![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Mesajlar: 1.141
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Sayfanın kurgusunu hakikaten çok çok beğendim sevgili Nilay . Resimler ve yazılar etkiliyor insanı , tebrik ederim . |
| | |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page ![]() Aşk Bize Çok Yakışmıştı... Sanki gözümü kapatsam gideceksin,kaybolacaksın! Sabaha kadar gözümü kırpmadım, bırakıp beni gidersin diye... Oysa söz vermiştin! Beni bırakmayacaktın! Susma zamanı, Susmak bazen içerde bir yerde Kanamaya başladığı zaman acıyı usulca örtüveriyor. Ne kadar vaktimiz varsa sevgiye,sevmeye o kadarına razı olduk. Belkide aşkı aşk yapan bitimli olması! Simdi geriye baktığımda,yaşadıklarım beni ben yapmış "Ben" olma maceramı sevdim. Her şeye rağmen üstelik! AYRILIK... Defalarca giyip prova yaptığımız bu giysi üzerimizde hiç iyi durmadı AŞk ßiZe ÇoK YakışmıŞtı... ![]() Göremedim bakarken Seni, Ya da görmeyi istemedim. Kapattım sana tüm kapılarımı...Olamazdı Bekleyenim var geride, Seninse önünde özgürlüğün Üzerlerine basıp tırmanamazdım, sana doğru Sonrasında bakamazdım kimseye, eski ben olarak Olmazdı....Gereken görmemekti seni, karşımda olsanda Hissetmemeye çalışmaktı içimdeki sızıyı Derindeki acıyı yok saymaktı, farketmemekti... Nefes alamadığımı belli etmemekti... Yok sayamadığımı farkettiğim an bu hissi; Aynaları bile kaldırdım etrafımdan, Kendi kendimle yüzleşmemek, kızdığım Ben'i görmemek; Aynada gördüğüm aksimde, Aslında Seni gördüğümü inkar edebilmek için.... Üzerine attığım külleri hiçe sayıp sönmeyen, Daha da alevlenen duygularımı yok saymak için Şuan, ardından enzor olanı kaldı bana, Kendi kendime itiraf edemediğim Görmesi kolay bir düş, yaşaması zor bir keder. Kördüğüm, korateş, Eskiden olmazmış gibi gelen,şimdiyse içine düştüğüm bir alev. Aslında öylesine özlemişim ki yanmayı Seneler sonra... Sevebildiğimi öğrenmek , hissetmek Şimdiyse... Geç öğrenmişliğin verdiği,isyanıma dur diyebilmek.! ![]() Ben artık SEN diye baslayan siirleri sevmiyorum.. Bu satırlar sana; Yakıp yıktıkların, Kanatıp bıraktıkların için. Bu satırlar sana: Bir avuç kırıntı sevgilerin,Yetersizliğini yüzüme fırlattığın için. Bu satırlar sana; Öğrettiklerin için...Yaşattıkların için..! ![]() YA HEP,YA HİÇ.... Beynimden atamam biliyorum ama.... Yüreğimden söküp atacağım bu gidişle Ve bu gidişle kulağım kapalı olacak sesine, Ne de gözlerimde sen olacaksın. Kış uykusuna yatıracağım tüm anıları; Sana ait ne varsa.... Sabrım tükenecek birgün, Ve sonunda isyan edip, Şöyle haykıracağım sana; Ben'de ben'i tüketmeden gel... Öylesine arama beni, Öylesine gelme bana;..! GELECEKSEN ADAM GİBİ GEL........ ![]()
__________________ |
| | |
| | #13 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Mesajlar: 7.562
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Ellerine sağlık nilaycım çok güzel olmuş.Gelmenede,yazmanada çok sevindim.Seninle çok güzel şeyler katıcaz bu siteye ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Alıntı:
![]() Ben Sonbaharım Beni bir mevsime benzetmek istersen eğer; Sonbaharım... Kimi zaman köşeden gülümseyen bir güneş olurum, Kimi zaman döne döne düşen bir yaprak. Kimi gün usul usul yağan bir yağmur olurum, Kimi gün deli deli savuran bir rüzgâr. BEN SONBAHARIM... Beni bir çiçeğer benzetmek istersen eğer; Çiğdemim... Sapsarı rengiyle içini ısıtan, Koparmak istersen ellerini kanatan, Erişemeyeceğin kadar derinde Korkacağın kadar narin. BEN ÇİĞDEMİM... Beni bir renge benzetmek istersen eğer; Griyim... Ne beyaz kadar saf, berrak ve katkısız, Ne siyah kadar net, kasvetli ve asil, Tam ikisinin ortası. BEN GRİYİM... Beni bir kavrama benzetmek istersen eğer; Sevgiyim... Bir bebeğin gülüşü kadar içten, Güneşin doğuşu kadar sabit, Gecenin rengi kadar etkileyici, Yaşam kadar gerçek. BEN SEVGİYİM... YA SEN TUZ TANEM??? SENi SEViYORUM![]() ![]() SENİ SEVİYORUM !Sadece kim olduğun değil, sen olduğun için ve seninle beraberken kim olduğumu, benliğimi anladığım için. SENİ SEVİYORUM !Sadece kendine yaptıkların için değil, bana kattığın güzellikler için. SENİ SEVİYORUM !İçimdeki çocuğu, saklı kalmış ben'i yeryüzüne çıkardığın ve sana ihtiyacım olduğu her an tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun için. SENİ SEVİYORUM !Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp, onların yerine şimdiye kadar hiç kimsenin başaramadığı o sıcaklığı, o içtenlik ışığını bana duyurmayı başardığın için. SENİ SEVİYORUM !Hayatımı kutsal bir sevgi tapınağına çevirdiğin ve her günümü yaşam şenliğine, unutulmayan şiirlere dönüştürdüğün için. SENİ SEVİYORUM !Çünkü, sen, şimdiye kadar hiç başaramadığım şeyleri, kendimle dost ve barışık olmayı ve hiç bir zaman tadamadığım kadar mutlu olmamı sağlıyorsun. ve bütün bunları yalnızca sözlerinle, dokunuşunla yada işaretle değil, kendin olmakla yapıyorsun. HİÇ KUŞKUSUZ, SAĞLIKLI SEVGİ VE GERÇEK DOSTLUK, ÖLÜMSÜZ ARKADAŞLIK BUDUR..... Seni Seviyorum BiRiCiK... ![]() Varlığınla yaşantıma anlam kazandırdın... :)))
__________________ Konu Nil@y tarafından (24-10-2007 Saat 09:40 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Mesajlar: 1.127
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Ask bıze cok yakısmıstı:( Ama kavussaydık ask yok olacakdı:( |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() | ![]() BEN SENDE İMKANSIZLIĞI SEVİYORUM Bu akşam yine senden ve aşktan söz etmek için oturdum kadehin başına efkar adında bir eski arkadaşla sigaramın dumanına üfledim sözleri bir çingene kadının akordeonunda sesleri. Bu akşam seninle her şey güzel gidiyor efkar eşlik ediyor, dinliyor beni bırakma beni, yüreğimi yok etme ama gelme istemiyorum ben sende en çok imkansızlığı seviyorum... Oğuzkan Bölükbaşı ![]() Gecenin Bir Vakti... Gecenin bir vakti ; Bir yıldız doğuyor gök yüzünde, Beş köşesiyle,beşide parlamakta, ışıl, ışıl .. Karanlık geceme aydınlık, yalnızlığıma yoldaştı sanki,gelişi.. Apansız gelişinle ben ! Şaşkına dönsem de.. Ne diyeceğimi bilemesem de.. Dilim lal olup sussa da, O heyecanla.. Hiç konuşamasam da. .. Yüreğimin bir köşesi sanki, İçin,için yanmakta.. Sevda ateşi sarmışçasına , İçin, için kavrulmakta.. Sonra !.. Dokunmak istedim sana.. Kuş olup uçmak, Konmak bir köşene. Tatmak! o zevki,o heyecanı.. Ama nasıl ? Öyle uzaksın ki bana.. Daha yanına bile varamadan, Yorulur kuş kanadım , Yorulur serçe yüreğim.dayanamaz.. İstesemde sana kavuşmak Öyle uzağız ki.. kavuşamayız. Sen ,benden çok uzakta, Çok uzağımdasın sevgili.. Biz , bir birimizin çok uzağındayız, çook uzaklardayız sevgili...
__________________ |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Abi nedense bu mesajina yorum yapmak istemiyorum cunku sende umutsuzlugu sevmiyorum... ![]() Sen benim vazgeçemediğim ! vazgeçilmezimsin ... Yepyeni bir sabaha uyanıyorum bugün , Gecemden kalma bir mutlulukla , Ve günüme sızan bir hüzmeyle , Yeniden doğuyorum güne.. Bu gün herşey ,sanki sıfırdan başlıyor güne Güneşim de özgür bugün , O da yakmış ışıklarını , Ne karanlık bir gökyüzü , Ne de geceme hapsolmuş yıldızlar var, Ayımsa eskisinden de parlak Hepsi,hepsi özgür bugün, Aşkımız gibi , Gün gecede ,gece günde sanki , Nereye baksam ışıl ışıl , Anlaşılmıyor ışığında karanlık.. Baharlar uçuşuyor yüreğimde bugün, heryerde sevda türküleri çalıyor , Bahar kokuyor mısralarım, satır satır, Sen kokuyorsun ,hasretin kokuyor, buram buram.. Sen sevgili ,seni öylesine çok sevyorum ki.. Sen benim ; Akşam kızıllında ki yorgun gölgem , Sararmış hazanlarda ki yeşilim, Seraplarımda ki saklı düşlerim , Her günün sonunda ki özlediğimsin... Sen benim vazgeçemediğim ! vazgeçilmezimsin ... Serap Sönmez ![]() ![]() Anısı Biz Olalım Bu Sokakların... Anısı biz olalım bu sokakların öpüşmediğimiz tek saçak altı hiçbir otobüs durağı kalmasın Biz yürüyelim kent güzelleşsin gürültüsüz sözcükler bulalım yeni sevinçlere benzeyen Biz gelince bir yağmur başlar yüzün çizilir buğulanan çamlara bir uzun karartma biter akasyalar köpürür birdenbire ve her avluda adınla anılan çiçekler sulanır akşam üstleri Bir arkadaş evine uğrarız yoluştu bir fincan kahve içeriz,işitir bizi başını sessizce omzuma koyarsın gülü reyhan olur soluğun Biz kalırız kuşlar donup gelir her balkonda bir menekşe sesi Belki yeniden güzelleştiririz adları değiştirilen parkları perdeleri hiç açılmayan evlerde ışıklar yanar çocuk sesleri duyulur tanıdık sevinçlerle dolar yeniden kendi sesini kemiren alanlar Anısı biz olalım bu sokakların ve hiç durmadan yağmur yağsın biz gürültüsüz sözcükler bulalım sarmaşık fısıldaşsın yine Gidersek birlikte gideriz yeni sevinçler bulur hüzne benzeyen. Ahmet Telli ![]()
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Mesajlar: 1.127
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Hehe ne umutsuzlugu:) Ben mı:) Kım demıs ne zaman demıs:) Allah kuru ıftıradan saklasın:)) Canımın ıcı kardesım bılırsın senı severım:) Sayfan cok seker olmus, ınsanı alıp bı yerlere goturuyo sonrada gerı getırmıyo orda bırakıyo:) Emegıne saglık kuzum dokturmussun sayfanda ve sahra hanımında dedıgı gıbı kurgusu super senıde ufak ufak reklamcılıga falan mı hazırlasak acep ne etsek:) Bırak sen bence amerıkayı atla gel:)
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Mesajlar: 1.127
