![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KİMDİR O ÖZLENEN...ÖZLEDİĞİMİZ.... Özlem,özleyenin,özlenenin bütün yaş***** "nüfuz" edememesinin sonucudur:onun herşeyini her an paylaşamamasının... Özlem,Bahar başında esip geçer gibi görünen kar fırtınasıdır;ama,sanki,her bir tanesi donup kalacak,hiçbir zaman erimeyecek gibidir. Özlem,gelip kalır:özleyen özleneni yeniden görebilene dek,her şeyi kaplayan,aklaştıran tipi gibidir:bastıran,görünmez kılan...-gelir,ve,kalır- Özlem çeken,daha,neler çekeceğinin farkında bile değildir...Çekeceklerinin:- Ayışığını üç sokak lambasına; Kıyısız denizi bir bardağa; Batmış güneşi bir sigara ucuna, çekeceğinin... Özlem ,çeker: çektirir... Peki siz ; kimdir o özlediğiniz????????? |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİMDİR O ÖZLENEN...ÖZLEDİĞİMİZ.... Özlemek Birden özleyiveriyorsunuz... Çoktan unuttugunuzu sandiginiz ya da yalnizca bir kere karsilastiginiz ve özlemek için yeteri kadar tanimadiginiz birini bir sabah çilginca özleyerek uyaniyorsunuz. Rüyalariniz, içinizdeki o gizli, esrarini ele vermez büyücü, siz çarsaflarinizin arasinda, bütün tehlikelerden uzak, güvenle yattiginizi sandiginiz bir anda, usulca ruhunuza sokulup, sizden habersiz oralara yigilmis cephanelikleri birer birer atesleyiveriyor. infilaklarla sarsilarak uyaniyorsunuz. Hayatinizda olmayan birini hayatiniza almak, ona dokunmak, onun sesini duymak için kivranirken buluveriyorsunuz kendinizi... Özlemek, o yakici istek, bilinen herseyi ve önem sirasini degistiriveriyor. Özlediginiz ise çok uzaklarda... Yaninda olmasini istediginiz halde yaninizda olmayan bir tek kisi, yaniniza bile yaklasmadan, hatta onu özlediginizden ve onu istediginizden haberdar bile olmadan, bütün hayati, bütün görüntüleri eritip baska kiliklara sokuyor... Ahmet ALTAN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİMDİR O ÖZLENEN...ÖZLEDİĞİMİZ.... Ah benim dünya güzelim nasılda tam oturmuş "ahmet altan"ı bu şiiri özlemlerimizi anlatmaya.Ve sen ne güzel de seçmişsin bu tarifsiz özlemi anlatmak için bu seçkiyi...eline yüreğine sağlık.... |
| | |
| | #4 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: KİMDİR O ÖZLENEN...ÖZLEDİĞİMİZ.... Gripin------->Daha Gençsin hadi topla yüzünü prenses üzülme katla hüznünü kaldir çekmecene bir yerlere sakla daha ömrünü tüketecek nice yaralarin olacak kabuklari düsecek yeniden kanayacak kirmak istiyor birak gitsin gitmek istiyor birak gitsin bi daha gelmesin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin en sevdigin yanlizligini al geçir sirtina eserse hafiften hüzün üsümezsin.. belki elmaciklarin islanir fenami yanaklarin allanir agla,durma agla biraz ruhun cilalanir kirmak istiyor birak gitsin gitmek istiyor birak gitsin bi daha dönmesin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin ister yen ister yenil daha gençsin ögreneceksin ister sev ister sevil gençsin...güzelsin... Tüm supermeydan.com bayanlarına hediye :) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİMDİR O ÖZLENEN...ÖZLEDİĞİMİZ.... sheytan forumdaki bir bayan olark tesekkürediorm, gercekten cok anlamlı,cok güzel ellerine sağlık..
__________________ melek |
| | |
| | #6 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: KİMDİR O ÖZLENEN...ÖZLEDİĞİMİZ.... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİMDİR O ÖZLENEN...ÖZLEDİĞİMİZ.... Rüzgar belli belirsiz uçuruyor saçlarımı, asılı kalmaya yeltendikçe kainat size kafa tutuyor;ötelemeye çalışıyor sizi besbelli..Hatırladığım ne varsa yol üstünde kaldı ;bir yarım ezgi,bir naylon bebek,yamalı etekler,toprağına kapanıp heykeltıraşlığa soyunduğum (kendime oyuncaklar yapmak için) zamanlar işte bak nerelere sürüldü bu masumane çocuk şimdi bilmediğim topraklarda girift oyuncaklar yapılıyor kırmızı buz tadında ya da ateş gibi dokunsan yanacaksın kaçarı yok...Büyülü zamanlar değil hayır olamaz! Ömrünün baharında bir yürek neden bu kadar renksizleşir? Sorarım size niçin kederli bir yol çizer bu ellerimde şekillenen kelimeler? Neye inanacağını bilmiyor bu fakir zihnimin beyin hücreleri, görünene mi yoksa görünmeyene mi meyletmeli? Sulu boyaya bezenmiş sanki her yer; bir damla suda bozulacak gibi.. İşte kanatır gönlümün telleri... İçimdeki çocuk durmadan sorar hangisi doğru , hangisi hakikat ?Bir ben ve bir ben daha yol alırız bu serüvende.. Aynada gördüğümüzde kendimizi hayıflanırsınız kimi zaman, Ya da zamanın potasından sıyrılıp uzanırsanız boylu boyunca içinize yakın sokaklara bulursunuz bir ben daha... Ve yine o saklı kalmış çocuk ağlar sorular sorarak bir bir hafızanızı örseler... Ömrümün nisanındayım ve ülkem bir büyük seçimin sancılarıyla sarsılıyor zihinsel süreçlerini formüle etmelerini beklerdim, mide kramplarını duymak yerine.. Nedense “küçük beyinler bireylerle büyük kafalar ise sistemlerle uğraşır” deyişi ellerimden kopuverdi işte.. Oysa kırlangıçların ömrü altı aymış bilgeliğin yollarına sürülmek isterdim rant, ideoloji kapanına kıstırılmış bir alanda kanatlanabilir miyiz? Kim bilir... Acaba kelimelerim tesir edebilecek mi bir gönüle ya da ne bileyim bir harfine kalbimi mühürlediğim bu yürek çarpıntısını hissedebilecek mi uzaklarda yüzünü dahi görmediklerim! Erguvanlar açmış. Sonra gökte yıldız gördüm geçen gece, seyre daldım bir gemi aldı beni hiç gidemeyeceğim adalara götürdü. Gözlerimde bahar içimde türküler... Asılı kalmak değil niyetim uçmak derdinde bu kız! İşte o çocuğa söz verdim ve karaladı bunları dilediğince kendi dilinde.. Vesselam! |
| | |
| | |