![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nil@y'ın Paylaşımları paylaşımınız için teşekkürler.ellerinize sağlık.saygılar |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nil@y'ın Paylaşımları Dolu dolu bir safa olmuş , ellerinize sağlık . Hemen hemen her konuda her derde deva :) Kolaylıklar diliyorum ![]() |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nil@y'ın Paylaşımları Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nil@y'ın Paylaşımları Konuların yoğunluğu ve başlıkları görünce, forumda geçenlerde açıklanan konunun ağırlığını anladım. Bunca emek güzel tabi de. ABD (Ana Bilim Dalı) gibi olmuş, site yöneticileri geliniz bunları kategorize edinde, ihtisas alanlarına görede ayrıştıralım, Fİhrist oluşturalım, o zaman daha güzel ve verimli bir kütüphane gibi olur. Arayan istediğini bulur? Emeğinize sağlık. |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nil@y'ın Paylaşımları Alıntı:
__________________ | |
| |