![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Doğangüneş" başlıklı konu görüntüleniyor, "abla çok çok güzel olmuş..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş abla çok çok güzel olmuş ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Ellerine sağlık doğangüneş ; paylaşımlarında aşk , acı , hüzün , nefret kısacası insani duygulara ait her konuda örnekler bulmuş ve en güzel resimlerle süslemişsin. Özellikle ikinci resme bayıldım , gerçekten gönülden tebrik ederim seni . Bunca emeğin sonucunda böylesi güzel bir sayfanıl çıkması da kaçınılmazdı . Tekrar eline ve o güzel yüreğine sağlık :) ![]() |
| | |
| | #53 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Doğangüneş ![]() Bekleyişimin Öyküsü Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine, ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. Sen yoktun... Binlerce adım attım bu kentin sokaklarında. Her köşeyi, her parkı, her ağacı ezberledim. Sevdaya bulanmış her kaldırım taşında senin adını aradım. Sen yoktun... Evlerin duvarları birer birer üzerime yıkıldı. Her bir hücremin acısını ta yüreğimde hissederken beni enkazın altından çekip alacak elini aradım. Sen yoktun... Özlem şarkılarını ezberledim. Kimini bağıra bağıra, kimini fısıltıyla söyledim. Karanlığa haykırdım hasretimi. Sesimi duyacaksın diye bekledim. Sen yoktun... Senden gelecek bir tek haberi bekledim. Saatler asırlar gibi geldi, geçmedi. Çalan her telefonu yüreğimin deli bir çağlayana dönen atışlarıyla açtım. Senden başka duyduğum her seste hep aynı hayâl kırıklığını yaşadım. Onlar beni duymak istiyordu, bense seni. Sen yoktun... Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi karanlığın kucağına uzattım her gece. Bir an önce sabah olsun diye uykunun beni çekip almasını istedim. Olmadı. Kaç gece sabahı ettim gözlerimi kapamadan, kaç gece merdivendeki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye. Sen yoktun... Her yağmurla birlikte hüzün de yağdı bu kentin üzerine. Bulutlar yalnızlığın işaretiydi benim için. Beni ıslatan yağmur olmadı. Ben senin özleminle sırılsıklamdım her mevsim. Hayat; merhaba dedi bahara çiçek çiçek. Uzun kıştan sonra gelmez dediğim göçmen kuşların dönüşünü gördüm. Sen yoktun... Her istasyon her otogar adresim oldu. Bir trenden inersin sandım. Otobüslerdeki her yolcuya sensin diye baktım. Ya da yolculuklara vurdum kendimi. Kimsenin uğramadığı köylere, adı duyulmamış kasabalara gittim. Senden bir iz aradım. Sen yoktun... Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım. Kıyılarda tükettim bekleyişlerimi. Hep sensiz gemiler geçti limanlardan. Ben gemicilerin hasret türkülerine eşlik ettim. Sen yoktun... Gözümden bir tek damla yaş akmadı. Onlar sana aitti, sana kalmalıydı. Kimselere söyleyemedim acılarımı, bekleyişimin öyküsünü kimselere anlatamadım. Nice fırtınalar koptu yüreğimde. Dalgalar dövdü hayallerimi. Sığınacak bir liman, yaslanacak bir omuz aradım. İçimi dökecek bir insan aradım. Sen yoktun... Her gece ay paramparça oldu. Her gece yıldızlar birer birer düştü sokaklara. Yıldızları saçına takıp gelmeni bekledim. Ayı avucunda bana getirmeni bekledim. Ve bir güneş gibi doğup aydınlatmanı bekledim bu kapkara dünyamı. Ama. Sen yoktun... Emegine saglik canim bu guzel sayfaya benimde bir katkim olsun istedim umarim begenirsin...
__________________ |
| | |
| | #54 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş CiziLiR Miydiki ZaMaNiN ReSmi..? Bir yıldız kaysa zamandan Bir yaprak düşse dalından Bir yüz silinse anılardan Bir ocak sönse Gün geceye bürünse ![]() Geriye kalsa Kenarı tırtıklı O eski zaman fotoğrafı Siyah ve Sadece Beyaz ![]() Gökkuşağı tutsağıydı aşk Sensiz ve diğer renkler sessiz ve sen ses verdin anılardan ![]() Geç gelen bir ses Çabalama boşuna ses ayrıldı benden son nefes terk edip gitti izinsiz ![]() Sen daha zamanın resmini bile çizemedin… Çizilir miydi ki zamanın resmi Biraz daha kalabilsen Acımasız zaman, Yine sebep sen! ![]() Teşekkür ederim nilaycım güzel şiirin ve resmin için..Bu sayfada senin duygu ve düşüncelerini görmek çok çok sevindirdi beni canım ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #55 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Hoşgeldin Hayatımın Mavisi .. ![]() Geceydi seni bana taşıyan...Sen geceye yakındın, bende sana....Ağır aksak işleyen zamanın düşürdüğü tuzaklardan kurtulup geldin, hoş geldin.Korkularınla, sırlarınla ve sadece gözlerine derin bakanların görebileceği acılarınla geldin, iyi ki geldin..... Bekleyişlerimin içine hapsettiğim özlemlerim vardı.Nicedir kimseyle paylaşmadığım hüzünlerim.Soramadığım sorularım.. Hatırladığımda yüreğimde yaratacağı o korkunç sızıyı duymaktan korktuğum için beynimin bir köşesine fırlatıp attığım ve bir daha hiç dokunmadığım anılarım vardı....Şimdi özgür bıraktım özlemi.Şimdi hüzünde sevinçte doyasıya yaşanıyor bende.Sorular cevabını buluyor, anılar canlanıyor çünkü sen geldin.Susmak ne çok akıllandırmış beni... Ne çok biriktirmişim kelimelerimi....Bir bir dökülürken dilimden sevda sözcükleri senin o tedirgin duruşun bile durduramıyor beni."Seni soluyan bir rüzgara kapılmış gidiyorum.", yüreğimi bir yelken gibi açtım, seninle dolduruyorum.Seninle olmanın, seni yaşamanın ve zamanı sadece seninle paylaşmanın eşsiz hazzını duyumsuyorum, ne iyi ettin de geldin.....Bir büyüysen bozulma. Bir hayali yaşıyorsak kaybolma. Hep biz çözecek değiliz ya gerçeğin düğümlerini, bırak kendi halinde kalsın. Ruhuna talibim ben asıl gerçek bu. Kaçışlardan bıkmış, hep yarım kalmış ruhum da bir tek seninle doyuma ulaşacak, kendini bulacak. Dedim ya, sen geldin.Bir de mavi var öyle ya..... Nereye saklamıştım maviyi ? Kimlerden gizlemiştim de yok sansınlar istemiştim ? Bak, güneş bile mavi mavi parlıyor görüyor musun ? Yavaş yavaş yok oluyor yüreğimin gri katmanları. Maviyle anılıyor görebildiğim her şey.En çok maviye tutkunum ben, bu yüzden mavi sen oluyorsun, çocuk gibi seviniyorum. Sen maviyle geldin..Sahi , çocuk olmayı ne kadar özlemişim ben... Senin içindeki çocukla oynayacak bendeki çocuk. Yalansız ve saf olacak. Kumdan kaleler yapacak, içine seni koyacak. Kaleyi yıkacak, seni kurtaracak, kahraman olacak.Çığlıklar atacak, yorulmayacak, sensiz hiç bir oyunda "ebe" olmayacak.Korkma , içindeki o çocuk hep yaşayacak, kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğim.Çünkü sen o çocukla varsın, o çocukla geldin.Yoktum ben , senden önce yoktum sanki. Sen geldin varlığını bildim. Sen geldin bir dokunuşun, bir öpüşün nasıl da büyük bir hazza dönüştüğünü gördüm. Sen geldin ben oldum, aşk oldum.Sen geldin....ama ne güzel geldin... ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #56 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Ablacım süper olmuş şiirler resimler tek kelimeyle muhteşem olmuş Ee kimin ablası hazırladı yani dimi ![]() ...........
__________________ HeRqes AyNı HaYaTTa KenDini BirŞey SaNma...! |
| | |
| | #57 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #58 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Kose cok harıka olmus tum yazılanları okumadım acıkcası ama guzel ve kutsal bı seyın yanı askın kokusu var burda askınız daım olsun hanımefendı. Kucuk bı not: Oglan kıza kavussaydı ask olmazdı demıs saır bana gore dogru demıs... ![]() |
| | |
| | #59 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Alıntı:
![]() ![]() ![]() Neyi yaşamak istiyosan onu yaşa Öyle bi hayat yaşıyorum ki Cenneti de gördüm cehennemi de Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı enönden Öyle bi rol vermişlerki Okudum okudum anlamadım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki" söz ver kendine" Denizleri seviyosan önce yüzmeyi bilceksin Uçmayı seviyosan düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayatı seyredersin Öyle bi hayat yaşadım ki Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman "Hep acele etmem"bundan anladım................... alıntı
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #60 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekten süper olmuş bu kadar Güzel resim ve arşivi bir araya getirirken çok itina gösterilmiş,emek harcanmış,ayrıca hiç bir yerde olamayan resimler eklenmiş, Nadide bir Collection olmuş emeğine sağlık büyük bir fark yaratmışşın böylelerini daha önce başka bir yerde görmedim?Benim her konuya yorum yapmak gibi bir tarzım yoktur sitedekiler bilir sevdiğim ve hoşuma giden paylaşımlara yorum yaparım Bay X ismi her zaman kaliteli paylaşımlar yapan üyelerimizin konularına atılan imzadır...Gerçekten çok beğendim uzun süredir takip ettiğim bir konuydu tek kelimeyle özetlemeke gerekirse tek kelime yetersiz kalır ben iki kelimeyle özetlemek isitiyorum..Mükemmel ve Fevkalade olmuş ablacım işin doğrusuda senden bu beklenirdi nede olsa kimin ablası dimi yani? ![]() ![]() ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |