![]() |
| | #21 | |||||||
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
+1905 | |||||||
| | |
| | #22 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan Bu memleket bizim! Bilekler kan içinde, dişler kenetli ayaklar çıplak Ve ipek bir halıya benzeyen toprak Bu cehennem, bu cennet bizim! Kapansın el kapıları bir daha açılmasın yok edin insanın insana kulluğunu Bu davet bizim! Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşçesine Bu hasret bizim! NAZIM HİKMET |
| | |
| | #23 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) NATO'nun en büyük 2.ordusu 5bini geçmeyen bi gruba karsı nasıl bu kadar şehit verebiliyor :( :( Eğer askerler arkalarında yüksek mevkiden tanıdıkları oldugu için Batı'daysa ben seve seve gider yıllardır türk halkının canını acıttığı için teröristlerle savaşarak canımı veririm :( HİÇBİRŞEY BENİM AİLEMDEN,SEVDİKLERİMDEN ÖNEMLİ DEĞİLDİR!! |
| | |
| | #24 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Azat bir kuştum, yuvamdan uçtum. Yollara düştüm ay bu genç yaşımda Toprağa düştüm ay bu genç yaşımda. Al beni sen, al yanına Sar beni sar kollarına Küçücük bir kalbim var, sığar canım avuçlarına. Kırgınım size, zor yolcu kışlar Her yer karanlık ay sönmüş ışıklar Ölüm bana yakışmaz, bu genç yaşımda ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #25 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Gitmek.. Sadece uzaklara mı.. Bir adım öten uzak değil mi bana Sensiz,sevginsiz,nefesinsiz heryer gurbet değil mi.. Özleminle yaşanacak yıllar mı hafifleticek sevgimizi.. Yoksa adının kalbim dışında hiçbir yerde anılmayacak olması.. Gitme sevdiceğim gitme.. Uzaklar bilinmez sisli bir hayat gibi.. Oysa sen sevmezsin bilinmeyeni.. Şimdi bilmediğimiz bir şehirde anılarla mı anıcağız birbirimizi.. Doldurabilcek mi yerimi resimlerimiz,ufak aşk dolu notlarımız,mektuplarımız.. Yetmicek sevdiğim.. Yetmicek sevgilim.. ![]() Konu sheytan tarafından (21-10-2007 Saat 06:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #26 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) SEVMEKTEN GİDİNCE Sen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım Ya sen bana fazla geldin ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde El tutmak yol açıyor diye hesapsız Susmalara kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah Ve bir insan gözü yüzünden yüz gün art arda uyumamak Kimse ölmesin diye Kimsenin aklında her sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneşi ayı ve hatta hiç bir tabiat olayı Şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi 24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın Sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur Yılmaz ERDOĞAN |
| | |
| | #28 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) tebrik edrim çok güzel dolu dolu bir sayfa hazırlamışsın ellerine sağlık.mutluluklar dilerim ailenle birlikte resimlerdeki kişi eşinizse eğer çok yalışıyorsunuz birbirinize. |
| | |
| | #29 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan(Mervishh(Merve)) Bugün hayattan bıkmışlığım üstümde.. Herkes üstüme gelirken nasıl oluyor da tek kelime etmeden susabiliyorum.. Nasıl oluyorda hiçbirşey yokken içim bu kadar acıyabiliyor.. Az kaldı hissedebiliyorum.. Çok az kaldı.. |
| | |
| | |