FORUM SUPERMEYDAN  
Saatte 30 YTL
Kazan
  rüya tabirleri,rüya yorumları   Şifalı bitkiler, Bitkisel ilaçlar   Kadinca ya üye ol
lens kazan
  Bu alana reklam verebilirsiniz
25/YTL

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > insan > Benim Sayfam (Günlük)

Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-10-2007, 09:34 AM   #21
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yıldızlarda Kayar Durmaz Yerınde

Beylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud of
Cevap: Nilayyy's Page

Alıntı:
Nil@y´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi sen benimle dalgami geciyosun..?Ne umutsuzlugu ha ok sorarim ben sana...reklam isini ben gelince konusuruz abi meslegini alirim bende ok uyar...
Hayır dalga gecmıyorum fıtratım gıcıklık uzerıne napıyım:) O bakımdan yanı:) Meslegımı elımden alcakmıs bak yaaa sen once turkıye ye gelmeyı bı halletde ıstedıgın meslegımı elımden almak olsun:D
Alt 27-10-2007, 03:04 PM   #22
Aktif Uye

Beylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud ofBeylerbeyi has much to be proud of
Sensizlikmiş Yalnızlık..!

Sensizlikmiş Yalnızlık..!

Bu sevdaya düşmeden önce, bilmezdim nasıl da bir başına kalınır o koskoca kalabalıklarda. Onca insanın ortasında olup da, onca yürekte yer bulup da, nasıl kimsesiz kalınır bilmezdim, gülerdim kahkahayla. Kulak arkası ettiğim sevgiler, ilgiler ve çiçeklerinden önce yapraklarını, dallarını göremediğim ağaçlar, ya da güneş, hep gün batımı denk geldiğim, bu derttendir belki de.....

Yalnızlıkmış sensizlik, bilemedim...

Bilmezdim nasıl da kördüğüm olursun kimsesizliğinle, bu sevdaya düşmeden önce. Koşup koşup da koparmış gibi ipini, bilmezdim nasıl da varamazsın kendine, düşe kalka, yara bere dizlerin dirseklerin. Kan çanağı gözlerin, ağlayamazsın. Her yeni günle beraber sızmak için pencerenden odana, bekliyorum geceyle gündüzün sessiz buluşmasını, gözkapaklarım hasret birbirine, bu derttendir belki de.....

Yalnızlıkmış sensizlik, anlıyorum...

Bu sevdaya düşmeden önce, nasıl da yetmezmiş güç kırmaya zincirlerini bilmezdim, bundanmış kaçamayışım kendime. Ellerime, kollarıma yapışan bir şeyler var, ayak bileklerime kenetlenen eller, bir silkinişle geride bıraktığım kimseler var, bir de yüreğimde yer edenler. Bilmezdim sorumlu dünlerin sorunsuz bir yarın hediye edeceğini bana. Benim yarınlarım onların dünlerine benzemesin diye bekliyorum henüz, ışıyacağım elbet, alacakaranlık vaktidir şimdilik, bu derttendir belki de.....

Sensizlik yalnızlıkmış, biliyorum...

Nasıl da sabahlar gözbebeklerimde biri bilmezdim, bu sevdaya düşmeden önce. Bilmezdim bir adımlık bakış kadar yakınken bana, nasıl da uzak kalırsın. Ah bu mesafe geçer sevdamı da. Ufacık kareler var hayatımdan alınma; kiminde bir kaçamak bakışın, gülümseyen yüzün ya da, şöyle uzaktan yürüyüp gidişin kimindeyse. Öyle büyütürüm ki gözümde, hep gözümde, bu derttendir belki de.....

Sensizlikmiş yalnızlık, bilmezdim...

Gözlerimi bir kırpışımla yanaklarımı ıslatan sanma ki yağmurdur. Onda da bir parça sen var, bir parça düş ve gelecek bir parça. Anlayacağın, üç nokta (...). saçlarımdan tel tel süzülendir yağmur. Nasıl da ıslakmış yaşamak bilmezdim, bu sevdaya düşmeden önce.....

Bu sevdaya düşmeden önce, bilmezdim.....
Sensizlikmiş yalnızlık.
Alt 30-10-2007, 09:57 AM   #23
SUPER MODERATOR

Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Blog Mesajları: 23
Rep Gücü: 101 Rep: 9716
Nil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud of

İLACI YOK Kİ YOKLUĞUNUN HÜKMÜ OLSUN

Karanlık yolların hep ışıksız olduğunu söylemediler bana
Bir gün biter sandım gönül yaşları, BİTMEDİ..
Yokluğunun bulutları içimde, GİTMEDİ!
Her sabaha karşı ben durdum ben
Beceremedim..tutamadım güneşleri
Hep doğdu üstüme
Dert kurdu derdime
Titredi ellerim..
Üşüdüm..ısıtan yok
İLACI YOK Kİ YOKLUĞUNUN HÜKMÜ OLSUN
Boynumda asılı utancım, başımı kaldıramıyorum
Söylemediler bana gülmenin ayıp olduğunu ben küçükken
Söyleselerdi gülemezdim zaten
Acıyla anladım, acıyla kurdum en sevdiğim cümleyi
Silsen de kurumuyor bu göz yaşları
YÜREĞİMİ KURUTMADIKÇA! ! !

Alt 31-10-2007, 08:24 AM   #24
SUPER MODERATOR

Nil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud ofNil@y has much to be proud of

Karanlık Gecenin Sessizliği...

Geceye sessizlik çökerken..
Her yer ,her şey, karanlık şimdi...
Gök karanlık ,
Ay puslu ,
Tek bir yıldız bile yok ışıyan...
Mor ötesi pembelikler ...
Size ne oldu ?
Sizde mi terkedip gittiniz beni ?
Yüreğim,duygularım,seslenişlerim ,
Her şey,herşeyim karanlık şimdi ...
Amansız çarpan kalp atışlarım bile sessiz .
Kulağıma gelen tek ses ,
Delicesine esen rüzgarın ve yağmurun sesi .
Gök sanki ikiye bölünmüş bu gece ,
Karanlık ve sessizlikler arasından
Boşalan yağmur ,
Sicim gibi süzülmekte ...
Akan göz yaşlarım gibi ,
Onlarda üzgün ,
Onlarda inlemekte san ki ,
Tıpkı ben gibi,
Benim gibi,inlemekteler..
Geceye sessizlik çökerken ,
Her şey karanlık şimdi .
GöK karanlık ,Yer karanlık ,
Ben karanlık ...
Nereye baksam ,
Her yer ,her şey ,karanlık ,
Zifiri karanlıklardayım ben / sen yoksan !...

Alt 02-11-2007, 09:36 PM   #25
SUPER MODERATOR

Sevmek vazgeçmekmiş

Sevmek acı çekmekmiş çoğu an
Eğer seviyorsan gönülden
Hatta kendinden çok onu
Sevmek vazgeçmekmiş
Kimi zaman

Üzüyorsa onu
Senin gözyaşların
Aşk adına yaşadığın
Acıların, ızdırapların
Onu paylaşamamaların
Sevmek vazgeçmekmiş
Kimi zaman

Eğer onu kendinden çok seviyorsan

İnsanlar
Sevdikleri her şeyi paylaşırda
Bir aşklarını paylaşamazlarmış
Bir sevdiklerini
Bir ona baksın bir ona dokunsun istermiş
Sevmek vazgeçmekmiş
Kimi zaman
Kendinden çok onu seviyorsan

En güzel aşk zor olandır
En büyük sevda kavuşulmayan
Vallahi yalan billahi yalan
Ama
Sevmek vazgeçmekmiş
Kimi zaman
Kendini hiçlikte yok edebiliyorsan
Varlığını, canını sevdiğine verebiliyorsan

Yaşamında aşk rastlamışsa bir defa sana
Sakın dönüp de başka aşk arama
Olmuyorsa, olamıyorsa
Sevmek vazgeçmekmiş
Kimi zaman
Kendinden çok onu seviyorsan

Aşk bir uçurum kenarıymış
Doruklarda yaşanan
Eğer, kendinden çok onu seviyorsan
Atlamakmış o uçurumdan
Hiç arkana bakmadan

Sevmek, değeri biçilemeyen
Tek duygu
Yaşayabiliyorsan
Ve
Sevdiğin için kendinden
Vazgeçebilmekmiş
Hiç pişmanlık duymadan..

Alt 07-11-2007, 09:34 AM   #26
Aktif Uye

“ Arıza çıkarıyor diye hayıflandığın yüreğine…”

Yorgun bir gecenin ardından düşürüyorum tüm satırları. Eteklerinden topladığım deniz kabuklarını diziyorum gözlerimin çıplak yalnızlığına. Dilsiz kelimelerini sarıyorum dudaklarımın uçuk bağlamış yalnızlığına…Kekeme gecelerim sobelemişken beni, sen çöz beni…Sen sustur bana sırt dönmüş suskunlukları. Ulu orta yaz beni satırlara.. İlmekle beni mürekkebinin sevda kokan ucuna..Vur beni yollarına..Öldür beni gecelerinde..Sonra tekrar doğur beni dudaklarının iki yakasında. Sırtını dönmüşken tüm cümleler bari sen tut beni dilsiz öznelerimden...Varlığınla seninle yeniden tanımladığım kirpiklerimden öp beni..Senden uzaklarda gözlerim Kerbela sancısında kavrulurken, sen Yusuf gözlü aydınlıklar bırak demir kapıma. İnleyen sabahıma gözlerini doğur..Yüreğimin kekeme yalnızlığında tel tel yanarken dudaklarım sen yüreğime iliştir öznelerini. Notalarını sadece senin bildiğin şarkıları haykır bana. Kelepçeli olsa da kanatların, sen yüzünü Cennetime çevir..Sınırını bizim çizmediğimiz zamana inat topuklarını vur suskun ayaklarıma. Sesim ol sesimin kanadığı suskunluğumda. Hadi dudaklarında tazeliğimi yitirmeden söz ver bana; kader ne yaparsa yapsın adım dua olsun kıblesi sevda olan dudaklarına..Sürülse de bıçaklar boğazına, gözlerim aydınlığın olsun Züleyha boyu karanlığına..

Limanlarına al beni..Gözlerinin iç denizlerine kabul et beni. Deniz kokularını kat bozkır kurağı dudaklarıma...Adının geçmediği alfabemi yık..Kur yeniden dilimin cümlelerini..Çöz beni karanlıklarımdan. Bana giydirilmiş deli gömleğimi çıkar yüreğimden.. Sevdanı giydir üzerime…Sonra da gözlerini düşür gölgelerime..Öp beni gülüşleri yaralı kirpiklerime..Sarmala beni, yağmala bendeki beni..Düş beni zayi defterlerinden..Vur beni…Kanasa da yalnızlığım, sanadır nefes alışım..Düşürdüm kendimi beli kırık geçmişimden..Kırdım aynadaki basiretsiz gençliğimi..Gayri sana adanmışım.. Gayri sen olmuşsum…Ne önemi var bende olmayan benliğin..

Köklerimi söktüm bedenimden..Şimdi umut zamanı. Yeşerme zamanı..Dallanıp budanma zamanı…Hadi kendimin katili oldum..Gözlerinde temize çek beni…Zanlı geçmişime inat sen al beni kıyılarına..Al Bak işte yüreğim avuçlarımda..Ha düştü ha düşecek…Tut beni..Gayri nefesim, benliğim senin zabtına geçmiştir..Gayri ben SENİNİM..Sadece senin…

" Tüm sorularının cevabını gözlerimde bulan kadın; "

Gecikmişlerini bırak artık..Benim adıma düşsünsen de bırak ben seni yaşayım..Yorma kendini..Düşünme yarınlarımı..Sen yaşarken ben hep baki olacağım..Dilinin ucunda birikse de özlemin bırak yutkun benli yalnızlıkları..Gözlerinden düşmesin tek bir gözyaşı..Bize reva görülse de üçüncü sayfa cinayeti..Vurulalım be can vurulalım. Düşsek aynı kaldırıma..Üzerimiz gazete kağıtlarıyla ulu orta örtülse..Kanı çekilen ellerimiz birleşmişken direnmesek yaşamak için…Hani hep sana yakıştırdığım beyazı beraber giyinsek..Sonra da sussak..Ölümü kutsasak dudaklarımıza..Öznelerini yitirsek hayatın, devrilsek imla hatası bol cümlelere..Yutsak dudaklarımızda biriken ölüm acısının kutsal matemini..Sonra koşsak denizlerin üzerinde.. Birer birer aşsak uçurumları..Zılgıtlar kulaklarımızı tırmalasa da kızımıza kavuşsak..Bize ithaf edilecek binlerce suçu kabul edilip tüm faili meçhul aşk cinayetleri üstlensek..Kırılsa da kalemimiz, biz özgürlüğümüze kavuşmanın heyecanı ile binlerce türkü yaksak.. Zanlı sandalyesinde infazımız büyütülürken biz sevdanın baş harfine uzansak…Zan altında bırakılsa da sevdamız temize çekmek için tüketmeyelim kelimelerimizi. Bizi “ bizden “ daha iyi bilecek olmadığına göre ne yarar ki tüm bedbin sıfatların bize ithaf edilmesi..Neye yarar ki ölü bedenlere iftira kurşunlarının seferber edilmesi..Biz gökyüzüne iltica etmişken neye yarar ki kanatlarımızın kırılması…Adsız…Tanımsız bir yere gömülmek olsa da kaderimiz…Ellerimiz yan yana..İsimlerimiz ise yan yana…

Ölme diyorum sana.. Ölme..Sakın bensiz teslim etme nefesini Azrail’in avuçlarına.. Ben olmadan sakın kanatlanma sakat doğmuş yarınlara...Sehven olsa da bırak adımı adının yazmadan terk etme bu dünyayı..Peltek konuşan bir bebe sevdamızı haykırmadan gitmek yok gündüzleri kanamalı zamanlardan.Yağmurlu bir günde öpüşmeden, gözlerimiz gözlerimizde sevişmeden ayrılmak yok masal yüzlü sabahlardan..Sana diyorum sevgili..Sana…Gitmek yok diyorum..Noktasını koyma cümlelerin..Devrilse de imla bozuklukları üzerine sakın ödünç verme öznelerini.. Ben gelmeden sakın ölme işte.. Ölme diyorum..Ölme…

Çıkar üzerinden kekeme yalnızlığı.
Giyin üzerine beni…
Soyun dudaklarındaki umutsuzluğun çoğul eklerini..
Haykır bizi…
Susabildiğin kadar sus kangren susmalarında..
Dudaklarımda birikmiş imla hatalarını çöz..
Dilsiz olsa yüreğin,
Sen gözlerinle konuş..

Çöz beni karanlıklarımdan..
Hadi aydınlığına doğur beni..
Vakit dar,
Vakit geç…
Olsun can be…
Kefenle her şeyini..
Ötele sana biçilmiş imla hatalarını..
Bırak cümlelerin öznesiz olsun..
Yaşamak için cümlelere gerek yok ki…
Hayat susarak da yaşanabilir çünkü..

Kapat perdelerini..
Sustur gözlerini..
Güneşi devir gecelerime…
Gözlerini çevir gözlerime..
Dudaklarını vur kirpiklerime..
Öznesiz bir hayatın da yaşanabileceğini göster..
Devrilse de imla bozuklukları,
Ölme sakın..
Ölme..

Kerbela,
Hasan ile Hüseyin’e kavuşmadan
Yitip gitme uzaklara..
Gitme diyorum…
Kudüs’te ettiğin dualara âmin sesi karışmadan
Ölme diyorum sana..
Ölme…

………
Yaşa beni,
Faili meçhul yanımla..
Yaşat beni,
Dilimin ucunda birikmiş
Yusuf yüzlü suskunluğumla…

Konu Beylerbeyi tarafından (07-11-2007 Saat 09:36 AM ) değiştirilmiştir..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 07-11-2007, 04:53 PM   #27
SUPER MODERATOR

Ben Seni Her Zaman Seveceğim...

Ben Seni Her Zaman Seveceğim
Mevsim sonbahar ,
Ağaçlar, üryan çıplaklığında.
Yapraklar terk etmiş dallarını ,
Dallar,onlarda üryan ve yapayalnız...
Güneş çoktan terk etmiş gökyüzünü ,
Yağmurlar oluk oluk akmakta gökten ,
Gök sanki ikiye bölünmüş ,
Sicim gibi süzülmekte toprağa...
Her şey şimdi sonbaharda .
Ama bir sen sevgili ,bir sen ,
Baharımdasın benim hala ...
Mevsimler değişebilir ,
Yapraklar dökülebilir ,
Herkes seni unutabilir,
Ama ben ! ASLA...
Sonbaharda !
Sarıya bürünürken her şey ,
Sen sarıya inat hala yemyeşilsin,
Güne inat karanlık çökse de geceye
Gün yine ,ağarmakta geceye inat ,
Ve sen sevgili ,sen sonbahara inat
Baharımsın hala.
Ben ise sana inat, hala sevmekteyim seni...
Hani uzaktaki yıldız ,hep parlak gelir ya insana ,
ve erişilmezdir ya bir de...
Ve bende seni, hep uzaktan seveceğim.
Erişilmez de olsan,hep seveceğim...
İnat bu ya... ,sana inat ,
Ben ,seni her zaman ,
Hep seveceğim....

Alt 12-11-2007, 08:16 PM   #28
SUPER MODERATOR

Herşeyim Olurmusun

Okyanusun derinliklerin de.. kaybolmuışum.
Aşkım,sevdam sa...girdabların pençesinde tutsak...
Başım sa... amansız dönmelerde...
Kısır döngülerdeyim yine bu gece.
Yüreğimse gel gitler yaşıyor zaman ,zaman....
Askım ! met...ben ! cezir ...
Gelip..gitmelerdeyiz yine bu gece..
Bazen.. çoşkulu kabarmakta aşk...
Bazen de.. sinsice kaybolmakta ..
Bu amansız kayboluşların,
Bu gelip, gidişlerin,
Aşkımı oyuncak edişlerinden.bıktım...
İnan... bıktım ve yoruldum...
Şimdi ise.. Aşkımı,sevdamı ve birde seni,
Okyanusun derinliklerine gömdüm .
Prangalar vurdum girdapların pençesine..
Bir daha hiç..çıkmayasın diye karşıma....
Artık yeni bir aşka..yeni bir sevdaya doğru..
Merhaba demek için yelken açıyorum...
Aşktan , sevdadan yana ne varsa...
Katıp koydum önüme.....
Denizin maviliklerinden süzülüp..
İnbat olup, esmeliyimi şimdi yüreğine..
Yada meltem olup.akmalıyım...
Ege sıcaklığında Ilik...ılık...nefesine...
İşte sevgili geldim.....
Sana geldim. Demeliyim....
Tüm doğrularımla...
Yalansız ve riyasız ,
Sana geldim ...
Bunlara ramen bana.,
Yüz çevirmezsin dimi..?
Açarsın gönül kapını...Ardına dek...
Sonra sevinçlerim ol...Bayramlarım ol..
Kısacası her şeyim ol derim sana.! olurmusun..?
Olursun. dimi..? Biliyorum. olursun..
Beni seversin.....?
Zira.. Ben seni...!
Seni tanımadan önce sevdim....
Bakışını sevdim..duruşunu sevdim..
Şimdi de..seni sevmek istiyorum .
Yalansız ca....Riyasız ca...
Aşka hasret..sevdalara hasret..
Bu yüreğimle seni sevmek...
Sevilmek istiyorum....
Yüreğimin derinliklerinde ...
Öylesine sevgiler.. varkii...
Öylesine aşklar.. gizliki...
Görünce...sen bile şaşıracaksın..
Aşkımdan bıkıncaya dek...
Yoruluncaya dek seveceğimi seni..
Ah.. bir bilsen..bir bilsen sevgili....
Şimdi soruyorum sana.? son kez ,
Sen de severmisin Beni?.Benim gibi...?
Sonsuz ve sınırsızca. Sevebilirmisin..?
Herşeyim ol dediğimde.. olurmusun...?
Herşeyim olurmusun sevgili ? olabilirmisin...?
Olursun dimi...? biliyorum olursun...olabilirsin...
Alt 15-11-2007, 04:15 PM   #29
Aktif Uye

Bugün sana yabancıyım yüreğim..
Düşünmeden dökmek istiyorum içimdekileri..
Belki biraz kırıl istiyorum bana..
Biraz üzül…
Biraz anla…
Vazgeç istiyorum,
Hayallerden…
Kimbilir !
Belki de benden…
Saçmalamak istiyorum alabildiğine…
Bağırmak, durup dururken..
Gülmek, nedensizce..
Tersine yaşamak istiyorum hayatı…
Anla işte !
Saçma ne varsa yapmak istiyorum kendimce…
Ve sende saçmala istiyorum acımasızca…
Belki de…
Gelişi güzel ağlamak istiyorum sana…
Her bir damla da bensizliğe alış istiyorum …
Alış ki kolay olsun gitmek..
Can yakmadan…
Yaralamadan...
Yalan !
Hiçbir gidiş, acısız gitmez…
Giderse ‘’o ‘’ gitmek olmaz…
Ama sen git...
Ve öyle bir git ki,
Her adımda, senden değil kendimden vazgeçtiğimi hissettir acıyla …
Yüreğim
Sözün özü;
Vazgeç, saçmala ve git istiyorum izinsizce…!
Ben gidemiyorum ...
Sen git işte !
Alt 17-11-2007, 01:35 PM   #30
Aktif Uye

Seçenekler
Stil