![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | ![]() ![]() ![]() *~*Ben Seni Sensiz Sevdim..*~* Biliyor musun bilmiyorum ama Ben seni sensiz sevdim Bana bakarken Gözlerinle anlatmaya çalistigin Sevgisiz sevgiyi görmeyi sevdim Ama ne care Canimin içi söyleyemedim.. ![]() Hani an gelir de yerinde duramaz ya insan Yagmur yagarken bazen, gökyüzüne bakip Ansizin beni hatirlamani sevdim Sana belli etmesem de bildigimi Bana zorla gülümsemeni izlemeyi, beklemeyi sevdim, Ama ne care Canimin içi söyleyemedim... ![]() Beni düsündügünü düsünmeyi sevdim, Aci verse de bana seni zorlayisim, Belki seversin diye umut etmeyi sevdim, Ama söyleyemedim. ![]() Hani bir animiz vardi seninle sana ilk Canimin içi deyisim? Gün gelip de bitti ya askimiz, O an senin hic birseyin olmadigimi bile bile Bir gün gelip de herseyin olabilmeyi sevdim, Sen görmezken icimden akan Gözyaslari Ben onlari sen görmeden silebilmeyi sevdim Ama ne çare Canimin içi söyleyemedim... ![]() Senin ona 'ASKIMIZ' demeyecegini bile bile Allaha Ellerimi acip diyebilecegini dilemeyi sevdim Aslinda ben seni degil Hep beni sevebilme ihtimalini sevdim Ama Canimin içi söyleyemedim... ![]() Senin Haberin olmadan bu Siiri yazmayi Hic okuyamayacagini bile bile aglamayi Icimde bitecegine her an büyüyen askini sevdim. Evet Canimin içi ben seni sensiz sevdim. Ama sana söyleyemedim Seni Boyle Yurekten Boyle Delice Sevdigimi..... ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Nilayyy's Page Emeğine sağlık.Şuana kadar görmüş olduğum, en güzel sayfa diyebilirim...TEBRİKLER.... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page ![]() SEN UZAKLARDEYKEN![]() Karanlık bir odadayım. Yüreğime senin nefesini çekiyorum. Aynalar yüzüme gülüyor alaylı alaylı. Aynalarda sensizliğimi ve bakamadığım yüzünü görüyorum. Ne kadar uzaksın bana? Başımı çevirdiğimde göremiyorum gözlerini, oysa kalbimde hissediyorum kalbinin kıpırtılarını. Bir yaz yağmuruydu seni alıp götüren. Söz vermiştin oysa bir sonbahar akşamı döneceğim diye… kalbime sonbahar geldi… sen yine gelmedin. Sığındım; biçare sensizliğime, senin yerini tutmasa bile… Yinede bir umut besliyorum ölümle yoğrulmuş ve sen gittin gideli dallarını köküne salmış ay ışığı ile beslenen yüreğimde. Artık ne güneşin doğmasına izin veriyor nede yağmurun yağmasına yüreğim. Sen gittin diye… Çocuksu duygularımla besliyorum gitmesin, terk etmesin diye beni yüreğim. Masal kahramanlarımda terk etti beni, suçlu benmişim gibi. Bembeyaz aşklarda kaldı doyasıya kullanamadığım gülümsemelerim. Sen gittin gideli yıldızlara takılır gönlüm, inadıma resmini çizer, ölüm kokan yıldızlar; ben bayılırım. Çok uzakta bir sen görürüm hayalimde, koşarım kavuşmak, koklamak, sarılmak için sana; her adım uçurum olur… ölürüm. Her adım sen olur. Uyanırım; gözlerimden bir damla sen düşer, ağlamaklı olurum. Gecenin karanlığı korkutur, göz yaşlarım boğar beni. Bulut bulut sen gelirsin “kurtuldum” derim… alır beni sensizliğe atarsın. Ben ağlarım. “Biraz eskitilmişte olsa senin bu sevda” gel gel de al diye çığlık atarım yıldızlar sağır olurcasına. Sana dokunmak istediğimde uzaktaydın, uyuduğumda gecede, beklerken kayıptın. Yalan kadar doğru, gerçek kadar acı, dokunacak kadar yakın, göremediğim kadar uzaktın. Sen uzaktın… ![]() Sen uzaklardayken Ben yıldızları seyrettim, Tutam tutam ışıklarını çekip içime. Sen uzaklardayken Ben gidişini resmettim, Yıldızlardan aldığım beyazlarla. Karanlığı tuval yapıp ayrılığı yok ettim. Sen uzaklardayken Ben yıldızları boyadım, ölümle. Ayrılığı soktum aralarına, anlasınlar aşk acısını diye. Ay’ı öldürdüm, sensizliğimi hatırlatmasın diye. Sen uzaklardayken Ben şiirlerini okudum çatlamış fısıltılarla. Bin kez dokundum yazamadıklarına Anlamaya çalıştım anlatamadıklarını. Sen uzaklardayken Ben senli hayaller kurdum, Kimsesiz çocuklardan çaldığım hayal tozları ile. Yüzüne bakamadım ağlatırsın diye. Sen uzaklardayken Ben kaderimi parçaladım. Yazgımızın değişmesini istedim. Yaşanmış tüm günahları üstlenip ateşinle kavruldum. Sen uzaklardayken Ben göz yaşlarıma sevgimi gömdüm. Dudaklarımdan çıkan her sözcükte hayat bulsun, Yüreğime serpilsin diye. Sen uzaklardayken Ben mum ışığına resmini çizdim. Mum gibi bu ayrılık erisin diye. Sen uzaklardayken Ben, beni bırakıp gittiğin yoldan hiç ayrılmadım. Her giden uçağın arkasından el sallayıp, Her gelen uçaktan inmeni bekledim… Sen uzaklardayken Ben… Hep dönmeni bekledim. ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page ![]() Bir gün tutar bir caneriği çiçeğini sunar bahara. Bür tutam serinlik, bir yürekte buğulanan sıcaklık . Ve konar gözlere bir öpücük gibi kuşların bahar sevinci. Okşar bir annenin parmakları gibi usulca saçlarımızı seher yeli. Bir tutam gün ışığı dolar içimize, bir tutam sevinç çığlığı. Ne zaman bahar gelse sevinci yaşar kırlar, dağlar, ovalar, denizler, dağlı çocuklar umudu kucaklar bir yanımızda; bir yanımız da kuşlar, ağaçlar, çiçekler, kelebekler, cerenler sevinci yaşar. Aydınlık gelir dört bir tarafa, gürül gürül akar dereler. Bir dağ pınarı gibi hayat kaynar kanımızda, yüreğimizde tomurcuk tomurcuk aşk fışkırır. Alıp g ötürür duygularımızı dağların ötesine serin serin esen rüzgarlar... Bu dağların sevda türküsüsün sen, denizlerin mavisi, bulutların beyazı. Ne zaman bahar gelse, yağmur yağmur çiçek açar sesin gökyüzünde. Ben sonbaharın yorgun, yanık türküsüyüm oysa, sarıya çalar rengim, rüzgarlar estikçe savurur yapraklarımı uzak diyarlara. Sen gülüşünde baharın ilk sevincini, gözlerinde göğün uçuk mavisini taşıyorsun. Yaşamak bir su gibi berrak yüzünün aydınlığında, bir köy türküsü gibi hilesiz ve içli. Ben seni ozanca sevdim türkübakışlım, sular gibi temiz, bir rüzgar gülü gibi hilesiz. Mehtabın güzelliği, yıldızların ışıltısısın sen karlı dağlarda, rüzğarların soluğu, güneşin dostluğusun. Umut, aşk ve alın terisin akalınlarda. Toprağa ekilen to hum, bahara söylenen türküdür dilin. Ceylan gözlerin sevinci, dudakların ıslığısın türkülü ırmaklarda. Acılar içinde de olsa yaşamı çılgınca sevdim. Çılgınca sevdim dağları, denizleri, kuşları, ormanları, umudu, sevinci, güneşi, çocukları. En çok da seni sevdim aşkçiçeğim. Kar türküleri kederlidir gülüm, kar türküleri acılı. Gidersen kar yağar istasyonlara Bir gülü büyütmek kadar zor ve güzel, seni düşlemek dağların ötesinde. Seni dağlı bir çiçek gibi göğsümüm üstünde, namusumun akında taşıdım hep. Bu sevdayı alıp gitme benden, alıp gitme buralardan, gözleri türkülü kuşum . İçimdeki baharı öldürüp gitme. Kimsiz, kimsesiz kalır yüreğim. Körpe bir dal gibi koparma sevinçlerimi yüreğimden. ![]() Gitme figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde ah be gülüm gitme içimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm gitme bütün ormanlar ateşe verilir kuşlarda gider bu kent de, ölürüm gitme kal menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam yokluğun ölüm Nuri Can ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeniden yuvaya dönmene sevindim renkli kişiliğini böyle güzel renkli konularınla süslemeni özlemiştik tıpkı Gül Perisi gibisin..Her şeyin eskisi gibi olmasını ve yeniden aramızda yer almandan mutlu olduğumu bilmeni isterim yuvana hoşgeldin Rose Fairy... ![]() ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Alıntı:
![]() Gidiyorum bütün acılarımı vurup sırtıma umutları bırakıp başucuna ıtırları, menekşeleri, kırgüllerini bırakıp şiirlerimi sarıp bo hçama yüreğimin yangınına gidiyorum hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal ![]() gidiyorum gözyaşlarımı papatya diye saçlarına takıp yüreğimdeki yağmurlarla bir ırmağa akmaya gidiyorum içimde yeşerttiğim tüm çimenler sana kalsın sana kalsın baharçiğdemleri, kırgelincikleri, kırkkanatlılar gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum ![]() gidiyorum başımda gam gözlerimde nem bütün hatıraları bırakıp geride usulca çekip kapıyı ardımdan alıp başımı gidiyorum buralardan şafak sökmeden kimseler görmeden yağmurun yağmadığı çöllere gidiyorum sevgi dolu yüreğimi bir ıssızda yakmak için ![]() hoşça kal suyundan çimdiğim dere kana kana içtiğim pınar sayki yaşamadım bu yerlerde nazlı çiçeklerini okşamadım baharın bozguna uğramış bir bostanın hüznüyle bir yaprağın ürpertisine yazıp ömrümü çekip gidiyorum buralardan ![]() gidiyorum bir bilinmeze doğru hem yol, hem yolcu olmaya acılarımla başbaşa kalmaya gidiyorum bütün yıldızları takıp kanatlarıma bir kelebek gibi özgür olmaya gidiyorum ![]() Yüreğimin sızılarında damıttığım her şiiri bin kez öperek ve sökerek sevgiden yana ne varsa göğsümde gecelerin zifiri saçlarında kaybolmaya bir ceylanın gözlerinde ağlamaya gidiyorum bütün borçlarımı ödedim alacaklarımı erteledim artık ne diyecek bir sözüm kaldı sevdiklerime ne okuyacak bir şiirim gözlerimin içindeki iki damla gözyaşı gibi bakmadan ardımdaki uçurumlara alıp götürüyorum yüreğimdekileri de hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal.. Nuri Can ![]()
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Nefretimsin...Oysaki Nefesimdin...!!!! ![]() Senin olmadigin bir sehirde… Yangini olmadigin bir kalpte… Nefesi olmadigin bir bedende… Hayat devam ediyor !!! Sadece yasadigindan ve yasattigindan ibarettir hayat !!! Her biten gün basliyacak yeni bir günün habercisidir ! Tipki sevdalar gibi… Biri gelir…Biri gider… Gelen gideni aratir derler ama …Gelen gidenden daha yürekli cikar !!! Ben günesi umutla ugurluyorum ki geceye,umutlarimla tekrar dogsun diye !!! Seni gözyaslarimla birlikte akan nefretimle ugurladim! Her damlada haketmedigin beni ve benligimi senden geri alabileyim diye !!!! Birdaha dönme diye……. Dönmeyi düsünme diye……. Döndügünde beni degil nefrete susamis gözlerimi görecegini bil diye……. Kavra…düsünme…niye diye sorma diye…. Bedenim sensizde nefes alicak !!!!! Dünya sensizde dönecek …dönecek unutma !!! Ve yüregine…ellerine…gözlerine söylüyorum dinle… nefretimsin Oysa ki….. nefesimdin !!!!
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nilayyy's Page .emeğine sağlık sn nil@y hanım. düşünüyorumda bu insanlar bu şiirleri nasıl yazmışlar,hangi acı altında esirken kaleme almışlar.kuşkususz kimse hiç birşey yaşamadan böyle şiirler üretemez. demekki;acıyı,sevgiyi yaşadıkça yazmışlar,yazdıkça yaşamışlar.saygılar |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page ![]() Bu defa ''bana'' müsade.. Gitme sırası kalbine geldiğinde alır kalemi susa susa yazarsın, dert bu ya söyletir.. Herhangi bir gecenin koynunda suyla ihanete uğramış bir kadeh rakı varsa, Nefretle aşkı meze yapıp yuvarladınmı dibine, ''Gel keyfim gel'' diye bir şarkı düşmez insanın diline.. ''Hiç bir yara hiç bir zaman tam olarak iyileşmez'' derken, Sen kalbimden geçtin, sırtımı parçalayıp çıkan kurşun misali.. Sen bana benimle ihanet ettin! Gözlerinde beş vakit aşk kılmaya niyetlenmiştim oysa. Ama herşey birbirinin aynısı. Bu şarkıya ağlamıştım daha önce mesela, kendimi şarkılara, rakıya ve hüzünlere vurmak, En nadide alışkanlık bünyemde. O gün de böyleydi işte, birileri kapımdan inadına yeni bir gece daha atarken, Yapmayın diye avaz avaz susmuştum, Sonra sen gitmiştin, ben çaresiz.. Hayat işte.. Biliyorum konuşacak bir şeyimiz kalmadı artık, zamanlar haindir ama, Sen yine de en güzel anılarımızı kap gel yanıma demeyeceğim, Ömrümden düşe kalka sildin kendini. İşte bu yüzden suskunken çıldırmayı biriktirmem, İşte bu yüzden kalbim kalbinin kapılarını çarparak gitmek istiyor şimdi! Ellerin aşkı kaçmış senin gözlerine.. Bu defa ''bana'' müsade..
__________________ Konu Nil@y tarafından (22-10-2007 Saat 10:28 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page ![]() Ayrılık Bile Gurur Duymalı Seninle GİDERSEN ÖYLE BİR GİTMELİSİN Kİ; AYRILIKLAR BİLE SENİNLE GURUR DUYMALI... Şayet ayrılığı seçiyorsan,giderken her şeyi de yanında götüreceksin... Geriye hiçbir şey kalmayacak, ardında hiçbir şey bırakmayacaksın... Ne söylenmemiş sözler kalacak, nede yaşadığın güzel anlar... Büyük olmalı ayrılıklar... Uçsuz bucaksız, dursuz duraksız... Ne aklında tuşlara uzandığında hatırlayacağın telefon numaraları olmalı , Ne de yollar bir daha kesişmeli. Ne bir anıya yenilmeli, ne de bir dizeye... Şarkılarsa göz pınarlarına değmemeli... Gidiyorsan şayet ; delikanlıca yakacaksın köprüleri Dönüp bakmayacaksın ardına son bir kez de olsa... "Belki geri dönerim" diye işaret koymayacaksın geçtiğin yollara; Ayrılığı seçiyorsa eğer insan ; şiirler okuyunca unutulmalı, Hasret dokununca gülümseyebilmeli... GİDİYORSAN ÖYLE BİR GİTMELİSİN Kİ; AYRILIK BİLE GURUR DUYMALI SENİNLE... Gidiyorsan öyle bir gitmelisin ki; içimde sen diye bir şey kalmamalı... Gidiyorsan öyle bir gitmelisin ki; sensizlik diye biri olmamalı... Gidiyorsan öyle bir gitmelisin ki; BENİDE GÖTÜRMELİSİN YA DA GÖMMELİSİN DERİNLİKLERE...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |