![]() |
| |||||||
| Benim Sayfam (Günlük) Size özel kişisel sayfanızı oluşturup düşüncelerinizi özgürce ifade edebilir,kendinize günlük oluşturabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Farketmeden ne kadar çok şey kaybetmişiz birbirimizden.. Zaman alıp başını giderken biz yaşamak yerine yaşatma çabası vermişiz.. Sevgimiz ölümsüz..Bitmek tükenmek bilmez.. Yine de zaman kaçıp giderken hayatımızdan fırsatlar yaratmak yerine Şikayet ediyoruz gelmeyen fırsatlara.. Özlüyoruz.. Ve özledikçe kırıcı oluyoruz.. Benim ilk senin son olma heveslerin içinde birbirimizin sonu olmayı arıyoruz.. Ama ne varki kopamıyoruz.. Birbirimiz için herşeyi göze alırken.. Vazgeçmek,çekip gidebilmek yok sözlüğümüzde.. Birbirimizle anlam buluyoruz.. Kimse Alp'in yanından Merve'yi Merve'nin yanından Alp'i ayıramıyor.. Zaten senin yanından ayrılmam gerekirse 2 nedeni olur bunun.. 1i ölüm diğerini de en iyi sen biliyorsun.. Yine de herşeye rağmen kalbim senin olur aklımda olursun ama hayatımda değil.. Seni herşeye rağmen çok seviyorum MELEQ'im.. |
| | |
| | #62 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) canım benim biz bu sene yine şampiyon olacaz. üzülme ya zaten herkse biliyo FENERİN ayrıcalığını ![]() |
| | |
| | #64 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Çekip gitmek isterken hayatından.. Basit kelimelirinle HAYATındayım yine.. Salı ver beni kafesimden.. Uzaklara en uzaklara.. Esirin,kölen olmak dahası senin olmak cok güzel.. Ama özgürlük sevgisi daha ağır basıyor Meleq'im.. Bırak beni yorulana kadar uçayım.. Nasılsa yorulduğumda avuçlarına konabilceğim tek GERÇEK sensin.. |
| | |
| | #65 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Kördüğüm dolandık biz birbirimize Günbegün alıştık her şeyimize Yalandan seviştik yasak değil diye Korktuk değişmekten yani aynı hikaye Hatalar; Yeminler Bitişler; Başlangıçlar Yalanlar; Suskunluklar Kıskançlıklar; Terk edişler Pişmanlıklar; Yalvarışlar Kırılmasın diye Durur kalbim usul usul Bedeni aşar aşk Aşk ölmez biz ölürüz Tepeden tırnağa şiirdik eskiden Günbegün vazgeçtik kafiyelerden Solgun güller olduk Yediverendik önceden Unutmak kolay değil Acıtır derinden Hatalar; yeminler Bitişler; başlangıçlar, yalanlar; suskunluklar Kıskançlıklar; Terk edişler Pişmanlıklar; Yalvarışlar Kırılmasın diye Durur kalbim usul usul Bedeni aşar aşk Aşk ölmez biz ölürüz |
| | |
| | #66 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Galiba aklımızdaki son sansıda tükettik Ama sanırım bu defa üzülmesi gereken ben değilim Sürekli olarak gözyaşı döken ben iken simdi arkadaslarımın teselli oyunlarından kacanda benim.. Belli ki eskisi kadar kalamamıssın benim icimde.. Yokluguna alıstırmıssın kalbimi,aklımı kısacası beni.. Dün gece akan 1-2 gözyası dısında kendimi geceye hapsetmedim.. İlerlemekte zorluk ceken bir birlikteliği yürütmek icin tüm gücünü sarfeden de ben değildim.. Ve BİTTİ işte.. İyisi kötüsüyle 1yıl gecti.. Ama 1yıl kadarmıs ömrümüz.. Üzülmedim demek yalan olur..Üzüldüm ama kendimi GECEYE HAPSEDİCEK kadar değil.. Not:Kaoss'a; BİTTİ.. |
| | |
| | #67 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Ellerine sağlık Mervecim. Mervecim dememe umarım kızmamışsındır. Hem aynı yaşlar da olmamızdan hemde senin gibi cim cime lere cim cüm ekleri yakışıyor onun için içimden geldi :) Gerçekden kendin gibi güzel bir sayfa yapmışsın. Birtek bengenmediğim yerler galatasaray kısımları oldu:)(oda başka takım tutmamdanmı ne:) ama neyse 1 yanlış 3 doğruyu götüremiyor. |
| | |
| | #69 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 54 ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) kuzucumm ne güzel olmus sayfan :) |
| | |
| | |