışsınız . Tebrik ederim . İnsan okudukça pek çok duyguyu birden yaşıyor . Ne denir ki ; hayat böyle işte . DOlu dolu ve duyguları yoğun yaşayabilmeli insan . Tekrar emeğinize sağlık .
Guzel yorum ve dusuncelerınız ıcın cok tesekur ederım Hanım efendı..
Alt 25-10-2007, 06:00 PM   #26
Aktif Uye

Alıntı:
RAA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeklerine sağlık kardeşim.Paylaşımların gördüğüm kadarıyla son derece özen gösterilerek açılıyor.Bu arada seni ilk kez görüyorum''''....Nilay senin kardeşin mi oluyor?SAYGILAR
Eyvallah RAA tesekur ederım yorumunuz ıcın. Nılay' ın tavsıyesı ve ıstegı uzerıne bu forumdayım ve evet Nılay benım kardesım oluyor .)
Alt 25-10-2007, 06:03 PM   #27
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

Aramıza hoş geldin.Nilay kardeşimi de çok severim.Kaliteli bir insan ve kaliteli paylaşımları var.Abisi olarak senide aramızda görmekten mutluluk duyarım.Paylaşımlarının devamını diliyorum kardeşim.Saygılar
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-10-2007, 06:13 PM   #28
Aktif Uye

Tesekur ederım...Hosbuldum...

Kardesım mı? Aramızdakı yas farkı cok fazla:)
Alt 26-10-2007, 10:54 AM   #29
Aktif Uye

Cevap: Son...

Duygularımı ruh halımı paylastıgım bu sayfada artık hıcbısey yazmama kararı aldım... Belkı sucun en buyugu bende ama ask oyle bıseydırkı tarıfı bıle mumkun olmaz derken tarıf ettıgımız duygu hakedene beslenmelı...

Ask var mı kalbımde sonsuza dek...

Degmezmıs dıyerek onun ıcın, askım ıcın ıcınde bulundugum karmasık durumun onu mutlu etmemesı ıcın tek bıle kelıme yazmama ve ask ıcın susma kararı aldım...
Alt 26-10-2007, 11:07 AM   #30
SİTE ADMİN

DESTiNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Blog Mesajları: 34
Rep Gücü: 126 Rep: 12220
DESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyor
Cevap: Son...

Alıntı:
Nurettin_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Duygularımı ruh halımı paylastıgım bu sayfada artık hıcbısey yazmama kararı aldım... Belkı sucun en buyugu bende ama ask oyle bıseydırkı tarıfı bıle mumkun olmaz derken tarıf ettıgımız duygu hakedene beslenmelı...

Ask var mı kalbımde sonsuza dek...

Degmezmıs dıyerek onun ıcın, askım ıcın ıcınde bulundugum karmasık durumun onu mutlu etmemesı ıcın tek bıle kelıme yazmama ve ask ıcın susma kararı aldım...

Ben Sustum Uzaktaki Yar!

Bak ben sustum,sustum be belalim sustum
Dudaklarimin arasinda ki sarki,
Saclarimi oksayip giden rüzgar,
Yüregimin kaniyla yazdigim siirler,
Akan deryalar,nehirler sustu
Sustu be uzaktaki yar sustu
Hep konustumda ne oldu ki;
Bitkin,kirgin,perisan yasadim
Kanimla yazdim yüregime nakisladim
öyle cok sevdim ki seni
Sevdim de ne oldu ki;
Kara sapli bicak sirtimda yasadim
Sabahlara kadar inleyip,
Günesi göz yasimla selamladim
Hayallerime yazdim,düslerimde topladim
Yüregime koydum seni,
Yüregimin en derin yerine
Koydumda ne oldu ki;
Ben sustum sen söyle uzaktaki yar
Söylesene gönül yaram ben zaten hep susmadim mi
Bu dört duvar arasina hapsedilip,
Susmaya makkum edilmedim mi
Kizim diye sevmek hakkim degil mi
Seni hayal edip seni sensiz yasamadim mi
Duvardaki resmine bakip bu gözler ,
Kahir dolusu aglamadi mi
Ben sustum yigidim sen söyle ben sustum
Söylesene hasretim sana deyilmiy di;
Bu yalvarislar,bu yakarislar
Canim gibi sevmedim mi seni,
sevipte canima katmadim mi
Söyle be uzaktaki yar ;
Ismini dudaklarima hece yapmadim mi
ALLAH´imdan sonra ,sana tapmadim mi
Seni mavi bulutlara yazip ,
Düslerimde toplamadim mi.
Sana olan sevdami söyle ;
Yildizlara haykirmadim mi
Ben haykirdikca,yildizlarim bir bir kaymadi mi
Söyle düsmedimi yildizlarim düsüp kaybolmadi mi
Gök yüzü birden kararip ,
Simsekler cakip , kasirgalar kopmadi mi
Cehennem gibi yanan yüregimin üstüne,
Yagmurlar yagmadi mi,
Yagmurlarin yüregimi söndürmedigine sahit olmadin mi
Hep sana yanmadimi yüregim söyle yanmadi mi
Ben sustum be adamim ben sustum sen söyle ;
Ben zaten hapsedilip susmaya makkum edilmedim mi
Kirli bir gömlek gibi cikarilip atilmadim mi
Sabahi olmayan yorgun gecelerle hayalinle girmedim mi
Hep ayni iskenceyle sabahlari beklemedim mi
Söylesene birtanem sevdanla yüregimi daglamadim mi
Ayaz geceleri sensiz titreyerek bitirmedim mi
Söyle yarim ben sustum , ben zaten hep susmadim mi
Nemli kirpiklerimde sensiz geceleri öldürmedim mi
Yüregim sizlarken , yarali gönlüme kirilmadim mi
Yüregime hep ayni aci , hep ayni iskence dolmadi mi
taptimda sana ne oldu ki ;
Hep yikilip kahir dolusu agladim
Ayaz geceleri ugrunda titreyerek yasadim
Diz cöküp önünde avuc acip yalvardim
Yalvardimda sana ne oldu ki ;
Kalbinin dilencisi , yüreginin kölesi oldum be belalim
Ah!!! Ah!!! yüregim kaniyor , gözlerim agliyor
Tükendim be yigidim tükendim
Yoruldum , halim kalmadi , yikildim oldugum yere
Yikildim be delikanlim yikildim ,
Ben sustum be adamim ben sustum
Yemin ederim ki sustum
Gönlümden her seyi alip giden kasirga sustu
Hep söylemek istedigim o sarki var ya ;
Dudaklarimin arasindaki o sarki sustu
Penceremin c***** vuran yagmur damlalari sustu
Yüregim sustu konusan dilim sustu
Ben sustum uzaktaki yar sen söyle
Ben sustum , sustum , sustum , sustum ,

SUSTUM

Keske boyle olmasaydi bu sayfa boyle kapanmasaydi Sen sustun O sustu...

Seçenekler
Stil