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anladım Sonu Yok Yalnızlıgın ![]() Artık bir selam verişin dünyalar değil benim için...inan...Hep bir fırtınalar kopardı yüreğimde...Sen yok ettin onları bir kaç günde... Belki seninle hiç bir araya gelmedik ama ben geldik sayıyorum...Sen ve ben ''biz'' oldu sayıyorum...Sonra bir anda yokoldu...Bitti... Nedensiz!! Sebepsiz !! Habersiz !! Bitti . . . Sen Bile Farketmedin !!!!! Hani birşeyler isterdim ya ben...Hani sevmeni isterdim...olmadı...Sen imkansızlıklar denizi,Ben o denizde batan bir gemi...olmadı...sevmedin...yine ve yine...Lanet olsun ki...Sevilmedim...Sevilemedim...Sen hariç herkese acı çektirdim...Ama bitti işte...Her güzel şey gibi bu da bitti...Acı oldu...Çekilmez oldu...Ama bitti... Sen bile Farketmedin !!! Şimdi o karanlıklarda buldular beni...Sana inat çıktım o denizden...Sana inat hayatın ucundan yakaladım...Sana inat yaşamaya çalıştım...Ve ben sana inat bir başkasını Sevdim... Şimdi Sus ! Hep konuşmanı isterdim yaa ! Artık tam tersini istiyorum ! Sus !!! Çünkü o ölüme terk ettiğin yerde gururum tekrar bana döndü...Sana inat artık gurursuz yaşamayacağım....Sensiz yaşarım ama gurursuz yaşamam bundan sonra...Beni sen kurtarmadın o denizden...Ne kadar acı dimi...Hayatımı Feda ettiğim insan beni orda tek başıma bıraktı... Şimdi git kendin gibi birini bul... İçinde merhamet olsada vurdumduymaz gözüken birini.... Hadi git !!! Beni düşünme bundan sonra...Ben kendime uygun birini buLdum...Mutluyum...Seviyorum...SeviliyoruM...Seni n yerine koymadım onu...İlk önce seni yok ettim içimde...Sonra ona yer verdim yüreğimde... Yıllarca boşuna sevdiğim insan... SeN !!! Daha önce hiç duydun mu bilmem ama ilkte olsa benden duy... elveda !!! => Beni Seven Bir ADAM Var Deme Artık Insan ıcınde yasattıgı hayalıde sevebılır!!!
__________________ |
| | |
| | #20 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nilayyy's Page Alıntı:
![]() Karanlık gecede mehtabım olsan.... Karanlık gecede mehtabım olsan Süzülsen o hayal sessizliğinle Dilinde nağmeler elinde keman Okşasan ruhumu güzel sesinle Özge canım olsan gönül yoldaşım Bir ömür dizinde dinlense başım Akarsa uğruna aksın gözyaşım Yakarsa ateşler yaksın elinle Bir daha sönmesin içimde közün Bir daha çalmasın kapımı hüzün Çiçekler açtırsa gülünce yüzün Dağılsa efkarım gül nefesinle Kimse okşamasın al yanağını Öpmesin başkası gül dudağını Bana bağışlasan gönül bağını Sevgiden bir yuva kursak seninle Nuri CAN ![]() ![]() Senin İçin... Senin için Yıldızları topladım sen geleceksin diye Dağılmışlar baya, Sen sevmezsin dağınıklığı Rengi bozuk bulutların, Sildim ama düzelmedi Ay bu gece çekilmiş biraz Sen oturduğunda ayı tamamıyla görmek istersin diye, Seslendim, Beri gel biraz dedim. Duymadı.. Ay istediğim gibi olmadı be gece… Ağaçlara seni görünce selamlamalarını söyledim Yaprak dökmeyin dedim Bedenlerinizi biraz öne eğin Dallarınız çarpmasın Rüzgarla da görüştüm Esip seni soğutmasın Susarsın diye okyanusa tuz koymadım bu sabah Balıkları topladım,yosunları temizledim İnciler kaldı bir, derinde… Gemi enkazında yaşayan deniz kızlarını çıkartmadım En güzel şarkılarını söylesinler diye Toprak kabarmış,çatlamış Ayağın tökezlemesin,düşmeyesin diye Yağmurla konuştum, toprağa karıştı. En sevdiğin koku sardı etrafı Yağmur toprakta canlandı Yıldızlar bir yerde toplandı Ay kızardı, Bulutlar dağıldı Ağaçlar selamda Kulağımda denizin sesi Gözüm yollarda Dağın taşın Allah'ının hatırına… ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |