![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Benim Sayfam (Günlük) forumu içinde "Doğangüneş" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı Teşekkürler sheytan bu güzel şiir için çok güzel ve anlamlı şarkısını da dinle ablacım :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #111 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Doğangüneş |
| | |
| Sponsored Links |
| | #112 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Gripinin şarkılarını çok beğeniyorum zaten ama bunu dinlememiştim.Çok güzelmiş buda ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #113 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Artık hissedemiyorum Artık hissedemiyorum, Kendimden çok şey kaybettim. Yalvarıyorum, bana gerçeği söyle, Ben kayıp mıyım? Kimse bulamaz mı beni? Çok mu imkansız bu? Anlayamıyorum, ne zaman kayboldum ben? Nereye gittiğimi bilmiyorum, Nerede olduğumu sorma. ![]() Neden birşeyler yapmıyorsun? Silindiğimi görmek daha mı kolay? Ruhum üşüyor, Soğuğu hissedebiliyorum. Sen hep varsın zannediyordum, Oysa yanılmışım. Oysa sen hiç bende olmamışsın. Artık yalnızlığımı da hissedebiliyorum. Üşüyorum ve yalnızım... ![]() Dört bir yanım yalanlarla çevriliymiş. Bunu kayıpken görmek zor. Süredoldu, silinmenin zamanı geldi. Yılların hatrına gözyaşı döküyorsun, Üzülmeni istemem Sonsuza dek beni bir kayıp olarak hatırla Hoşçakal..... alıntı
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #114 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeniyıl kartları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süperdeki bütün arkadaşlarımın yeniyılını şimdiden kutluyo rum...
| | |
| | #116 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Aaa m :) Abla ben bu konuyu yeni gördüm. Süper hatta ötesi :) Nasıl kaçırdım böyle bir konuyu anlamıyorum :)Ablacım izin verirsen birkaç resminle şiirini ödünç çalacam :) (ayıptır söylemesi birisine slayt yapmayı düşünüyorumda :) |
| | |
| | #117 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #118 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş yeni yılı sağlıkla ve sevdiklerimizle geçirmemiz umuduyla . resimler harika inşallah hayatımızda bu resimlerdeki renkler gibi güzel ve eğlenceli geçer |
| | |
| | #119 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş İşşallah canım keşke hayat böyle resimlerdeki ve çizgifilmlerdeki gibi olsa hep ![]()
| | |
| | #120 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş ![]() Hangi şairin şiirisin sen? Hangi kalemin kara mürekkebi ? Hiç bir renge sığdıramazken ben seni.. Anlamlar kaybolup.. Renkler solarken gözlerinin baktığı yerde.. Hangi şair sığdırdı seni Gidişin Kara Rengine?... Alıntıdır
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |