![]() |
| | #11 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutluluğun resmi ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: BANDIRMA
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 21 ![]() | Cevap: Doğangüneş DoğanGüneş senin gibi bir sevgi tanrıçası ,sevgi dostu,hayata sevgiyle,aşkla bakan biri kaldımı bu dünyada. seninle tanışmak isterim. |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Alıntı:
![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | |
| | |
| | #15 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Doğangüneş kıskandı :) :) :) sportmen bayx doğangüneşin kardeşi haberin olsun ;) |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Koskoca sevgi ülkesinin .. Boş bir sokağında .. Umut caddesi ile zaman bulvarının arasında ..Kanadı kırık , Yüreği yaralı ..Ağlıyor , Sızlıyor , Acıtıyor yarası .. ![]() Zaman ya onu vuracak tamamen öldürecek .. Sevda aynı hissi taşımaksa ..Ya da duracak dünya dönmeyecek.. Sevda takviminin Kimbilir hangi gününde .. Zamanın Hangi dakikasında bilinmez .. Yüreğin yaralarının sarılacağı. ![]() hayallere dalmaksa .. Paylasmaksa .. Ve ben o sokakta uçan kuşsam .. O Sokakta Kalacağım hep .. Yemin ederim sana .. Yüreğim sende olsada .. Yaram durmaksızın kanasada .. Ölümü bekleyen hasta gibi .. Bende bekleyeceğim seni.. ![]() ![]()
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş doğangüneş abla bizimle o kadar güzel şeyler paylaşıyosun ki hepsi birbirinden harika tıpkı hepsi senin kadar şahane ve güzeller |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine seni seveceğim ![]() Yİne Senİ SeveceĞİm BİR DAHA DÜNYAYA GELMEK OLSA, SONU YİNE HÜSRAN OLSA, GÖZLERİM YAŞLA DOLSA, YİNE SENİ SEVECEĞİM.... BENİ HER ZAMAN KAHRETSENDE, KADERDİR DEYİP GEÇECEĞİM, BENİ BİR DEFA DEĞİL HEP ÖLDÜRSENDE, YİNE SENİ SEVECEĞİM... RESMİN DUVARDA TOZLANSADA, GÖZLERİN UFKA DONUK BAKSADA, DUDAKLARIN HİÇ KONUŞMASADA, YİNE SENİ SEVECEĞİM.... GÜNLER GEÇMEK BİLMESEDE, KAHPE FELEK DALGASINI GEÇSEDE, BU HASRET MEZARDA BİTSEDE, AHİRET KAPISINDA BEKLEYECEĞİM.... .KOCACIĞIM ![]()
| | |
| | #19 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Doğangüneş doğan güneş resim albümün çok güzelbaşarılar dilerimselamlar ben beyti ev |
| | |
| | #20 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Doğangüneş doğan güneş hanımefendi şiirlerve konular çok olumlu başarının devamını dilerim *Beyti Ev* |
| | |
| | |