![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: denizliden
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'in Paylaşımları way bea imrendim vallaha ve kendimden utandım sizin yaptıklarınızı görünce ![]() emeğinize sağlık ![]() |
| | |
| | #12 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'in Paylaşımları Alıntı:
Sende çok önemli bilgiler,konular ekliyorsun.Daha yeni girdin hemde siteye eminim beni bile geçersin..![]() Konuların daha yarısını ekledim buraya yarısı duruyor.Zaman buldukça ekliyorum ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 13
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'in Paylaşımları Ablacım Maşallah Çok Az Konun Varmış Agzım 5 karış Açık Kaldı Yaww ![]() ![]() ![]() ![]() Ama Hepside Çok Güzel Paylaşımlar Eee Kimin Ablası Dimi ![]() ![]() Abla ne kadar çok konun var kıskandım valla .İnşşallah bende bir gün böyle bir sayfa açarım.Bol bol konu ekleyip ..... ![]() ![]()
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
| | #14 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'in Paylaşımları Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #15 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Né éDicéN Bénimi Dövücén DaYı Yaş: 15
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'in Paylaşımları ablacım bana msj yollamıssın baktım 7 gunluk uye olmadıgımdan cvp yazamadım sımdı burada yazıorum. (mektup yazar gibi oldu ama neyse) ya ben ilk geldim ide farklı olum dedım ama farklı olursam gecenki sitedeki gibi banlanıcam bu sitede banlanmak istemiyorum onun için sonraki konuları duzgun yazdım :D bi de bu senın msjlar birazcık ama birazcık fazla imiş be ablacım :D ![]() Saygılarımla
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Doğangüneş'in Paylaşımları Maşallah Doğangüneş Harikasın Gerçekten Heryerde Senin Konularınla Karşılaşıyorum Çok Hoş ;) |
| | |
| | #17 | |
![]() ![]()
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Sivas, Münih
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Selam, Sizin sayfanizda Örgüler gördüm bunlari kendinizmi üretiyorsunuz, sayglarimla |
| | |
| | #19 | |
![]()
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |