![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Sheytan(Mervishh(Merve))" başlıklı konu görüntüleniyor, "şeytan bende saa bittim ya fıkralar fln manyak ayrıca gs lisin..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) şeytan bende saa bittim ya fıkralar fln manyak ayrıca gs lisin ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) buda benim kuzenim :) ezgicik :) yorum yaparsanız sevinirim :) Konu sheytan tarafından (10-11-2007 Saat 10:45 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #54 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) ve bitti işte.. belki nedeni çok komik ama bitirdim ikimizi.. belkide kendime güvenerek yaptım bunu.. ölesiye olan sevgilerde bitiyormuş.. zorluklar,zorunluluklar.. ben seni hep en çok sevendim hayatında.. sende benim hayatımda öyleydin.. ama artık yokuz.. EN BÜYÜK MUTLULUKLAR KALBİM'İN olsun.. Çünkü o herşeyi hakediyor.. Sen AŞK'dın,sen SEVGİ'ydin.. Ve hiç bilmesende bi meleq'in KALBİ'ydin.. Seni hiç UNUTMAYACAĞIM.. |
| | |
| | #55 |
| Banned | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Canım çok güzelsin.Allah nazardan sakınsın.... Üniversiteye hazırlık nasıl??Özledim ya seni.Gir artık foruma :( Konu Runaw@y tarafından (18-11-2007 Saat 11:59 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #57 |
| Banned | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Sus kız.Sinirimi bozma benim.Ne biçim laf öyle?Umudu yokmuş muş....:(( KAZANACAKSIN.Ama önce inan ve motive ol....Kazanamam diye diye bir hal oluyorsun..... Duymak istemiyorum...Sen kazanacaksın....Kazanacaksın....Hakediyorum ve kazanmalıyım demelisin... |
| | |
| | #58 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) yok yaa sadece deneme kötüydü bakın verilen cevaplarla yazim sizde beni öldürün rahat rahat :) Türkçe 5yanlış 1 boş 24doğru Sosyal Bilimler 12yanlış 18 doğru Matematik 4doğru gerisi boş Fen Bilimleri 20 yanlış 1boş 9doğru bukadar ben sadece 1.bölümden sorumluyum o ysdn sadece 1.bölüm.. |
| | |
| | #59 |
| Banned | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Kendini iyice odaklarsan başaracaksın....Ya ben eminim...Sen KAZANACAKSIN... Olmassada, senin CANIN SAĞ OLSUN.... :) |
| | |
| | |