![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page ![]() ÖzLedim Diyorum..!ÖzLedim işte!!! Göz yaşlarım hiç bu kadar anlam yüklenmemişti düşerken ve hiç bir zaman bu kadar içten dokunmamıştı yanağıma… ey gümüş renkli göz yaşlarım bu kadar mı dokundu ayrılık size… oysa her acıya bir bedel… oysa her öyküye ödenmiş diyetlerim vardı benim… kaç damlada ıslanır ki yüreğimin kıraç toprağı… kaç mendille kurur ki bu gözyaşı sağanağı… özledim diyorum… özledim işte… bu can sana döndü her dirilişte… o kadar zavallı gecem oldu ki yalnızlık denilen suretsiz kimlikte… bazen şaşırdım yolumu… ne yana dönsem hep iki yüzlü yalnızlık… evimde… odamda… ne zaman başımı kaldırsam bir çivi gibi alnımın ortasında… ne zaman bir yana dönsem kader gibi ömrümün rotasında… kaç gece kirpiğimde kan izleri… kaç gece yüreğimde dön sözleri yankılandı çaresizce… bulamadım cevabını bendeki bende… özledim diyorum… özledim işte… canımdan can aktı her direnişte… her gece başka bir hayali bağladım gönül darağacıma… yüreğim sızlaya sızlaya… ittim titreyen sehpayı parmak uçlarımla… asılan her hayal, ölüme giden yüzlerce umuttu aslında… kayboldu rüyaların renkli daveti… ben yarı çıplak yanımla bir teselli ararken sensizlik duvarında… çığlıklar kurşuna dizildi dudaklarımda… saçlarım intihar etti parmak uçlarımda… kayboldu bakışlarım titrek mum ışığında ve ben öylesine bitkin… öylesine yorgun… bir yol arıyordum kendime, ışığa ulaşmak adına… bulamıyordum… … …”ne yan aydınlığa düşerdi… ne yan karanlığa”…ne zaman ve nerede varırım ki ışığa… özledim diyorum… özledim işte… ciğerim söküldü her serzenişte… her gece bir çizik daha atıyorum yüreğimin kerpiç duvarına, sensizliği tüketmek adına… ama olmuyor… her hücresinde bakışların saklı… her kuytu köşesinde parmak izlerin… bir görebilsen, yalnızlığın alnımın ortasına vurduğu soğuk damgayı… bir duyabilsen, kalabalıkta kayboldukça yalnızlığın kollarında bulduğum feryadı… ne güne ulaştı yüreğim ne gecede kaldı… ne bir gülü tuttu, elim ne dikeni battı… ey hayat canımı acıtma artık dedikçe canım daha çok yandı… canım… daha… çok… yandı… özledim diyorum… özledim işte… gözlerim yanıldı her benzetişte… yokluğun en hazin bestesi oldu dudaklarımın... renklerin gölgesinde siyah beyaz bir tebessümdü bana kalan… yaşamın en dik yokuşunda… yalnızlık rüzgarları vurdu gönül sahilime ve sen bir tutam ışık gibi düştün yanı başıma hayalimde… “ne verdin ki ne istersin” der gibi… gözlerim ne çok şey yaşadı oysa göz bebeklerimde... ne çok şeye gebeydi düşüncelerim… bir yanım sana koşmak isterdi delice…bir yanım ardımdan bakardı sinsice… yanardı bir yanım… göz yaşımın gücü yetmezdi alevleri söndürmeye… nasıl biterdi ki bu işkence… her acı bir “şiir lekesi”bırakırken gözlerime… özledim diyorum… özledim işte… yüreklim saklıydı her özleyişte
__________________ |
| | |
| | #32 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Tesekkur ediyorum Cok naziksiniz Sahra hanim begenmeniz sevindirdi beni..
__________________ |
| | |
| | #33 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page ![]() Sen Yokken Biraz Daha Ölüyorum Ben Sen yokken biraz daha ölüyorum ben Gönlüm sonbahar, yaprak yaprak dökülüyor Her mevsim kış, her günüm gece Sonu yok yolların, yarını yok saatlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Kokusu yok çiçeklerin, gök kuşağının rengi yok Ateşi yok sevmelerin, sigaramın dumanı yok Gözlerin her yerde, ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum gözlerinin ortasında Alevi yok yangınların, suyu olmadığı gibi yağmurun Denizin mavisi yok, tıpkı gözlerin gibi Gözlerin her yerde, ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Dostu yok gecelerin, geceler çok uzun Geceler bir ömür, ömür dediğin bir tutam ümit Ümidi yok yarınların, Tıpkı senin yokluğun gibi Ve ben biraz daha sana hasret Hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş Düğümler her tarafımda, bütün yollar kör düğüm Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Yalnızlığını ben yazarım şiirlerin, ayrılığını ben Karamsarlıkları hep senden Hayalinle süslenen bu şehir Ve ben ölüyorum bu şehirde sensizlik ortasında Adem Canpolat
__________________ |
| | |
| | #34 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Gripin------->Daha Gençsin hadi topla yüzünü prenses üzülme katla hüznünü kaldir çekmecene bir yerlere sakla daha ömrünü tüketecek nice yaralarin olacak kabuklari düsecek yeniden kanayacak kirmak istiyor birak gitsin gitmek istiyor birak gitsin bi daha gelmesin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin en sevdigin yanlizligini al geçir sirtina eserse hafiften hüzün üsümezsin.. belki elmaciklarin islanir fenami yanaklarin allanir agla,durma agla biraz ruhun cilalanir kirmak istiyor birak gitsin gitmek istiyor birak gitsin bi daha dönmesin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil gençsin...güzelsin... Tüm supermeydan.com bayanlarına hediye :) |
| | |
| | #35 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerinizin Dikeni Batarmı Kalbe ? ![]() Gülün dikeni battı dün parmağıma ve hala gülümseyerek bakıyorum parmağımdaki sıyrıga... Kızmadım...çünkü gülün dikeni batmadan önce şükretmiştim; "Ya Rabbi, ne kadar güzel yaratmışsın" demiştim. Kızamadım çünkü bir dakika önce güzel kokusunu sineme çekmiştim, bakmaya kıyamamış dokusuna hayran kalmıştım, çünkü batmadan önce yüreğime koymuş onu sevmiştim...dikenini unutmuşmuydum? unutmuşmuydum dikeni..unutmuştum işte... acıtmayayım diye dokunmaya çekindiğim gül, ince ve derin bir yara açmıştı parmagıma... gülümsedim yarayada...süzülen iki damla kanad... çünkü o yarayı açan bakmaya kıyamadığım o güldü... Sevdiklerimizin yüreğimizde açtıkları yaralarda aslında o gülün açtığı yara gibi değilmiydi... İnce ve derin bir yara..aslında çok önemsiz gibi görünse de her kımıldıyışımızda yüreğimizi inceden sızlatan yara...Ama dostlarınız o yarayı açmadan önce siz muhabbet dolu kokularını sineye çekmiştiniz..zamanı, mekanı ve kalbinizi kaylaşmiştiniz..yarayı açmadan önce siz onları kalbinize koymuştunuz...kızabilirmiydiniz..kızamazdınız elbet... Sevdiklerimizin açtıkları yaralarda o gülün açtığı yara gibi ince ve derin...ama yarimiz yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık..dikenini unutmuşmuyduk...unutmuştuk tabi...Ama biz gülümsemeliyiz yaraya...belki süzülen iki damla kanamada.. gülümsemeliyiz işte... Çünkü o yarayı açmadan önce biz onu kalbimize koymuştuk ve sevmiştik... ![]()
__________________ |
| | |
| | #36 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page ![]() Doğduğum Gün Gibi Seninim Yüreğimde adın yazıyor hala, gözümdeki yaşta hasretim, Bir de aşkın çağlıyor buralarda, hala soğuk duruyor bırakıp da gittiğin ellerim, Hala sana yanıyor içim, sana kanıyor, sensiz açmadı, açmayacak kalbimdeki güllerim, Alevler içinde kalmış bedenim, derman arıyor da yokluğunla hala ıslak gözlerim. Ne anılar avutuyor, ne resimler şimdi, hiç dinmeyen bulutlarla kardeş gibi yüreğim, Sensizlikte her gün yorulmadan bana yağıyor, her damlada çaresiz, bitkinim, Giderken baktığım gibi ardından, aynı yollarda, sadece seni gözler, beklerim, Ya gel şimdi, ya vur beni, ne kimsesiz, ne öksüz, ben yalnızca sensizim. Her nefeste seni içime çeker, yalnız sevdan için ölüme, gözlerim kapalı giderim, Ne gülerim şimdi, ne bir tebessüm yüzümde, yokluğunda yokum ya, sensindir var oluş sebebim, Geleceğin günler düşlerimde, düşünmem sensizliği, sen yoksan bende bu dünyadan göçerim, Sana kavuşmak hayalde olsa seni ister, yokluğun kaderimde olsa, doğduğum gün gibi ben, bir ömür sadece seninim. Tevfik Farisli
__________________ |
| | |
| | #37 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page SUSARAK KONUŞURUM... ![]() Uzaktakim...çok uzaktakim.. Uzaklığına uzansada bu yürek Yakınına çekmeye çalışsada seni hep ordasın Ve belki hep orda kalıcaksın...Uzağımdakin.... Senki bir gölgenin peşinde koştun yıllarca şimdiyse bir inci tanesi gibi saklısın Hep saklımdasın..oysa neler vermezdim veremediğim her şeyine Oysa nelerden geçerdim geçemediğim izlerinde Öyle bir sussam sessizliğinde boğulurdum harflerimin... Öyleki sussam seslere düşman olurdum sessizliğine sığınmaktan Uzağımdakim.. küçücük yüreğinle kocaman kentler kurarsın bilirim Hiç mi yıkılmaz hiç mi kaybolmazsın sokaklarında Seslensen az ötedeki çıkmazdayım Çıkmaz.. Sesim çıkmalımı sesim çıkmaz sokakmı Sesime ses değse sesim olur bilirim ve Sessizliğin diliğiyle anlatırım Sana en çok susarak konuşurum... ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |