![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Sheytan(Mervishh(Merve))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sana Gitme Demeyeceğim Üşüyorsun ceketimi al Günün en güzel saatleri bunlar Yanımda Kal. Sana Gitme Demeyeceğim Gene de sen bilirsin Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Sana Gitme Demeyeceğim Üşüyorsun ceketimi al Günün en güzel saatleri bunlar Yanımda Kal. Sana Gitme Demeyeceğim Gene de sen bilirsin Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sen de bilme Lavinya - Lavinia (Özdemir Asaf) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Ne yükseklerde gözüm var Ne para pulda Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatamda Tahammülüm yok gözlerinde Bir damla yaşa... Kıyamam Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda İtirazım yok ateş bu değmesin sana Kıyamam Sen başıma gelen en az en çok hatalarım Ah sen Herşeye rağmen bana sevap günahlarım Sen geceler boyu buram buram yandığım Ah sennn Kokuna hasret uykularla dalaştığım |
| | |
| | #33 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Breathe Easy - Blue cruel to the eye göze zulüm I see the way he makes you smile seni nasıl gülümsettiğini görüyorum cruel to the eye göze zulüm watching him hold what used to be mine onu bir zamanlar benim olanı tutarken izlemek why did I lie? niye yalan söyledim ki? what did I walk away to find? ne bulmak için yürüyüp gittim ki? ooo h...why o ...why ooooff neden oof neden NAKARAT: [ I...can’t breathe easy ben..rahatça nefes alamıyorum can't sleep at night gece uyuyamıyorum till you're by my side sen burda benim yanımda olana kadar no...I can't breathe easy hayır ben.. rahat nefes alamıyorum I can't dream yet another dream başka bir rüya göremiyorum henüz without you lying next to me sen yanımda yatmıyorken there's no air hiç hava yok curse me inside bana lanet et içinden for every word that caused you to cry ağlamana neden olan her söz için curse me inside bana lanet et içinden I won't forget unutmayacağım no I won't baby hayır unutmayacağım bebeğim I don't know why bilmiyorum neden I left the one I was looking to find bulmak için aradığım kişiyi terkettim o ..why oo ..why oof..neden ooof..neden NAKARAT out of my mind aklımı kaçırmışım nothing makes sense any more artık hiçbir şey mantıklı gelmiyor I want you back in my life seni hayatıma geri istiyorum that's all I'm breathing for tüm nefes alma nedenim bu oooooooooooo hhhhh o h oooooooooooooffffff ooff!!!! tell me why söyle bana neden o . won't you tell me why oof. ne olur söyle bana neden I can't dream yet another dream başka bir rüyayı göremiyorum henüz without you lying next to me sen yanımda yatmıyorken there's no air hava yok. Nakarat there's no air hava yok |
| | |
| | #34 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) nedensiz yere; yine yalnızlığım geldi aklıma... aynaya baktım yüzümdeki çöküşleri gördüm... sonra ağlamaklı oldu gözlerim ama...ağlamadım...ağlamayacaktım..ağlamamalıydım.. . neydi ki beni sana bağlayan neydi benim sende bulduğum... bunu düşündüm daha sonra... ama ağlamadan düşündüm... karşımda resmin duruyor şu anda gülen gözlerine bakıyorum... ama ağlamıyorum... yenilmiştim ya ben sana sende kendi içinde sana yenilmemin zaferini kutluyordun belki de o gülen gözlerin kazandığın zaferin göstergesiydi gülüşülerimi aldın benden onun yerine; ağlamaklı gözler bıraktın hüzünler bıraktın... güneşimi aldın benden onun yerine zifiri karanlıklar bıraktın neydi ki beni sana bağlayan neydi benim sende bulduğum neyse... satırlarımda sana dair nefret yazmıyorum artık nedense sana beslemeye calıştığım nefretim her seferinde sevgiye dönüştü... biliyor musun??? keşke demiyorum artık... sen benden gittiğinden beri bir çok şeyi çıkardım hayatımdan... neydi ki beni sana bağlayan neydi benim sende bulduğum... bazen nasihatlerin geliyor aklıma beni küçük bir kız çocuğu gibi görüp verdiğin nasihatler... tükendi artık kelimelerim... galiba...galiba ağlamaya başlayacağım ama...yapmamalıyım...ağlamamalıyım... bak;gözyaşlarım akmaya başladı... hayır yanlış anlama!!! senin için değil senin için değil senin için değil... yine yalan söylüyorum!!! evet...!!! yine senin için bu gözyaşlarım... neydiki beni sana bağlayan neydi benim sende bulduğum Neydi??? alıntı... |
| | |
| | #36 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) SAÇMA Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.............................açmaz , saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa....................kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil Kendine iyi bak deme , denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım, sevdalı kullarına Herşeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter...................... Yetmez , saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa.................durmaz, saçma Son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil Candan ERÇETİN SİTEM beni özlüyormuşsun öyle diyorlar kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar sense besleyerek yalnızlığını kabul ediyormuşsun aldattığını beni soracak olursan hayli kırgınım kırgınlık bir yana bir de şaşkınım tek tek anlayarak hatalarımı sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı işte ben böyle bir hal içindeyim aslında derin keder içindeyim bazen bilmeyerek ne yaptığımı iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim bazen isyan edip yalnızlığıma sana karşı ince bir sitem içindeyim Candan ERÇETİN |
| | |
| | #38 | |
| Banned | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Alıntı:
| |
| | |
| | #39 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Nedir sona yaklaşmak.. Sensizlik mi?Sevginsizlik mi? Ölüm mü? Ama ölüm sensizliğin diğer adı değil miydi? O zaman sona ermek sensizlik.. ![]() |
| | |
| | #40 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Cok harıka buram buram duygu ve galatasaray kokuyor, aynı zamanda dedıgınız gıbı duygulardakı ınısı ve cıkısı ıfade edebılen bı yapınız var, resımlerınızden gordugum kadarı ıle henuz cok cok gencsınız, cıvıl cıvıl hayat dolu olmak var ıken, hayatı doyasıya yasamak var ıken, genclıgınızın tadını cıkarmaya bakınız, hayat cok kısa ne demek ıstedıgımı ılerıkı yıllarda anlayacaksınız... Buda benden sıze bı agbı nasıhatı olsun:)
__________________ |
| | |
| | |