![]() |
| | #21 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Doğangüneş doğan güneş bu resimleri bana gönderirmisin diğer mesajlarımda dediğim gibi çok beyendim*beyti ev* |
| | |
| | #22 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş ölüm bana senden gelsin ![]() Kaderimi ben yazsaydım eğer Kalemin ucundan düşecek harflerle Alın yazısı denen yere seni yazardım Yağmur yüreklim Gözlerindeki ay ışığını tenime çizerdim Tuvalsiz gecelerin avuçlarında Bir yudum sevgini unutamadım ki Yüreğimde sakladıklarım hep senken Doyamıyorum sana Bakarsan kendine Bir nefes gibisin beyaz gülün yapraklarında Aşkın sevdam oldu yüreğimde Şiirlerimin mısralarında sen varsın Ama bilmiyorum Unuttun sandım beni Sustu yüreğimde sana ait şarkılar Dört yapraklı çiçekler soldu Papatyalar seviyorum sözcüklerini döktü Ben bittim görebilirsen Şiirlerim sustu Yine de Sen iste darağacım olsun sevdan Ölüm bana senden gelsin Namerdim ! Bir damla gözyaşı dökersem Gözlerine bakıp Çünkü Ölümün en güzeli Aşkımın tek sığınağı olan Senden gelendi Bana Bilir misinCANIM KOCACIĞIM ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #23 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş son yazdığın yazının bir şaiiri varsa ismi veya hangi siteden devamı varmı. paylaşım için teşekkürler hepsi çok güzel
__________________ |
| | |
| | #24 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Cenazem O gelmeden kaldırmayın cenazemi Bırakın soğusun cesedim Ben ki onu canımdan çok sevdim Belki o da sendi kim bilir Bırakın örtmeyi yüzümü Kalsın öyle Hiç olmasa bir defa görsün Gömsün beni, son kez görsün yüzümü Pişmanlık duymadan, üzülmeden Soğuk elimi eline alsın Sakın ha... Susturun ağlamasın Onun gözyaşları beni ikinci defa öldürür Ve o kendi elleriyle örtsün yüzümü Yüzümü örten beyaz duvak değil, kefen olsun Sakın ha üzülmesin Kendi elleriyle koysun beni mezara Son kez kulağıma, beni sevdiğini fısıldasın Yoo, hayır vazgeçtim, çağırmayın Öldüğümü duymasın!.. ![]() Hayat dediler SEN dedim Yaşam dediler SEN dedim Aşk dediler SEN dedim Sevgi dediler SEN dedim Neden hep aynı kişi dediler Çünkü o BENİM herşeyim dedim sen benim herşeyimsin....... ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #26 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Kendi köşenizi sebat ve sabırla bir ipekböceği maharetiyle zenginleştiriyorsunuz, her zaman değilse bile uğrak yerlerimden biri oldu, bazen densiz cevaplar alıp onlara haddini bildirsenizde kale gibi korumaya devam etmeniz dileği ile köşeniz dahada zenginleşiyor. Alttaki bir şiirinizin yazarını merak eden arkadaşa ve size de cevap olsun şiir ve yazarı ektedir. Emeğinize sağlık. Ölüm bana senden gelsin Kaderimi ben yazsaydım eğer Kalemin ucundan düşecek harflerle Alın .........Senden gelendi Bana Bilir misin kadınım. hasan hüseyin anmak |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Sen benim.. Sen benim söylenmemiş sözümsün O kadar yarım, yalnız ve bitmeye hevesli Her defasında eksik kalan yanımsın Her gelişin gitmelerin habercisi Her defasında dalgakıranısın cesaretimin ![]() Sen benim yalnızlığımsın O kadar sıradan, sadık ve aşılmaz Her kaçışta yolun sonundasın Her tükenişimde yeni bir başlangıçsın Her defasında kaçınılmazımsın benim ![]() Sen benim günışığımsın O kadar güzel, mağrur ve güçlü Her bakışta yeni bir yüzsün Her haykırışta yeni bir ses Her nefeste yeni bir soluk gibisin ![]() Sen benim her şeyimsin Dünüm,bugünüm ve yarınım Herşeyim....
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş öĞReNeMeDiM.. ![]() ![]() Hep arda kalmaya alıştık ya! Yürek acısı çekerken nasıl çektirilir, Zalimce, bir kalp nasıl katledilir, Sevgiyle bakan gözler, nasıl kinlenir,, Bir bir öğrendik öğretenlerden.. Kendime haksızlık etmek olmaz ki, Bende iyi öğrenciyim hani… çok çabuk öğrendim bende terketmeyi Şimdi bende giden olmuşum kalanlara, Birde bir veda kondurdum mu Dudaklarıma, al sana yüz üzerinden on… Öğrendim öğrenmesine de, Ben neden sevinemiyorum? Neden gülemiyorum yoksa olmadı mı Yürüyorum ama hala aynı yerdeyim Yol mu yönünü çeviriyor Gidişim mi sana varıyor, Ama gözlerimde de yaşlar var. Tüh!! Yine çaktım mı bu sınavdan, Ben çok ta iyi hazırlanmıştım oysa Bir doğru iki yanlışı götürür derken Desene bu sene de Yine tek ben oldum Bu dersten ikmale kalan…. Bütün öğretmenlerimden özür dilerim Hala hiçbir şey öğrenememişim ben öğrettiklerinizden… ![]() NOT:BENİM SAYFAMDAKİ BÜTÜN ŞİİRLER ALINTIDIR.
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: antalya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Doğangüneş sabah sabah çok duygulandım çok sağol sevmek sevilmek budur mutluluk dedikleri şey bu herhalde .sevgi güzel şeydir ama sevmeyi sevilmeyi bilene o aşkı yaşamasını bilene sende seviyorsun belliki mutlusun sevgi dolusun .,sevginde mutluluğunda hiç eksik olmasın canım
__________________ sevmek nedir bilmeyeni aşkı hiçe sayandan sen kurtar tanrım. |
| | |
| | |